- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pompi
nagyúr
válasz
retesz147 #2927 üzenetére
Simán előfordulhat, hogy a bank blokkolta. Főleg, hogy ha nem szoktál külföldről rendelni, hasonló vagy akár kevesebb összegért sem. Ha hirtelen nem a megszokott módon használod a kártyát, akkor előfordulhat ilyen. Nekem volt olyan, hogy néhány darab pár dolláros kacat megrendelése után a következőt már nem engedte kifizetni hasonlóan biztonsági okból. De olyan is volt, hogy egy nagyobb külföldi vásárlás után felhívtak, hogy valóban én vásároltam-e. Szóval mindenképp érdemes a bankot megkeresni, mert egyébként működik az amit eredetileg kérdeztél, én is így rendeltem, illetve rendeltettem kint élő ismerőssel, az én google accountommal, az én itthoni kártyámmal, kinti címre regisztrálva a walletben.
-
retesz147
addikt
válasz
retesz147 #2925 üzenetére
Aham.....az angol e-mailba viszont ez jött.....:
Hello xxxxxx,
Your Google Order #xxxxxxxxx with Google Commerce Ltd is currently on hold. An attempt to charge your MASTERCARD xxx-xxxx for £288.99 on Dec 7 failed. This may have occurred because of insufficient funds, or as a precautionary measure against fraud. You may see authorizations on your billing statement for a declined charge. Occasionally, the authorization for a charge may be approved, but the actual charge for the order declined. Contact the customer service department for MASTERCARD xxx-xxxx for help with resolving this payment issue.
If you'd still like to receive this order make sure to update your payment information in your Google Wallet account, rather than placing a new order. If you place a new order with updated payment information, any pending orders will resume automatically. If valid payment information isn't provided within 7 days, the order will be cancelled. Update your payment information at
https://checkout.google.com/updateCreditCardOnce you've updated your payment information, you can verify that your order is processing by reviewing your receipt at https://checkout.google.com/view/receipt?t=xxxxxxx
Most keressem fel a bankomat?? mert az írja, hogy a bank blokkolta a dolgot? Valakinek hasonló probléma esetleg, vagy ötlet?
a magyar e-mailba meg jött a köszönjük hogy nálunk vásárol és a többi.....
-
djgeg
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HP notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged