- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
Ha tud valaki egy eladó sárga példányról, ne tartsa magában!
-
tailor
őstag
válasz _csanesz #3489 üzenetére
Ott találtam én is, de csak bolti garival adták... 930-at nem akarok, minőségben az nem alternatíva, így ha nem találok eladót, akkor biza várok a W10-zel megjelenő cuccokig
Gabir Nekem is menne egy fekete tok a sárgára (mert azért bkv-n bizonyos "elemek" számára eléggé felhívás lenne egy keringőre), de akkor is a tudat, hogy az sárga - az a lényeg!
[ Szerkesztve ]
-
tailor
őstag
Értem. Sajnos nekem is az a problémám, amit gretzky77 ír: ha rákattintok egy "élő" ajánlatra, akkor is bedob egy általános oldalra. Mondjuk tuti valami belső hiba lehet, mert a fiókomban pl. egy telefont sem ad ki hűségidő hosszabbítás mellé... (bakker, ha nekünk ennyi pénzből, mint amennyi a T-nek van, ilyen weboldalunk lenne, a főnököm páros lábbal rúgna sejhajba... )
-
tailor
őstag
válasz sharplaninac #3700 üzenetére
Akkor ezért látlak téged minden 1520 hirdetésnél Én is ugyanebben a cipőben járok, csak ráadásul én sárgát szeretnék... De nem adom fel - még keresgélek, aztán ha nem jön össze, lehet, hogy 930 lesz belőle ( jaj ).
-
tailor
őstag
válasz sharplaninac #3728 üzenetére
Grat! Én nagyon bízom abban, hogy a jövő héten kap valamelyik cég sárgát, és végre továbbléphetek a kis 800-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs