- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
válasz Richee11 #26945 üzenetére
4 éve már tuti megvan az enyém, első 2 évben elég intenzíven volt használva, most már csak hetente egyszer, tökéletesen működik.
Havernak van egy Blitzwolf QC3-as power bankja párszor töltöttem már róla a telefont, az mintha kicsit gyorsabb lenne.Szerk: most nézem, az 2,4A tud kitolni magából sima üzemmódban, míg az én régi Xiaomim 2A-t.
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
Xioamit használok jó pár éve. Bátran ajánlom gond nem lesz vele.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
emeron
tag
Most vettem Xiaomit, még "élesben" nem használtam. Bedugtam a telefonba egy 5 perce, tölti rendesen. Elegáns, könnyű. A saját töltő kábele (amivel a külső akksit töltöd) kár hogy microUSB és egy kicsit lassan is tölt a számítógépről. Külön konnektorba dugható adaptere nincs. 6k volt, szerintem nem lesz vele baj.
-
HSM
félisten
válasz Richee11 #26821 üzenetére
Szerintem ha szép, 60-at kell érte kapj. Én januárban vettem kettőt is, bő 70 ezres volt, és nem bántam meg. Ha valaki az enyémért 50-et ajánlana, kiröhögném.
(#26822) zoltan6: Akkor annyi, ha karcmentes. Egyébként jóval kevesebb, én azért hőbörögtem.
(#26823) Siffredi: Az akku szerintem szoftveres is. Sokan nem is váltottak Android 8-ra emiatt. Én is azt látom, hogy eléggé pazarolja a töltést gyárilag. Egész jól állok amúgy már egy profillal hozzá, ami takarékosabbá teszi a szerkezetet.
Csak mivel én nem az 1+ vagyok, és nem 50 telefonon tesztelek egyszerre, csak egyen, így azért nem halad gyorsan a fejlesztés.[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
válasz Richee11 #26821 üzenetére
Így van, sajnos ez a helyzet, ebben az ársávban nincs sok értelmes telefon. Viszont már 2 éves telefonról beszélünk, sokszor garancia nélkül, emiatt túl sokat már én sem adnék egy ilyen telefonért.
Az enyém is lassan 2 éves, gyári állapotú, de az akksija már nem az igazi. Csak az akksi miatt cserélném le, minden mással elégedett vagyok.
Viszont továbbra is tartom, hogy 60 környékén simán el tudod adni.
-
Siffredi
senior tag
válasz Richee11 #26817 üzenetére
Szia!
Ha valóban szép állapotú, akkor szerintem 50-55 ezer környékén szinte azonnal lecsapnának rá, ha meghirdetnéd itt az aprón.
Szoktam nézegetni a hirdetéseket, amiket 60-70 ezer között hirdetnek, azok egy darabig fent vannak, de egy idő után azok is lekerülnek. Vagy megveszik azokat is (lehet alkudnak az árból), vagy csak megunja az eladó, és leveszi a hirdetést.
-
PistiSan
addikt
válasz Richee11 #19606 üzenetére
Tegnap óta állítottam be úgy a telefont, hogy estére ez az állapot legyen.
- Repülő mód be
- Akku kímélő üzemmód be
- Automatikus szinkronizáció ki
- Automatikus forgatás kiTermészetesen a wifi meg a mobilnet sem megy.
Este töltőn maradt a telefont, így nem tudom ez mennyit jelent akkuban, de ha lesz pár nap tapasztalatom akkor megírom.Nem tudom mivel lehetne még csökkenteni az esti fogyasztást.
-
promagus00
tag
válasz Richee11 #19606 üzenetére
Én most felraktam ezt,a legujabb 4.0.3-al,és eddig nagyon jo uzemidőt produkál,reggel gpsel mentem be az egyetemre(mobilnet+waze) 1,5órás volt az út,az egyetemen kb. 2óra honfoglalózás ugyan csak mobilnettel,majd ezek után 3óra pihi zsebbe mobilnettel,pár hivás bluetooth fülessel,majd szerelőhöz gps+utána haza gps(waze+mobilnet+hivás+bluetooth kihangositó) ,s igy mire hazaértem 22%on voltam.
Szerintem ez piszok jóVillanyszerelés, és minden más: https://nemmukodik.hu/
-
-
silvergod
őstag
válasz Richee11 #18618 üzenetére
mert rájöttek hogy senki nem használja a csúszkájukat,valamit lépni kellett...megoldották
jól értem hogy a hangerő gombokkal nem lehet levenni a hangot teljesen csak ha a csúszkát használod?
Aki felrakta hogy alakul az akkuidő? mert írja valaki hogy jobb másnál meg rosszabb...
valami anomália előjött ami nem működik?
az üzenetek még mindig nem jönnek meg wifin a doze miatt(akinek volt ilyen problémája)?Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
-
K82
őstag
válasz Richee11 #18549 üzenetére
Elvileg normálisan kellene működnie FR nélkül is, de mivel az android is "csak" egy oprendszer tele külső programokkal, bármikor becsúszhat bármi (szerencsére nem jellemző). FR-t tudsz tolni menüből is, ha esetleg mégis szükségéd éreznéd.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
szpali
addikt
válasz Richee11 #18541 üzenetére
FlesFreldliFájlSzisztem
http://www.linuxforum.hu/itt-az-f2fs-az-uj-mobil-fajlrendszer/(#18545) ribarszki
https://play.google.com/store/apps/details?id=me.kuder.diskinfo[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
metal01
őstag
-
Tibko8
senior tag
-
kano
nagyúr
válasz Richee11 #5676 üzenetére
Én is ilyen vagyok. A One-t egy ilyen tokban hordom és már vagy 3x megvédte. Viszont a szilikon tok nem védi a kijelzőt, ez igen. De cserébe nehéz egy kézzel elővenni belőle.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Tibko8
senior tag
válasz Richee11 #5143 üzenetére
Szilikon tok. Én tegnap rendeltem 2 db-ot. Valaki tegnap kapta meg ő ajánlotta.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest