- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FragMaster
addikt
válasz
noorbertt #3032 üzenetére
Karcra és törésre semelyik telefongyártó nem fog garanciát vállalni (rendeltetés szerű használat keretein belül). Erre lehet biztosítást kötni szolgáltatóknál, bár ahhoz náluk kell vásárolni a telefont.
Gg-nél érdemes a homokra is odafigyelni, mert rútul helyben tudja hagyni a kvarc is a kijelzőt. -
törölt tag
válasz
noorbertt #3030 üzenetére
karcolódni nem nagyon fog a GG2. normál használat mellett (tehát ha nem bedobod egy marék gyémánt mellé a táskádba
). egy kulcscsomótól vagy zsebtől, asztallaptól biztos nem karcolódik meg, mert ezek mind puhább anyagból vannak. törésre szerintem semmilyen garancia nincs, mert azért ahhoz elég keményen meg kell györötni, hogy eltörjön, ezt szerintem nem nagyon tudod már felírni rendeltetésszerű használatnak.
ha ütésálló telefon kell, akkor azt hiszem a Sony meg Motorola foglalkozik ilyesmivel manapság, illetve nem érintőképernyős kivitelben a Sonim. -
djgeg
őstag
válasz
noorbertt #2889 üzenetére
Annyira minőségi mint az ára
Egyébként totál jó lesz 1-2-3 évig.ui.:
Support válaszolt ...(hány nap alatt is?!)EGY sort: "Rendelésem "elbírálás alatt" "... A kérdésre hogy miért még nem jött válasz...
Kicsit kivagyok már a Google-al A "Supportjukkal" a "Webshopukkal".... nagyon nem így kéne kezelni a vásárlót...
No de mind 1 -
agabe
addikt
válasz
noorbertt #2820 üzenetére
hát ki nem védték, csak kicsit nehezítették.
pár óra alatt nulláról megoldható, hogy mondjuk 15-20 db-ot is rendelj...csinálsz pár google accountot (és egyetlen bankkártya is elég hozzá ha nincs több...egyenkénti megrendelés után törlöd a kártyaadatokat, és a következőben meg újra felveszed...stb)
szöszmötölős, de ne hidd, hogy nem lesz néhány napon belül megint jópár 600 dolláros ebay hirdetés.
aki ráadásul erre van ráállva nem is nulláról indul ...node mind1. nem érdemes rajta rágódni. -
Pompi
nagyúr
válasz
noorbertt #2819 üzenetére
"Igen, arra. Vissza csekkolta? Akkor sok értelme van a választási lehetőségnek.."
Mondjuk hozzáteszem, hogy proxy mögül próbáltam, de úgy voltak egyéb gondok is. Aztán távsegítséggel ment végülis a rendelés, kint levő ismerős és közben skype-on cseteltünk. Neki már el is felejtettem mondani, hogy csekkolja ki, de végülis sok jelentősége nincs azt gondolom, egy factory reset és már ment is a levesbe ez a beállítás. Nekem sem az a fő google profilom amiről rendeltem, tehát nem (csak) azt állítanám be a telefonon.
-
penell1234
tag
válasz
noorbertt #2332 üzenetére
Szerintem nem lesz probléma azzal hogy az Asus nem fogja támogatni a Padfon 2. Mivel a Mobilarenán is mondták hogy az ASUS szokás szerint csak finoman nyúlt a gyári felülethez, évek óta így csinálják, hiszen a frissítések gyorsasága ezen is múlik, nem kell átrajzolni az egész rendszert, csak picit optimalizálgatni. Ez az oka annak is, hogy bár egyelőre a 4.0.4-es Android dolgozik a masinán, de vélhetően még idén jön rá a Jelly Bean, hogy talán még egy kicsit javítson a tempón és az optimalizáltságon, amire így sem lehet panasz.
-
djgeg
őstag
válasz
noorbertt #2332 üzenetére
Erőltetett menetben egy teló se bír ki 3-4-5 óránál többet. GPS Wifi, 3G, Kijelző töltögetsz Bench, Játék. Egy kb stressz teszt során ne csodálkozz ha lemerül 4-5 óra alatt.
Normális használat mellet ez is olyan lesz mint a "szintbeli" társai. Hazaérek majd vele ugy 10-15% kkal. :/
Note 2 meg akkora hogy ha nem tettek volna bele nagy akksit kb értelme nem lenne a méretének
Akkora tepsibe legyen is nagy akksi -
FragMaster
addikt
-
djgeg
őstag
válasz
noorbertt #2323 üzenetére
Windows Phoneokról nem nyilatkozhatom, de személyes találkozásom a Nexus 4 (pedig csak rev 1 volt
) meggyőzött arról hogy S3-mat nyugdíjazom... Voltak Eddig iPhone-aim is. iPhone 5-öt 3 hétig birtokoltam.
Azokat meg anno más más telóhoz hasonlítottam.
Ezek tudatában úgy gondolom hogy a Nexus 4 megállja a helyét a "nagyok" között. Smootságban, optimalizáltságban még mindig nem érte be sajnos az Android az iOS-t de hasonló élményt féláron megkapni? Kinek nem jó ezEgyébként az egésznek az ára a lényeg. Vagyis az hogy hasonló vagy jobb teljesítményt, mind szoftveresen mind hardveresen letesz az asztalra méghozzá jóval olcsóbban.
-
Idiofil
aktív tag
válasz
noorbertt #1910 üzenetére
Nem tudom, kölcsöntelefont használok, már így kaptam. 2 nagy karc és pár kisebb.
Eddig minden normálisabb telómon volt (Hero, SGS, BB9350, Optimus 7), de a védett terület sértetlen maradt mindig.
Full body most $24 (amiből kuponnal lejön $5), szállítás ~$4. 25ből megvan, ami nem nagy összeg szerintem. Még nem biztos hogy rendelek, majd meglátom -
twine
veterán
válasz
noorbertt #1874 üzenetére
A 16-os nálam is necces...de talán elég lenne...csak oda kell figyelnem...
Videókkal dolgozom,,,,és hát sokszor hoznak 2-3-4 DVD-nyi anyagot....hogy abból vágjak stb....
Vagy amit én rögzítettem....DV.avi: cca.12Gb/óra...
Melóhelyen bemásolom a gépbe, mert épp ott van időm...onnan meg haza,,mert otthon vágok....stb..stb...
Szóval jó ha van tárhely,,,ha "A" pontból "B" pontba kell adatot szállítani....
És mivel a telefon mindig nálam van,,inkább azzal oldom meg,,mint Pendrive,,etc....
a 32gigával (One) pont kényelmesen elvoltam....nem kellet soha törölnöm semmit,de nem is volt "sok" soha... -
noorbertt
őstag
válasz
noorbertt #1872 üzenetére
Ne csak off legyek.. Bár már szerkeszteni nem tudom
Nekem konkrétan mindenre elég lenne a 16GB.. Jelenleg is 8gigán vagyok ahol kb a felét sem éltem még fel
Minek ennyi hely? Filmnézésre? 16oson elégnek kel lennie egy hosszú utazásnyi filmhez is. Zenére? Arra is elégnek kel lennie.. Ez a 16GB nem arra való hogy rajta porosodjon a zenék és a videók hosszú ideig, arra ott van a pc,laptop stb..
Nem kötekedés , csak érdekel hogy miért kevés egyeseknekMáskülönben sok helyen szinte ingyen van korlátlan nagy sebességű internet és már is megoldva a zeneprobléma és a felhősödés.
Volt szó még a HD videózásról is. Hát nem tudom, én sosem videóztam de nem hiszem hogy HD lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Microsoft Excel topic
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Iphone 16 Plus 6db folia + 1db tok
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest