- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
KunEmber
senior tag
válasz
hülyegyerek #14853 üzenetére
Azzal kezdtem.
Szuper, mindenesetre köszönöm a válaszokat.
-
szacsee
nagyúr
válasz
hülyegyerek #14843 üzenetére
Nekem nem jött össze, aprón cseréltettem ki.
A bibi az, hogy az üvegre rá van "sütve" az érintő fólia (fekete). Ahogy veszed le az üveget jön vele, ami nem baj, csakhogy üveget külön kapni, de fóliát alá nem. Ráadásul ha úgy bontod meg, akkor a csatlakozó részt is el tudod szakítani (fekete fóliáét). -
kezman
őstag
válasz
hülyegyerek #14837 üzenetére
Enyémet biztosításra 4500-ért cserélték hátlappal együtt, megszűnt a kopott hátlap, egy nagy karc a kijelzőn és a beégés gondom (egy éves készülék)
-
kutga
félisten
válasz
hülyegyerek #14835 üzenetére
Mire ejtette?
Viccet félretéve javításra nem mondtak semmit?
-
zombinyul
addikt
válasz
hülyegyerek #14797 üzenetére
A Samuk pont a kivetelek...
Ott meg az S6-tal (sot, a 4 giga ramos Edge+-szal) is rengeteg baj van, hiaba rejtettek bele processzornak egy atomeromuvet. A Samuk hiresen fo*ul vannak optimalizalva, nem veletlen akar beallni mogejuk a Google segiteni. Egyebkent az 5.0 az egyik legrosszabb verzio a Droidok kozt, amolyan fekete barany. 5.1-tol javultak rengeteget.
Sungoo: a gyari zenelejatszonal is lehet normal esetbe lezart kijelzonel hangerot allitani. Viszont egyszercsak "elszallt az opcio". Messenger nelkul ugyanugy elmentek a rendszerhangok, ujraindulas meg parszor elofordult (nem csak nalam, kollegam 735-osen is, ahogy a lassulasok is jelen vannak nala is). Nem a WP ellen, nem is a 735 ellen beszelek hidd el, mert mindkettot imadom. De a WP olyan elmaradast hozott ossze a tobbiekkel szemben, amit a Win10 se tud behozni.
Egyebkent a tabletom tokeletesen ugyan az a hardver mint a 735. Ramkezelesben valoban elmarad a 735-tol, minden mas teren sokkal jobb. Es kb. havonta egyszer inditom ujra, "kotelessegtudatbol", nem kenyszerit ra a rendszer.
-
Tottalino
tag
válasz
hülyegyerek #14646 üzenetére
Akkor viszont gáz, hogy még mindig nincs kész.
-
Tottalino
tag
válasz
hülyegyerek #14644 üzenetére
Mert az asztali w10 volt az elsődleges. Mostmár ráfekedühtenek a mobil verzióra.
-
Bandi8bácsi
tag
válasz
hülyegyerek #4048 üzenetére
A virtuális gombok engem annyira "zavarnak", hogy mikor L520-at használok épp, ott is próbálom néha megszokásból előhozni.
Könnyen megszokható, nem zavaró. Fullscreen programok, játékok automatikusan elrejtik.
-
Devas
őstag
válasz
hülyegyerek #4048 üzenetére
A virtuális gombok egyetlen baja, hogy kiszürkülnek. Játéknál néha zavaró lehet, ha a képernyő alján van huzigálni való. Ha meg a képernyő tetejénél kell huzigálnod, akkor meg a redőny zavarhat be. Amúgy tök jól működik az ikonok is szépen elforognak, ha a kijelzőt is elforgatod.
Üzemidő kiváló szerintem. Órában ugyan nem tudom, de az nem lesz szűk keresztmetszet.thomech
Euronicsban 70 most a független.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Befutott a Mortal Kombat mozifilm folytatásának első előzetese
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Arch Linux
- Formula-1
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest