- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarat
tag
Sziasztok!
Tegnap megpróbáltam feltenni a Lineageos-t feltehetőleg rosszul...
Ami szerencse, hogy volt mentésem a gyáriról TWRP-ben.Szóval feltettem a legfrissebb nightly-t.
Nem adtam neki sem Gapps-et, sem Magisk zip-et telepítéskor.
Amik történtek:
- Encryptálta az Internal Storage-ot.
- Mivel nem volt Gapps nyilván ez teljesen hiányzott
- Átállt ext4-ről f2fs-re.Miután letöltöttem egy ARM64-es Nano csomagot az Opengapps-ről nem tudtam installálni TWRP-ből mert nem tudta feloldani az encryptálást.
Szerencsére OTG-ről fel tudtam tenni. Újraindítás után Play áruház leállt meg Pixel2 leállt hibajelentések. Nem tudtam beadni a felhasználó fiókot sem, nem jutottam el a végéig ezek miatt.
A visszaállás sem volt zökkenőmentes az encryptálás miatt, de OTG-ről formázás után f2fs->ext4 sikerült.Tehát kb. visszakerültem a startvonalra, de most újra a régi rendszer és nem encryptált amit tudok TWRP-vel használni.
A kérdéseim a következők lennének:
Nightly + ARM64 Gapps-el működnie kéne nem?
Ha a Magisk-et beadom twrp-ből neki már az elején akkor nem hagyja az encryptálást ugye?Köszi
-
tarat
tag
Allitolag meghekkeltek az 1+ oldal fizeteset. Aki november es januar kozott vasarolt kartyaval az erintett. Elvileg kap levelet s 1+ tol.
-
tarat
tag
Nem tudom van e értelme ennek a típus karakter gyilkosságnak...
http://napidroid.hu/kijelzobe-epitett-ujjlenyomat-olvasoval-johet-oneplus-6/ (via newsflowapp.com)
Kicsit több mint egy éve vettem a hármast az utolsók között. Azóta három új készülék jött ki és lassan itt a hatos.
Igencsak errodálja a oneplus a régebbi típusait. -
tarat
tag
Szerintem aki béta verziót használt mint én is az nem járt túl jól ezzel az oreoval. Ha frissít akkor egy kiforratlan rendszert kap. Próbáltam átállni 4.5.1 re dirty flashel, de nem működött rendesen. Visszaálltam. Szóval most nézegethetem a frissítés feliratot, amíg nem lesz egy normális béta.
-
tarat
tag
Sziasztok!
Van aki az oreo-t dirty flah-el rakta fel (a legutolso dev verzio van jelenleg fent)? Lat valami problemat emiatt?
Masik kerdesem a twrp lenne. A twrp oldalrol legfrissebet szedtem le 3.1.1-2, de nem volt hajlando frissiteni vele.Koszi
-
tarat
tag
Akkor megegyszer
-
tarat
tag
Nem tudom volt e mar...
[link]
Op5 kep es lehetseges specifikacio -
tarat
tag
Sziasztok, béta 10-en vagyok. Érdemes váltani 4.0.1 re?
Tudok egyből 4.0.1 re váltani vagy előbb kell a 4.0?
Köszi -
tarat
tag
Összehasonlító teszt a kamerákról:
http://www.androidauthority.com/best-android-2016-camera-738922/ -
tarat
tag
válasz hyperspace #17014 üzenetére
Ezzel vigyázz, mert tényleg kilövi őket.
Nekem az Endomondot gyilkolta így ki futás közben.
Persze nem is mért utána már -
tarat
tag
válasz agent_k #17011 üzenetére
Szia!
Megpróbáltam, de nem segített.
Ugyanúgy kéri a kódot, amivel aztán nem tud mit kezdeni.
Visszatettem újra, hátha az új PIN kóddal.
Az sem volt jó neki.
Szerintem a PIN kódnak nincs köze ehhez az egész titkosításhoz. ;(
Volt valaki aki a factory reseten kívűl le tudta szedni a titkosítást? -
tarat
tag
Nálam sajnos felment a 10-es a 9-esre TWRP-vel (twrp-3.0.2-23-oneplus3).
Aztán újraindult. Persze kiírtotta a TWRP-t és a Root-ot.
Majd titkosította a telefont és szépen elkezdett működni ;(
A TWRP-t visszetettem, de nem tud mit kezdeni a titkosítással (nem tud mountolni). Persze így Titaniummal se tudom menteni az adatokat és újratenni a rendszert.
Gondolom nem lehet leszedni ezt a titkosítást csak újrahúzással? -
tarat
tag
Sziasztok!
Béta 9 en vagyok.
Eddig nem sokat használtam a GPS t.
Most síelni vagyok és teljesen rossz.
Állandóan elvesziti a GPS jelet. Endomondo és ski tracks nel is. Légyszi próbáljátok ki olyan app al ami nem tartja élőn a kijelzőt folyamatosan ...
Próbáltam kikapcsolni a doze módot az adott app ra de nem segített.
Elég szomorú vagyok, mert nem tudom használni a síelés és később igy a bringázás alatt sem. -
tarat
tag
Sziasztok!
Nekem is egy 118M fájlt töltött le először (TWRP módosított + F2FS + Root volt rajta). Ugyanúgy nem sikerült újraindulás után kijönnie a TWRP-ből. Felraktam az itt javasolt TWRP-t. Az megoldotta, újraindult. Ott jelezte, hogy sikertelen volt a telepítés. Most tölti az 1.3 G verziót éppen le.
Na ezt hogyan kell telepíteni?
Hagyjam neki, hogy telepítsen? Ekkor gondolom le fogja titkosítani a telefont.
TWRP-vel telepítsem én aztán Wipe Cache? Kell hozzá a Root telepítés?
Köszi... -
tarat
tag
Sziasztok!
Az a gondom, hogy Tasker+SecureSettings-et használok/tam annak idején.
Ha kocsiba beülök akkor be kéne kapcsolni a Tetheringet...
A 7.0-a óta bekapcsolja, de nem engedélyez hozzáférést (nem oszt IP címet, stb..). Ha QuickTitle-el csinálom akkor minden rendben megy.
Találtam itt egy bejegyzést: http://techtrickz.com/how-to/how-to-enableunlock-tethering-on-android-7-0-nougat/
Lehet, hogy ez megoldaná a problémát, de módosítani kell a build.prop-ot.
Na azt viszont adb-ből nem engedi, mert Readonly.
mount -o rw,remount,rw /system -re az a válasza, hogy '/dev/block/bootdevice/by-name/system'->'/system': Device or resource busy.
Van valakinek megoldása erre a problémára vagy a Tethering-re?Köszi
-
tarat
tag
https://9to5google.com/2016/11/30/oneplus-3-touch-latency-issues/
Ha még nem volt.. Cikk a lassú érintésre való reagálásról...
-
tarat
tag
válasz csipuka #14824 üzenetére
Ügyesen csinálták szerintem is.
Volt most egy piaci rés, amit ügyesen betöltöttek.
Milyen furcsa nem, hogy a Pixel kijön 821-es processzorral és 3450-es aksival, majd a OnePlus is ugyanezt csinálja...
Még mielőtt a Google megszórta volna a piacot letarolják előle féláron. Ehhez viszont a telefont fel kellett hozni arra szintre...Jól csinálták na. Szerintem nem kell ezen szomorkodni, ha tényleg minden támogatás megmarad hozzá. Ha jó a telefon akkor három év múlva amikor eladod már mindkettő (3, 3T) pont ugyanannyit ér majd....semmit -
tarat
tag
válasz nagyito88 #14683 üzenetére
A ROM-olásról nem is beszélve.
Az OP3-nál teljesen támogatott.
Nekem 3 éve van Nexus 5. Most váltottam OP3-ra.
Ott is az volt a fontos, hogy legyen friss ROM. Jelenleg is 7.1 fut rajta (amit már a közösség rakott össze).
Itt is erre számítok, hogy a közösség (és remélem az OP is) folyamatosan fejleszti majd a telefont.
Amikor nagyon régen Samsungom volt, ott egy idő után (jellemzően egy év) már nem jött frissítés. Mivel a HW elemek speckóját és a drivereket nem adta ki a Samsung, ezért csak olyan ROM-ok léteztek, amiben valami nem működött. -
tarat
tag
válasz thomasvold #14035 üzenetére
Es tenyleg ossze visza ugral.
Sikeult megrendelni.. -
tarat
tag
válasz thomasvold #14018 üzenetére
Hol rendelhető a sima 3 as? Én mindenhol out of stock ot látok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest