Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gabor1017
csendes tag
válasz
Šolaire #6283 üzenetére
Microsoft ügyfélszolgálata a szervizhez irányított. Nokia szerviz álláspontja az volt, hogy hivatalosan nem foglalkoznak windows mobil 10 frissítéssel és nem is kapta információt arról, hogy ez feladatuk lenne. Annyival egészítette ki a "szakember", hogy jelenleg még nem frissíthetőek hivatalosan ezek a modellek és nem is érdemes...olvassak utána. Hivatalosan wp 8.1-re frissítenek vissza, ha szoftveres probléma adódik, ennek ellenére a Microsoft oldalán hivatalosan is Windows mobil 10 a legfrissebb op rendszer a Lumia 1520-ra.
-
válasz
Šolaire #6253 üzenetére
jajam, akksi jó, talán jobb is. Nincs újraindulás sem.
Két dolog zavar viszont, a vissza nyíl nem zárja be a programokat.
Ehhez hozzá kell szoknom.
Nem jegyzi meg a böngésző pli itt is a felhasználó nevet, mindig be kell pötyögnöm. (user error?) és nem is "nagyít bele" kitöltéskor.
Asszem elsőre ennyi.
-
-
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
Šolaire #5951 üzenetére
Led alatt arra gondolok, hogy az alsó 3 gomb közül nem mind ég. (szerintem valami kontakt baj lehet, olyat is olvastam, hol ég, hol nem, eddig 2-ből a keresés 2-nél volt rossz, egynél a vissza is villogott asszem.)
Oké köszi, ezekre figyelni fogok.
csak lennék ott, hogy lenne már meg a telefon.. -
KSparrow
őstag
válasz
Šolaire #5947 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Igen, csak ugye az Amoled talán nem eszik annyit (meg a Z30-ban is gyönyörű a kijelző, imádom). de a 1520 élhetőbbnek tűnik.
A Z30-ban a böngészőt imádom, nagyon jó használni, gyors, stabil. Szeretem, hogy mindenre van natív app (ami teljes újrahúzáskor is megmarad), nem kell töltögetni. A billentyűzetet és az autocorrect is nagyon szeretem, a Lumia kicsit fura - bár szerintem csak megszokás kérdése.
A kártyás bővíthetőség kell , kicsit sajnálom, hogy nem AMOLED, de legalább van glance.
Milyen típushibái vannak a 1520-nak? Sokadik haznált telefonom, de mire kell figyelni, mikor egyet venni akarok? (illetve nem akar valaki pár hónapon belül eladni egyet, lehetőleg sárgát?) -
-
-
válasz
Šolaire #5632 üzenetére
Aprón jegelte egy kollega én meg rákérdeztem hogy nem vihetném én e. És vihettem! Új készülék még gyári fóliában.
@lugosi
Én használom nyolcas rendszerrel, és megvárom míg a fő bugokat javítják a tízben. Jó lesz még vagy két évig. Addig csak kijön egy telefon ami jól is mutat. -
-
-
-
FreedomHUN
senior tag
-
FreedomHUN
senior tag
-
-
-
-
-
-
ferke72
aktív tag
válasz
Šolaire #2908 üzenetére
Az brutál...amit fentebb írtam 30e olcsóbb...gyári garos
mert tökéletes..
és még mindíg nem tudom postafiókom hogy varázsoljam rá
pedig inkább általános lumia érdekesség lehet -
benjonino
tag
válasz
Šolaire #2902 üzenetére
Jelentem megnéztem a kínálatot, és expansys-nál még van sárgában, pont olyanban amiben venni szeretném. Bár épp tegnap láttam egy filmet, amiben hangsúlyozta a főszereplő Kevin Costner, hogy a sárga nem férfi-szín.
Ellenben nextel-nél nem találtam.Már csak egy nagy levegőt kéne venni, hogy meg is vegyem. Félek nincs idő hezitálni, ahogy csináltam anno a Nokia N9-cel. Ha most is évekig fogok döntést hozni, erről is lemaradok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest