- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
Nagy nehezen sikerült rá venni a telefont hogy aktiválja az asszisztenst viszont egy bizonyos idő után megszűnik létezni.
Német nyelven próbálnám ki leginkább. Egyszer sikerült is németül tarsalognom vele de ahogy kileptem belőle megint inaktív lett.
Erre esetleg van megoldás?Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
zhata
senior tag
válasz sto1911 #20692 üzenetére
Az AdAway nálam is megy, a "/system/etc/wifi/WCNSS_qcom_conf.ini" fájlt úgy tudtam módosítani, hogy vagy TC-vel, vagy ES File Exporer-rel (hirtelen nem tudom melyik volt) kimásoltam a /Download mappába, ott elvégeztem a módosítást, azután Root Eplorer-rel tudtam a módosított fájlt visszaírni.
-
pècsimunkás
addikt
válasz silvergod #20686 üzenetére
6 -os Android verzióban èn nem vettem èszre problèmát , de 7.1.1.- nèl igen .
Mâs ... Hiâba van beállítva kèp egy pâr ismerőshöz , ha hívom őket , egy zöldes kör van a mèpernyő közepèn , a kèp helyett. Eddig nagyjából teljes kèpernyős kèpek voltak . Most semmi . Lehet ezzel valamit kezdeni ?
[ Szerkesztve ]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
silvergod
őstag
Akinek volt doze problémája az előző rendszereken azoknál,az üzenetek megjönnek wifin rendesen a 7.1.1en? Vagy még mindig probléma... Köszi
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Nagytoll
senior tag
Mennyivel javult a legújabb frissítéssel a kamera? Érezhető? Elvileg sokat faragtak az EIS-en.
-
sto1911
veterán
Aki ACR-t és 7.1.1-et használ, annál mire van állítva a felvétel? Auto-n csak az én hangomat veszi fel.
-
wlandroid
tag
válasz UberMutant #20679 üzenetére
Neked és t181-nek is nagyon köszönöm, úgy néz ki, mégiscsak lesz itt Nougat
-
UberMutant
őstag
válasz wlandroid #20678 üzenetére
szerintem , ha a felső állásba rakod az alert slidert, akkor az általad vázolt funkció működik.
1.a csengő néma, 2. be lehet állítani, hogy bárkitől fogadj hívást 3.és hogy rezegjen.ilyenkor a média hangerőt úgy állítod ahogy akarod , akár 0-ra akár 100 ra. (a gombokkal akkor , ha éppen egy olyan alkalmazás van előtérben, ami hangot ad ki, vagy a lenyitható menüben ha az asztal van előtérben)
a többieknek ez azért nem felel meg, mert egyéb kombinációkat szeretnének, amit könnyedén akarnak kapcsolgatni. de a te fix eseted tökéletesen megoldható.
[ Szerkesztve ]
-
wlandroid
tag
válasz Totheground #20660 üzenetére
Nekem 10 éve minden telefonom rezgőn van, mégis a média hangerejét fel szoktam vinni. Szóval igen, van ilyen igény, és ez az egyetlen oka, hogy nem frissítettem Nougat-ra
Jól értem, hogy még mindig nincs arra lehetőség, hogy értesítéseket kapjak, rezegjen, a médiát pedig szabadon lehessen 0-ra és fölé is állítani?[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Köszi mindenki az volt a gond.
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
zhata
senior tag
válasz plejik #20670 üzenetére
Ugyanígy jártam.
PowerBuldogtól a megoldás pontos leírása.[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Olyan gondom van hogy 7.1.1 alatt a Viber csak wifin hajlandó mukodni...Valakinek valami ötlet mi lehet ???
Még az emailt sem...[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
PistiSan
addikt
válasz PistiSan #20668 üzenetére
Kipróbáltam!
ROM telepítés után újra kell rakni TWRP alól a Magisk-et.
Nem tudtam, hogy a gyári recovery kell az OTA frissítéshez, szóval maradok akkor a teljes fájl letöltésénél, szeretem a TWRP-t.
A magisk telepíthető a gyári revovery alól is? Mert ha nem, akkor az ota update után lehet vissza rakni a TWRP-t, és újra rootolni, majd vissza a gyárit.... nekem ez így macerás lenne. -
pècsimunkás
addikt
Pl , ha netezek , ne csörögjön a telefon , ne ébresszen esetleg fel másokat . A telefon ott van mellettem az asztalon , ha rezeg észre veszem .
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
PistiSan
addikt
Köszönöm a válaszokat, sikerült minden!
Be is raktam egy pár appot a HIDE alá, és tényleg mennek azok is amik eddig mindenféle hibával nem indultak root miatt.Összegezzük akkor milyen előnnyel jár a Magisk.
El lehet rejtei vele a root jogot az appok elől.
Menni fog a kisebb méretű, tehát nem a fullos OTA update is. (#20557) kentucky [link]Látom, hogy vannak telepíthető dolgok a Downloads alatt a Magisk Managerben, ezek közül honnan lehet tudni, hogy mi az ami nem fingatja ki a telefont?
Pl a végén van egy rakat XPOSED ami mint tudjuk, egyelőre nem fut 7-es android alatt.Ha jön egy OTA frissítés, minden alkalommal újra kell rakni a Magisk-et, mint ahogy a supersut is korábban?
A végére pedig leírom hogy csináltam meg a Magisk telepítést, ha esetleg valaki keresné, itt lesz a leírásra.
Alap állapot ami nálam volt.
Nyitott bootloader, dm-verity hibaüzenet bootolásrkor (ezek meg maradtak a telepítés után is.
ROOT, SuperSu telepítve (korábbi rootolás miatt)1. SuperSu-t letöröltem
2. TWRP alól a full ROM-ot felraktam, elindítottam a telefont.
3. Google Playből a Magisk Manager-t felraktam, letöltött egy ZIP fájlt.
4. TWRP alól telepítettem a ZIP-et.
5. A Magisk Manager settings alatt bekaptam a Magisk Hide opciót, ezek után a managerben minden kizöldült, a SafetyNet ellenőrzés is.Öröm és boldogság.
-
DeathAdder
veterán
Igen, számomra teljesen kielégítő ez az akku és kijelzőidő root nem is hiszem hogy számít ebben, nem is kellett volna odaírnom, legfejebb akkor számít ha felesleges rendszereppokat törölsz ez által, vagy bloatwaret ami itt nincs is (bár ha jól tudom azokhoz sem nagyon kell root)
(#20653) fonix232 - Értem. Nekem sincs szükségem ezekre, mindenesetre jó tudni. Köszi az infót, akkor nem is eszem ezen magamat tovább
-
sto1911
veterán
Én rendszeresen használom így a telefont, halkan megy a YouTube, de ha hívnak akkor ne verje fel a gyereket, mivel amúgy is látom a telefont.
Nem értem miért nem lehet beállítani ahogy szeretnénk, teljesen szembe megy az Android filozófiával. -
K82
őstag
válasz PistiSan #20656 üzenetére
A read-only módban a twrp semmit nem fog csinálni, mindenképpen engedni kell neki az írási jogot is.
A 3-4 pont gyakorlatilag felcserélhető, ha először a play-ból szeded le a Magisk Managert akkor első indításkor le is tölti a magisk zip-et amit majd flashelsz twrp alól.
Arra figyelj h a SafetyNet ellenőrzésen csak akkor fog átmenni, ha a Magisk Hide be van kapcsolva.
sky11: megnyitod a nova beállításokat és hosszan nyomod a hangerő le gombot, akkor meg fog jelenni a "Labs" menüpont ahol engedélyezheted az időjárást.
[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
A Nova prime- ban hol találom az időjárást ?
Csináltam egy hard resetet , felraktam a 7.1.1.- et , eddig is használtam , de most egyszerűen nem találom !Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
PistiSan
addikt
Sziasztok, annyian írjátok a Magisket, hogy gondoltam én is kipróbálom.
Jelenleg. SuperSu van a rendszeremen, a feltételezett lépések szerintem.
1 Supersu app törlése
2 legújabb OOS telepitse Twrp alól
3 Magisk zip telepítése twrp alól
4 Magisk Manager telepitse google play ről.Oda kell figyelni valamire ezen lépések során?
Twrp be lépéskor felajánl valami readonly módot..... -
szpali
addikt
válasz szpali #20598 üzenetére
Valami mégsem kafa..
A restart ugyan átmenetileg orvosolja a problémát, de pár óra futás után ismét előjön és ugyan úgy felvillan az egész kijelző értesítés érkezésekor. Az is fura, hogy amikor meghülyül az ambiant display, akkor az értesítési sávot lehúzva sem sötétedik el alatta a terület.Másnál nem jelentkezik ez az idegesítő bug?
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Rick4
félisten
válasz DeathAdder #20652 üzenetére
Root nélkül is brutál jó lett az első nap, ma reggel 5-kor húztam le a töltőről, 8 körül mentem dolgomra, egész nap BT headset kapcsolat, 4G net, gmail, messenger, firefox, facebook, 1 óra telefonálás, 2:15 kijelző, és most értem haza, 54%-on vagyok...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
fonix232
aktív tag
válasz DeathAdder #20652 üzenetére
Az lesz is. Oda tartozik az összes rendszerszolgáltatás, azok is amikre a Google framework csapódik rá (push notik, sötöbö), aztán azok a kis apróságok, amikről addig nem is tudsz hogy vannak (pl. kikapcsolt képernyőnél az NFC framework még fut, hogy ha kártyát teszel elé, beolvassa, ha Android Pay-el beolvasó elé teszed, tudj fizetni, ilyenek) is mind alá tartoznak.
Az igazság az hogy ez a rengeteg szolgáltatás sok embernek tök felesleges, mivel nagy részük max 1-2 alkalommal használja. De kikapcsolni nem lehet, mert a rendszer nem úgy van megírva...
Mert csak.
-
Roland06
aktív tag
Üdv
Szeretnék segítséget kérni!
Frissítés után (7.1.1) rootolt nem működött a supersu és újra raktam a zip-et és most meg nem látja a sim kártyát.
3T![ Szerkesztve ]
-
ndavey
tag
Hm akkor hogy lenne érdemes, hogy tuti jó legyen?
-
ndavey
tag
[link] Erre valaki?
-
sto1911
veterán
A csúszka-gate-re nincs megoldás akkor sem ha rootolva van a teló? Csakis Xposed-el menne, ami meg ki tudja mikor lesz?
-
sto1911
veterán
A legfrisebb 7.1.1 full romot fel tudna valaki dobni egy tarhelyre? Vagy esetleg mar toltheto valahonnan?
-
kentucky
őstag
válasz tommygunn84 #20626 üzenetére
Pentile Matrix-os AMOLED kijelzőn ilyen felbontáson felesleges még egy google cardboardra is beruházni.
-
pampika
őstag
válasz tommygunn84 #20626 üzenetére
jaja, esélyesen átviszik a stabil ágra is idővel
-
PistiSan
addikt
válasz NextError #20620 üzenetére
Én már 2 verzió óta így csinálom.
OperaVPN-el kerestetek frissítést, letölti az OTA frissítést, kb 300mb volt most nekem.
Újraindul, nem sikerült a frissítés, újra kerestetsz, ekkor már 1.5GB közüli fájlt fog letölteni, újra indítasz TWRP-be bootolva.
Install/ találsz egy ilyen mappát a gyökér könyvtárban hogy .H2OTA...... így kezdődik, ott találod a letöltött OTA frissítést, rá nyomsz, ha végzett mehet a ROOT, illetve egy wipe dalvik/cache-t szoktam még nyomni.
Tegnap csináltam így. -
NextError
tag
Sziasztok, jelenleg 4.0.2 van a telefonomon, rootolva twrp-vel ellátva.
Hogyan tegyem fel a 4.1-et úgy hogy megmaradjanak a programjaim? mehet twrp alól vagy adb-n keresztül kellene? -
szpali
addikt
válasz pampika #20617 üzenetére
Rántsd le innen, nekem megy:
http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/daydream-daydream/daydream-daydream-1-3-170215023-release/daydream-daydream-1-3-170215023-android-apk-download/Update:
viszont elindítás után azt írja, hogy "Incompatoble Phone"[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
pampika
őstag
válasz tommygunn84 #20613 üzenetére
beta12 alatt engedi telepíteni
-
szpali
addikt
Azt írja, hogy nem kompatibilis
-
PowerBuldog
veterán
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
tommygunn84
csendes tag
Valaki meg tudná nekem nézni aki 4.1.0 OTA-n van hogy le tudja e tölteni a Play storebol a Daydream appot?
Köszi! -
zhata
senior tag
válasz PowerBuldog #20610 üzenetére
Köszönöm, így már jó minden. (Jó kis szivattyú...)
-
xenom0rph
őstag
Játszik valaki a crash royale-lel? Csak én tapasztalom azt, hogy állandóan netkapcsolat hibát jelez a játék? Eddig nem volt ilyen.
zhata: fentebb írták hogy a vpn, elbasz valamit a netes beállítosokban, olvass vissza, max 1-2 oldallal lehet hátrébb.
[ Szerkesztve ]
halahala
-
zhata
senior tag
Srácok. Valamit vagy én bénáztam el, vagy valamit be kell állítani a 4.1-en, de nincs valami rendben a netes kapcsolattal. (Otthon nem tűnt fel, mert van wifi). A Whatsapp, Bluemail, Viber, Voip nem működnek, ugyanakkor a Playból le tudtam tölteni, netes kapcsolat viszont van, többek közt bejön ez a topic is. A hálózat szolgáltatóm a Vodafon, megnéztem, még van 75 MB-om. Valami lehet a Vodafonnal esetleg?
-
heidrich
senior tag
válasz ToniSlow #20599 üzenetére
Ha gyari launchert használsz a kisebb DPI beállítás mellett 5 ikon van egy sorba. Ha visszaállítod eggyel nagyobb DPI-ra a megjelenítés alatt akkor újra 4 ikon lesz. Vagy használj Novát az a legjobb ott úgy állítod ahogy neked tetszik.
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
silvergod
őstag
válasz pècsimunkás #20590 üzenetére
dehogy is...ja de Ha most valaki azt mondaná egy ilyen "csodát" kellene vennem jól kiröhögném...
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
ndavey
tag
Béta 12-re hogy lehet feltenni a stabil 7.1.1-et? Felmásolom a zipet telefonra és a frissítéseknél azt választom, hogy SD kártyáról tegye fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest