-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
válasz #16820480 #14700 üzenetére
Egy fiókátadásnak mennyi az átfutási ideje?
Mert hogy nem egyből megy az már tuti, pedig megkaptam a confirm mail-t, de még nem engedi.(?)
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Gábor-KJ
őstag
válasz sszemtelen #14571 üzenetére
Az mondjuk igaz, hogy amikor nekem ilyen volt...
1. DHL- től átvesz.
2. Lakásba be.
3. Kibont.
4. Meglepődés
5. Fotó, reklamácíós szöveg és azonnal mail!
Ui: És minnél hamarabb, hogy látszódjon az időpontokon, hogy ők hibáztak.
ASDXV: Most is azt mondom, hogy kérjed nézzék meg imei alapján a készülék eddigi életútját!
[ Szerkesztve ]
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Gábor-KJ
őstag
válasz lowzor #14551 üzenetére
A telefon életútját imei alapján ők is látni fogják a rendszerükben és az alá fogja támasztani az állításodat!
-
Gábor-KJ
őstag
válasz sszemtelen #14546 üzenetére
Szerkesztettem amott
Egyébként ugyanezt a dolgot megjártam már 3x az Expansyssal - noha ott nagy elnézéskéregetések után orvosolták is a dolgot.
Konkrétan egy spanyol forma accountjával bereggelve kaptam egy Motorola telefont pár éve, tavaly egy Lumigont és volt még valami ugyanilyen dolog.
Szóval előfordúlhat - a kérdés csak az, hogyan kezelik.
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
válasz lowzor #14548 üzenetére
Elmondom mit csinálj!
Menjen a hiszti levél, hogy csalódtál és magad alatt vagy, de kiengesztelhetnek...
Adjanak tokot fülest akármit és próbálják meg mégegyszer, de most ne más által leokádott, hanem valóban új telefonjukat elküldeni!
Jah hogy elfogyott - az nem a te gondod - adjanak egy One Plus 3T-t....
vaaagy minden szochálón le fogod írni, hogy ez milyen szint alatti attrakció volt!
Ennyi....
sszemtelen: Bakker egy normál cég ezt B stockként árúlja az eredeti ár 2/3-ért és nem telibe áron egy már más által lelihegett szart!
Menjenek a p...ba és a kolléga egy eurót vagy fontot vagy miatökömet se fizessen már!
Menjen nekik bátran! Hányja össze a faszbukk oldalukat!
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
válasz kentucky #14471 üzenetére
Annyira ne ájúlj el a Spigen tokoktól!
Nemrég kipróbáltam és egy vicc.
A matt gumirész lekopik fényesre kb 1-2 hét alatt.
Ha már... akkor van Otterbox One Plus 3-ra. Na az a tok!
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
Sziasztok!
Egy One Plus 3 esetében hogyan kell egy fiókot "átadni"?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest