- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
t181
senior tag
válasz vranyek #18294 üzenetére
https://twitter.com/arter97/status/821031766148325376
https://twitter.com/arter97/status/821033817070669824
Magyarul: ez az alapértelmezett beállítás (Qualcomm által), tehát az is lehet, hogy OP-ék elfelejtették kivenni.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
respecter
csendes tag
Nem tudom, hogy volt e már téma, de nálatok is úgy van, hogy telefonálás közben nincsen mobilnet?
Ha az emlékezetem nem csal, akkor az előző telómnál ez csont nélkül ment.
[ Szerkesztve ]
-
vranyek
aktív tag
Nem tudom, hogy volt-e már... én sem vagyok elszállva tőle , de olyan nagyon rossznak sem mondanám...
OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.
-
YAS-dude
őstag
válasz thomasvold #18287 üzenetére
Zárójelben jegyzem meg, hogy a "H" az a hsdpa, tehát a 3G jele.
-
Colos1
őstag
válasz thomasvold #18287 üzenetére
Tudtommal a trénél csomagfüggő, hogy van-e LTE, míg a Telenornál mindenkinek engedélyezett. Nem ez a probléma, hogy a csomagodhoz nem engedélyezett az LTE?
Illetve a másik lehetőség az, hogy a teló csak az egyik kártyán engedi az LTE-t, azon, amelyiket kijelölöd mobiladatra. Ha a Telenoros van kijelölve, akkor sosem lesz a másikon LTE.
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
thomasvold
őstag
Sziasztok!
Még mindig fennáll az a problémám, hogy T-s kártyán max. 3G a hálózat, de az ritka, inkább H és nem ritka a G "betű" Fogalmam nincs miért nem megy a 4G. Esetleg valakinek ötlet? Telenor megy simán LTE-n. Nagyvárosban is max. 3G, de inkább H vagy G, ami már vállalhatatlan. Cseréltettem már szolgáltatónál kártyát, cserélgettem a slot-okban, semmi nem segít, Telenor megy, T-s nem megy. Van erre esetleg valami beállítás, amit nem vettem észre?
-
bAtt001
addikt
Megjött a Nillkin Nature TPU tokom végre, hát megérte rá várni, fele akkora mint az eddigi szilikon tok. Előző telefonon is csak ilyet használtam de ezt a szokást megtartom majd a következőnél is, baromi jó cucc
-
Macika66
őstag
válasz FingR86 #18274 üzenetére
Ne gondolj rá!
Csak a pereme ragad körben, pár mm mindössze a tapadós rész, ha icipici por is bejut (márpedig be fog jutni!) a két üveg közé, képes bemattítani a GG-t, rosszabb lesz, mintha nem használtál volna semmilyen védelmet.
Ha teljes felületű üveget szeretnél, akkor csak és kizárólag a gyári Tempered Curved Glass-t vedd.
IGEN, k. drága.
De ez az egyetlen, ami teljes felületen ragad és jó.Illetve majdnem tökéletes, két oldalt 0,8-0,8 mm-t kitakar a fekete keret. De a gyakorlatban ez túl sokat nem jelent.
[ Szerkesztve ]
-
defcom
csendes tag
Sziasztok!
Videonál ki lehet kapcsolni az auto-focust és átállítani manual-focusra?
-
FingR86
őstag
válasz sto1911 #18276 üzenetére
nekem még a gyári fólia van rajta kezdetektől, igazából elég jól bírja, alig pár hajszálkarc
gyári carbon tokban hordom és még ezt egy belecsúsztatós tokbacsak nézelődtem alin és bele futottam ebbe, gondoltam megosztom veletek, hátha vkinek van már itt tapasztalata vele.
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
válasz sto1911 #18276 üzenetére
Nekem egy ilyen alul felül tapadós, oldal lemetszős van rajta. Azt hittem utálni fogom de igazából semmi bajom vele. Néha kicsit csillog a közepe, meg van amikor a duplakoppot nem érzékeli mert gyengébben érintem meg. De tényleg legtöbbször fel sem tűnik, hogy rajta van
-
K82
őstag
válasz pusihusi #18272 üzenetére
Ha azt nézzük h sokkal több minden testreszabhatóbb benne, akkor nagyságrendekkel jobb mint a gyári: szinte mindent tudsz benne állítani az óra helyzetétől/betűtípusától kezdve a lockscreen UI-ig. Üzemidőben, teljesítményben hasonló az OOS-hez, ha nem jobb nála.
Az újabb Blackjubel-féle RR alatt megy a portolt OOS kamera, van 1080p/60fps videófelvételi lehetőség és itt képminőségben is nagyon közel van a gyárihoz. Tegnap felpakoltam a hivatalos RR-t, Lineage-et (gondoltam adok neki egy esélyt), de itt nem volt se autoHDR se 1080/60.
Személyes véleményem szerint meg egész egyszerűen csúnya az N-alapú OOS. Kár volt behozni a community build szedett-vetett H2OS/OOS UI keverékét, a vicces téma/színkombinációtól az undorító in-call/dialer UI-ig.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
FingR86
őstag
ilyen Curved TG-t próbált már itt vki ? [link]
a teljesen átlátszó, keret nélkülire gondolok.
-
plejik
addikt
RR kilövi az összes appot a háttérből?! Mi lehet a gond?
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
bajzal
őstag
Egyik ismerősömnek van egy ilyen telója. Nougat ugye már megjelent. De OTA-n nem talál frissítést. Manuálisan hogyan lehet lefrissíteni? Ajánlatos factory reset-el, vagy rá lehet frissíteni?
-
bAtt001
addikt
válasz PowerBuldog #18263 üzenetére
Hát nem is tudom, amivel én szoktam játszani kétlem, hogy gyorsabb lesz [link]
-
racerx
őstag
-
bAtt001
addikt
válasz vitezlejszlo #18259 üzenetére
"I suggest switching your data partition to ext4 - all the f2fs hype is merely from benchmarks that don't actually represent real world use (ie. you're not writing thousands of files per second)
For someone who doesn't do lots of write access to their data partition, ext4 can actually be advantageous (it has faster access times and reads!)"Olvastam volna ezt el 3 órával ezelőtt Biztos nem formáztam volna újra az egész telefont emaitt, na mindegy már
-
racerx
őstag
Van új hivatalos TWRP !
-
B@ldrick
aktív tag
válasz emeron #18245 üzenetére
Olyan volt, hogy a legutóbbi appok nem gördült, fel is dobta hogy rendszer ui várakozás. Frissítettem 4.0.1-re azóta még nem jött elő. Bitdefenderre is gyanakszom mert ilyenkor nem jön be. Vissza nem szívesen állnék, meg ez elfogadhatatlan úgyhogy javítsák csak ki.
▌iPhone 12 • Huawei P20 Pro • OnePlus 3 • HTC One ▌Voyager • Proxmox • OpenMediaVault ▌
-
ndavey
tag
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy folyamatosan megszakad a wifi jel és újra csatlakozik? Nem biztos, hogy a telefon hibája, de az otthoni wifi is ezt csinálja és az albérletemben lévő is.. Főleg akkor tapasztalható ha streamet/tv-t nézek a telefonon és akkor talán kicsit sűrűbben ha a felső felén (hangerő és power gomb környékén) fogom a telefont. Már csatornát is váltottam a wifiknél, de ugyan úgy előfordul.. és kétlem, hogy a kezemmel árnyékolnám le mert máshol fogva is előfordul. Netes játékoknál is bosszantó tud lenni ha állandóan megszakad valamitől.
-
t181
senior tag
válasz emeron #18249 üzenetére
Írd be Terminal-ba a
busybox top
parancsot, ez megmutatja, hogy mi pörgeti a procit. Igaz, hogy root nélkül csak az általad telepített appokat listázza, illetve ha itt lenne a baj, valószínűleg melegedne és merülne is a teló, de hátha segít valamit.Szerk.:
Hagyhatod futni a háttérben, így gyorsan ár tudsz váltani, amikor elkezd döcögni.[ Szerkesztve ]
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
emeron
tag
válasz PistiSan #18247 üzenetére
Gondoltam már rá én is, de nincs ötletem melyik lehet, ha egyáltalán egy alkalmazás okozza a szaggatást. De ugye a Nougat előtt semmi ilyet nem tapasztaltam. Egyből az OTA frissítést követően jelentkeztek a problémák, ezért csináltam egy FR-t. Ezt követően nem került visszaállításra semmilyen backup, tehát új telefonként lett beállítva. Ahogy elkezdtem "belakni" újra a készüléket, lehetett tapasztalni itt-ott a szaggatást. A legdurvábban a Chrome-ban és a Facebook-ban jön elő. Előbbinél sok képet és/vagy beágyazott videót tartalmazó weboldalaknál. Úgy letudja lassítani a telefont, hogy bő fél percig nem reagál semmire, még az érintésre sem. Facebook esetében pedig görgetésnél van komoly akadozás, ami MM esetében nem volt tapasztalható. Értesítési sáv másodszori lehúzásakor az összes ikon kirajzolásánál van időnként komoly szaggatás.
Ezek vannak telepítve most (vastaggal szedem a gyáriakat): Android Authority, Asphalt Extreme, Authenticator (MSFT féle), Avast Mobile Security, Barcode Scanner, Beállítások, CCleaner, Chrome, Community, Diskinfo, Dohánybolt, Dokumentumok, Drive, Dungeon Legeon, Duo, eBay, Enpass, Excel, Expense IQ, Facebook, Fájlkezelő, feedly, Fordító, Fotók, Fotószkenner, Frappé, Galéria, Gmail, Google, Google+, Hangalapú keresés, Hangfelvevő, Hangouts, HBO GO, Időjárás, Időjárás XL, InsWall, Jófogás, Kamera, Keep, Letöltések, Messenger, MyTelenor, Naptár, Netflix, Névjegyek, OneDrive, OneNote, Opera, Opera VPN, Óra, Outlook, PayPal, Play Áruház, Play Játékok, Play Könyvek, Play Zene, Play-filmek, Posta, PowerPoint, Push-Ups PRO, Rayman Advantures, Results, Runtastic PRO, Scan&Shop, Shazam, Sit-Ups PRO, Six-Pack, Skype, SmartBank, Snapseed, Speedtest, Spotify, Squats PRO, Subway Surf, Sygic, Számológép, Táblázatok, TED, Telefon, Térkép, Tesco Clubcard, TV24, Twitter, Üzenetek, Viber, Vidanet Move, VLC, Waze, WhatsApp, Word, Yousician, Youtube, Zene
Szerintem ez inkább Nougat vagy OOS optimalizálási probléma. Korán adták ki, hogy tarthassák az ígéretüket. Már kicsit megbántam, hogy feltettem...
Egyébként apumnak nemrég érkezett meg a 3T, neki is telepítve lett a Nougat és az OOS4. Nála is tapasztalhatóak kisebb akadások, főleg a notification bar lehúzásakor és időnként görgetésnél. De közel sem olyan durva, mint az én sima hármasomnál.
Viszont a legutolsó OOS4.0.1 frissítés mintha valamelyest orvosolta volna a gondokat. De még mindig nem az igazi. Szóval szerintem tudnak róla a OnePlus-nál, majd javítva lesz valamikor.
[ Szerkesztve ]
-
Macika66
őstag
válasz PistiSan #18246 üzenetére
Sajnos az android olyan, nem őrzi meg fájlmásolásnál az eredeti fájladatokat.
A végleges 7.0 felrakásakor csináltam egy full resetet, és utána vissza akartam másolni a fényképeimet. Utána óriási káosz lett a galériában.
Szerencsére van egy FileTimeStamp nevű alkalmazás (a Pro is megfizethető), amivel meg lehet oldani, hogy az EXIF-ből kiolvasott dátumot állítsa be fájldátumnak.
Sajnos nem kép/video fájloknál csak manuálisan, egyenként lehetséges, de működik...~500 fájlnál 4 nap alatt végeztem is...
[ Szerkesztve ]
-
PistiSan
addikt
válasz emeron #18245 üzenetére
Fel rakhatnátok egy app listát, hogy mit használtok.
Ha nálatok van közös app, akkor megnézném hogy ezek közül mi az amit én nem használok, illetve mik azok amiket én is használok, és nálatok is fent vannak... picit bele kavarodtam, de nálam soha nem szaggat a telefon, gyanítom hogy nálatok valami app lehet a ludas. -
PistiSan
addikt
Köszi, kipróbáltam sok appot, de végül maradt a busyboxos mentő script.
Létre hozok minden mentéskor egy MENTES_(Aktuális dátum) mappát a kártyán, oda bemásolok mindent, nagyon meglepődtem hogy ezt milyen gyorsan megcsinálja, 1.5gb adatot 10mp körül másol át.
Van egy két paraméter amit nem tudtam használni, arra gondoltam, hogy lehet az f2fs fájlrendszert nem támogatja még a beépített busybox 100%-osan.
Pl nem tudok fájlokat másolni az eredeti dátumuk megtartásával, hiába írom be a "cp -p" parancsot, mindig az aktuális mentés időpontját mutatja.
Képek ütemezett mentésére a foldersync light-ot használom, az viszont csak 1-1 mappát tud szinkronban tartani, ajánlottak más programokat is, de végül nekem a saját megoldás jött be leginkább. -
emeron
tag
válasz B@ldrick #18228 üzenetére
Akkor nálad is hasonló a helyzet, mint nálam. Bár lassú ujjlenyomat olvasás nálam nincs, de a szaggatás rendszeres. Sokszor az újraindítás sem segít. Inkább kikapcsolom pár perce és úgy vissza. De az sem mindig megoldás. Nálam is gyári OOS4.0.1 van fent (FR-es OOS4.0-ról OTA frissítve ami úgyszintén szaggatott). Chrome, Facebook, meg a rendszermenüknél és a notification barnál jelentkezik a leggyakrabban. Olyan mintha memóriatúlcsordulás lenne, de mégsem az. Remélem, javítják hamar.
-
bAtt001
addikt
válasz hyperspace #18243 üzenetére
Én nem várok már inkább, feldobom ma a 4.0.1 alapú freedomOS-t és élek boldogan tovább Azért csinálok egy twrp mentést a mostaniról
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
válasz hyperspace #18241 üzenetére
Azt állítják több helyen, hogy még nem végleges a frissítés, Francisco Franco is ezt írta. Megkérdezte, hogy miért nincsenek kint a kernel források és azt a választ kapta, hogy amíg nincs kint globálisan az új szoftver addig nem adják ki. Pletyka szintjén már megy, hogy a héten jön a 4.0.2 ami végleges lesz és fent lesz a honlapon is talán.
-
hyperspace
őstag
Oneplus a honlapon miért nem frissíti a letöltéseket? Még mindig a 3.2.8 van a OP3-nál.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
-
pusihusi
addikt
válasz UberMutant #18238 üzenetére
Akkor marad, akkor root sem szükséges, mert nincsen felesleges program.
Üdv. Feri!!
-
Egzee
őstag
nekem miért nem jön a frissítés??? :'(
-
pècsimunkás
addikt
válasz UberMutant #18234 üzenetére
Tudom , csak nekem ma jelezte a frissítèst .
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
UberMutant
őstag
válasz pècsimunkás #18233 üzenetére
tudjuk, már említetted párszor
-
pècsimunkás
addikt
Ma nekem is jelzett a telefonom ahogy belèptem Nèmetországba , hogy lehet frissíteni az OOS 4.0.1. - re . De azt hiszem várok vele , amíg a csúszka dolog nem oldódik meg ...
-
Tibko8
senior tag
válasz pusihusi #18231 üzenetére
1. benne( volt) míg létezett és készítettek rom-ot. (megszunt a CM)
2. Minden rom már tudhatja a gyors töltést mivel már régóta kint vannak a források hozzá. Ha valamelyik custom rom-ban nincs benne azt oda írják.
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
pusihusi
addikt
A cm romban már benne van a gyorstőltés is?Köszi!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
latyika1994
tag
Sziasztok! Tudna valaki segíteni nekem egy kicsit?
Ezt a ROM-ot használom : Resurecction Remix V 5.8 és szeretnék rá Viper4Android-ot/Dolby atmos-t.
Körülbelül 5.1 óta nem használtam a fenti párost. Valaki tudna nekem segíteni, akár egy kis tutorial-lal, hogy miket kell letölteni / flashelni, hogy működjön 7.1.1-es droid alatt is?Köszi.
Üdv, Laci -
B@ldrick
aktív tag
Gyári FR-es 4.0-án előjött a lassú ujjlenyomat feloldás bug meg egy idő után szaggat minden, opera, telegram, redőny. Reboot segít csak.
▌iPhone 12 • Huawei P20 Pro • OnePlus 3 • HTC One ▌Voyager • Proxmox • OpenMediaVault ▌
-
pusihusi
addikt
OxygenOs 4.0.1 Sziasztok, ez a rom fent van valakinél? Magyar nyelv van-e benne? Köszi szépen!
Üdv. Feri!!
-
Cry0
őstag
válasz zaphod78 #18217 üzenetére
szia igen tegnap tettem fel+Ex Kernel
nagyon jó főleg sot téren 85%-on tudott csinálni 1 és fél órát 20%-os fényerővel (oos4-en nekem ekkor volt meg a 30-45p sot )
Telefonálás alapból halk de Echofix ezt megoldja
egyébként nagyon jó kis pörgős a rendszer eddig nem akadt meg 1x semIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
t181
senior tag
-
zaphod78
tag
Helló!
Használ valaki RR ROM-ot mostanában? Ha igen, milyen tapasztalatok vannak vele kapcsolatban?
Köszi -
K82
őstag
válasz pusihusi #18214 üzenetére
Ha MTK processzoros az a LeEco telefon, akkor van egy rossz hírem: nem fogsz találni rá custom romot. A MediaTek nem adta ki azt (nem tudom mi a neve pontosan; kernel source talán, bár lehet nagy hülyeséget írtam) amit a QualComm, így anélkül nem lehet nekiállni romolgatni.
Az LTE-vel lehet szerencséd volt, mert bizonyos LeEco készülékek támogatják azt a frekit is. Amit előttem is írtak, vidéken sok helyen csak akkor lesz 4G-d ha van B20, ellenkező esetben Edge vagy 3G. Városa válogatja, Veszprémben pl. vodásként csak B20 LTE van, míg a Telenornak/Telekomnak van más frekvencián is. Asszony kínai Meizuja is csak telenorosként látott LTE-t, vodásként már csak 3G-je van.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
pusihusi
addikt
+1 Ezt a választ vártam, de egyesek csak süketöltek, mert a gyári romból is csak egy van a cm-ből i csak egy van-persze természetesen mindig újabb. Mint már írtam a LeEco 620-somnak mindenhol volt LTE! Pedig nem volt B20
"Nem feltétlenül kell hozzá másik rom"-Nincs is
Macika66? Mert eddig kérdeztem, mert régen volt One 1-em, de nem gond ha nem lesz LTE-em akkor lesz 5 g-ém!rankesz: Milyen szenvedésre gondolsz?-s hol? 00?
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
K82
őstag
válasz pusihusi #18184 üzenetére
Nem feltétlenül kell hozzá másik rom attól, h nem ugyanaz a verziószáma. Ha körbenéztek xda-n, nem nagyon fogtok találni olyan romot más készüléknél sem ahol különböző régiók szerint vannak feltéve. Egy Resurrection Remixnek (vagy CM-nek stb.) is tökmindegy h A3000 vagy A3003 van alatta (de mondhatnám szinte mindegyik előző telefonomra), ugyanúgy fog működni. Az LTE-sávokban lesz eltérés, de azt ugye hardveresen határozzák meg, a szoftver pedig "érzékeli" melyik hw-verzióra települt rá.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Macika66
őstag
válasz pusihusi #18210 üzenetére
B20 nélkül manapság....fene tudja...
Mivel összefeküdt a Telenor és a Telekom, közösen használják egymás 800 MHz-es (B20) frekijét, ennek eredménye az, hogy gyakorlatilag az ország 80+ %-án van szinte tökéletes LTE adatlefedettség.
Ha egy készülék ezt a frekit nem támogatja, akkor marad az EDGE, nagyobb települések közelében jobb esetben a 3G.
Manapság már nem elhanyagolható szempont a mobilinternet-felhasználás. Szerintem.
(Miért kérdőmondat minden mondatod? )
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
-
Macika66
őstag
válasz pècsimunkás #18203 üzenetére
Bizony, így van!
Ami jó, azt miért kell elrontani???
És EZT nem lehet a Google-ra kenni, mert a Google referenciatelefonokban nincs ilyen csúszka, tehát teljesen házon belüli fejlesztés...
-
SharpSA
veterán
válasz bAtt001 #18202 üzenetére
Tudom, hogy nem így működtetik, de így kellene csinálni. Anno sok-sok évvel ezelőtt, amikor készítettem számlázó és raktár nyilvántartó programot, akkor teljes mértékben figyelembe vettem a kéréseket. Mert ilyen funkciókat illetve beállítási lehetőségeket amikről itt most szó van, pillanatok alatt bele lehet rakni a rendszerbe.
(#18203) sky11
Most is meglehet, ha akarják. Hogy miért kell variálni, elrontani a jól működő dolgokat, azt nem tudom.[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
pècsimunkás
addikt
válasz PiciDikenz #18180 üzenetére
OP3 előtt 4.2.2.- t használtam teljes megelègedèssel . Ha 1-1,5 èvig mèg a 6.0.1.- el fogom használni , ezt a telefont nem èrdekes . Nekem lènyegesebb , hogy minden flottul menjen , mint ,hogy minden mindig új legyen .
-
SharpSA
veterán
Nekem jó így a csúszka, ahogy most van 4.0 alatt. A legfelsőt használom, ha csak rezgő kell és a legalsót, ha minden. Ettől függetlenül a középsőbe is lehetne több beállítás, például a rezgés.
Ebből is látszik, hogy többünknek másra van szüksége e téren, tehát a fejlesztőknek bele kell pakolniuk minden lehetőséget. Pont.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest