Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy fog kinézni, mint egy iPhone 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
racerx
őstag
Nem ide szántam
-
racerx
őstag
Pár órát én is szívtam vele, talán emlékeim szerint visszazártam, aztán meg induláskor passwordot kért, majd jött a qualcommos unbrick tool. Na annál lett sötét a képernyő, de lehet h valamit elb.tam, talán korán lehuztam vagy valami (már nem emlékszem). De utánna jött a már leírt sötét képernyő, s ujrahúzás ..Ott meg a zöldes máskos képernyő...huh meleg volt.De az OP védelmébe legyen mondva ,még így is vissza lehetett éleszteni.
Lehet hogy eccerűbb lett volna az all in one toolkittel csinálni. -
racerx
őstag
Én visszraktam, és visszazártam, de nálam is akkora halál lett, hogy semmi se jött be, se fastboot se semmi. Tök fekete képernyő..Aztán nyomkodtam a gombvariációkat észrevettem hogy tök halványan, alig láthatóan ott volt a fastboot. No akkor szintén unbrick tool. . Az visszarakta a legalapabb 3.1.2-öt asszem. Ott meg képernyő hibák voltak (gondolom tök régi driverek vagy mik miatt, majd szép lassan OTA frissült, és jó lett. Krva módon leizzadtam..eladás előtt.
-
racerx
őstag
válasz
sszemtelen #24748 üzenetére
Lehet, nem emlékszem.
Mi érdekel? Pm ben is ha sokakat zavar az off.
-
racerx
őstag
válasz
sszemtelen #24746 üzenetére
Én igen, talán irtam is róla itt is. Nagyon nem akarom ismételni magam, mert megkapom a magamét.
-
racerx
őstag
válasz
Csorbi #24645 üzenetére
+ még nem árt, ha a google fiókban a neten is, kitörüljük a régi telefont.
De a google a factory reset protectionra sok találatot hoz, emlékeim szerint meg lehet kerülni egy kis trükközéssel, valahogy el lehet jutni a chrome böngészőhöz, onnan meg már lehet accot hozzáadni.. Már nem emlékszem pontosan -
racerx
őstag
Neten keressetek arra hogy Google factory reset protection. Ott van pár módszer arra, hogy lehet megoldani, annélkül hogy az eredeti Google fiók kellene.
-
racerx
őstag
Sajnos nálam is az OP3-ig mindenhol gyári launcherek (és tárcsázó+névjegyzék) voltak, , de itt sajnos valami olyan módon igénytelen szar lett, hogy elővettem a talonból az ezer éve megvett Nova-t, és azt használtam. Persze tudom, hogy a dialer az Google alap (asszem), de az is szintén hasonlóan ócska mint a launcher.. Szvsz telejesen fölösléegesen pazarolják rá az erőforrásaikat.
-
racerx
őstag
válasz
eladogeppc #23961 üzenetére
Félhomály, sötét, bulik..kb esélytelen a hármas, főleg a S7-el szemben.
-
racerx
őstag
No úgy néz ki, nem op5 lesz a köv telefon. Sajnos nem győzött meg amit eddig olvastam, néztem róla. Nem a jellirw gondolok (azt valszeg észre se venném
, a kamera (főleg auto mód, mert én nem fogok szarakodni a pro móddal, kevés fénynél detto), a kijelző ugyanolyansága - fényerő, nem cseppálló, pedig néha itt a strandon jól jönne
, nem érzek akkora előrelépést a mostani hármasoz képest, hogy rádobjak olyan 60 korül.
Samu S8 lett a kiválasztott, most a tmobilnál nettóba nem sokkal tobbért van mint az op5, 2 év gyári gari, független, listaár, starter pack (fólia, tok, vezeték nélküli töltő). Ez így több mint korrekt ajánlat. Kipróbálom, megnézem, azt majd ha op6 lesz akkor visszanézek esetleg. -
racerx
őstag
Tök érdekels dolgot figyeltem meg ma, fényképezés közben, napfényben , kint sokszor a fóuszáláskor , a kép oldalra teljesen behullámzik ( nem, nem a jelly effect
), , de egy pillanat alatt elmúlik, és jó lesz a fókusz.. Nem tudom, hogy azért e mert pl a szél belefújta egy fa ágát, vagy megmozdul a kezem, vagy mi.., tök érdekes, képek jók lesznek, de eddig ilyet nem vettem észre.
Egyébként igen úgy néz ki nem OP5 re váltok, hanem teszek egy próbát az S8-al. Árban ugyanott leszek (áfa nélkül), kíváncsi leszek a kamerára,cseppállóságra, a használhatóságra, azt majd esetleg OP6 felé visszanézek. Az 5 semmi extrát nem ad nekem ugy néz ki a 3mashoz képest, kamera véleményes, bár kicsit jobb, a többi meg saccperkábé ugyanaz. Ja kijelző is ua. -aminél pont a napokban kaptam agybajt, napsütésben gyak. semmi se látható. -
racerx
őstag
válasz
Darko_addict #23225 üzenetére
Nekem azt irták, hogy usában ha veszem 1 év a garancia (hogy érvényesíthető e euban arról nem írtak). De nekem 20 ezeért megéri a a + év. Arról nem beszélve hogy eladásnál is jobban jön , ha még van rá mondjuk 11 hónap gari, a nullával szemben.
-
racerx
őstag
Én most levelezek velük, szintén usa behozatal, rákérdeztem dolgokra, garanciára még nem válaszoltak, viszont a b20 hoz elküldték válasznak ezt a [linket]. Garanciáról még érdeklődöm tovább.
-
-
racerx
őstag
válasz
Darth_Revan #23137 üzenetére
Persze hogy tud. De mint irtuk is itt (ill a oneplus honlap irja), 1 verzió lesz mindenhol, így az amerikai, japán meg mittomén hol vett O5 is tudni fogja a B20-at.
-
racerx
őstag
Elolvasva az első rivjút az xda-n, kb annyi a lényeg, hogy (sajnos v sem
), az OP3 magasra tette a lécet, igazi flagship killer volt jó áron, ez most egy réncfelvarrott 3, kopipészt dizájnnal, mindenből egy kicsit több, jobb, kamera jobb sokkal (de még nem az igazi), kijelző felbontás maradi, nincs ip védelem. Szóval manapság egy flagsip killertől azért többet várna el az ember, így ez csak egy nagyon jó telefon, de nem az. Igaz az ára sem. Viszont + garancivesztés nélküli unlock (ami talán már nincs is flaship/közeli telefonoknál) az előny. 3 masról váltni nem biztos hogy akkora előrelépés.
-
racerx
őstag
Hehehe faszok..
[link] -
racerx
őstag
Nem értem mi ez a kijelzőmizéria?? nagyobb felbontás??minek? VR hez?? Hány embert láttatok a környezetetekbe ilyennel bohóckodni? Mert én kb annyit, hogy megvették a médiamarktban 3000 ezerért, oszt 1x kipróbálták, ennyi. Szvsz ez is kb a 3D Tv-k sorsára fog jutni. Ezzel a felbontással legalább nem fogyaszt annyit, amire meg kell, arra bőven elég. Ez is olyan fasság, (lassan a 4k kijelzők lesznek általánosak), mint Oneplus példa 8giga ram . Mi a fas nak?? Asztali gépemben nincs ennyi, laptopomban meg pont ennyi..
Nem igazán értem a fanyalgást, kicsit több kicsit jobb mindenből (lehet h kamerából sokkal), kicsit drágábban. Az aktuális flagshipek mind simán 200 fölött , inkább 3 hoz közel debütáltak. Lehet hogy ott van 4 k kijelző , meg kurvajó fícsörök.(minek??). Én például soha nem veszek Huaweit 260 ért, de G6-ot se (g2-G4 után). -
racerx
őstag
No látom, kezdődik a szokásos, engem nem hatott meg, nem cserélném le erre, nem ad annyival többet.. stb stb ,ami minden telefon topicjában megszokott ha új telefon jön
. Én a kamera, nagyobb akksi, gyorsabb tárhely miatt simán meglépném. Pláne ha usd-vel számolva be tudnám szerezni (ennek még utánnajárok, azt már látom hogy 1 modell-b20 van, kérdés a 220 töltő..), 127 ezret megér.
-
racerx
őstag
Lekerekített üvegnek néz ki..
Jack legalább van. -
racerx
őstag
No 1 óra műlva kezdődik az event, pár dolog remélem kiderül, nem csak marketing bullshit lesz az egész.
-
racerx
őstag
válasz
sszemtelen #23020 üzenetére
Ammég eléggé sok..
-
racerx
őstag
válasz
pècsimunkás #23017 üzenetére
Mennyi most egyébként az S8dual? Mert ha az OP5 is 170 körül jön ki akkor meggondolando,,,
-
racerx
őstag
válasz
silvergod #23003 üzenetére
Aha, és akkor melyik új telefon nem "lutri" ?? Ami esetleg szintén 170 vagy még több is lehet. Komolyan érdekelne. Mert nálam sincs semmi baj, nem érzem hogy ez meg az rossz lenne, hiányozna belőle. De lehet hogy nem ugyanazok a felhasználási szokásink. Én -imétlem magamat, csak a fényképezőjével nem vagyok annyira megelégedve, főleg kevesebb fénynél, (ebben a G4-esem sokkal jobb volt -egyébként Lg más sose
), ha ebben jobbak lesznek akkor bevállalom, mert nálam tökéletesen működik ez is, és nemhiszem hogy az 5-öst elk..ják annyira a sw-vel , hogy megbánjam. Kinézetét meg lesz..om, ugyis tokban lesz, hogy aztán mire hasonlít, mire nem.. Az ár már más kérdés, 170-ért nagyon határeset (de ha 6/64 lenne 140körül akkor OK), ennyiért (nem tom nem néztem), de lehet h van már S7,S8 , aminek a kamerája ráver erre.
-
racerx
őstag
Szegény nagyapám mondogatta mindig, hogy minek ilyen meg olyan uj autó, jó a régi kétütemű wartburg is, az is elvisz ide meg oda...
De hogy konkrétat írjak, nekem spec azért, mert hátha tényleg olyan jó lesz a kamerája mint írják, és a hármas valljuk be, főleg kevés fénynél, nem éppen remek. (tudom tudom mobillal fotózni, vigyek inkább komoly gépet....).
Villogni meg kb 15 évesen lehet a telefonnal, idősebbek nem hiszem hogy villogni akarna.. -
racerx
őstag
válasz
axlfsi #22987 üzenetére
Szerintem passz, hogy mikor lehet megvenni, lehet hogy az elején ua lesz mint a multkor, hogy bizonyos ideig, csak meghatározott országokból. Egyébként én is fenem már rá a fogam
.
Asszem valami indiai oldalon volt egy rövid reklámja, és ott is ua volt mint az eddigi képeken (aminél csak reménykedtem, hogy csak trollkodás lesz az Iphone hasonlóság, de ugynéz ki nem. Csak azt tudnám, hogy akkormi volt az a kerámia hátlap félig, meg egymás alatti kamerák hír.. -
racerx
őstag
Nálam se volt soha ilyen közelségérzékelős hiba, ma pedig direkt megnéztem (mert nem tudtam hogy miről beszéltek
). 2-3 centinél elsötétül, oszt ugy is marad.
-
racerx
őstag
2.78 régen biztos jó volt. Aztán ahogy olvastam kijött talán a 80 v 81, ami sok helyen szar volt. Erre fel jött a javított 82-ami már megint jó (illetve egyes xperiákon van vmi gond vele).
Magiskon én is gondolkodtam, de egyenlőre nincs semmi ami affelé terelne. (a banki appom megy még simán su-val). Mondulok meg ilyesmik nem izgatnak, root legyen oszt kész -
racerx
őstag
Nekem a kijelzővel aemmi bajom, vr ugyse érdekel /kell (kb olyan zsakutca lesz ez mint a 3d tv) . Viszont a 8giga ram es a 128as tároló se kell. Nagyon remélem lesz egy 6/64 verzió olcsóbbé.
-
racerx
őstag
válasz
Darko_addict #22670 üzenetére
Neem, lesz 64-es is .Remélem én is hogy mondjuk a 128-as lesz 550. Nekem is bőben elég a 64-es.
-
racerx
őstag
válasz
SharpSA #22665 üzenetére
A kettő nem zárja ki egymást. Én szoktam párat kattintani, meg (ha lehetne de, ugy az OP3mal inkább nem
) néha 1 -1 dolgot felvenni. aztán ennyi. Ettől még a koncerteket élvezni szoktam. Az biztos, hogy a G4-esem előtte sokkal jobb volt ebben is (meg kamerában is), de nem sírom vissza sőőtt... ha azt a színvonalat hozza a OP5, akkor már OK.
-
racerx
őstag
válasz
Roland861010 #22601 üzenetére
Szerintem okés, és rendben van minden
-
racerx
őstag
Sajnos nálam s Blu_Spark érdekes lagokat okozott a tárcsázómnál (True Phone), ezért Franco kerneljével nyomom. De kb ugyanaz a kettő szvsz.
-
racerx
őstag
Hmm érdekes, hogy még adnak ki bétát, pedig gondolom most ezerrel az ötösre koncentrálnak. Szvsz már túl sok komoly frissítést nem várhatunk el a hármasra( nem hiszem hogy továbbra is havont-másfélhavonta jönnek majd). pár nagyobb osz jónapot. A kernel készítők is visszavettek a tempóból amiket néztem.
-
racerx
őstag
Nálam is esélyes, pár tesztet megnézek, meg tényleg, bármi kiderülhet az első pár hét alatt. Meg addig talán lesznek hozzá rendes tokok, tempered glass (pláne ha igaz, hogy nem lekerekített szélű lesz :
). Meg az ár is kérdéses, olyan 150 re számítok (de ha pl 180 körüli akkor már gondolkodok nagyon). De nagyon sanszos, hogy záros időn belül erre fogom cserélni.
-
racerx
őstag
válasz
rankesz #22432 üzenetére
Azért erre a factory reset protectionra vigyázzál, mert én már jártam úgy hogy eladtam, azt a vevő kétségbesetten hívott, hogy mi van. De szerencsére közel volt még és meg lehetett oldani. De ha az ember elküldi az ország másik végébe, az szívás.
Egyébként és is azon filózok, hogy eladom azt rögtön az elején rendelek is egy 5 öst, csak az a baj , hogy helyette egy fos lenovom van, amivel nem épp öröm az élet. Megjelenésig meg van vagy 2 hét, mire ideér...Így asszem megvárom hogy mikor jön ki + a tesztek (főleg a kamera) no meg az ár.., és akkor cserélek -
racerx
őstag
válasz
syler123 #22328 üzenetére
Miért, mi az amit még ehhez a szovtverhez hozzá lehet tenni, ki lehet javítani, ha még eddig nem tették meg?? Kb semmi. MAjd jönnek esetleg az ujabb google bizt. frissítései és oszt annyi. De ez jó is így, másnál se raktak olyan ku.va nagy fícsöröket 1 év után a sw be (ha egyáltalán lesz uj sw). Értelem szerűen az 5 re koncentrálnak majd. Szerintem semmi szemrehányást se tehetünk azOP3 frissítési gyakorlatára.
-
racerx
őstag
Kíváncsi leszek az Oneplus5 megjelenésekor hány 3 mas lesz eladó ?
. Valszeg az enyém is
-
racerx
őstag
válasz
Boli77 #21868 üzenetére
Nekem meg. Mint említettem, akkora talán kisebb is mint a gyári fólia. Így a szélén védetlen. De ha van olyan tokod (pl nekem a spigen neo hibryd), ami felér, és még kisit rá is hajlik az elejére, akkor gyak. tökéletes a védelem. De a gyári biztos curved glass biztos jobb lehet, azt nem vitatom.
-
racerx
őstag
válasz
stigma #21856 üzenetére
Nekem is ilyen van (volt előtte párféle - gyéri curvedet kivéve)) de messze ez a legjobb.Teljes felüleleten tapad vékony nagyon, és annyira siklik rajta a kezem , hogy szinte már túl jól is. Ja és szinte semmi zsír nem tapad rá. Viszont jóval kisebb mint az üveg előlap (ez az ára annak hogy teljes felületen tapad), így a széle védetlenebb. De nem zavaró az olvasásnál se (nem úgy mint a nem ívelt szélű, kicsit vastagabb Nillkin..) Viszont egy komolyabb tokban, ami feljön az elejre is, abszolút nem gáz. Szvsz vagy ez, vagy a gyári curved.
-
racerx
őstag
Neba.., ilyen jól tartja az árát a telefon (nem nézegettem semennyire se), de majd egy évesen is 100 körül, amikor 125-ért lehet kapni? Azt hittem max 70-80.. No kíváncsi leszek mi lesz majd ha kijön az 5 -ös
Mondjuk k.ra nem érzek késztetést arra hogy eladjam, nincs mit helyette (normális áron).
-
racerx
őstag
Egyáltalán hogy a pélóba lehet gari nélkül az ilyen teló, ha 2 év gart adnak hozzá, és a telefon mondjuk kb 1 éve jelent meg (még annyi se..) ??
-
racerx
őstag
Pontosan. Én is csak magamban mosolygok amikor : húú ez meg az az uj rom elsőre micsoda sot-ot produkál.., aztán meg pár nap múlva, ja nem is annyira jó, inkább a béta nyóc, vagy a 5.5 ös android, na az volt az igazi..
Ifazság szerint soxor az andrid szivatja az ember, van amikor az android rendszer beragad, oszt több energiát használ mint a screen. No meg most ahogy néztem, a jofogas appot is , ha nem lépek ki, akkor szintén brutál merülést produkál a háttérben..
-
racerx
őstag
válasz
hard74 #21378 üzenetére
Én egyik G4 -nél se vártam meg a bootloopot (sima és dual sim), szerettem a telefont ,meg az elődjét a aG2-t is. De nonszensz, hogy a G2 nél 10 ből 10 sárgult, G4 nél meg bootloop kb hasonló arányban....(G3-5 nem tudom hogy mi lehet). De ezek után asszem LG soha többet (pedig nem szeretek ilyesmiket kijelenteni..)
-
racerx
őstag
válasz
hard74 #21373 üzenetére
Nálam is G4-et váltott le, (igaz már augusztus óta), egyedül a kamera gyengébb egy picit (főleg kevés fénynél), de minden másban sokkal jobb. Meg azért a bőr hátlap szebb szvsz, de 1. ugyis tokban van, 2: x idő után tudjuk hogy néz majd ki a bőr...
. No meg 10 ből 10 nél bootloop se lesz itt
-
racerx
őstag
válasz
Pszihonaranc #21356 üzenetére
Nem, az van rajta, csak kíváncsi lennék a gyárira. Ezzel az átlátszóval az a baj, hogy pár hetente ki kell belőle venni, és megtisztítani, mert alámegy kevéske por, és nem szép..
-
racerx
őstag
Nincs valakinek egy felesleges gyári tokja, amitől megválna ?
-
racerx
őstag
válasz
Pszihonaranc #21285 üzenetére
Haver rendelt a O+3 mellé ezt a 25 eurós Otterbox tokot, de konkrétan sokkal rosszabb (minőségileg is), mint az én Spigen Neo Hybrid tokom (ami még talán olcsóbb is volt). Nekem pár telefon óta nagyon beváltak. Azt aláirom, hogy kevlár meg fa és társai tokok jobban néznek ki, meg kecsesebbek, de sajna ha nem védi minden élét a tok akkor nálam felejtős. Jártam már ugy egy Huaweinél, hogy pont ott nyomódozz be a fém keret, ahol nem védte semmi..No meg kisgyerek a családban..
-
racerx
őstag
válasz
ToniSlow #20434 üzenetére
És a gyár teli uvegre, rá lehet tenni egy normálisan védő tokot, pl a spigen slim armor, vagy neo hybrid? Ami elég szépen feljön oldalt, és körbeöleli az üveget? Mert erős a gyanúm, ha teljesen vegigér az üveg, ráhajlik az oldalára is, akkor felejtős, mert a tok felnyomja.
-
racerx
őstag
válasz
vitezlejszlo #20429 üzenetére
Nekem vékony Nillkinem volt, ami tökéletesen ragadt mindenhol, de a cimborámnak kb hasonló volt mint ez. Csak annyi baja vokt, hogy talán még kesekenyebb volt mint a gyári fólia, és baromi zavaró volt a szélénél lévő üveg magassága, sokszor kitakart dolgokat. Egyébként minőségre nagyon jó volt, nem gyűjtötte az ujjlenyomatot, jól csúszott..
-
racerx
őstag
Szerintem biztos van erre valami okosság, de én pont lesza..om, használom ahogy kell, nem figyelgetem, hogy hol áll az akksi, töltöm amikor kell-eszembejut.. stb. Lehet hogy "tudatos" akkuhasználattal lehetne nyerni 3 hetet az akku életéből, de a telefon legyen énértem, ne fordítva
.
-
racerx
őstag
válasz
kentucky #19861 üzenetére
Én is kb ezt érzem. Ha valamit igen eltaláltak, akkor mért nem vitték tovább? Eccerűen nem tudom elképzelnu, hogy igy kibasszanak az userekkel, magukkal, higy ami eddig 2napig ment,az az ujabbakban 1 ig. Tök életszerűtlen. Hacsak vmi lényeges trükk nincs, amit bedobnak a bétába. (alacsonyabb freki, 1 mag nem megy mittomén). De ha lenne akkor gondolom a rom mágusok már rég megcsinálták volna. Egyedül ez az akt profilos varialas megy az xda-n.
-
racerx
őstag
Csak akkor azt magyarázza meg nekem valaki, hogy volt egy brutál jó akkuidő a béta11-el, akkor mért szivatták meg magukat, meg minket is azzal, hogy nem ezt vitték tovább, direkt rosszabb akkuidőket akartak elérni később? Pedig biztos tudhattták mi miért van ebben meg abban romban.. Nem logikus, életszerű.. És az itt olvasottak szerint nem fél órákról van szó, hanem jóval nagyobb különbségekről. Ennyire hülyék lennének?
-
racerx
őstag
válasz
guerilla90 #19734 üzenetére
NekemSpigen Ultra hybrid van, de az szerintem feltolná az olyan üveget, ami leköveti a telefon elülső felületét. Az ami nekem ban az pont épp a tok széléig ér ki, igaz nem a gyári, hanem a szokásos fekete ragacsos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- OLED TV topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- Sorozatok
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 8/256GB Dual Sím Független 8K Kamera
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- iPhone 12 mini 64GB purple dobozzal, akku 98%, szép!
- iPhone 15 Pro Black Titanium 128 GB, 91% aksi független + Nomad fekete bőrtok
- Samsung s22 8/256 GB (Csere hasonló tudásúra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest