- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
syler123
veterán
S6 Edge-ről van videó, nekik rátapad. Tartani kell rajta valameddig hogy odatapadjon. Én is megrendeltem most, ajánlom nekik hogy jó legyen ennyi pénzért. Most pont nem találom a videót, pedig ma néztem
Macika66: Teljesen átlátszó nálad? Tehát ugye nem olyan, mint egy matt fólia?
[ Szerkesztve ]
-
-
TomWexX
addikt
Á, nekem lassabban folyik a vérem. Nálam általában 2 évig marad meg egy telefon, de az előző Huawei P6 3 évig kibírta. Azért választottam most a OP3at, mert ezzel szintén legalább 3 évig el szeretnék lenni, a 6GB ram és a jó rom support erre esélyt is adhat.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Tibko8
senior tag
válasz SharpSA #6281 üzenetére
Én gyárit használok pedig nem jellemző rám. Jövő héten meg nyaralok meg mindenki más is szerintem pihen, hisz vasárnap van meg nyár.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
SharpSA
veterán
Gondolom semmi, én még nem tudom, mert még nem kaptam meg a készüléket. Viszont ha csak jobb üzemidőt lehet kihozni a készülékből, akkor már azért megéri. Van aki írta a jobb üzemidőt a FreedomOS-re, de az OP3Lite is jónak tűnik.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
TomWexX
addikt
-
Scooter74
őstag
Skacok bocs, hogy itt kérdezem meg de akinek van a Black Apricot tokból, az elmondhatná, hogy mennyire strapabíró?
Mármint kopik-e ....stb.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
noorbertt
őstag
Mennyit leszenvedtek egy hülye topikon..
[ Szerkesztve ]
-
Nagytoll
senior tag
Huhh most megijedtem, nem akart működni a kamera, csak fekete képernyő volt még restart után is, de a gondot a swipeback2 xposed modul okozta, pont most telepítettem, de így töröltem is rögtön, nem is működött normálisan.
Szerk: a kamerában lehet olyat, hogy oda nyomok ahova fókuszálni akarok és utána az expozíciót máshonnan mérem? Vagy ezt csak a google camera tudja?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Yager01 #6274 üzenetére
Mire vagy kivancsi? En onnan valtottam.
Akksin kivul mindenben jobb, de mivel az OP3 procija takarekosabb meg igy is jobb az uzemido.
Ha van 3kilod a note-ra akkor vedd azt, mert az egy jobb telefon. Viszont 1 db n7 arabol kijon kb 2,5x az OP3
Neked kell eldonteni mit akarsz
[ Szerkesztve ]
-
Potrien
senior tag
Ha médiatartalmat játszok le akkor sokkal hangosabban szól a hangszóró, mint a beszélgetés kihangosításakor!
Tehát szerintem a hangszórót nem tenné tönkre.
Valamelyik samsungos topicban olvastam anno, hogy lehetett a gyári rendszerben modosítani a beszélgetés kihangosítási hangerőn.
megvan: [link]
Gondolom valami hasonlóan lehetne megoldani: [link]
Nincsen vajon valamilyen app erre esetleg?[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
válasz #45553408 #6268 üzenetére
Nem ingem, nem is vettem magamra, csak arra gondoltam, hogy pár ember miatt lett felesleges munkád.
Más: használ valaki főzött kernelt, amivel javul valami? Például üzemidő, készenlét, stb.
Láttam az xda-n van bőven rom is, azokkal kinek milyen tapasztalata van a gyárihoz képest?Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
kano
nagyúr
Akkor szerintem is egyezzünk meg abban, hogy a szállításról szóló fontos infók (ha nem az, törölve lesz) is jöhetnek ide, de NEM A SÍRÁSOS történetek.
Aki sírni vagy őrjöngeni akar az legyen kedves használni a másik topicot.
Így szerintem mindenki jól fogja érezni magát a topicban. Szerintem elég itt is 1-2 hülyéskedés, offolás, de ne vigyük túlzásba.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Maradjunk annyiban, hogy nem tilos itt sem a megrendelésről/szállításról beszélni, hiszen nincs ilyen a fórum alapelvekben. Azzal egyetértek, hogy nem túl jó, ha az dominálja a topikot, ezért is lett létrehozva a másik. De nem lehet tiltani azt, hogy akár itt is legyen róla szó. Próbáljuk meg itt minimalizálni az "off" topik, meg a megrendeléssel kapcsolatos hsz-eket, de nem tiltjuk.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Potrien
senior tag
Urak!
Volna mód arra valahogy ,hogy a kihangosítási hangerőt kissé megnöveljem? -
kano
nagyúr
Ez rendben lenne, ha az ember fő állású TG lenne, de sajnos nem. Így család, munka és egyéb dolgok is lehetnek. Egyéb ötlet?
Esetleg valami olyasmi, hogy a fontos infókat mindkét helyen megosztjuk mindenkivel (de nem a "miért nincs már itt, mert már vagy 5 perce megrendeltemre" gondolok, mert ezeket töröljük. Egyébként én is egyet kell, hogy értsek TG kollégámmal, hogy m@rháskodásra teljesen fölösleges volt egy off topicot létrehozni, azért hogy kb 5 ember tudjon benne szerepelni.
A szállításra meg ott volt a másik (régi) topic.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Azért úgy gondolom, hogy a lényegesebb infók a szállítással kapcsolatban jó lenne, ha itt is meglennének, de a rengeteg fölösleges sírást nem akarjuk hallgatni(olvasni). Mit javasol a nagyérdemű, hogy lehetne e két feltételek is megfelelni egyszerre?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
lenovomen
aktív tag
Azt hiszem A303-as modell. És biztos, hogy még az alap régi van rajta.
-
Tibko8
senior tag
válasz lenovomen #6255 üzenetére
Kézzel gyári recowery alól (összefoglalóban ott a link a OTA-hoz) telepíted. Vagy a Snap VPN fórumban keres rá leírtam a használatát röviden. [link]
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
lenovomen
aktív tag
Próbáltam letölteni az új 3.2.2-es OxygenOSt, de a frissítő nem talált semmit. Ilyen esetben mi a teendő?
-
Tibko8
senior tag
válasz #45553408 #6251 üzenetére
Én is a feluletert vagyok oda igazán. Kár érte...
Nekem leginkább a statusbar kinézete tetszik meg a launcher. Néztem én is ezt az ikon pakkot de így nem olyan.Nekem így már azért jobban tetszik a topik a sok off nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kalm.gabor #6250 üzenetére
az szakmai
-
Tibko8
senior tag
MIUI8-t valaki felrakta? Mennyire stabil? [link] Már régebben is linkeltem hátha azóta fel tette valaki. Most nyaralás előtt vagyok és nincs kedvem előtte ilyennel szórakozni.
-
Nagytoll
senior tag
Van freedomOS 1.3.1, nem tudom, hogy ez most működik-e, csak holnap fogom tudni tesztelni.
Szerk: vagy nem. XDA-n erről is csak problémákat írnak[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz #45553408 #6237 üzenetére
One-on nagyon jól szerepelt. Én a Sultan féle ROM-ot várom. One kamerájábol jó sok mindent kihozott meg az üzemidő jó volt.
-
Macika66
őstag
válasz syler123 #6238 üzenetére
Ezt szerintem az a rutin mondatja velünk, hogy a CM mindig jobb, mint a Samsung, LG, egyébgyártó stock ROM-ja. Ezekhez voltunk eddig hozzászokva.
Érdekes módon a Nexusok ROM-jaira nem szokott panasz lenni.
Ez az Oxygen is közel natív Android, nincs telesz.rva gyártóspecifikus vackokkal. -
syler123
veterán
Gondolom a cm-el még érdemes várni egy fél évet De aztán lehet váltani, tuti jobb lesz, mint a stock rom, már csak az több beállítási lehetőség és a témázhatóság miatt is.
-
kano
nagyúr
válasz #45553408 #6234 üzenetére
És Lag Free rom is készül már.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Macika66
őstag
válasz syler123 #6202 üzenetére
Felrakni – ha nem csináltál még olyat – nehezebb, mint egy fóliát vagy egy üveget.
Utána pár nap alatt ráfeszül, szinte láthatatlan. Képes felfeszülni a 2.5D-s ívekre is teljesen.
Úgy nem véd, mint egy temperált üveg, de a karcolásokat jobban bírja, mint egy fólia.
Eleinte zavaró, hogy tapadós.
Kicsit túlárazott, de érdekes módon senki sem gyárt olcsóbban hasonlót... -
Rick4
félisten
Számodra is áthatóan törlődtek a kommentek, amit persz elegánsan nem veszel figyelembe. Azért elárulom, jó szokásomhoz híven addig követtem vissza a szálat, amíg tudtam, ha te nem akartál a megváltozott tények tükrében pontosabban fogalmazni, akkor leszel szíves a pontatlanul felvázolt témára pontatlanul megírt válaszokat elfogadni. Mi most is olvasható, abból ennyi jött le.
Honnan tudom amúgy, hogy a wifi sosem fogyaszthatja így?
Az egyébként miért lehet, hogy én arra a hozzászólásomra, amit töröltek, nem várok választ?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
PowerBuldog
veterán
Szeged - Siófok nagyjából végig navigálva mkst vagyok 50%on és 3 óra SOT. Csodákat művel az aksival ha nem játszik állandóan az ember
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
ToniSlow
senior tag
Láma kérdés:
Telefon nevét hol tudom módosítani? -
zoltan6
őstag
válasz fornettisuti #6206 üzenetére
Én régebben a DND Call Blocker appot használtam,nagyon jó kis progi,magyar fejlesztésű.
-
SonyNex7
senior tag
válasz fornettisuti #6206 üzenetére
Nincs.
Vagy teszel fel egy tárcsázó appot vagy egy blokkolót.[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
van opció stock rendszerben a rejtett számról bejövő hívás szűrésére, automatikus blokkolására?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Nagytoll
senior tag
Azt hol tudom beállítani, ha hívok ne rejtett szám legyen?
-
syler123
veterán
Újra kapható az UltimateShield. Tulajoktól kérdezem, hogy mennyire vagytok elégedettek vele? Azt látom hogy az értékeléseket szépen törlik, mert egyik nap már 2 csillagnál járt, de aztán szépen kiszanálták a negatív értékeléseket és maradt 3 pozitív... A semmiért nem szeretnék megint fizetni, úgy mint a nillkin-ért.
-
zhata
senior tag
Láthatóan nem olvastad el a merüléshez írt kommentemet - hogy már a stílusodban folytassam.
A wifi háttéradat sem előtte, sem alatta nem volt kikapcsolva, a wifi sosem fogyaszthatja így az aksit. Tucatnyi gigát töltöttem le egyhuzamban mindenféle melegedés nélkül.
Tévedsz, olvastam az első hozzászólást, de ezt a melegedést NEM az abban leírtak okozzák.
De hogy legyen igazad, ma reggel átmenetileg átállítottam a telót, a játék alatt természetesen megint kályhaként kezdett működni. A progi többször kérte, hogy telepítsem a play játékokat, ami persze fent van-volt.
Szerintem - mint mások is írták, tele lehet az átirat buggal. A telefon szerint a program mindössze 58 WiFi adatot fogadott és 57-et küldött 21 perc alatt, ezalatt 67mAh energiát használt fel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Villanyszerelés
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DIGI internet
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest