- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok!
Valaki, aki rootolva van, kimentetné nekem a Free.ogg értesítés hangot? Váltottam S8+-ra, de nagyon hiányzik a régi értesítés hangom..
Köszi! -
szkorhetz
őstag
Van ötlet, hogy német roaming során miért tudok egy fél pillanatra felcsatlakozni, aztán egyből le is dob, és újra kell indítanom, hogy megint kapjak fél pillanatot, ami alatt egyébként elindulnak a push üzeneteim?
Telenor
-
szkorhetz
őstag
válasz Macika66 #21989 üzenetére
Figyelj. Állandóan hangoztatod, hogy nem látni a különbséget FHD és QHD között. De. Nagyon. Nekem volt Nexus 6om és S6 edge+om is, és ha egymás mellé rakod a két felbontást, ég és föld. Lehet, hogy idősebb korban nem látszik, de én 25 évesen simán látom még a FHD korlátait.
-
szkorhetz
őstag
válasz ratobi #21736 üzenetére
Én 3-ról váltottam 3T-re, tényleg sok különbség nincs. Főleg abban bíztam, hogy az aksi kicsit jobb lesz, de maximum 10 perccel több a SOT-om, semmi meghatározó. Én személy szerint megbántam a váltást, bár csak 20 ezret kellett rádobnom és mégiscsak fél évvel fiatalabb a telefon.
-
szkorhetz
őstag
válasz snyper990 #17839 üzenetére
Egyik haverom egyszer vett egy két hetes i5S-t, kívülről teljesen hibátlan volt, aztán három hét után tönkrement. Bevitte Telekomhoz gariztatni, szétszedték, állt benne a kóla. Három hétig semmi baja nem volt, utána behalt, pedig kintről semmi nem látszott. Eladó persze tagadott mindent, gari ugrott, meg a haver 120 ezre is.
[ Szerkesztve ]
-
szkorhetz
őstag
válasz DeathAdder #16512 üzenetére
Én ma feltettem, nem bírtam várni..
Eddig egészen tetszik, viszont, nem találok beállítást arra, hogy a launcherbe belépve sűrűbben lehessen rakni az ikonokat, ez viszont a 3.2.8ban ment. -
szkorhetz
őstag
válasz PowerBuldog #13900 üzenetére
Mert készül a Nougat.
-
szkorhetz
őstag
Mert szar.
Nálam is hajlamos beragadni, hiába van minden kikapcsolva. Még kikapcsolt telefonnál is bekapcsolt wifit mutat.Mondjuk szerintem valójában itt a jelző nem működik rendesen és nem megy folyamatosan a wifi, mert pl GSAM már a valós használatot mutatja...
(Megint jön mindjárt pár okos, meg topikfőnök és megmondják, hogy nem, pedig de... )
[ Szerkesztve ]
-
szkorhetz
őstag
Vissza lett vonva a 3.2.7? Újra akartam rakni a telefonomat, de a Oneplus oldalán is 3.2.6 a legújabb, azt flashelve nem is dobja föl az update lehetőségét.
Mondjuk nem is akartam, üzemidőben nálam legalább 20%-os a visszalépés a legújabbal.. -
szkorhetz
őstag
-
szkorhetz
őstag
Nektek is lassabbnak tűnik a töltés 3.2.7óta?
-
-
szkorhetz
őstag
válasz hyperspace #9831 üzenetére
Az csak a gyári recoveryből fog menni.
-
szkorhetz
őstag
-
szkorhetz
őstag
Hát akkor ez nekem ennyi volt a hivatalos ROMon...[link]
-
szkorhetz
őstag
válasz mucsgyver70 #6660 üzenetére
Egyébként kell bármire is az app?
-
szkorhetz
őstag
Nektek is mozog a hangerőgomb kicsit fel és le és ezzel fura fémes hangot ad ki?
-
szkorhetz
őstag
Voltam ma futni erdőben és persze vittem telefont is, hogy amíg a kívánt kezdő és végpontra beérek, tudjak Pokémon Gozni. Na persze... Mate 8ról jöttem ott ez a kb 5 perces táv végig LTEvel ment, itt 3G volt a max, nem egyszer EDGEvel, ami persze teljesen kinyírta a játékot
Telenor, Pécs.
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok!
Bootloader unlock után valamilyek jelszót kér az android indításához. MI lehet az? Google jelszót próbáltam, ahogy a beállított kijelző feloldó kódot is...
Köszi! -
szkorhetz
őstag
Visszavonták az update-et.
[link]EDIT: Due to some reports of issues while upgrading, we are temporarily stopping the rollout to investigate. We will start back up as soon as possible.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest