- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
válasz UberMutant #17490 üzenetére
Sosem telefonáltam BT kihangosítón, mégis relatíve gyakran újraindul... Sőt, kocsiban sosem telefonálok. Se kihangosítva, se sehogy.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz bAtt001 #17491 üzenetére
Ezt mondtam én is.
Nyilván ezt az infót nem magamtól találtam ki, hanem én is rákérdeztem.
Hogy nem az új emailra válaszolnak az sajnos ügyintézői hiba lehet. Pl az én eladott telefonomat is gariztatta már az új tulaj és 1db e-mail nem jött nekem, pedig a fiókot sem adtam vele.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
meszike91
senior tag
Be lehet állítani valahogy, hogy zenelejátszásnál ne rakja be az abumborítót a zárolási képernyőre?
du, du hast, du hast mich
-
PartyShan
aktív tag
Lenne egy lehet hogy hülye kérdésem.
Nyitott a bootloaderem és szeretném rootolni a telefont. Ez lehetséges gyári recoveryvel úgy hogy sideload-dal rakom fel az SU-t vagy csak TWRP alól lehet?
Régi LG optimus G-met lehetett a gyári recovery alól sideload-dal rootolni csak ezért kérdezem. -
PiciDikenz
aktív tag
válasz UberMutant #17490 üzenetére
Nem feltetele egyaltalan, nekem csak sima navigalas kozben is ujraindult. 4.0 alatt viszont most olyat jatszik, hogy se szo se beszed kikapcsol, ha nincs folyton benyomva a kepernyo (tehat mondjuk csak 60km mulva van a kovetkezo akcio, addig kinyomom a kepernyot, aztan egyszercsak azt veszem eszre, hogy mar nem fut a waze). Egyszer kaptam egy ertesitest, hogy nagyon sok energiat eszik, es majd a rendszer jol bezarja ezeket az alkalmazasokat nekem, de ez a funkcio nalam nincs bekapcsolva, ugyhogy nem ertem, hogy miert tortenik ez...
-
xenom0rph
őstag
Most akkor hogyan rakom rezgőre a jószágot?
halahala
-
PowerBuldog
veterán
Csináltam egy factory reset-et de még most sem mennek a játékok wifin keresztül, pedig van itthon 2 is, és mindkettőre próbáltam csatlakozni, nem mennek, csak mobil adaton keresztül.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
MrSealRD
veterán
válasz YAS-dude #17484 üzenetére
Igaz. Most kicsit alaposabban megnéztem. HDR auto módban csinált DNG-t mivel nem volt éles a HDR mód...tényleges HDR-ben nem csinál.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Csorbi
addikt
OOS 4.0-án javult a Waze általi újraindulás?
Egyáltalán ez a Waze vagy az OP sara volt eddig? -
MrSealRD
veterán
Fotózáskor bekapcsoltam a RAW képek mentését. De ez csak vakus illetve HDR módban működik. HQ képek esetén nincs DNG fájl mellette. Ennek indokát nem teljesen értem... Akinek fent van az új OOS4 meg tudná nézni, hogy mi a helyzet ezzel?
Amúgy fotózás terén van valami előrelépés/változás?Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
laca71
aktív tag
Sziasztok
A MIUI rendszer mennyire használható ezen a készüléken?
Milyen a SOT?
Érdemes váltani 3.2.8-ról...
Van hozzá xposed ? -
Madoc
veterán
Ugy kb. Ugyan nem garanciális problémám volt csak a fiokhoz tartozó e-mailt változtattuk meg. De akkor is csak a régi e-mailen kommunikálnak. Volt feléjük anno pár kérdésem.
A oneplus fiokbol nyitottam ticketet és ott irogattunk. Ők meg a régi emilre irogattak vissza.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
dse
tag
hogy a [dash]?
blurred linesremélünk mindig, elfeledve, hogy születésünk idején senki sem állította, hogy igazságos világba érkezünk
-
-
seven7
aktív tag
válasz ndavey #17471 üzenetére
Notification slider note-jában találod az okot erre:
"Not working properly on OnePlus' community builds (Above ver. 3.2.8, including the Nougat beta). Once OnePlus has pushed the community build changes to stable and updated their source code to the public, then I'll be able to fix any bugs those changes have might have created."[GUIDE] How to get your good Vibrations back (OP3 Nougat OOS 4.0)
Ezzel viszont mindenféle külső app nélkül megoldható
(annyi, hogy meg kell szokni, hogy középső állásban néma a telefon)[ Szerkesztve ]
-
ndavey
tag
Oos4 alatt teljesen használhatatlan lett a Notification slider alkalmazás.. 3.2.8-on még be lehetett állítani, hogy legyen középső állásban rezgő mód, felső állásban pedig néma, az ébresztő pedig minden állásban szóljon. Most ez valahogy nem jön össze.. összevissza állítgatja a 3 hangerő csúszkát. Valakinek sikerült már értelmesen beállítania?
-
kano
nagyúr
Rendelési szám kell hozzá és IMEI.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Nagytoll
senior tag
válasz Scooter74 #17455 üzenetére
Gyorsan összedobtam egyet, elég fapados, képekkel valószínűleg érthetőbb lenne, de így is jobb mint a semmi.
OnePlus 3 Hard-Brick/Un-Brick -
zhata
senior tag
Igazami igaz, kín keserves bejelentkezni az OnePlus fiókba. Noha a gépem megjegyezte a jelszavamat, azt nem fogadta el, ellenőrizte, hogy nem vagyok-e robot, erre kreáltattam egy új jelszót (ami persze megegyezett a régivel), azt sem fogadta el, végül mondta, hogy jelentkezzek be a felhasználói fiókommal. Ekkor kérte a régi-új jelszót, erre megjegyezte, hogy én már bizony regisztrálva vagyok, elfogadta a jelszót, és beléptetett. Gratula!
-
Nagytoll
senior tag
Nincs véletlen valakinek egy oos beta 7 modem + firmware kombója? Pont most nem megy az AFH
-
snyper990
őstag
válasz bAtt001 #17457 üzenetére
Chrome-ot használok
Esetleg valamiféle adblocker-t használsz? még az kavarhat be, bár nálam AdBlock fut, és ha kikapcsolom, akkor is ugyanúgy kéri a captcha-t
És az oldal által használt cookie-kat próbáltad már törölni? (címsorban a https:// előtti kis lakatra kattintasz, onnan meg elég egyértelmű) -
snyper990
őstag
válasz dfcwolf #17437 üzenetére
Bejelentkezéskor elsőre nekem is ezt szokta csinálni (utána meg azt hiszi, Németországban vagyok, pedig semmi mókolás nincs se a gépemmel, se a routerrel. Bár rakott már az USA-ba is, amit végképp nem értek...de jó lenne )
De akkor megjelenik egy captcha, bejelölöm, hogy nem vagyok robot, és akkor már enged belépni[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
válasz Nagytoll #17451 üzenetére
Örülök, hogy sikerült visszahozni a telefont.
Illetve ha lenne felesleges időd és kedved akkor leírhatnád a blogodba az egész menetet, hátha más is belefut ebbe a hibába.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
ztoldy
senior tag
válasz bAtt001 #17435 üzenetére
Most nézem mit írtam, sorry. Nincs dev. build, ami működik. Nekem is jól jönne, de egyelőre várok én is a telepítéssel, amíg nem lesz elérhető egy telepíthető xposed verzió.
@ndavey: biztonság, ujjlenyomat menüben, ha jól emlékszem van ilyen lehetőség, hogy indításkori PIN kód kérés.
[ Szerkesztve ]
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
ndavey
tag
Tudja valaki hogy lehet átállítani azt, hogy a telefon bekapcsoláskor ne kérjen feloldást még a pin kód előtt, boot közben?
-
Nagytoll
senior tag
válasz seven7 #17450 üzenetére
Huhh, megcsináltam. Nekem is ez jutott eszembe először, nem tudom hogz működik az a recovery tool ami benne van, de életmentő. Bár az első pár lépéssel szívtam egy keveset.
Valahigy legyalulta az egész telefont és oos 3.1.2 rakott rá, ja és ugrott a nyitott bootloader és újra lett titkosítva a rendszer. De megérte, így megpróbálhatom mégegyszer a nandroid visszaállítást[ Szerkesztve ]
-
seven7
aktív tag
-
Nagytoll
senior tag
Vissza akartam rakni egy backupot amiben a fájlrendszer ext4, jelenleg f2fs volt. Írta is, hogy lehet nem fog bootolni, de mondom próba-szerencse. Hát nem bootolt, de ami még jobb, hogy most már recoverybe se tudok belépni, adb és fastboot nem látják a telót. Eszközkezelőben ha belépek fastboot módba akkor csak egy "android" szöveg jelenik meg. Ötlet?
-
pècsimunkás
addikt
válasz syler123 #17425 üzenetére
A Chrome nálam is akad rendesen a 3.2.8.-óta . Akad és lefagy -vagy belassul a kijelző . A home gombra reagál , a visszára sokszor nem . Jeleztem a supportnak is ,de " természetesen e Chrome hibája " volt a reakció .
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
emeron
tag
válasz syler123 #17425 üzenetére
Nekem sem 3.2.8 alatt, sem előtte nem volt semmilyen akadozás a Chrome-ban. Gördülékeny volt minden, a beágyazott videók is szépen akadás mentesen mentek. Most meg egyszerű statikus weboldalak görgetése is akad, és vannak olyan videók, amik az egész telefont lelassítják, alig tudok kilépni a Chrome-ból.
De látom nem csak nálam van ilyen (@szpali) szóval remélhetőleg más is jelzi nekik és akkor javítva lesz.
-
dfcwolf
tag
válasz bAtt001 #17444 üzenetére
Nekem kellett az account a garihoz. Szerintem érdemes rendbe tetetned. Én cseteltem velük, de holnap újra támadok.
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5
-
bAtt001
addikt
válasz dfcwolf #17443 üzenetére
Yep, szintén ugyanaz... Akkor a rendszerükben van a hiba (ezt eddig is gondoltam), de csak a sablon support megoldásokkal jön nekem állandóan az alak akivel beszélek. 10+ emailnél tartok, már csak az érdekel engem, hogy kell-e az account a garihoz mert ha nem hagyom a picsába, de még arra se akar válaszolni, pedig esküszöm értelmesen írok Olyan érzésem van mint amikor melóban indiaival beszélgetek, mindig elbeszélnek a másik mellett, nem tudod velük megértetni mit akarsz...
-
dfcwolf
tag
válasz bAtt001 #17438 üzenetére
"There seems to be an issue with your network, please try again with the captcha validation."
Most kért a support 24 órát. De a másik fiókommal be tudok lépni.
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5
-
Nagytoll
senior tag
Szép meg jó ez az N, nekem az akksi is jobbnak tűnik, de valahogy mégse tetszik. Hiányoznak az xposed moduljaim, nem tudok husszú screenshotot csinálni és freedomOS 2.0 telepítője a felét nem rakja fel annak amit kijelölök telepítéskor. Megy vissza a freedom os 1.11 backup
[ Szerkesztve ]
-
g0dl
addikt
Az usb-c átalakítós töltés "hagyományos" töltővel jár valami kockázattal? Természetesen tudom, hogy nem lesz gyors töltés.
Arra gondolok, hogy jól jönne egy ilyen vésztöltési lehetőség, és azért nem akarom a gyári töltőt mindenhova magammal cipelni.
Vagy például akár autós töltőhöz stb. -
syler123
veterán
válasz emeron #17424 üzenetére
3.2.8 alatt is akadósabb a chrome mint korábban. Persze valaki nem veszi észre, de én igen, szóval nem a nougat hibája.
Korábban betonstabil frame volt görgetéskor, bármelyik oldalon.
Pl itt az oldalon a desktop oldalt ránagyítva a hszekre akkor sem teljesen sima, ami azért elég gáz...
[ Szerkesztve ]
-
emeron
tag
Nálatok is akadozik a Chrome OOS4 alatt? Idáig "csak" beágyazott videóknál tapasztaltam, de most már görgetésnél is. Index, origo még itt a fórumon is.
-
bAtt001
addikt
A stabil Nougat alapú FreedomOS is kint van már, én ezt használom MM alapút, nálam bevállt.
-
g0dl
addikt
Nekem ugyan még csak "processing" a rendelésem, de azért van egy két kérdésem, amiben biztos könnyen tudtok segíteni.
Nekem feltétlenül rootolni kell a készüléket ( különben hogyan költöztetném az alkalmazásadatokat, titanium backupot használok) .
A BL nyitás, TRWP telepítés rootolás után az OTA frissítések működnek, vagy ahhoz ezeket mindig vissza kell csinálni? -
ToniSlow
senior tag
válasz PowerBuldog #17414 üzenetére
Esetleg reset network settings nem segíthet??
-
PowerBuldog
veterán
-
Colos1
őstag
válasz Totheground #17340 üzenetére
A felhőből valamit visszatesz, valamit nem, ezzel szívtam pár órát. Alkalmazásfüggő is, valaminél lehet az alkalmazásból biztonsági mentést csinálni, valaminél az android/data könyvtárba elég visszamásolni az FR előtti adatokat, valamit visszaállít felhőből, valamit csak félig...
Úgy tudom, hogy ABD -vel lehet teljes körű mentést csinálni, de nem tudom ezt pontosan hogyan kell, érdekelne engem is.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
TomWexX
addikt
válasz PowerBuldog #17398 üzenetére
Én most frissítettem 7.0-ra, majd nyomtam egy factory resetet, újra telepítettem mindent, és a Marvel: Contest of Champions játék teljesen jól fut az itthoni wifin.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
cd334
tag
válasz PowerBuldog #17406 üzenetére
UPC a szolgáltatód?
-
PowerBuldog
veterán
válasz Tibko8 #17405 üzenetére
Mint említettem minden játék ezt csinálja. És csak az itthoni wifin. Mobil nettel mennek.
Community app Unknown errorar nem tud postolni. Ahogy lelovom a wifit elkuldi a hozzaszolast.
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Tibko8
senior tag
válasz PowerBuldog #17403 üzenetére
Honfoglalót használom ezek közül de nálam nincs gond. Esetleg alkalmazás újra telepítést próbáld meg.
Ha ez sem megy akkor Factory Reset.[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
szpali
addikt
Azt meg tudja valaki mondani, hogy Stock, OTA frissített OOS4-en ha lekapcsolom a 2. SIM kártyát, akkor el lehet valahogy rejteni az értesítési sávból az inaktív SIM kijelzését?
Ezen a képen látszik fent[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
PowerBuldog
veterán
válasz Tibko8 #17400 üzenetére
Kb minden.
Honfoglaló, Mortal kombat X, Candy Crush stb.
Van ami FBhoz nem tus csatlakozni. Van ami a saját szerverhez. A Oneplus Community alkalmazás se tud elküldeni hozzaszolasokat wifin keresztül. De közben mégis most ide arról írok.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest