- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
david->off
tag
nekem sincs ilyen problémám, viszont nekem ugye rajta van a nillkin tok. ma azonban csinált egy olyat, hogy a színek megbolondultak kb. 2 másodpercre. fordított vissza egy képet vízszintesből függőlegesbe a galériában, miközben nyomkodtam a vissza gombot, hogy lépjen is ki onnan, mert telefonálni akartam. a visszafordult kép már csak kb. 256 színű volt, de az is lehet hogy csak 64...
aztán gyorsan magához tért. ilyen esetleg valakinél?
-
-
BobTail
őstag
Decemberben volt egy kis gond, és lehet*, hogy még mindig megy a szarakodás
*szerintem, tehát ez nem hivatalos info
-
pitimany
tag
Köszönöm, hogy megosztottátok velünk öltözködési, telefon hordási szokásaitokat, egybehangzó vélemény tehát, hogy nadrágzsebben elfér, feltéve ha nagy a nadrág zsebe! (Legjobb egy kertész nadrág lenne
)
Jacis! A navigáció sávinformációkat is tartalmaz, illetve irányváltási manőver előtt mennyire informatív a képi és hang utasítás?
Aki tud valami konkrét információt, hogy miért tették "már nem rendelhető" kategóriába a készlethiány kategóriából a T-Mobile-nál, illetve, hogy lehet e még valamikor vásárolni, ossza már meg velünk is.
-
lampada
csendes tag
Megveszem ma a telefont a gsmboltban. Egy hónap múlva Kölnben gyári hiba miatt elromlik.
a., Elugrom/elpostázom a legközelebbi Nokia Care Centerbe. Ingyen javítják-cserélik.
b., Elugrom/elpostázom a legközelebbi Nokia Care Centerbe. Pénzért javítják-cserélik.
c., Hazapostázom a gsmboltba. Ingyen javítják-cserélik. (Esetleg akár a postát is fizetik.)
d., Stb. -
Blyan
félisten
Alapvetően semennyire. A rendszer elleni kifogások nem a hw-ben merültek ki, hanem a rendszer sajátosságaiban, ami pont ugyanolyan egy Lumia 520-on, mint egy 1520-on. Meg az örök sláger, a fúj csempe.
Neked most a legnagyobb, legtepsibb változat van, de WP általánosságokat nézve (pl használhatóság) semmiben nem különbözik a kisebb modellektől.
Egy Lumia 920-at vagy 1020-at sem lenne különb (pl akadósabb, vagy lassabb) használni, csak kisebb a kijelző és kisebb a felbontás. -
Blyan
félisten
-
SpongyaBob
veterán
Ez engem is zavar, hogy nem jegyzi meg. De már megszoktam, így kevésbé.
Egyébként a UC Browser megjegyzi. -
BobTail
őstag
Korábban már tettem fel párat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged