- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
Na akkor MA ESTE INDUL az OTA rollout. Tehát majd megkapod valamikor jövőre Mindig megtalálják azt a bizonyos kiskaput bírom ezeket a OnePlus srácokat
-
szpali
addikt
válasz flegga92 #17094 üzenetére
Attól függ milyen LTE.
Ha B20as hálózaton vagyok, akkor azt tapasztaltam, hogy nekem is elment az internet telefonálás közben.iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
flegga92
senior tag
Normális az, hogy telefonálás közben nem tudok mobilneten internetezni? Kint volt az LTE ami fura, mert le kellene váltania róla. Úgy emlékszem az S4 tudta, de már nem vagyok benne biztos. 2 kártya van a telefonban, de ugyan arról menne a hívás és net is.
-
K82
őstag
Ha hivatalos N még nincs is, az azért elég idegesítő h pár fw-frissítés után is megvan az a baja, h Google Maps/Waze/Here is nagy sebességnél (50 fölött) egy idő után (15-20 perc) eldobálja a GPS-t ha 4G az adatkapcsolat. 3G/2G illetve gyalogtempó esetén nincs ilyen bajom vele, több száz km-t megy jelvesztés nélkül...
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
-
silvergod
őstag
Ahogy elnézem az idei nugátról lemondhatunk...
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Tibko8
senior tag
Kíváncsi leszek milyen lesz a végleges. Milyen bugok jönnek át vagy milyen születik helyette.
snyper990 köszönöm elkuldom nekik.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
PowerBuldog
veterán
Beta10 alatt, csúszka középső állásban:
Másnak előfordult, hogy egy kiemelt személy hívása már csak annyi látszott, hogy Missed call? Előtte se kép se hang, amikor megjelenik a mulasztott hívás csak akkor kapcsol be a képernyő.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Cry0
őstag
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Tibko8
senior tag
válasz Torony 1. #17083 üzenetére
Google fordítóval megírtam nekik egyszerű mondatokban. Remélem megnézik megértik és javítják. Nagyon idegesítő tudd lenni ha pl: bent hagyom a szobában a telefont és elmegyek mosdóba/fürdőbe/konyhába és míg távol vagyok jönn egy üzenet és mire visssza érek már nyoma sincs és mivel csak annyit nézek hogy villog a telefon vagy sem így napjában több üzentről lemaradok vagy csak megfeledkezek(mert van hogy láttom de nem nézem megrögtön csak nyomom tovább a játékot vagy a böngészést de 2 perc után láttom hogy eltűnik az üzenet az értesítési sávból).
Ezt alkotta a fordító. Ha valakinek van ideje és kedve kijavítja a hibákat én pedig újra elküldöm nekik. Persze csak ha van ideje/kedve valakinek, egyáltalán nem kérés.
If I get a message (notification) can not be deleted automatically after two minutes of (himself) to remain in the notifications. I have been found than 9 beta as well. These programs are disappearing notifications: Fb messenger, Viber, Email (Gmail).
Magyar: Ha kapok üzenetet (értesítést) az 2 perc után ne törlődjön automatikusan (saját magától) maradjon az értesítések között. A hibát már beta 9-nél is tapasztaltam. Ezek a programok értesítései tűnnek el: Fb messenger, Viber, Email (Gmail).[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Rick4
félisten
válasz PistiSan #17082 üzenetére
Hát igen, a nyelvi dolgot sokszor egy hát alatt lehetne javítani, ha lenne aki jelzi. De azt nem értem, ezek a béták hogy mennek, miért nincs egy 3 kattintásos printscreenelő- hibajegyző- továbbító app benne? Igaz, feldolgozni is más feladat, de 5000 minta megint más, mint 50 minta.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Torony 1.
tag
-
-
nofi
addikt
Gyári fotóappal készített már valaki panorámát? Nekem nappal, ideális fényviszonyokban ennyit sikerült kihoznom belőle: [link]
Xbox GT: nozsolt
-
Tibko8
senior tag
válasz bAtt001 #17077 üzenetére
Nincs. Minden ilyen programtól távoltartom magam. Mégveltelnül sem kerülhet fel egy Turbo cleaner féle csodák. Több helyet képesek foglalni mint amenyit takarítani. De ugyan azt csinálják amit én elvégzek saját kézzel.
CM-en nem volt ilyen gondom és ugyan azok az alkalmazások vannak fent itt is mint ami ott voltak.Rick4 Na neeee mond! Tényleg nem olvassák ezt a fórumot? Kész egy világ tört össze bennem most
Írtam volna nekik már rég de megfelelő angol tudás nélkül nehéz. Tudom google de az néha egy egyszerű mondatott is bután fogalmaz meg. Magyarul meg hiába írok nekik nem vagyunk előrébb.
Bár most hirtelen azt sem tudom hogy ez ügyben hova írjak nekik.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz plejik #17071 üzenetére
Tényleg nem főleg úgy hogy rá lett töltve 50%
Nekem (rátöltés nélkül) 7 óra SOT jött össze 24 óra alatt. Szóval jócskán javítottak rajta.
Ebben csak WIFI volt kb 1 óra sorozat nézés a maradék játék (Honfoglaló, Hill climb racing 2) és böngészés meg csetelés.
Ugyan ezzel a felhasználásal viszonyítási képest béta 9 max 3 óra SOT jött össze 12 óra alatt.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
Béta 10-nél is ismét elojott az hogy a viber és a Messenger üzenetek eltűnnek 1-2 perc múlva az értesítési sávból.
Jó lenne ha ezt javítanák.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
PistiSan
addikt
válasz mesehabbal #17066 üzenetére
A 3T megjelenésével, megszüntették a sima 3 forgalmazását.
-
mesehabbal
tag
Már nem árulnak sima 3-at, vagy kifogytak belőle?
[ Szerkesztve ]
-
agent_k
őstag
-
PistiSan
addikt
-
Madoc
veterán
válasz rankesz #17061 üzenetére
Simán frissitheted a 9es bétát a 28-as végű twrp-vel. Letöltöd a 10es bétát az 1,4gb-osat és felrakod twrp-vel. Utánna egyből ráflasheled a twrp-ből a twrp. img-t és igy megmarad a recowery-d is. Aztán mehet a 2.79 - es supersu, és ujra lehet inditani. Igy csináltam megy minden pöpecül.
Csak nem birtam már olvasni a sok baromságot hogy twrp-vel nem megy fel.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
rankesz
veterán
Beta 10 OTA-t ne engedjem rá a TWRP-s rootolt 9-re ha jól sejtem.
1-2 mondatban leírná valaki hogy mi a frissítés helyes menete ami nem csinál kárt?
-
hyperspace
őstag
Nekem így nézett ki tegnap Beta 10-zel. Egy kicsit jobb lett a 9-hez képest. 3,5 óra SOT volt a képmentéseknél.
Az a szaggatott WIFI nem tudom, mi lehet. Ahol folyamatos, ott otthon voltam. A kettő között munkahelyen, ahol nincs párosítva egy WIFI-hez sem. És nem is kapcsolgattam, mindig be van kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
Cry0
őstag
-
Cry0
őstag
-
PowerBuldog
veterán
Na újabb jelenség beta10 alatt: nem tudok egyedi csengőhangot belőni. Ringtones mappában van de nem látja. (3.2.8 alatt működött)
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Scooter74
őstag
válasz zaphod78 #17049 üzenetére
Honnét szeded?
Mert jön ez lefelé 5MB/s-s sebességel minden gond nélkül.
Link:
Freedom_OS_CE.nevaxNexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
zaphod78
tag
Üdv! Nincs meg valakinek véletlenül a freedom os 2.2? Egész nap töltöm, de valamiért nem akar lejönni.
-
PowerBuldog
veterán
válasz DeathAdder #17041 üzenetére
Ettől függetlenül amúgy jó.
Most 4 óra 11 perc SOT van és 22%on van. Normál használat mellett. Kis játék.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
SharpSA
veterán
válasz ndavey #17033 üzenetére
Én ezeket néztem át a beállításokban:
Alkalmazások - fogaskerék - Alkalmazások automatikus indítása. Itt csak azokat engedélyeztem, amelyek nekem kellenek.
Akkumulátor - három pötty - Agresszív alvó állapotba kapcsolás és alatta az Energiaigényes alkalmazások kezelése is be van kapcsolva.
Amikor lerakom a telefont és egy darabig nem, kell, akkor az előzmények közül kihúzom azokat, amelyek nem kellenek.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
DeathAdder
veterán
válasz PowerBuldog #17039 üzenetére
akkor ezt sem teszem fel, köszi.
Kellett nekem otthagyni a jól bevált gyári 6.0.1-es oxigént -
Proky
senior tag
Felraktam a béta 10-et, a hangerőt nem tudom 14% al@ vinni, másnak nincs ezzel gond?
-
Scooter74
őstag
Na felraktam 8%-nál etetni a kicsikét.
4 óra 30 perc SOT lett a vége, persze úgy, hogy kivolt kapcsolva az akku kimélő mód.
Így is még 3 órát írt a teljes merülésig.
Szerintem elsőre ez nagyon jó.
Kíváncsi vagyok, hogy a többi napokon milyen SOT-t fog produkálni.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Colos1
őstag
Van ez a channelbonding módosítás, hogy a 2,4GHz -en ki tudja használni a 40 Mhz -es sávot.
Root kell hozzá? Vagy lehet anélkül is valahogy?
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
seven7
aktív tag
Leírom, hátha valakinek jól jön.
Az volt a problémám, hogy 15%-nál fogta magát és kikapcsolt a telefon, mindenféle figyelmeztetés nélkül. Azt írta, hogy teljesen lemerült. Feltöltöttem max-ra és ezt eljátszotta újra.
Olvastam, hogy másnak is volt már ilyen 7-8%-nál, volt akinek 50-nél.Az egyetlen megoldás ami működött (OnePlus fórumon találtam):
1. Hagyd, hogy teljesen lemerüljön a telefon és kikapcsoljon
2. Rakd fel a töltőre és ne kapcsold be
3. Töltsd 6 órán keresztül (ne többet és ne kevesebbet)
4. Vedd le a töltőről és kapcsold beEz a hivatalos újrakalibrálás root nélkül, azóta tökéletesen működik. Javasolt, hogy ezt csináld meg 3x, de 1x is elég volt.
-
Tibko8
senior tag
Béta 10 CM14.1 után amit észre vettem.
OOS sokkal jobban melegszik. Akkumulátor idő jó jó de nem éri utol a CM-et. Kamera egyértelműen jobb és stabilabb. A rendszer meg simábban működik. Viszont így CM után vissza térve a memória kezeléssel annyira nem vagyok megelégedve. OOS sokkal előbb bezárja az appokat.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
SharpSA
veterán
válasz vitezlejszlo #17024 üzenetére
1-2%
Nekem a 9-essel sem nagyon volt több. Ez azért attól is függ, hogy mi fut a háttérben, egyáltalán mely programoknak van engedélyük a háttérben futásra, stb. Ezeket mind jól be lehet állítani.[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Scooter74
őstag
válasz hyperspace #17014 üzenetére
Ugyan úgy van mint beta_9-n.
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
-
hyperspace
őstag
válasz PowerBuldog #17020 üzenetére
Megkaptam, igen.
-
PowerBuldog
veterán
válasz hyperspace #17017 üzenetére
Értesítéseket ugyan úgy megkaptad?
-
tarat
tag
válasz hyperspace #17014 üzenetére
Ezzel vigyázz, mert tényleg kilövi őket.
Nekem az Endomondot gyilkolta így ki futás közben.
Persze nem is mért utána már -
tarat
tag
válasz agent_k #17011 üzenetére
Szia!
Megpróbáltam, de nem segített.
Ugyanúgy kéri a kódot, amivel aztán nem tud mit kezdeni.
Visszatettem újra, hátha az új PIN kóddal.
Az sem volt jó neki.
Szerintem a PIN kódnak nincs köze ehhez az egész titkosításhoz. ;(
Volt valaki aki a factory reseten kívűl le tudta szedni a titkosítást? -
Scooter74
őstag
Kinek, hogy működik a Beta10??
Nekem parádés, tegnap frissítettem lement az akku 87%-ra, onnét indult a napom.
Töltés még nem volt, van eddig 3óra 15perc SOT és még mindig 30%-n van az akku.
Van bent nem kevés NFS játék, böngészés, facebook, OnePlus fórum.
OnePlusz fórumon is többen írják, hogy jobban bánik az akkuval, mint az eddigiek.
Ha ez így marad akkor nagyon jó lesz.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
tarat
tag
Nálam sajnos felment a 10-es a 9-esre TWRP-vel (twrp-3.0.2-23-oneplus3).
Aztán újraindult. Persze kiírtotta a TWRP-t és a Root-ot.
Majd titkosította a telefont és szépen elkezdett működni ;(
A TWRP-t visszetettem, de nem tud mit kezdeni a titkosítással (nem tud mountolni). Persze így Titaniummal se tudom menteni az adatokat és újratenni a rendszert.
Gondolom nem lehet leszedni ezt a titkosítást csak újrahúzással? -
PowerBuldog
veterán
Beta 10 alatt nálam a Screen és az Android System most fej fej mellett van. 5-5%-al legnagyobb fogyasztók.
-
hyperspace
őstag
Clean installos beta 9-re én is feldobtam twrp alól a beta 10-et (dirty flash ). Kíváncsi leszek. A képernyőzár feloldás ujjlenyomattal tényleg gyorsabb lett.
-
Macika66
őstag
Hehe, Kínában vagyok, nem egész 1 perc alatt lejött az OTA frissítés...
-
Hujikolp
őstag
A béta 10 a Galileo műholdakat támogatja már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest