- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
coves8
tag
válasz ToMmY_hun #6996 üzenetére
Én merem ajánlani a telót zenehallgatásra nyugodt szívvel!Persze ha nem egy 60ohmos fejest próbálsz meg hajtani vele!Persze attól sem hánnya össze magát,de közel sem az a aminőség mind hangkarival!Szóval 30ohmosig nagyon jó!Most egyébként egy SoundMAGIC E80S füllhalgatót használok.Ha nem vagy egy basshead nagyon szép részletgazdag hangzást kaphatsz.
-
dib0079
csendes tag
válasz Macika66 #6997 üzenetére
Parttalan vita. Mindenkinek igaza van, és senkinek sem! Induljunk el a kályhától, vegyünk egy tömörítetlen képfájlt, mondjuk egy TGA-t. Legyen egy 4K-s verzió és 2K-is, a felbontása a telefonnak, amin nézzük, pedig FHD! Ha a két képet megnézzük, mit fogunk látni? Különbséget… vagy nem! Ugyanis nem mindegy, hogy a képnézegető program milyen matematikai algoritmust használ a lekonvertáláshoz, és mi milyet használtunk, amikor a 4K-ból 2K-t csináltunk! A legelterjedtebbek a Bicubic vagy a Lanczos, de még egy tucat létezik, mindegyik más eredményt ad. Tessék kipróbálni egy képkonvertáló proggival, ahol ezt be lehet állítani! Ha egy videót nézünk, ott még bonyolultabb a helyzet. Mivel mozgó képtartalomról van szó nagyon nem mindegy a codec és annak paraméterezése sem, Nem néztem még tüzetesen, hogy a OnePlus3 milyen beállításokat használ 2K-nál és 4K-nál, de az biztos, hogy a telefonon nézve a 4K-s felvétel jóval élesebb lesz, mint a 2K-s, persze a gyári lejátszóval. Ha valaki egy másikkal nézi, más eredményt kaphat. Ezért nincs értelme ezen vitatkozni, csak úgy, ha teljes technikai ismeret áll mögöttünk, és természetesen azonosat az azonossal hasonlítunk össze (ua. a fájl, lejátszó, és beállítás).
Bocs, hogy bele vavauztam!üdv.:
dib
[ Szerkesztve ]
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz tucsok. #6992 üzenetére
Köszi, esetleg tudsz ajánlani konkrét terméket? Egyébként gondolkoztam, és annyira nem kritikus számomra a mobil minősége. Itthon úgyis külső hangkártyáról hallgatok zenét, a buszon\vonaton\metrón meg úgyis teljesen mindegy, mert nem igazán hallani a különbséget a külső zajok miatt.
C programmers never die, they are just cast into void.
-
jaysee13
tag
Az lehet, hogy egy konkrét 4K fájlnál így van, de itt azért másról is volt szó. Egy összehasonlításnál nem lehet ilyen egyszerűen elintézni a dolgot, hogy a 4K sokkal szebb. Először is mit hasonlítasz össze? Nagyon fontos fontos, hogy milyen lejátszó, milyen fájl, milyen kodek stb.. Ha minden ugyanaz és a forrás is (pl. egy mozifilm 1080p és 4K verziója) akkor a FullHD kijelzőn nem szabadna hogy lásd a különbséget.
-
8Zolee8
csendes tag
válasz pècsimunkás #6988 üzenetére
Ha csak 2x kéne engem se zavarna, meg az még logikus is, hogy azért nem állítja elsőre, hogyha véletlenül nyomod meg akkor ne hangosítsa vagy halkítsa már. Kicsit olyan mintha doze lelőné, főleg hogy töltés közbe jó amikor ugye nem megy aludni a teló, bár hívás közbe se kéne. Csak akkor másnál miért jó? Majd kipróbálom holnap azt, hogy kikapcsolom a doze-t amit már valaki írt az értesítések nem érkezése miatt. Meg majd postolok a hivatalos oneplus 3 fórumba is, hogy ott mit mondanak.
-
racerx
őstag
Rájött valaki, hogy a fenébe lehet a lockscreenen képet változtatni? Illetve az megvam hogy hol kell, de mi a fenéét rakja be az álló képeimet, 90 fokot elfordítva?? Esetleg kell neki vmi meghatározott formátum/méret?
-
pècsimunkás
addikt
válasz 8Zolee8 #6987 üzenetére
Érdekes ez amit felvetettèl ! Engem nem zavar , hogy 2x kell megnyomni , de picit furcsa . Ha zenèt hallgatsz lekapcsolt kijelzővel akkor sem működik a hangerő gomb ? Próbáld ki esetleg azt is .
Még ìrd még , mi lett .Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
8Zolee8
csendes tag
válasz pècsimunkás #6971 üzenetére
Köszönöm a választ, igen arra rájöttem. Hát nekem jóval több mint 2 nyomás kell. Kipróbáltam amúgy felraktam a CM13-mat, app-okat nem telepítettem és akkor is ezt csinálta. Felraktam elemental x kernelt(bár eleve már a cm-be más kernel van) és nem változott, visszaraktam most gyári rom-ot és nem jó. Most észrevettem még azt is, hogy töltőn nem csinálja. Próbáltam már azt is, hogy összes display gesture-t kikapcsolom de az se. Kifogytam az ötletekből. Létezik, hogy ez hardver hiba lenne, küldhetem vissza?
-
Rick4
félisten
-
mys84
csendes tag
Mi a különbség az a3000 vagy a3003 között?
Ha szeretsz nevetni YouTube-on is megtalálsz Szivattárs84 néven :)
-
racerx
őstag
válasz pècsimunkás #6956 üzenetére
Simán jó. Nálam is 6 óra körül van a SOT kb ugyanolyan felhasználási feltételekkel mint G4-en, ahol örültem, ha elértem a 3-mat!!
-
thomasvold
őstag
A hálózati átviteli sebességet ki lehet íratni felül? Nem találom sehol.
-
ToniSlow
senior tag
Nekem a sot nem mérvadó, nem nyomkodom sokat a telefont. Viszont azzal, hogy pénteken hajnalban (4:30) húztam le töltőről, és most vasárnap este van 17%-on százalékon jónak mondható.
Két sim, lte vagy wifi folyamatosan, közben persze telefonálás, mail, viber ilyesmi.
-
válasz MakiVerem401 #6977 üzenetére
A kínaiban minden google app ki hiányzik, mert ott nem engedi a kormány, hogy rajta legyenek a mobilon. Azt mondjuk nem tudtam, hogy ennyire különbözik az OOS-től, pl. app drawer sincs.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Nagytoll
senior tag
válasz MakiVerem401 #6973 üzenetére
XDA review, érdekes, de túl sok benne a kínai szöveg, ez a videóban is látszik.
Más: Nem rossz ez az RR, 45% battery - 4h 30m SOT, eddig ami negatívum az a kamera és egy bug, hogy ha bemegyek a tárhely menüpontba akkor 64gb helyett 128-at ír és 90gb-ot szabadnak, de ez lehet azért van, mert másodlagos romként fut multirommal.
[ Szerkesztve ]
-
MakiVerem401
csendes tag
Valaki használ HydroganOS-t?
Láttam róla videót és nagyon érdekesnek tűnt. Ha van olyan aki használja tudna írni róla pár szót(stabilitás, akku idő, gyorsaság, kamera) -
oba
addikt
válasz lenovomen #6952 üzenetére
Attól még, hogy kilövöd ezeket és utána nem látod a multitasking résznél a thumbnailt hogy fut attól még lelövés után a _process_ újra elindul amivel felesleges CPU műveletet generálsz és akkut is többet eszik így
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
pècsimunkás
addikt
válasz pècsimunkás #6969 üzenetére
Természetesen " lekapcsolt" akart lenni !
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Macika66
őstag
Nem, nincs igaza. Egyetlen szóval nem említette a bitrátát (hiszen akkor senki sem kötött volna bele), hanem a 4k felbontásra verte mindvégig.
Az 50 Mbit-sec-es broadcasting Full HD video érezhetően jobb képminőséget ad (persze itt is képtartalomtól függően!!), mint a 4-5 Mbit/sec-es Full HD youtube video. De a felbontása ugyanaz mindkettőnek!
Érdemes eljátszani kicsit egy konverter progival, legyen az eredeti egy mondjuk 18 Mbit/sec-es, olcsó videokamerával is előállítható Full HD sample egy uszoda több ezer hullámocskával hullámzó vizéről.
És kezdjük el csökkenteni a bitrátát, de maradjon a felbontás mindvégig Full HD.
Tanulságos lesz...[ Szerkesztve ]
-
8Zolee8
csendes tag
Korábban már írtam (#2828), hogy ilyen problémám van a telefonnal de nem érkezett válasz és nem is láttam, hogy valaki erre panaszkodott volna. Azóta már volt teljesen gyalulva is a rendszer(app-okat/beállításokat se állítottam vissza direkt backup-ból, hogy az se kavarjon be) de továbbra is ezt tapasztalom(jelenleg 3.2.4+root). Próbálgattam ingyenes számot hívogatva és ha elveszem a fülemtől majd vissza akkor a kijelző kikapcsolását követően egyből nyomkodva még működik. utána kicsivel már nem. Viszont ha nyomkodom tovább a le vagy fel gombot akkor egyszer csak megint elkezdi állítani. Minden más esetbe tökéletesen működik a hangerő állítás. Tényleg senki nem tapasztalt ilyet? Jó lenne valami megerősítés.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz thomasvold #6940 üzenetére
"Usb type c dust cover" az ibejen.
-
agent_k
őstag
Aki Sonyról váltott és hiányoznak neki a megszokott alkalmazásai akkor nézze meg ezt a linket:
Sony portolt alkalmazások- album
- video
- music (a playről tölthető a gyári widget)
- email kliens
- xperia weather és hozzá a widgedNálam rendben működik az összes.
-
válasz pècsimunkás #6956 üzenetére
Nagyon jónak tűnik! 4G vagy wifi böngészés volt? Bár ez wifin is nagyon jó, főleg chrome-mal.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
pècsimunkás
addikt
4 óra kijelző idő 50% fènyerőn , 2,5 óra Chrome böngészés , most 20%- on van az akksi , dual simmel , 1 óra telefonálás az jó időnek számìt szerintetek ? Szerintem nem rossz ...
De a ti véleményeteket is szeretnèm hallani .Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Rick4
félisten
válasz lenovomen #6952 üzenetére
Messenger, FB, skype, firexox, jófogás, stb stb mind mind futnak még vagy 20 alkalamzással, nem lövögetem ki őket.
9 óra asztalon pihenés után ennyit merült. Szerinted ez mennyivel lehetne jobb érték, ha kilövöm a messengert?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
SharpSA
veterán
válasz lenovomen #6949 üzenetére
Ezt a véleményt nem osztom. Korábban legtöbbször a vissza gombbal léptem ki minden programból. Itt most sok programnál a home-ot nyomom, gondoltam kipróbálom. Direkt telepítettem az elvileg többet fogyasztó közösségi programokat is. És bizony készenlétben sincs nagyobb fogyasztás, amikor a képernyő ki van kapcsolva.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
HDAdriano
tag
Hello!
Szeretném megkérdezni, hogy valaki vett már Diztronic tokot a telefonra, és honnan?
Találtam párat ebay-en, de félek, hogy hamis.
Válaszokat előre is köszönöm. -
ToMmY_hun
senior tag
válasz thomasvold #6945 üzenetére
ebay: "USB C anti-dust cap"
-
SharpSA
veterán
-
thomasvold
őstag
Szerintetek létezik olyan kis gumiharang, ami az USB Type-C csatlakozót lezárja a készüléken? Olyasmire gondolok, ami a kábel végén is van gyárilag, védelmi célra szakosodott és könnyen ki is vehető, ha használni akarom.
[ Szerkesztve ]
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz SharpSA #6937 üzenetére
Ez jó ötlet, de nehéz kivitelezni. Nincs ismerősöm, akinek OnePlus 3 telefonja lenne, és ugye áruházakban sem lehet kapni, így ott se tudom kipróbálni. Az tűnik a legjobb megoldásnak, hogy rendelek egyet, és ha nem felel meg az elvárásoknak, akkor visszaküldöm.
-
pècsimunkás
addikt
Èn Piston 2- vel , ès teljesen rendben van ! Elèg sok fajta zenét szeretek , szóval nem találok kivetnivalót a hangchipben sem .
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Rick4
félisten
válasz silvergod #6926 üzenetére
Én érzékeny vagyok a telefonáláskori hangra, minőség és hangerő tekintetében is ott van, mint az S4- Note4, az alsó csengőhagszóró meg arra jó, hogy ágyon, asztalon is úgy csörög, mint más telefon a kézben, nem fogja le semmi a hangot, félnél már brutál hangja van.
Xiaomi pistonnal lényegesen jobb hangja van zenehallgatáskor, mint a fent említett két másiknak.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz syler123 #6932 üzenetére
Nekem is van egy Superlux EVO-m, szerintem pont ugyanolyan, mint a tiéd. Frankó az is, de ágyban például nem túl kényelmes, én meg ott szoktam zenét hallgatni.
Sajna úgy tűnik ez lesz az ok, amiért mégsem ezt a telefont választom. Kár, mert ezt leszámítva minden egyes paramétere tökéletes lenne számomra, főleg az, hogy a bootloader nyitás nem jár garanciavesztéssel. Tudtommal nincs más gyártó, aki ugyanígy állna a dologhoz (Nexus szériát kivéve).
-
thomasvold
őstag
Én egy Piston 3-massal hallgatok zenét, minőség ugyanolyan jó, hangerő pedig jobb, mint az előző készülékeimen.
-
syler123
veterán
válasz ToMmY_hun #6931 üzenetére
Ezért írtam, hogy kinek mire van szüksége. A lossless és mp3 között én is hallom a különbséget, lehet nem annyira, mint te, de nálam sokkal bosszantóbb lenne, ha fülhallgatót kellene használnom fejhallgató helyett Egyszerűen meg tud őrjíteni annyira zavar, na azon nem javít a hangminőség sem.
Ezek szerint messziről kell kerülnöd a Oneplus 3-at.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz syler123 #6930 üzenetére
Én egy középkategóriás Klipsch S4 segítségével szoktam zenét hallgatni, és hallani a különbséget a telefonok között még gagyi 320-as MP3 esetén is. Messze vagyok az audiofiltől, de sajna ez fontos szempont számomra, és erre nem igazán van megkerülő megoldás.
-
-
Nagytoll
senior tag
Most váltottam RR-re, majd este felé írok tapasztalatokat SOT-ról, meg stb.
-
SonyNex7
senior tag
válasz #45553408 #6875 üzenetére
Nem értelek...
Szubjektív hogy neked az üveg nem prémium vagy nem annyira ,és hogy a menü gomb nem jön be.
Nekem ezekkel semmi gondom nincs és régebben sem volt más készüléknél.
A többi dolgot meg pozitívumként írod az edgeről,meg még mellé tudnék tenni vagy 8 pozitívat,írhatnál valami komoly negatív dolgot miért érzed így?Silvergood:semmi különbséet nem tapasztalok hálózat,wifi,hangerő, gps most és a régebbi készülékek (sony z,z1, iphone 5s,6s, Huawei P9, Samu S6) között.
[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
válasz ToMmY_hun #6921 üzenetére
igazából a beszédhangerő legyen tiszta és hangos telefonáláskor...a fülhallgatós része annyira nem érdekel nem hallgatok rajta zenét
ja és egy erős csengés még nem ártana
ezekre eddig nem panaszkodott nagyon senki...Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
SharpSA
veterán
válasz Lizard0828 #6923 üzenetére
Látom szereted kiforgatni és már csak azért is másként értelmezni a dolgokat.
Én először keresek, igyekszem megoldani a dolgokat. Ha ez nem sikerül, akkor kérdezek (közben azért jelzem hogy kerestem, de nem találtam), mert én sem tudok mindent, sőt... Mindegy, hagyjuk, sajnos sokan így reagálnak a saját hiányosságaikra.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz silvergod #6920 üzenetére
Épp most olvasok az audió részéről, és sajnos ez egy elég gyenge pontja a készüléknek. A harmonikus torzítás és a sztereó áthallás rosszabb, mint a konkurens telefonoknál, valamint eléggé csúnya a frekvencia-átvitel diagramja is.
-
silvergod
őstag
válasz #45553408 #6875 üzenetére
ezek mondjuk elég lényeges dolgok számomra...bár eddig nem nagyon láttam panaszkodni senkit a gps-re vagy a hangminőségre...és mint írják itt többen nincs is gond vele...
a hangminőség másnál milyen?
az viszont nem jó annyira ha ennyire gyenge az antenna mert az E és a 4G között azért nagy a különbség és a mobilnet nekem fontos lenne rajta...remélem jó lesz azért.Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
SharpSA
veterán
válasz ToMmY_hun #6912 üzenetére
Nálam a gyári rendszer fut. Gondoltam kipróbálom milyen és mivel ilyen jó és elégedett vagyok vele, úgy döntöttem egyelőre marad így minden. Állítólag még jobbak üzemidőben a főzött romok, azonban erre konkrét választ még én sem kaptam, hogy mennyivel a gyárihoz képest. Ha lenne jelentős különbség, akkor lehet én is rászánnám magam mondjuk például a FreedomOS-re.
-
SharpSA
veterán
válasz Lizard0828 #6910 üzenetére
Szó sincs arról, hogy rossz ember vagy, csupán a reakcióid nem éppen tiszteletteljesek. És ismét láthatunk egy személyeskedést részedről... Ahogy írtam: sokan lusták használni a keresőt, te meg azt írod, hogy nem tudtad hogy van... Ugyanannyira látható a kereső ikonja, mint az új hozzászólás lehetősége...
-
ToMmY_hun
senior tag
SharpSA és Nagytoll: Köszi a válaszokat! CM13 akkumulátor idővel kapcsolatban vannak tapasztalatok? Jobb/hasonló/rosszabb mint az Oxygen OS?
Egyébként a kamerás témára reagálva: CM13-ban nagy módosítások vannak folyamatban, aminek a végére nagy eséllyel kapunk OOS lib-eket tartalmazó verziót, ezáltal a 1+ által fejlesztett képfeldolgozó algoritmusokat használhatjuk a kamera alkalmazásban.
[ Szerkesztve ]
-
Nagytoll
senior tag
Ezt esetleg tudja valaki, hogy RESURRECTION REMIX M és a sima Resurrection Remix között mi a különbség? Nekem ugyanannak tűnnek, csak más a fejlesztő XDA-n.
-
Lizard0828
tag
válasz SharpSA #6909 üzenetére
Valóban nem tudtam hogy létezik, akkor most ennyire rossz ember vagyok mert kérdezek...ugyan már, nem kell ennyire arcoskodni Én nem ülök egész nap itt és olvasom a hsz-eket,de lényegtelen megkaptam a kérdésemre a választ mndenféle kummogás nélkül is mástól.
"All The Best And Fuck The Rest"
-
SharpSA
veterán
válasz Lizard0828 #6908 üzenetére
Létezik ám kereső itt a fórumban is, amit sajnos sokan nem használnak, ahogy ezek szerint te sem. Na és persze ezek után még mindig szövegelsz itt...
[ Szerkesztve ]
-
Lizard0828
tag
-
Nagytoll
senior tag
válasz thomasvold #6903 üzenetére
Hosszan nyomsz a kezdőképernyőn majd a 3 ikon közül jobb oldalt a testreszabás és utána kiveszed a pipát a shelf mellől
-
thomasvold
őstag
A polcot hogyan lehet levenni? Kezd zavarni...
-
ToMmY_hun
senior tag
Nektek milyen rommal lettek 5-6 órás SoT eredmények? Én még csak szemezgetek a készülékkel, de szinte minden tesztben 4 óra alatti időket mértek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest