- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantal
tag
Ez miatt nem cseréltettem. A sim kártyám viszont cseréltettem nano simre, egy másik telefon miatt, és azzal is használtam később a 730-at. Sajnos ugyan az volt. 1-1,5 hónap használat után hibázni kezdett. Ezért cseréltem le a telefont. A német sim kártyával is ugyan ez volt.
-
-
-
-
domojko
senior tag
Nem. A villódzás alatt azt értem h random csinál olyat hogy bevillan a kijelző. Egyszer már hasonlítottam lehet h nem túl szerencsésen, de olyan mint a régi videolejátszóknál a 2 függőleges tesztcsík. Ezt nekem naponta többször is csinálja. Alkalmazáshoz sem tudnám kötni mert teljesen független, here viber whatsapp naptár böngésző alatt is elöfordult már. Nem vészes egyébként, egy pillanatra villan csak be a kijelző. Bár nem gondolom h ez normális működésre utal. Ha visszaolvasol sokan jelezték h náluk is előfordul, tehát nem egyedi jelenség.
Sima S-line fekete tokot használok. Sokszor elejtettem már. Szerencsére megvédte a telót. -
domojko
senior tag
Igen. Szerintem is picit gyenge a rezgőmotor. Az előforduló hibák közé lehet még sorolni a hangszóró recsegést, a kijelző villódzást. 8.1-ről update frissítettem a 10-re, akkor voltak anomáliák. NFC nem működött rendesen. Nem csatlakozott bluetooth headsethez. Csináltam gyári visszaállítást. Akkor meg az üzenetek nem jöttek meg, whatsapp viber sms csak ha ébren volt a kijelző. Nyomtam még egy visszaállítást, most úgy néz ki h aránylag jól működik. NFC-n szépen párosodik bluetooth-al. Megjönnek az üzenetek rendesen. És még telefonálni is lehet vele.
-
Ne aggodj az osszes touch screennel szereltnek konnyen torik a kijelzoje, csak a szerencsen mulik hogy ugy esik hogy semmi baja , vagy tores lesz a vege. Minimum egy tok ami vedi , legalabb szilikon, mert mar az is tul nyulik a kijelzon, igy nem az uvegre pottyan ha peche van az embernek ...
-
zombinyul
addikt
Az enyem tobb mint 1 eves. 1-2 honaposan lett egy minimalis beeges a kijelzobe, azota nem romlott semmit,pedig Joanyamnal volt par honapig, es O csak max fenyerovel hasznalta.
Egyszer ejtettem ugy 1 meterrol betonra, pofaval erkezett. 1-2 szepseghibat leszamitva semmi baja, pedig pattant is, csunyat kapott. A kijelzoje karcmentes maradt.
westcoastog: +1, eleg csuszos tok nelku. En mindig egy nagyon vekony, atlatszo szilikonba tartom. Sokat nem ront a forman, fogason, kinezeten, de legalabb biztos lesz a fogasa. Egyszer volt tok nelkul... Rogton esett is.
-
psg5
veterán
1 év alatt betonra 3x esett kb zsebmagasságból, ebből egyszer kijelzőre és még pattant is. Semmi baja.
Én sosem tartottam értelmét a tokoknak, meg kijelzővédőknek, nem is feltétlenül biztonsági szempontból, hanem ha belegondolsz egy jó pofájú telefonba a design csapat mennyi időt, energiát beletett mi meg eltakarnánk akármilyen tokkal...arról nem is beszélve, hogy ilyen telónál a designt is fizeted és eltünteted amiért fizettél? Csak úgy mondom. -
kezman
őstag
Enyém kb ötször esett, semmi baja nem volt hatodjára úgy esett hogy a betonra éréskor a kijelző bal széle (a lekerekítésnél) hozzákoccant, be is repedt fel hangszóróig, van biztosításom, 4500-ért cserélték az elejét meg a hátlapot, az óta szilikon tokba hordom, nem is csúszik úgy és jól védi, beégés nálam nem volt, (egy éves korába cserélték) 830 ugyan az, annyi hogy az két kártyás és nincs 4G azt hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Egy óra, két rendszer
- 3D nyomtatás
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Suzuki topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fujitsu Lifebook U748 Üzleti erő, hordozható formában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest