Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
defy456 #2822 üzenetére
Mert a kínaiaknak "olyan kicsi", hogy csak "máséval" tudják verni a csalánt...nekik semmi sem drága
Az ősidőkben volt valami telefonom,,,meg nem mondom mi vot az 12-14 évvel ezelőtt....Lehetett hozzá adatkábelt kapni,,több helyen is,,,internet,,üzletek stb.,...a "végén" kiderült egyik sem használható semmire....De kapni lehetett csak egy darab vezetéket kaptál csatival...de nem tudtad használni a telefonhozértetlenül álltam a dolog előtt
-
djgeg
őstag
válasz
defy456 #2783 üzenetére
Te is odafigyeltél
"Szállítjuk 4 és 5 hét "
De igen van!...
Valamiért progress pipa... Visszaigazoló emailt nem kaptam sehonnan...
De lehet hogy bekavar már hogy UK ból is akartam meg németből is de ha 1 napig nem jön valahonnan visszaigazoló.... Jó a Websop...
Support nem reagál....
Terhelés még próba se volt .... A visszaigazoló kering a szerveken....
Nekem ez nem azt jelenti hogy van.... Csak hogy szivatnakui.: Mellékesen ez is hozzájárult az idegességemhez....
Support még egy automata üzenettel se reagál, hogy megkaptuk nyugi... -
djgeg
őstag
válasz
defy456 #2614 üzenetére
Ezért linkeltem az 1 eszközöset
Szerintem nagyon túlárazott lesz ez a Nexus 4 Orb... NFC t meg én is írtam hogy nevetséges hogy nincs benne...
Utánna néztem mondom ráragasztok egy matricásat majd...
Nem lehet , legalább is árnyékolás nélkül...
Az meg csak hab a tortán hogy Wifi beam vagy mi a francot lazán bele lehetett volna építeni adatátvitelre.
Na mind 1 ez van.Én részemről megvárom az első Orb nak a szétszedését megnézem, hogy hogyan helyezkedi el a mágnes meg milyen aztán megmódolom az Power matomat mágnesesre
meg rakok bele egy NFC-t is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest