Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
YAS-dude
őstag
Mivel anno én is innen tudtam meg és örültem az infónak, most jelzem, hogy jelenleg van készleten dash autós töltő a oneplus boltban.
-
Madoc
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ok.
-
Winner_hun
félisten
Akkor én kezdem. És be is fejezem.
Régen valaki kitalálta, hogy egy válaszban több hozzászólásra válaszol és ezt jópáran átvették, aztán elkezdték ráerőltetni másokra is. Soha, ismétlem: SOHA nem volt olyan szabály, hogy több, egymást követő hozzászólást úgy válaszolj meg hogy azt egy hozzászólásba szeded össze. Ezt csak túlbuzgó felhasználók és néhány moderátor követte.
Ami volt az alapelvekben, de kikerült belőle - de az se kötelezett arra, hogy egy hozzászólásban válaszolj több ember részére: Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra is, akkor próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat.
A visszakövethetőség miatt minden hozzászólásra külön válasszal ajánlott válaszolni (Egy hozzászólásra mindig a Válasz linkkel írj, hogy mindenki láthassa mire és kinek válaszoltál.)
Felejtsd el ezt az összegyűjtöm a válaszaimat egy hozzászólásba dolgot. Régi, valaki(k) által kitalált, feleslegesen erőltetett, visszakövethetőséget nehezítő, korlátozó butaság volt. Vége. Pont. -
Cry0
őstag
valaki tud olyan appot amelyike lehet élénkíteni egyes színeket ?
-
Scrydhan
senior tag
válasz
racerx
üzenetére
Értem. Még egy kérdés,meg tudom valahogy nézni hogy melyik twrp van fent? 99% hogy ez de biztosra akarok menni.
És ha jól értem: data át f2fs-re,utána szimplán flashelem a romot és superSU-t,wipe cache,de ha a data-t is wipeolom akkor a superSU az megmarad? Akkor is ha azt a systemless-t használom amit linkeltem?Vagyis f2fs-re át a data-t -> flash rom-> flash superSU -> Wipe data,cache -> reboot to system és onna jó vagyok?
-
racerx
őstag
válasz
Scrydhan
üzenetére
Én így csináltam
1: 28-as twrp alatt, a data filerendszerét f2s -re állítottam (ez törli az internalt!! - lementeni mindent!!
2: twrp alól full rom felrakás + ugyanebben a körben a su2.79 is.
3 wipe cache/data
reboot
Így jó lett minden, twrp nem kér jelszót, van hálózat, root. -
Tibko8
senior tag
Valami infó van már az új CM utódról?
-
-
t181
senior tag
válasz
syler123
üzenetére
Pedig én mindenféleképp váltanék a helyedben. A rendszer gördülékenyebb, az akkuidő pedig nálam rengeteget javult. Semmi pénzért nem mennék vissza 3.2.x-re.
szerk.: Igaz, én Beta 10-en vagyok, de az olvasottak alapján nem sok különbség van a Beta 10 és a végleges verzió között.
-
Koga777
tag
Szia! Group Ringtones, sok éve ezt használom.
-
Madoc
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ne kezd már te is. Moderátortol kérdezd meg pls. Többeket figyelmeztettek itt is emiatt.
Amugy meg szoktuk jelölni a többes választ. Igy pl.
#112233 kukimuki: és a válasz neki is
-
syler123
veterán
Sebességben hol tart az OOS 4.01 az OOS 3.2.8-hoz képest? Akad valahol menüben, notification bar lehúzásakor vagy böngészésnél chrome-al?
Nova launcher rendesen megy vele? (mintha valaki panaszkodott volna erre a párosra)
-
Scrydhan
senior tag
Bocsi de nem nagyon akarok most vissza olvasni
Frissitettem beta 7-ről asszem beta 10-re,tudtam hogy nem kellett volna mert TWRP-t használok, de azt gondoltam lehet nem azt fogja használni,na már most,bedobta az errort,ugyanúgy le van kódolva,ami nem érdekelne de nem érzékeli az egyik simemen a netet...na és ez már baj. Valami ötlet?
-
g0dl
addikt
Nekem 3.5.4-en egy simmel a készülék nem tudja a telefonszámomat. Azt hol tudom beállítani, illetve azt, hogy küldje is el? Most a hívott fél magánszámként kapja a hívást.
-
ToniSlow
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Mit játszottak el?
-
-
Macika66
őstag
Nálam két készülékre jött le a frissítés, hibátlan mindkettő...
Most akarom átrakni F2FS-re egyúttal BL-t is nyitnék.
Jut eszembe, van valami különleges tennivaló BL-nyitásnál?
-
agent_k
őstag
Mostmár annyira előremegyünk, hogy a developer preview-ot használjuk?
-
ToniSlow
senior tag
Vicc komolyan mondom: 4.0-át fel tudtam rakni sideload-al 31-én. Ugyanaz a gép pár nappal később 4.0.1 felrakásánál cannot read hibaüzenet.
-
respecter
csendes tag
Nah lejött a komplett package, újraindítást kér, ahogy annak lennie kell, eddig oké is. Majd az újraindulás már recoveryben történik, ahol ha megadom neki az OTA-n letöltött zip-et, akkor install failure üzenetet dob. Mindez teljesen gyári készüléken, 4.0-as rendszerrel, root nélkül.
Valakinek valami ötlete esetleg van, h miért csinálja ezt?
-
cd334
tag
Nekem simán felment az update, de sajnos a alert slideres bug még mindig benne van, most sem lehet levenni a hangerőt nullára, hogy csak rezegjen.
Erre találtam egy workaroundot egyébként. Állítsátok be Silent/Néma módba, majd állítsátok a csúszkát a nektek megfelelő módba miközben folyamatosan nyomjátok a hangerő le gombot(mikor húzzátok a csúszkát, már legyen lenyomva) és voilá

-
Cry0
őstag
gyári recovery-t honnan tudom leszedni ?
mióta feldobtam azt a szar frissítést azóta csak a twrp jön be perig már a romot is ujra dobtam de ígyse akkar jó lenni...
-
szpali
addikt
-
tatu90
csendes tag
Egy kis ajanlo.
Ugyan tokban hordom a telom, de az utobbi idoben eszrevettem, hogy a hatlapon 1-2 aprobb potty (benyomodas) jelent meg rajta. Gondolom a tok es a keszulek koze beszorulo porszemek jovoltabol. Ezert ugy dontottem, hogy rendelek ra egy ilyen skint.
Nemreg erkezett meg, ma feltettem ra es az elso benyomasok eleg jok. Szerintem kinezetre is jo, valamint az anyaga sem csuszos. Igaz ezentul sem fogom tok nelkul hordani, de remelhetoleg a telo hazat vedeni fogja a tovabbi serulesektol. Ugyanakkor annak is ajanlanam, aki tok nelkul hordja, mert esztetikailag is rendben van, 1-1.5 dolcsi pedig nem penz erte.
Kepet sajna nem tudok feltenni rola, mert most nincs nalam masik eszkoz, amivel fotozni tudnek, de az alis linken lathatoak rola vasarloi fotok.
A szallitasi ido kicsit tobb, mint egy honap volt, de hozza tartozik, hogy 11.11 utan es karacsony elott rendeltem, ugyhogy az is turheto.
-
t181
senior tag
válasz
sto1911
üzenetére
Igen, addig én is eljutottam, hogy valószínűleg azért áll meg (látszólag), mert a másik irányba is indul adat, csak arra nincs tippem, hogy mi lehet ez. Az egyetlen ötletem az volt, hogy a háttérben tölti be a könyvtárszerkezetet, de ez sem igaz, mert látszik, hogy minden mappamegnyitásnál betölt, nézelődik. Na mindegy, nem újdonság ez...
(#17718) cassano71
Tudsz mappát is másolni!
Airdroid fájlkezelőjében elnavigálsz oda, ahova a mappát szeretnéd másolni, PC-n, fájlkezelőből pedig csak simán áthúzod az Airdroid fájlkezelőjébe. -
törölt tag
Közben az AirDroidos dolgot megcsináltam, hát a legfontosabb hogy ez legalább működik és tetszik is ez a kis progi. Köszi:-) Igaz ingyen csak file-okat enged másolni, mappákat csak prémium előfizetéssel, de az sem baj, meggondolom, 20USD/év.
Az USB kábelt én hanyagolom most azt hiszem, mikor előbb utoljára azzal kötöttem rá a telót a gépre úgy lefagyott a Windows hogy újra kellett indítani a gépet, se kurzor se semmi nem ment:-) -
sto1911
veterán
MTP is not a parallel protocol, unlike standard USB. This means only one operation/task can be performed at a time (such as read or write). This means MTP is slower than the standard file-transfer on USB.
Ezért tűnik úgy, mintha lefagyna, általában nem fagy, hanem csak bűn lassú, gondolom más is megy a háttérben, nem csak egy sima átnevezés.
-
zhata
senior tag
-
t181
senior tag
válasz
üzenetére
Ez nem a telefon hibája.
Más:
Az OP3 az ötödik Android-os készülékem, ami MTP-protokollt használ, nem USB Mass Storage-t. Mindkét húgomnak, illetve szüleimnek is Androidos készülékük van. Az összes készülékkel tapasztaltam a problémát, szüleim, húgaim is szóltak már, hogy miért fagy le az Intéző, miért nem tudnak normálisan képeket, zenéket másolni az adott készülékre/készülékről. Az esetek 90%-ában jól működik, de elég sokszor történt meg velem az évek során ahhoz, hogy alternatívát keressek és ne legyen kedvem vagy-vagy alapon próbálkozni.Az előbb megpróbáltam új mappát létrehozni két PC-vel, OP3-on és a tabletemen. Ha nem adok a mappának nevet, bármennyit létre tudok hozni (New Folder, New Folder (2), New Folder (3), stb.). Ha a létrehozott mappát megpróbálom átnevezni, lefagy. Ha létrehozáskor adok neki más nevet, lefagy.
Ne értsetek félre, nem vitatkozni, pofázni akarok
, de nem tudom hol lehet a baj. -
Ubi
tag
Csoport csengőhangot lehet valahol állítani az N-ben? Nem találom sehol. Ha nem, van valakinek jól bevált app ötlete? Köszönöm előre is!

-
ribarszki
őstag
Van valakinek ötlete a százalékos akksi kijelzésre OOS4 alatt? Eltűnt ez a szar..
-
zhata
senior tag
válasz
üzenetére
Szia! Ha van wifi-d, (ez kötelező,semmi drót) töltsd le az FTP szerver (pro) progit. Részletesen le van írva, hogy miként kell konfigurálni a PC-n a Total Commanderben az FTP átvitelt. Pofon egyszerű. Ezek után a TC egyik ablakában a telefonodat láthatod, a másikban meg a számítógépet. Megjegyzem, nekem Linux alatt is tökéletesen működik, pedig eredendően Winfosra fejlesztették.

-
törölt tag
válasz
Hujikolp
üzenetére
Hát, kezd viccbe átmenni ez:-) Mindenképpen megpróbálom egy másik gépen ma délután, másnál, más win alatt, ott egy win10 van, nálam win7, meglátjuk.
PTP-vel felismeri, minden szépen megy amíg meg nem akarom nyitni a képet. Mert akkor aztán megint fagy, kiírja hogy a windows fényképnézegető nem tudja megnyitni a fájlt mert sérült vagy túl nagy. És persze fagyás közben. -
xenom0rph
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
90%-tól nem gyorstölt.
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
visszaszívom, 90%-tól már megint nem györstöltött

-
válasz
üzenetére
Nekem sincs semmi bajom a másolásokkal. Mennyire tiszta az usb port a telefonban? És a kábel végében? Próbáltad más környezetben a másolást? Másik win alatt milyen?
Legalább az alapvető felhasználói hibákat szűrd ki!...
Mtp mellett ott van a képmásolás lehetőség: PTP
Ezt próbáltad már? Másolja a képeket? Ha igen, akkor semmi baj a telefonnal, a win mtp protokollal van akkor a baj.
Más telefonon aminek van mtp protokollja, működik rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Keresünk dokkolókat
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Beta 8 óta használom és nem igazán tudok rosszat mondani róla.

Pihentetem egy kicsit a gyári flip tokomat