- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
ez a para, hogy kb. fél évet kint voltam angliába(szeptemberbe jöttem haza), használtam ezt a kártyát mindenre, netes vásárlás, bolti fizetés, kártyás felvétel...abszolút mindenre.persze úgy angliában, mint itthon is...és soha semmi nem volt....működött flottul....
a kártya hátulján lévő infós számot hívjam szerinted vagy a bankot?de az egy jó hír, hogy neked működött....akkor van remény....egyébként meg, ha nem bírom működésre bírni, akkor elvileg 7 napon belül törlik a rendelést, szóval nincs para, de telefon sincs
milyen kártyáról rendeltél?(bank, kártya típus)
-
djgeg
őstag
Pompi...
Egy olyan cég aki 5 év alatt javít ki egy alapvető hibát egy általa fejlesztett rendszerben. Egy olyan cég aki egy szerver mogul egyébként évek tapasztalatával rendelkezik a nagyforgalmú szerverek üzemeltetésében, és nem tud kezelni egy WEBshopot , lelohad az összes mert nagy az érdeklődés egy termék iránt... Nem 1x nem 2x..Ezek után 1 hónappal a bemutató után nem képes egy terméket a boltok polcaira tenni. Ja bocs ott van... 4-5 hét max és megkaphatod... Az nincs ott Ennyi idő alatt gyártja le és szállítja ki neki az LG.
Ez kérem szépen ígérgetés, bénázás... Több fronton is.
Egy milliárdos piacvezető cégtől ez meg nevetséges.Ilyen hozzáállások után és jó pár párhuzammal élve, nem értem, hogy ha így működne az egész Google hogy létezhet még?... Persze tudom hogy eltúlzott példa...
Amúgy egy cég egészének milyenségét jellemzi, hogy egy adott helyzetet hogyan kezel. Lehet külön részleg vagy bármi, a központból kezelni kéne az adott szituációt...De nem is értem, hogy, hogy gondolod, hogy én ezt véresen komolyan gondoltam...
Apple éknél meg az a különbség hogy eladott egy termékből x milliót és most nincs raktáron?!... Nem pár 100 e et és nincs raktáron...
ui.: Kicsit besokalltam a Google-től... Ettől persze a megnyilvánulásom tetszhet nem tetszhet.
-
Hat, en mar hasznaltam egy Omnia7-et kb. harom hetig, szoval sejtettem, mi varhato. Nekem fontos volt, hogy vizualisan nagyon egyseges a felulet, nagyon szeretem a Metro UI-t, es amit ad, az ugy altalaban mukodik. En nem jatszom otvenfele jatekkal, viszonylag egyszeru feladatokra hasznalom a telefonom, de arra sokat (telefon, fenykepezes, email, skype chat, internetbongeszes), ezenkivul a hideg kiraz attol, ami most a Google-nel folyik (arra celzok, ahogy a Google+-ba akarnak belerangatni mindenhol, es lassan keptelenseg anelkul elni - az verte ki a biztositekot, amikor csatlakoztam a +-hoz, es az osszes, addig linkkel megosztott albumom publikussa valt, es egyenkent kellett 'elrejteni' oket).
Szoval latod, hogy arrol van szo, hogy keves funkciora van szuksegem, de az menjen jol, es kozben ne probaljanak belerangatni olyasmikbe, amiket nem akarok. Erre szamomra nagyon jol megfelel a WP, minden egyes alkalommal, amikor a Nexus One utan kezbe vettem az asszony Lumia 800-at, azt ereztem, hogy egy osszetakolt rendszer helyett egy olyat veszek a kezembe, ami mogott van egyseges koncepcio. Es ez nekem fontos. Ezenkivul becsatlakozhatok mondjuk a Facebookba, ha akarom, de nem _kotelezo_, tehat nem vesztek funkcionalitast, ha nem hasznalom, ellentetben a Google+-hoz csatlakoztatott szolgaltatasokkal, amik magukban mind szuperek (Picasa, kereso, GMaps, stb.), de egyszeruen nem ereztem jol magam egy ido utan veluk.
A legfajobb problema - ne rohogj -, hogy az IE nem jegyzi meg a jelszavakat. Viszont eleg biztos vagyok benne, hogy ez idovel megoldodik -- legalabbis nagyon remelem.
-
Tigerclaw
nagyúr
Lehet hogy az első jelentett HW hibák miatt lett visszafogva a termelés. Keresik a hibák okát és a megoldást, mert az nem üzlet nekik, hogy piacra dobnak 1 milliót és a felét cserélniük kell. Persze ez is csak tipp. Lehet hogy tényleg várni kellene 1-2 hónapot, míg a gyártás helyrerázódik...csak hát van aki tud várni, más meg nem. (én sajnos az utóbbiak közé tartozok, mert már vagy 3 éve ugyanazt a telefont használom)
-
DarkChild
senior tag
Hát igen, valami ilyesmi az Ájfónomon is, bár nem ennyire feltűnő, azt már hamarabb kiszúrtam volna
De homogén fehér képernyőnél valóban észlelhető. Kíváncsi lennék milyen kémiai reakció okozza. Valami vegyi anyag kipárolog a ragasztóból, aztán attól sárgul. Gondolom ha jobban szellőzik a ház belseje felé a kijelző, akkor hamarabb eltűnik... nem tudom, nem értek hozzá. Mindenesetre engem ez még nem tántorított el az N4-től
-
djgeg
őstag
Egy uriember osztotta meg élményét miszerint a beregelt bankártyát német címhez elfogadta a rendszer Nexus 7 es rendesnél anno pedig akkor is ott fityegett ez a szöveg.
Ezek mellet személyesen unokatesómat ismerem aki amerikában tanul nem rendelkezik hely bankszámlával és bankártyával de ős zok szó nélkül tudott rendelni (fizetni) magyar bankártyával.
Egyébként mi az hogy megszabják hogy milyen bankártyával fizethetk? (mármint országra tekintve....)
És ha nekem nem az országban van a pénzem ?: -
Integra
titán
azt kell megtudni, hogy az usa-ban milyen warranty-vel jön ki. ha world-wide, akkor hozom onnan.
minden esetre azt bizton állíthatom, hogy a német amazonon vásárolt telómat az e-care úgy javította gariban, hogy ihajj. amazonos számlát bemutattam, máris javították. tehát van esély rá, hogy a nexus4-et is német amazonról veszem és itthon is érvényes a garija. ebben az esetben izzadhatnak a magyar cégek, ha horror áron akarják a zemberekre rásózni.
-
Mathematics
csendes tag
Hát legyen igazad.
Az LG ilyenkor egyébként ugyanazt a készüléket forgalmazná, mint amit a Google-től kapna az ember, vagy kicsit változtat rajta? Valahol olvastam olyasmit, hogy azért érdemes a Google-től venni ezeket az eszközöket, mert akkor hivatalosan is jön rá a frissítés, és nem kell a hw gyártóra várni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Konteó topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest