- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
Ez szuper, még akkor is jó megoldás, ha sem az érintőpanel nem megy, sem a kijelző!
fastboot
adb pull /sdcard/DCIM/CameraGondolom, ilyen módon akár a teljes SDCARD-ot is ki lehet másolni, bár nem próbáltam...
Ezt szerintem be kéne írni az összefoglalóba, nem gondoljátok?
[ Szerkesztve ]
-
-
Rick4
félisten
válasz Macika66 #21495 üzenetére
Nem azt írtam, hanem hogy pl (nálam azt jelenti, hogy például, és nem kizárólagosan) Amúgy az aktuális gyári rom nem elég spéci neked?
Aki bétákkal tengődik, meg alternatív cuccokkal tömi, annak simán spéci egy gyári rom. Spéci meg attól lesz, hogy az ő céljaikra megfelel. ÉS erre megfelel.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Macika66
őstag
-
Macika66
őstag
válasz PistiSan #21492 üzenetére
Félre ne érts, NEM kötelező jelleggel írtam a felhőben tárolást. Csak azt, hogy nekem ez jött be...
Csak ha valaki nem képes/nem akar figyelni arra, hogy rendszeresen mentse a dolgait, akkor kiváló megoldás.
Ha valaki rendszeresen menti (mittudomén, minden szombaton) a dolgait, akkor max. 1 hét mehet a levesbe... -
PistiSan
addikt
Nem minden esetben praktikus, nem mindenki szereti a fotóit a felhőben tárolni, vagy pl nálunk még mindig 0.5mbps - os adsl a leggyorsabb internet feltöltés, több MB-os feltöltés úgy megeszi a netet, hogy egy emailt nem tudsz elolvasni.
De mint írtam, nekem minden töltéskor helyi hálózatra készül mentes a képekről. -
vranyek
aktív tag
válasz Pszihonaranc #21486 üzenetére
Én is nagyon sajnálom, és fájó pont lesz egy darabig, de gyakorlatilag az a helyet állt elő, hogy pont egy ismerősöm se tud kölcsönadni telefont, és nekem sincs pót, mert az ezelőtti Lenovom, amit erre szántam volna, öcsémnél tönkrement... Így is másfél hétig gyakorlatilag elérhetetlen vagyok, ami nagyon nem kúl, főleg, hogy jövőhétvégén megyek németbe is munka miatt. Minél előbb el kell intéznem, de annyira nem vagyok kitömve, hogy most még egy telefont is vegyek, amíg ezt megjavítják, szintén nem olcsóért... Még a hétvégén programozó ismerősömmel nekiülünk, hátha kisüt valamit
Macika66: le tudnád írni kérlek, hogy megy a becsomagolósdi a szállításra, a supportos elég felemásan írta le, és csak annyit, hogy csak a teló kell meg a Receipt....köszike
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.
-
hard74
senior tag
válasz stigma #21483 üzenetére
Én OperaVpn-nel szedtem le. Felusmerte, hogy rootolt a teló, így a full zip-et szedte le,amit Twrp-ből telepítettem. A 4.1.1-et szuntén OTA frissítettem, igazbakkor mégvrootolatlan volt a rendszer, de a DPI nem változott,viszont most igen.
kicsee
Én az EasyDPIchanger-rel vettem vissza 400-ra a DPI-t.De hogy hol lehet a gyári rendszerben állítani azt, ha megfeszülök sem találom.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz vranyek #21485 üzenetére
Ezt sajnálattal hallom... akkor búcsúzz el a fontos képeidtől. Ugyanis, ha a sarki fűszeresnél is kapható lenne az összes kábel, azt is csak kedden tudnád leghamarabb megvenni.
Úgyhogy már -ha működne a "varázslat" ha nem, is elintézted, hogy biztos menthetetlen legyen a dolog. -
vranyek
aktív tag
válasz Pszihonaranc #21477 üzenetére
De ez létező megoldás? Működött ez már valaha is valakinek? Elég varázslásnak tűnik... mellesleg ilyen kábel nem terem minden bokorban, hogy csak úgy pikk-pakk kipróbálhassam, létezik itthon ilyen? Nincs 2-3 hetem várni,amíg megjön, kedden viszi a futár a telefont...
-
-
stigma
addikt
válasz hard74 #21482 üzenetére
Hi, nekem ikonok méretei maradtak, tiszta telepítés volt (Innen szedtem le).
Ebben a zipben már 1-2 nappal ezelőtti 46mb-os frissítés is benn van.
Eddig kifogástalanul megy, problémát nem tapasztaltam.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
hard74
senior tag
Az új 4.1.3-as frissítéssel másnál is változott a DPI, vagy csak nálam volt alacsonyan eddig? Minden ikon óriási lett.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
sto1911
veterán
válasz UberMutant #21478 üzenetére
Nekem mindig 4G-n van, az előző telefonon is azon volt, soha nem panaszkodtak.
[ Szerkesztve ]
-
laca71
aktív tag
Sziasztok
Azt hol lehet beállítani hogy a sim 1 csak gsm módban menjen...?
Ne váltson 4G-re.. -
randras_83
addikt
Persze, egy mappában voltak. A hiba kb az hogy az adb nem használhat több mint 2 gb memóriát így nem tudja sideloadolni a zip-et, ami furcsa, mert nem ma kezdtem de szivatott egy picit. Viszont van egy progi ami ezt orvosolja, de lehet simán annyi volt a gond, hogy nem rendszergazdaként futtattam a cmd-t.
túl kényelmes vagyok, meg az OP3 mal már nem romolok, kipróbálni nincs kedvem, mert nem akarom újra belakni a telefont. Betáról álltam vissza stockra egyébként, recovery vissza plus bl lock.https://www.flickr.com/randras83/
-
Macika66
őstag
Nagyon egyszerű az ok.
A javítás legvégén kötelesek egy tesztet lefuttatni a készüléken, ők is védik a saját s...feneküket...
Ez a teszt – logikus – csak a saját szoftverükkel kell leadja a referenciaértétkeket.Bármi, ami akár csak egyetlen bájttal változtatja meg a teló alapszoftverét, az eredményezhet hibás működést a tesztpadon.
Az nem várható el tőlük, hogy tököljenek, vizsgálgassák, mennyire hasonlít az eredeti szoftverhez a rajta lévő, lett-e mókolva valami rajta.
Pofánvágják gyári ROM-mal, 3 perc alatt megvan, lehet tesztelni és jöhet a következő készülék javítása.
Amúgy minden általam ismert gyári szervizben így tesznek, már legalábbis olyan márkaszervizekben, amiket jegyez a gyártó...
-
vranyek
aktív tag
válasz Pszihonaranc #21465 üzenetére
Még a 4 napban teszek próbákat, vannak ismerősök is, akik segíthetnek valami hack-ben, de sok reményt nem fűzök hozzá...legalább biztosan tudnám, hogy be van kapcsolva a fejlesztőiben az USB Debugging...mindegy...
Rick4: a supportos válasza ez:
"When repairing the phone we need to wipe data/files because we are putting back the phone to its default settings. This is to avoid from creating another problem on the device after the repair, also as while we do repair on the phone we see to it that everything is smooth and complete."
Utána még kérdeztem, hogy na de mégis nem lehetne-e....hát...nem...
-
Macika66
őstag
válasz Pszihonaranc #21465 üzenetére
Kijelző nélkül nem tud semmit se kezdeni vele.
Még ha működne az érintőkijelző, akkor talán egy másik azonos telefont nézve le lehetne vakon lépkedni a szükséges érintéseket... -
Rick4
félisten
válasz Macika66 #21459 üzenetére
Kíváncsi lennék, mi értelme van a gyalulásnak, egyet tudnék esetleg, ha a készülékkel tesztet futtatnak, méréseket végeznek, és pl egy spéci rom van erre kitalálva. Más értelme nincs, de egy oneplus felé intézett kérdést megér, hogy mi az igazi ok, illetve talán választ adnak arra is, hogy a szerviz felé haladó készülékre ragasztott "ne formázd le" ceti is kivédi-e ezt a "problémát"...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Macika66
őstag
válasz vranyek #21463 üzenetére
Egyszer mindenki megfizeti a tandíjat.....sajnos...én is megfizettem. De aztán egy életre megtanulja...
Ajánlott felhőben tartani a cuccodat, azt nem lehet elfelejteni, mert automatizálható. Akár a MEGA, akár a Google Drive kiváló erre. Én még a hívásaim felvételeit is ott tartom.
-
vranyek
aktív tag
válasz pècsimunkás #21462 üzenetére
Ezt rútul megszívtam...bő fél évnyi fotók, (nagyon fontosak), de én voltam a balf.sz, hogy nem mentettem őket időközönként... mindegy, ez sokkal drágább tanulópénz, mint a 30 ezres kijelzőcsere
[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
-
Macika66
őstag
válasz Pszihonaranc #21456 üzenetére
Dehogynem, egy sima főkamera-cserénél is mindent töröltek, visszazárták a bootloadert és telibe flashelték a legfrissebb stable ROM-mal...
Kijelzőcserénél és 100%, hogy így járnak el.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz vranyek #21457 üzenetére
Ezzel kapcsolatban sajnos nincs tapasztalatom, de más példákból merítve tökéletes az, ha abba visszacsomagolod, amiben megkaptad. Ha az oda utat kibírta, a visszát is kifogja
Szerintem akkor kapsz legbiztosabb és leghitelesebb információt, ha indítasz egy "ticketet" a oneplus oldalán.
Szerintem hamar válaszolni fognak a megkeresésedre. Angol nyelven tudod velük megbeszélni a továbbiakat. -
vranyek
aktív tag
válasz Pszihonaranc #21456 üzenetére
Amúgy van valaki, akinek van tapasztalata már javítással? Hogy kell átadni a futárnak a csomagot? Mi kell hozzá? csak simán a telefon a dobozban? esetleg valami szállítós védótasakban? (megvan még az a vastag buborékos tasak, amiben hozták)
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz vranyek #21454 üzenetére
Hát, igazán nincs mit
Szerintem egy szimpla kijelzőcserénél nem törlődik semmi, de én nem bíznék semmit a szervizesekre.
Egyrészt, lehet, hogy nem csak a kiejlző sérült, amit te innen nem láthatsz.
Másrészt meg lehet, hogy lusta disznók bármit is csinálni, és (szegény te) kapsz egy új telefont, mert olyannak látták a hibákat, hogy nem éri meg javítani..stbErre nem kell játszani, mert kicsi a valószínásége, hogy megtörténik, nade benne van a pakliban. Akkor viszont az adataidnak örökre pápá.
-
PistiSan
addikt
válasz Nagytoll #21449 üzenetére
Na jó, de mi van akkor ha titkosított fájlrendszert használ?
Nekem a twrp azzal kezdi, hogy kéri a titkosítás feloldó kulcsát, betört, sötét kijelzőnél nem biztos hogy ezt meg tudnám adni.
Mivel titkosítva van minden a telefonon én nem aggódnék az adataim miatt, persze azért jelszót változtatni nem hátrány.Nekem 1 dolog van a telefonon ami igazán lényeges, azok a képek amiket készítek, a többit simán tudom pótolni, ezért is van automatizáltan minden töltéskor egy képek mappa mentése beállítva a helyi hálózati meghajtóra.
-
vranyek
aktív tag
válasz Pszihonaranc #21451 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm ezt a kimerítő leírást Lehet megpróbálkozom vele, amúgy egy kijelző cserénél egyáltalán törlődik az adat mindenképp??
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Most szedtem le és telepítem a FreedomOS-t a telóra, TWRP alól, ami nem nagy kunsz, viszont olyan kérdésem lenne, hogy ha nem jönne be nekem, akkor visszatenném a gyárit, pontosabban most látom van már kisebb frissítés, mely a 4.1.3-ra frissít.
A gyári frissítést az alábbi lépések alapján tehetem vissza TWRP alul ugye?
0. TWRP-be lépek, telóra már átmásoltam a letöltött fájlokat.
1. tisztal telepítés, mindent törlök: Wipda, Dalkic, system, cache
2. install zip => OxygenOS 4.1.1 :- OnePlus3Oxygen_16_OTA_049_all_1703242056_9c2363794 0057e.zip
2. RebootVagy itt látom van már 4.1.3-as zip fájl is, nem tudom mennyire biztoságos:
Lépések ugyanazok, csak jenleg az új zip-et tallóznám beTWRP-ben 3.0.4.1 van fenn amúgy.
Válaszokat előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz vranyek #21448 üzenetére
Ahol megáll a tudomány, ott jön a kreativítás Most pedig eléggé megállt a tudomány.
Ha annyira fontosak az adatok rajta, hogy messzire elmennél ahhoz, hogy lementsd őket, akkor...
Kreativitás inicializálása...
Frankó ötletek betöltése...
Hülye ötletek elvetése...A következőt dobta a gép:
-Veszel egy double ended otg kábelt, valami ilyesmit
- Veszel egy usb A- usb A kábelt, ilyesmit
-Otg telefonba be
-Otg egyik fejébe usbA- usb A kábel
-Usb A kábel gépbe be-Otg kábel 2. felébe egy usb egér be
-Ha megy memóriából kiválasztod az mtp üzemmódot, és rákattintasz
-Ha nem megy memóriából, kérsz a kedves fóromtársainktól egy printscreent, hogy hogy is néz ki valójában-Ha a kreativitás varázsa a te malmodra hajtotta a vizet, akkor most már át tudsz másolni mindent, amit csak szeretnél
-Boldog befejezés
______________________________________________________________[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz randras_83 #21433 üzenetére
Elérési út rendben van? Nálam is csinált ilyet, egy esetben az elérési út volt rossz, de volt olyan is, hogy újra letöltöttem, és azt már megette.
[ Szerkesztve ]
-
vranyek
aktív tag
válasz Pszihonaranc #21447 üzenetére
Köszönöm szépen a leírást Csak egy dolog nem tiszta, hogy dugom rá a telefont a gépre és húzom le legalább a fontos adataim, ha egyszer nem tudom kezelni a kijelzőt, hogy kiválaszzam ezt a lehetőséget?
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz vranyek #21444 üzenetére
Az adatkinyerésben nem tudok 100%-osan segíteni neked, én csak rádugnám a gépre, és kimásolnám az egész tárhelyet a telefonból (minden mappát, minden apróságot), mintha csak egy pendrive lenne.
Nem veszek mérget rá, hogy ez mindent lement (játékokat, alkalmazásokat, beállításokat, smseket nyilván nem), de a számodra fontos adatok, képek, videók, zenék, doksik..stb menthetőek így.Ha te vagy az első tulaja a telefonnak, van oneplus felhasználód és be tudsz lépni, akkor:
-nyitsz egy ügyet (ticket)
-ahol igényelsz szervizt
-kiküldik hozzád a futrárt
-elviszik
-bevizsgálják
-árajánlatot tesznek
-elfogadod (vagy nem)
-megjavítják (ha elfogadtad)
-majd visszaküldikTudomásom szerint ez kb. egy hét alatt lezajlik, és szerintem Lengyelországban történik
-
vranyek
aktív tag
válasz Nagytoll #21445 üzenetére
A telefon teljesen gyári, soha semmit nem csináltam vele a hivatalos frissítéseken kívül... nincs így rámegoldás, mindent lementeni? Más ezt hogy oldotta meg? Volt már rá precedens, nem is egy itthon... és nem, navigálni sem lehet, a felső 1 cm-s sáv látszik, de az is monochrome-ban,és látszik, hogy nem mozdul semmi
-
vranyek
aktív tag
válasz Pszihonaranc #21443 üzenetére
Nincs, és már akkor éreztem, hogy ez lesz, és meg fogom bánni...de akkor épp már az a 10-20 ezer is számított...
Amúgy ez nem is annyira halálos összeg, csak jelenleg innen hova viszik? Lengyelek? És hol kell jelezni a csereigényt? supportnál az oldalon? Meg a legfontosabb még mindig az, hogy az adataim hogy nyerem így ki...[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
-
vranyek
aktív tag
Sziasztok!
Az a tragédia történt, hogy tegnap éjszaka egy egyszerű éjszakai busz megnézése közben kicsúszott a kezemből a kicsike, aminek a következmény: berobbant érintőpanel, fekete amoled, nulla érzékelés és használhatóság..
Lényegtelen, hogy ez mennyibe fog fájni (nem, nem az), de legalább az adataim, képeim, stb. hogy tudom így leszedni róla úgy, hogy ha el is küldöm cseréltetni, meglegyen minden, és ne is tudjanak hozzáférni a dolgaimhoz (bank, gmail, stb...)
Ja, és igen, mennyibe fáj most ez?
Köszönöm szépen...OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.
-
hata0
csendes tag
Sziasztok
Tegnap egy barátom goprohoz adott type-c kábelével töltöttem a telefonom és azóta folyamatosan 100% töltöttséget ír ki hiába indítom újra vagy csinálok vele bármit (jelenleg a lemerítéssel próbálkozom hátha az segít). Nem tudom volt-e valakinek már hasonló problémája de remélem itt tud valaki segíteni. Sima oneplus 3ról van szó és teljesen gyári rajta minden.
-
-
Macika66
őstag
válasz randras_83 #21413 üzenetére
Vagyok!
-
zhata
senior tag
-
zhata
senior tag
A fullrom letölthető innen.
Már fel is raktam.[ Szerkesztve ]
-
farena
tag
Pár hete factory resetet csináltam. Az iGO Navigation SzülinApp-ot nem tudom újra telepíteni, előtte fent volt. Play szerint "az eszköz nem kompatibilis".
Találkoztatok már ennél az appnál ilyen problémával?Iphone 15 Pro Max + Amazfit Balance
-
randras_83
addikt
Keresem TG urat, be kéne tenni valamit a leírásba
https://www.flickr.com/randras83/
-
klooo
tag
Sziasztok! Portolt Sony Music alkalmazást nem tudtok OP3-ra?
Samsung Galaxy S23 Ultra, PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DIGI internet
- Kuponkunyeráló
- Microsoft Office és Office 365 topic
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- XPEnology
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest