- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is most telepítettem (tegnap), de semmi anomáliát nem tapasztaltam. Igaz, nem is állítottam benne semmit, csak megnéztem, hogy mire képes. Amúgy a neve nem elírás.
(#5489) SharpSA: igen, 5GHz-t is tud
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
sto1911
veterán
Nem tudom ki fogja vegul fizetni, de nem ugy tunik, hogy az elado.
Get your return shipping costs refunded.
Eddig nekem hibas/rossz, nem pontos itemeket kuldtek, azoknal azt se bannam, ha az elado fizetne. -
Szia!
Az sajnos az OLED sajátossága, hogy soha nem lesz a fehér, teljesen fehér, de ez egy jó panelnél nem feltűnő szerintem. Viszont az IPS-nél meg fekete szín nincs, mindig szürke lesz a háttérvilágítás miatt (itt viszont van igazi fekete!)
Az OP3-ban nagyon jó minőségű AMOLED van, nyilván ebbe is bele lehet kötni, mert semmi nem tökéletes, de az sRGB móddal tényleg minden fénykép úgy néz ki a kijelzőn, ahogy azt élőben láttam, amikor fényképeztem.
Az edzett üveg tényleg törik, de ez a Samsungnál sem más. Sőt, ugyanaz az edzett üveg van mindkettőn, vagyis Gorilla Glass 4. Minél keményebbre edzik az üveget, annál törékenyebb, ez már csak ezzel jár. Érdemes beletenni egy tokba (a gyári tokok nagyon minőségiek), és ha a töréstől félsz rátenni egy tempered glass-t, mert az ütődésnél elvezeti a feszültséget, és az törik össze. Vagy választhatsz egy strapatelefont, azoknak direkt műanyagból készül a kijelzőjük, hogy ne törjenek el 1-2 méteres esésről, cserébe viszont akkor is karcolódnak, ha rájuk nézel (igen, az S7 active-nak is műanyagból van a kijelzője).
(#5094) sto1911: állandóan bekapcsolt wifivel jóval gyorsabban merül. 1 vagy 2 simet használsz?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
SonyNex7
senior tag
Ha ugyanannyiért tudnék egy hivatalos S7 (főleg edge) -t , kérném ezt az ajánlatot online rendelve hogy 14 napig el tudjak állni ha nem tetszene,és akkor utána ha esetleg nem jött be rendelném a 1+3-at.
Azt is megmondom hogy nekem nagyon bejött a 1+3 de azért adnék esélyt az s7-nek mert jobb 4-5 dologban,de kellene egy kis teszt idő.
(Nekem számít elsősorban hogy a lehető legjobb kamerás telefonom legyen mert van egy 8 hónapos fiam) -
zhata
senior tag
Amit mondok, magánvélemény.
Nekem eddig egyetlen telefonomon sem volt fólia, illetve az elsőn a Sony xperia ray-en volt gyári, de leszedtem, mert zavart. A készülék még most is meg van, KARCMRNTES.
A második készülékemhez az eladó rám akart erőszakolni egyet, elküldtem a p...ba. Nemrég adtam el karcmentesen.
Hát ezen sem lesz. A lényeg az, hogy semmi semlegyen a telefon mellett a zsebedben.
Homokozó, strand füves területe, stb. mint tárolás kerülendő.
Meg egyszer: ez a magánvéleményem, nekem bejött. -
kalm.gabor
tag
Igen, én is láttam hogy Oneplus fórumon csomóan írták, de nálunk csak 1 ember panaszkodott bármilyen problémáról a kijelzővel kapcsolatban. Igazából mindenhol ez a lottózás megy, bármit veszel, ez sajnos benne van a dologban (lásd monitoroknál dead pixel/backlight bleeding). Ha edge-ről beszélsz akkor egyértelmű, hogy az jobb választás...a sima S7 nekem kicsit olyan semmilyen. Mellesleg bármelyiket veszed, visszaviheted ha még sem tetszik, szóval ne izguld túl, nem foghatsz egyikkel se mellé.
-
Tibko8
senior tag
Hát szerintem annyira nem rossz arány ha azt vesszük 2 db eddig. Nagyon pici az esélye annak hogy valami hibasat kapj. De ha még is tegyük fel akkor is ott a lehetőség hogy kapj egy másikat.
Úgy tudom nem lóg ki.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
Nem tudom hol olvastál erről a sárga kijelzőről meg a nem egyenlő világításról de itt a fórumon senki nem panaszkodott a kijelzőre még. Több mint egy hónap alatt egy hardveres hiba sem jelentkezett. Én az elsők között rendeletem szóval első gyartasbol és semmi baja nincsen. Nekem a gyári szín kalibráció jobban tetszik de ott az sRGB mód is ami valósághűbb színeket eredményez valakinek az jön be. De a kijelzőre panasz nincsen.
Engem annyira nem izgat az hogy Pesten minden fele sufni GSM-be kapok hozzá kiegészítőt. Volt S3-am LG-m de egyszer sem mentem el Budapestre egy tok ért vagy fóliá ért. Mert tudtam hogy jóval olcsóbban megkapom Kínából. Most hogy 4 nap alatt kapom meg vagy 2-3 hét múlva annyira nem izgat. Amúgy is eredeti kiegészítő OnePlus-tol 3 nap alatt itt van.
Fóliával kapcsolatban nem igazán tudok segíteni én a gyárival használom amit a gyárban raktak rá. Én kivárom a tapasztalatokat üveg fólia terén.
Garanciáztatas pedig háztól házig van 1 hét szokott lenni az egész. Ha olyan a hiba akkor egy teljesen újat adnak.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest