Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSlow
senior tag
a Beta 13-ból kb semmi nem került bele. Szomorú...
-
YAS-dude
őstag
válasz
Torony 1.
üzenetére
Ebben vajon már benne van a touch lag fix?
(Eddig nem zavart, de mostmár hogy megjavították a legutolsó bétában, érzem hogy jobb és kell
)We are starting the incremental roll-out of OxygenOS 4.1.3 (7.1.1) OTA for OnePlus 3.
Here are some highlights:Upgraded Android 7.1.1
Added expanded screenshots
Improved picture taking of moving objects with blur reduction
Improved video stability when recording
Improved WiFI connectivity
Improved bluetooth connectivity
Fixed Instagram swiping bug
Fixed hardware buttons malfunction bug
Increased system stability
General bug fixes -
Torony 1.
tag
Sziasztok,kint van az OxygenOS 4.1.3,ha valakit érdekelne esetleg.

-
racerx
őstag
Pontosan. Én is csak magamban mosolygok amikor : húú ez meg az az uj rom elsőre micsoda sot-ot produkál.., aztán meg pár nap múlva, ja nem is annyira jó, inkább a béta nyóc, vagy a 5.5 ös android, na az volt az igazi..
Ifazság szerint soxor az andrid szivatja az ember, van amikor az android rendszer beragad, oszt több energiát használ mint a screen. No meg most ahogy néztem, a jofogas appot is , ha nem lépek ki, akkor szintén brutál merülést produkál a háttérben.. -
PistiSan
addikt
Amióta nem a google naptárat használom 2x már elő fordult hogy nem jelzett ismétlődő naptár bejegyzést, nagyon bosszant a dolog, a Google naptárt is ezt csinálta, pont ezért cseréltem le. Nagyon elkeserítő a dolog, ezzel soha nem volt bajom korábban.
Ébresztő órának külső appot használok, az még soha nem hagyott cserben, nem értem a naptár körül lévő megmagyarázhatatlan hibát. Baromira idegesít. -
zhata
senior tag
Most már hosszútávú (több hetes) tapasztalatom alapján mondom.
Nem látok jelentős SOT változást az utóbbi ROM-ok alatt! -
K82
őstag
válasz
stigma
üzenetére
Ha fontos a képminőség:
- FreedomOS/Experience közül bármelyik (gyári OOS kicsit módosított verziói) - működnek más kamera appok is, mint pl. a Google Camera ha mondjuk (gömb)panorámát szeretnél
- VertexOS vagy Phoenix AEX: AOSP alapúak kevés de hasznos extrával, gyári kamera app, közel gyári kamera képminőség, működő 1080p/fps videó, de más kamera app nem 100 h működni fog (Google Camera pl. biztos h nem)
- LineageOS, Resurrection Remix: ők sem rosszak, de mondjuk LOS "bétább" állapotban van, gyakrabban fogsz fc-be futni; RR pedig az az igazi "mindent bele" ROM, ahol egyik opció ütheti a másikat. -
racerx
őstag
válasz
hard74
üzenetére
Én egyik G4 -nél se vártam meg a bootloopot (sima és dual sim), szerettem a telefont ,meg az elődjét a aG2-t is. De nonszensz, hogy a G2 nél 10 ből 10 sárgult, G4 nél meg bootloop kb hasonló arányban....(G3-5 nem tudom hogy mi lehet). De ezek után asszem LG soha többet (pedig nem szeretek ilyesmiket kijelenteni..)
-
hard74
senior tag
válasz
racerx
üzenetére
G4 booloopba én is beleszeladtam ráadásul nyitott bootloaderrel. Mit mondjak nem volt egyszerű visszazárni a bootloadert, hogy ne dobják vissza a garis javítást, de végül is sikerült. Igaz ráment szinte egy egész hétvégém.Gariban cserélték alaplapot, kijelzőt keretestől, aksit, főkamerát.Gyakorlatilag egy új telefont kaptam vissza, de a megingitt a bizalmam benne, így mennie kellett.
Ráadásul jó árom sikerült eladni, így 25k-t rápótolva meglett a O+3.Eddig nagyon nem bántam meg a cserét. -
patoga
tag
-
racerx
őstag
válasz
hard74
üzenetére
Nálam is G4-et váltott le, (igaz már augusztus óta), egyedül a kamera gyengébb egy picit (főleg kevés fénynél), de minden másban sokkal jobb. Meg azért a bőr hátlap szebb szvsz, de 1. ugyis tokban van, 2: x idő után tudjuk hogy néz majd ki a bőr...
. No meg 10 ből 10 nél bootloop se lesz itt 
-
stigma
addikt
válasz
hard74
üzenetére
Hi, pusztán a kiváncsuság hajt. Kb 30-40 percnyi idő újratelepiteni a telot és appokat feltenni, ha már fennvan a twrp és nem használ nagyon sok beállítást.
Én kb 2-3 éve foglalkozom velük, van hogy sokat nyerek egy új rommal van hogy sok időt pazarolok el vele.
Egy olyen telefonon ahol eredeti csájníz rom van a telón, egy idő után iritál, és valami normális romot szoktam rátenni.Nekem 4 óra SoT van, sok sok mobilnet, wifi, youtube, facebook, viber mellett ami szerintem nem rossz.
-
hard74
senior tag
válasz
stigma
üzenetére
Múlt péntek óta használom a O+3-at,de eddig ezbaz elsó telóm amin nem érzek késztetést a gyári rom lecserélésére. Lg G4-et váltott, és az üzemidő hihetelen az lg-hez képest,az én felhasználási szokásommal majdnem a duplája SOT-ban,másfélszer annyi készenléti idő alatt.
Van valami ami nem tetszik a gyári rendszeren, vagy pusztán a kíváncsiság miatt akarsz romot cserélni? -
YAS-dude
őstag
válasz
stigma
üzenetére
Van a FreedomOS, meg a FreedomOS-CE. Az előbbi a stabil OOS-eken alapul, a CE pedig a betákon.
Tehát most előállt egy olyan helyzet, hogy a legutolsó stabil OOS (4.1.1) re épülő FreedomOS verziója 2.7, míg az ennél újabb, OOS Beta13 alapú FreedomOS-CE a 2.6-os verziószámot viseli. -
Rem-X
senior tag
Sziasztok!
Az mennyire normális hogy a mai napig nem kaptam meg az OTA 7.1-es frissítést? Nincs root...
-
noorbertt
őstag
válasz
stigma
üzenetére
LineageOS most volt kukazva.
Kettő friss telepítést is csináltam, de akadtak gondok.
-Kamera néha nem működött
-néha kikapcsolt és utána csak nehezen kapcsolt vissza
Valahogy mindig akkor volt a baj amikor kellet volna használni valami fontosabb dologra.Gyári rendszer van azóta és semmi probléma
-
stigma
addikt
válasz
YAS-dude
üzenetére
Köszi,
.Sajnos ElementalX helyett mást akartam betenni, nem pont a kernel-t azért sry.
Google az én barátom, gondolom rá (FreedomOS 2.7 )gondoltál.

Én régi O3O-on még CM-et ahsználtam ami ma már LineageOS néven fut, RR és Dirty Unicornt más eszközökön nagy megelégedéssel (Nexus 7 2012/2013, Zuk Z2-es teló).
FreedomOs jól néz ki , pénteken meg látjuk melyik mellett döntök.

-
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Egy ideje OP3-om tulaj vagyok, és gondoltam Romot cserélek. Szó volt a VertesOS-től első körben szeretném kipróbálni, de kinek milyen más megbízható romja van ami ajánlott még(Nougat érdekelne)?
ExperienceOS
ElementalX-OP3
Resurrection Remix N
LineageOSEzek közül gondoltam valamleyiket felpattintani, én eddig RR,Dirty Unicorn, LineageOS romokat használtam eddig.
Segítségeket előre is köszönöm.

-
noorbertt
őstag
Sargulni lol
Anno mikor vettem a rhino féle bumpert azóta tökéletesen elégedett vagyok vele.
Fólia sincs a telefonon és semmi karc, le ejteni még nem ejtettem pedig zsebben hordom.
Viszont páromnak a oneplus 2jen is úgy a ez a bumper van amit ma tesztelt betonon telefonálás közben és semmi baja a telefonnak. Sőt a bumper is csak karcos lett az egyik sarkon -
Kocsó
aktív tag
Szintén megelégedéssel használom már júl.15 óta (akkor még az OP3-on), majd dec. 29 óta a OP3T-n.
Alig észrevehető rajta, nem "bumszli", és mivel recés az oldala, nem tartok tőle hogy kicsúszik a kezemből (még ha izzad is a tenyerem).
Egyébként egy picit tényleg lehetne passzentosabb de hát ennyi pénzért kihagyhatatlan... (szerintem)
Annyit még hozzátennék, hogy mivel műanyag, azért egy picit már elkezdett "sárgulni".
De hát majd veszek újat... Az OP5-re
-
Djay
csendes tag
Akit érdekel jó minőségű és mégis olcsó szilikon tok, annak ezt a Nillkin-t ajánlom:
Nekem bevált, teljesen méret pontos és már kb. 2 hónapja használom, de nem vettem észre rajta azt, hogy pl. kinyúlna vagy ilyesmi, illetve nem is sárgul be. Kb. 1400 Ft. Ja és nem az a nagyon vastag szilikon és nem is az a hajszálvékony, szerintem pont jó.
-
racerx
őstag
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Nem, az van rajta, csak kíváncsi lennék a gyárira. Ezzel az átlátszóval az a baj, hogy pár hetente ki kell belőle venni, és megtisztítani, mert alámegy kevéske por, és nem szép..
-
racerx
őstag
Nincs valakinek egy felesleges gyári tokja, amitől megválna ?
-
Nagytoll
senior tag
Csak én nem tudok külön zárképernyő hátteret állítani? FOS CE 2.6, beta 13 alapú.
-
Nagytoll
senior tag
-
Nagytoll
senior tag
Köszi, bár így ezzel nem önmagában nem látom azt hogy milyen hálózaton megy a net. De egy ideig jó lesz amíg találok valami megoldást.
Más:
Sikerült elrejtenem a státus bart úgy teljesen
de most vissza akarom hozni. Valami terminalos paranccsal csináltam, de nem emlékszem már rá, nincs erre valakinek ötlete? -
K82
őstag
válasz
Nagytoll
üzenetére
Megváltoztatni OOS alatt ugyan nem tudod, de ezzel a progival tudsz beállítani új kapcsolót, amit viszont már úgy szabsz testre ahogy akarod. Anno ezzel oldottam meg a 4G - nagy sebesség - GPS jelvesztés kombó problémáját: csináltam egy olyan kapcsolót ami váltott 3/4G között illetve kikapcsolta az adatforgalmat.
-
storm3
senior tag
Ki lehet kapcsolni a felugro savot a viber/messenger appoknal? Nougat elott nem volt ilyen es appokban offolva van minden ertesites.

-
Nagytoll
senior tag
Nougat OOS alatt meg lehet valahogy változtatni az adatforgalom kapcsolót, hogy úgy működjön mint rége? Szóval hogyha rábökök akkor ki vagy bekapcsolja a mobilnetet
-
G4bi89
senior tag
válasz
rjakab
üzenetére
Nem kell ez miatt aggódni, ez csak egy furcsa bug semmi más. Nekem is előjött már párszor, ahogy észrevettem csak akkor zavarodik így meg a statisztika amikor kikapcsolja az ember (nem újraindítás) a telefont, vagy ütemezett ki - be kapcsolásra teszi. Ami egyébként piszkosul jó "fícsőr", mert ébreszteni így is tud, merülni meg nyilván semmit nem merül.

-
hyperspace
őstag
Az elmúlt két hétben háromszor csinálta meg a telefon, hogy reggel forró, és az akksiból lerágott 50%-ot. 4.1.1-gyel és beta 13-mal is. Minden esetben az Android volt a ludas a statisztika szerint. Úgy nézem, közeleg az újabb clean install.
-
emeron
tag
OOS Shelf-ben található időjárás appban hogyan lehet átállítani az alapértelmezett várost? Sajnos csak hozzáadni tudok újat, de azt alapértelmezetté tenni nem tudom... Legalábbis nem találom.
-
hard74
senior tag
válasz
thomasvold
üzenetére
Másik telóban próbáld ki a kártyát.
-
Ralond
tag
válasz
thomasvold
üzenetére
A T-s kártya támogatja a 4G-t ?
-
szpali
addikt
válasz
thomasvold
üzenetére
és rendbejött a mobilnet kapcsolat?
-
szpali
addikt
válasz
thomasvold
üzenetére
Tegyél fel egy Opera VPN-t és keress úgy frissítést

-
thomasvold
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
Igen, gyári. Mindig OTA-n frissítettem. Nekem még nem jött a 4.1.1 sem.
-
válasz
thomasvold
üzenetére
gyári a rendszer?
mert ha nem, az is okozhatja -
K82
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Innentől adódik a kérdés: A3000 vagy A3003?Nem szóltam, ha a Telenor megy 4G-n. -
flegga92
senior tag
válasz
thomasvold
üzenetére
-
thomasvold
őstag
Sziasztok!
Valaki, aki T-Mobile-os, és 4G-n megy neki a mobilnet, át tudná küldeni az APN beállításait képek formájában? Már mindent kipróbáltam, jártam szolgáltatónál, de sehogysem akar a mobilnetem 4G-n menni. Jobb esetben 3G, de sokkal rosszabb kapcsolat is szokott lenni, mikor lakatlan területeken járok. Telenoros megy 4G-n, de nem azt használom, ebből is gondolom, hogy valami beállítási probléma lehet.
-
gamani
csendes tag
Jó reggelt, sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni. One plus 3 telefonom a ma reggeli bekapcsolás után megkergült.
Eleve egy csomó alapbeállításom más lett (idő, akkumulátor töltöttség ...), amit még orvosoltam, de:
Először is a KEZDŐOLDAL (középső) gomb és a LEGUTÓBBI (nekem jobboldali) gomb nem érzékel semmit. (Ha felcserélem a legutóbbi és vissza gombokat, akkor a jobboldali átveszi a vissza funkciót, de akkor a baloldali nem csinál semmit.)
Hiába próbálom a beállításokban módosítani a funkcióikat, nem változik semmi.
A felső értesítési sávból csak az első csík látható, nem hajlandó lejjebb jönni, és megmutatni a teljes eszköztárat.
Ja és éppen most szembesülök vele, hogy értesítést kaptam (csipogott), de nem mutat semmi értesítést. Tehát megjött valami, de nem tudom mi az.
Tegnap este, kikapcsolás előtt semmi gondja nem volt.
Ha tudtok segíteni, nagyon köszönöm. -
rankesz
veterán
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Tagadok mindent, nekem ehhez most semmi közöm!

-
rjakab
csendes tag
Akkor mégegyszer leírom: éjszakára ki volt kapcsolva, azután már normális volt a görbe. Tehát igen, az újraindítàs megoldotta végülis. De nem is volt igazán mit megoldani, mert ezen az érdekes ábrán kívül semmi eltérést nem vettem észre. Csak érdekes, na...

Ufókok meg nem jártak a háznál tudtommal. Bár öreganyám gyanús...

-
Macika66
addikt
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Nem annyira érdekesek a tokok, van egy gyári Sandstone meg egy Bamboo.
De nem megnyugtató az alul-felül nyitott tok.
Aztán van 3 db olcsó, fekete, puha bevonatos, de mégis kemény, tökéletesen illeszkedő tokom is, van vagy 5-6 szilikontok (ezek egy része nem megy rá, amióta a curved glass van rajta, mert felnyomná).
Kb. ennyi.----------
Arról nem is tudtam, hogy a telefonhoz alapból járna tok...
----------
Nekem az 1+3 előtt csak fekete telefonjaim voltak, mióta az eszemet tudom.
Végre újra helyreáll a rend.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, na mindegy, várok, hátha javították azt a bugot is, amitől az utolsó két update óta állandóan kifagy, lefagy minden app és maga a telefon is napi többször is akár. 

)

Ifazság szerint soxor az andrid szivatja az ember, van amikor az android rendszer beragad, oszt több energiát használ mint a screen. No meg most ahogy néztem, a jofogas appot is , ha nem lépek ki, akkor szintén brutál merülést produkál a háttérben..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)