- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Ez attól függ mekkora kezed. Ez (kényelmes) netezés szempontjából egy kétkezes telefon.
Szerintem ha nagy kezed, nem lesz vele problémád. Nekem átlagos nagyágú és még pont éppen kényelmes...
(#443) BobTail
Igen ha takarékos üzemmódot is használja az ember meg nem netezik vele olyan sokat akkor reális lehet a 3 nap.
-
Jaa. Hát androidon sok szenny van, ami semmit nem ér. Wp-n kevés, amiben is sok szenny van. De legalább nem akad.
Nem amúgy tényleg nem sok normális app van mind android, mint wp vonalon. Mondom ezt, hogy nővéreméknek egy android táblagépük van és nem sok értelmes app-ot láttam ott sem. -
razzorr
őstag
Az a szörnyű, hogy ez tényleg így van. Vagy egy ismerősöm az egyik szolgáltatónál, elég magas pozícióban, kiemelt ügyfelekkel, flottákkal foglalkozik és ő is csak azt mondja, hogy Samut érdemes venni, semmi mást. Így lett nekem Lumiám, nézett is nagyot, hogy hát miért? Mit akarok én ezzel kezdeni? Mondom neki, megbízhatóan telefonálni és gyorsan kezelni a telefonomat.
-
Ez hülyeség. Sokaknak van okostelefon, főle droid található rajta. Úgy vannak, hogy mindegy milyen rendszer van rajta, csak érintős legyen, meg ha úgy van nőies. Lásd a szamszung telefonokat.... És azokon csak droid van. Mikor én vettem az 520-at, nem is akartam vacak droidos telót, mert bátyám S Advance-a elég volt a döntéshez....
A sok hozzá nem értő személynek meg csak legyen valami képernyő nyomkodósa... Amúgy meg azért nem terjed, mert az elsó szegmensben, 15-30 között a droidos telefonok uralják a piacot. Igaz, már 28-ért is megveheted de ez csak egy telefon a sok közül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Black Myth: Wukong
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged