- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Spet
addikt
válasz
kissg620 #18154 üzenetére
Akkor használhatod mellette a Google Drive-t ami 15 GB-t ad. (és MetroDrive-al eléred WP-ről is).
-
-
-
-
válasz
kissg620 #15287 üzenetére
Ajanlott nincs , merz szinte minden keszulek mas kartyara allergias , a sandisc sd a 820-asom ellensege volt ellenben a 735 teljesen jol el van vele , es eddig hiba mentesen megy minden ... de amugy volt akinek a samuval voltak gondjai , masnal meg hiba mentesen eszi a samu sd-t a telefon. Amugy akkor jon elo a nyug a kartyaval ha boven meg van pakolva es a kapacitasa 3/4-et kihasznalod ...
-
arecibo
tag
válasz
kissg620 #15282 üzenetére
Szerintem várjál vele, legyen wifi, és frissíti magát, én is így jártam, a felhőből leveszi a képeket, oszt jó lesz...
Tud valaki értelmes okosórát ehhez a rendszerhez nem horribilis pénzért? Droiddal tele van a net, erről meg alig van.
Ja, és a led téma volt már??? Lesz rajta? Amúgy baromi jó lett ez a w10 sztem...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest