- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz emeron #22594 üzenetére
A plusz funkciókon kívül nem érzek működésbeli hiányosságokat a bétában. Nyugodtan használható mindegyik kiadott béta. Nekem munkaeszköz is a telefon és a béta rommal (eltekintve az ismert hibáltól, amik nem csak a bétában vannak) rendben működik.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
SharpSA
veterán
-
Nagytoll
senior tag
Legújabb bétán vagyok, freedom OS és blu_spark kernellel. Nekem elég jó az üzemidő. Kinti használattal, magasabb fényerőn 4-4,5h SOT, viszont sosem mindig töltőre rakom 30-40%-nál, szóval ennél több van benne. Bent, minimum fényerőn akár 6-7 is kijönne
-
t181
senior tag
válasz plejik #22592 üzenetére
Nagyon bosszantó ez a merülés, ha ma sikerül erőt venni magamon, repül vissza a DU + blu_spark.
Eddig vártam a javításra, de ha ez is annyi ideig fog tartani, mint az első build kiadása, akkor november környékére már ki is lesz javítva.
Pedig nagyon nincs kedvem ROM-olni, de a fenti párossal legalább nem volt baj.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
plejik
addikt
válasz randras_83 #22591 üzenetére
Paranoidot mindenkinek.. Csak lenne jobb kicsit az üzemidő..
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
SharpSA
veterán
válasz Darko_addict #22589 üzenetére
Túl érzékeny. Alig, azaz picit emelem el a fülemtől a telefont beszélgetés közben és bekapcsol a képernyő.
Nálam is ez van a bétával.[ Szerkesztve ]
-
veterán
TWRP alá való .zip-et talált már valaki?
-
bAtt001
addikt
válasz sszemtelen #22575 üzenetére
Igazából ha így fog kinézni nekem jobban tetszik az 5 már most, viszont egy dbrand skin és egy tok most is úgy eltakarja a 3ast, hogy nem érdekel hogy néz ki, szerintem az antenna csíkok borzalmasan néznek ki bármelyik telefonon, ezen a fólia segít könnyen
(#22577) K82
Optimizations:
• Proximity sensorNa arra rá is fért már
[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
storm3
senior tag
válasz sszemtelen #22575 üzenetére
op3 meg i6 szoval...
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
promagus00
tag
-
Darko_addict
őstag
válasz hyperspace #22561 üzenetére
Sajnálnám, ha ilyen lenne. Mintha túl csóró lennék egy iPhone-hoz, szóval vettem féláron egy 'gagyi' Android hasonmást. Gyors dobnék rá egy tokot.
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
bAtt001
addikt
válasz sszemtelen #22562 üzenetére
Nem olyan biztos az a PS, Oppo R11, szinte ugyanaz a külső, Oppo és Oneplus egy cég alá tartozik szóóóval.. Szerintem nem szép, de a 3-nak se az volt az erőssége
-
SharpSA
veterán
-
PistiSan
addikt
válasz promagus00 #22553 üzenetére
Lineageos is.
-
hyperspace
őstag
válasz sszemtelen #22562 üzenetére
Hát jól át lettem vágva.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
sszemtelen
őstag
válasz hyperspace #22561 üzenetére
-
rankesz
veterán
válasz promagus00 #22553 üzenetére
RR-en is...
-
-
Macika66
őstag
válasz UberMutant #22546 üzenetére
A HD-Audio is elérhető minden típuson. Sőt, ha jól vettem észre, már szolgáltatókon át is.
-
ToniSlow
senior tag
válasz UberMutant #22546 üzenetére
Ezt a kérdést a Telekom ügyfélszolgálaton tedd fel. Amit írtam az több cikkben olvasható az interneten, továbbá rákérdeztem a flottás kapcsolattartónknál is aki szintén ezt mondta.
-
PistiSan
addikt
Nem tudom valaha menni fog e egyáltalán oneplus telefonon Magyarországon a volte, telekomnál pl csak az ő általa forgalmazott készülékekre tette elérhetővé, jelenleg csak az s7 edge tudja ezt ha jól tudom.
-
szpali
addikt
válasz xenom0rph #22538 üzenetére
Csak akkor, ha a másik SIM-en van, mint amin a hívást bonyolítod.
Torony függő, de amikor SIM1 netezek és beesik egy hívás, akkor átvált 3G-re. Viszont most kisebb csomagot szeretnék SIM1-re és egy korlátlant SIM2-re. Telefonálni viszont az 1esről szoktam.iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Ismer valaki, vagy létezik olyan automatizálás, hogy ha pl. SIM2-n aktív az adatkapcsolat, de beesik egy hívás SIM1-re, akkor automatikusan kapcsolja át SIM1-re az internetet is, amíg a hívás tart?[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
plejik
addikt
válasz G4bi89 #22534 üzenetére
3-3,5 -et. Egyik se nagy szám ilyen szempontból, de ebbe már bele torodtem.
Macika66:
Én elsősorban a kamerára irtam, hogy jobb mint a gyari, de rendszer is az. Nálam nagyon gyakran előfordult , hogy a gyari rendszer pár nap után belassult. Ez elég zavaró volt , ennél viszont ilyet nem tapaszutaltam, legalább is eddig. A másik pl. a pixel launcher, Én szeretem és csak az ilyen romokon megy normálisan. Tudom ott nova stb., De nekem jobb ez így .iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
Nagytoll
senior tag
OB 17 alatt másnál is bugosan jelennek meg értesítések?
Nekem ha felugrik egy notification akkor az utána beragadhat és addig csúnyáskodik úgy random valahol ameddig ki/be nem kapcsolom a kijelzőt 🙄 -
t181
senior tag
válasz plejik #22531 üzenetére
+1
Annak ellenére sem vagyok képes visszatérni a DU + blu_spark kombóra, hogy még mindig nagyon merül készenlétben. Az egyik fejlesztő írt is xda-ra, hogy nála is jelen van a probléma és már dolgozik azon, hogy a következő build-ben ki legyen javítva.
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
plejik
addikt
Na egy kis helyzetjelentés a Paranoidrol. Eddig minden ok, semmi fagyás ujraindulas stb. Kamera teljesen rendben van talán még a gyarinal is jobb. Akku kezd beállni , de semmi extra 3,5 óra körül hozza. Szóval akai akarja nyugodtan próbálja ki, mert szerintem jobb mint a Lineage és tarsai. Ha és a rendszer sima , semmi akadas. Én a fullos Google csomaggal hazsnalaom amibe pixel launcher is benne van , az is teljesen popec. ( Telóról írok..)
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
g0dl
addikt
válasz Darko_addict #22524 üzenetére
Szerintem a mhA és a mAh pont ugyanaz (lévén a szorzásban a tényezők felcserélhetők), bár kétségtelen, hogy a mAh a szokásos írásmód.
-
SharpSA
veterán
És ha nem vékonyabb, hanem keskenyebb? Mi van ha erre gondoltak?
-
Macika66
őstag
válasz Darko_addict #22524 üzenetére
-
Macika66
őstag
-
oba
addikt
Az is lehet, hogy megint a szokásos "megtévesztés Az OP3 is a szélein volt vékony, hátul domborodott. Lehet az OP5 is csak a szélein lesz vékonyabb.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Darko_addict
őstag
Tényleg kár lenne, ha az akksi rovására menne a vékonyság, pedig itt lehet erről lesz szó.
[Weibo leak, 3300mAh]Eddig akárkivel találkoztam, senki nem kívánt a jelenlegijénél (márafüggetlenül) vékonyabb telefont, nem tudom, kiket kérdeztek meg, hogy mindenhol ez a cél.
Június 15-én megtudjuk!
[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
Köszi szépen.
Felment, de egyenlőre tárgytalan vagyok sajnos.
Eszközre másolni nem tudok semmit sem, legalább nem indul ujra a TWRP az már pozitív.Majd hegesztek valamit parancssorból mert több roma telón van, de mikor Install-t választok alapértelmezetten a LineageOS mappáját teszi bele ami üres, és nincs egy UP, hogy egy mappával feljebb ugorjak.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
Szaisztok!
TWRP alól nyomtam egy törlést (Dalvik,Data,System,cache), majd fel akartam tenni a LineageOS-t, viszont hibába ütköztem. LineageOs-t mappát létrehoztama telón, elfelejtettem felmásolni a zip fájlokat, viszont most látom hogy kiválasztottam a Install-t majd bennvagyok az üres könyvtárba de nem tudok visszaugrani, hogy mást telepítsek, mert nem látja a belső tárolót.
adb push-al megpróbáltam átmásolni cmd-ből de sajnos újraindula telefon, és nem tudom átmásolni rá semmit sem. próbálkoztam win alól is, látja a telefont ha összekötöm és teló TWRP-ben van de kb ha elindítok egy másolást hamar restartol a telefon.
Van valakinek ötlete mit lehetne tenni?
Tettem fel újabb TWRP-t 3.1.1.0-t de újra eza hibajelenség.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
FingR86
őstag
vannak még szuper hírmorzsáim
EZ LESZ AZ EDDIGI LEGVÉKONYABB CSÚCSTELEFON? -
Rick4
félisten
válasz Darko_addict #22507 üzenetére
Szerintem már az 1-esnélk se akarta senki ráaggatni a "kínai jelzőt, még ha az is. De egy iphone, meg minden más ugyanúgy kínában készül..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Darko_addict
őstag
Én több portálon is a 3T + $50-ről olvastam. Ha igaz, akkor mind a 64, mind a 128-as modell +50-50 USD-be fog kerülni. Hiába kerül a 2017-es csúcstechnika annyiba, mint 2016-ban a 2016-os, de a második kamera, a nagyobb akksi, a DXvalami képjavító licensz mind-mind technikai pluszköltség, szóval drágábbnak szerintem biztos drágább lesz.Továbbá amekkora hype van, a cég kezd kilépni a saját árnyékából és a megszabadulni a "kínai" telefonokra aggatott negatív jelzőktől, szóval magáért a márkáért is lassan jogosan számíthatnak felárat, de ameddig jelentősen olcsóbb, mint a versenytársai, szerintem tuti befutó sokaknak.
-
Rick4
félisten
válasz pampika #22504 üzenetére
Ott vannak megtévedve, hogy $-ban eddig is az usa modell árát adták meg, ami ugye egyrészt másik készülék, másrészt csak 1 év gari volt rá. Aztán már nem is mondom, hogy a $-ban számolt árat tudják, de hogy mennyi ram lesz benne, azt még csak találgatják?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
FingR86
őstag
nem tudom volt e már, vagy valós infókat tartalmaz e
[ Szerkesztve ]
-
t181
senior tag
válasz plejik #22492 üzenetére
Én sem vagyok túlzottan kibékülve vele. Napközben, amikor használom, király, de a készenlét nem az. Legutóbb Dirty Unicorns-szal + blu_spark-kal reggelre egy vízszintes vonalat lehetett látni az akkustatisztikánál, itt viszont egyértelműen látszódik, hogy merült egy csomót. Felraktam a betterbatterystats-ot, meg az ex kernel managert, holnapra meglátom, hogy hol a baj.
A 70 mentett alkalmazásomból 25-öt raktam csak vissza, ráadásul nem is visszaállítottam, hanem Play Store-ból telepítettem mindent.
Az EXKM egyébként most 1,3% óránkénti merülést mutat készenlétben. Ez akkor lenne elfogadható, ha egész nap bent lennék egyetemen, városban és nem lenne wifi, de itthon vagyok wifin.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
Rem-X
senior tag
Sziasztok!
Alapvetően nem szoktam a merüléssel foglalkozni, de most a 7.1.1 frissítés után elgondolkodtam, hogy abban csesztek el kicsit valamit vagy elkezdte éreztetni negatív hatását a dash charging, ugyanis most érezhetően gyorsabban merül a telefonom mint azelőtt.
Try again, fail again, fail better!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- PlayStation 5
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- BestBuy topik
- Autós topik
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest