Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
levisboy #3744 üzenetére
Kici, occo...
Na jo, legalabbis ahhoz kepest, hogy az auchanben lattuk meg az otletadot, igaz azon led vilagitas is volt, de 3500 volt talan es valami alig ezres feletti mAh.
Ebay item numberek: #280638651856, #330619828348, #120645118498, #271025706405, #280901482034, #271054980281, #271117804860, #330833151091, #330833151091, #110880348531 (vigyazz, mert vannak olyanok, amikhez pont microusb csatlakozo nincs, vagy csak ket masik konverter madzag utan).
Ennek az az elonye, hogy a telo megbontasa nelkul toltod 220-tol tavoli helyen. Jo, hat cipelni kell... meg baromi lassan tolti fel a napot hasznalva, de legalabb tolti, pl. kirandulason jo lehet (amikor ugyis terheled pl. gps gyenge terero, stb.). Amugy van olyan hatizsak is amibe be van epitve egy nagyobb napelem + valamennyi akkuLehet, hogy nem er annyit, marmint hogy nem is neztem hogy a solar nelkulieknel mennyivel dragabbak, de az en zoldbe hajlo (de nem sotetzold) lelkemnek pozitiv a napenergia hasznositasa.
(Viszont haragszom, mert most hogy neked megneztem, talaltam jobbat mint amit megrendeltunk) Na majd megprobalom eladni es akkor a jobbat megrendelni.
-
axioma
veterán
válasz
levisboy #3742 üzenetére
Fixre kicserelni akarod, vagy tartalekkent hordozi? Mert pluszkent az akkucsere helyett jobb a powerbank (most rendeltunk olyat, ami solar is egyben).
Ha siman belerakod, akkor nem szoltam. (Viszont a kinai valos teljesitmenye enyhen nem biztos, hogy nagyon szigoruan van merve...) -
Zsebob
senior tag
válasz
levisboy #3343 üzenetére
Nekem csiga lassu volt a tarcsazo, mig fent volt a Viber, abszolut fogta a telt. Ha van hasonlod, szedd le. Browserben mind a Chrome, de inkabb a gyari teljesen jo, az uj 4.1.2 alatt. Opera szelsebes, Dolphin minden ertelemben top. Nezd meg a videot amit feltettem, ha annal lassabb akkor valami fogja....
-
norvik
aktív tag
válasz
levisboy #3115 üzenetére
A CM10 bármit is csinálj vele, lassúbb, és többet eszik. Energiában, proci teljesítményben, memóriában egyaránt. Ez a vas már nem neki való. Nem ok nélkül tértem vissza a MIUI 2.5.25 illetve a CM7-re vissza. Még akkor is, ha tetszett a gumicukor. Na, majd RAZR Hd-n nem lesz ilyen gond (egy darabig) .
-
Zsebob
senior tag
válasz
levisboy #3106 üzenetére
Mindkettő nálam is megvan. De nem ennyire durván, ahogy leírod.
A CM10 kicsit többet eszik, mint a CM7. Este 7-ig bírja.
A tárcsázó néha lassan indul, nem tudom miért, mert máskor azonnal működik.
Lehet összefüggésben a Viberrel, vagy GO SMS PRO-val, ezeket használom mellette.
Nem jöttem még rá, hogy mi okozza, emlékeim szerint a szűz telepítés után nem volt ilyen para. -
törölt tag
válasz
levisboy #2642 üzenetére
A tezet féle xda-s fórum 60. hozzászólása szerint:
"The upgrade procedure is simple: install zip from recovery if already on any CMx, or with Droid2Bootstrap if you're on stock ROM. Wipe dalvik cache afterwards."
azaz: cm7-ről elvileg seemi extra, csak installáld a romot recoveryből (aztán clean dalvik cache az advanced menuben).
A topic első hozzászólása szerint meg: először fel kell flashelni a ch-gb kernelt. Sorrend gondolom teljesen mind1. Ha az első módszerrel nem menne, akkor felraknám a kernelt is.
Nekem a 23-i frissítés elsőre vagy 5 percig indult (gondolom azért mert 300 mhz-n volt a cpu max.) szóval nem kell megijedni, ha lassan bootol. De a bootloop amúgy is egyértelmű helyzet.
-
GGMPC
őstag
válasz
levisboy #1320 üzenetére
Annyira nem nagy durranas - sajnos...
Viszont az Atrix2 az nagyon top telefon - mindenkeppen ajanlom!
Amugy teszteket a Mobilarenan es Mobilporton talalsz rola!
Egyebkent meg bitang nagy telefon vagyis inkabb olyan szeles tepsi - ugyhogy nem lesz se kissebb se konnyebb a cucc!
Ezek utan a dontes a tied!?.
;-)
-
GGMPC
őstag
válasz
levisboy #1188 üzenetére
En Egerben tapasztaltam ilyet, de csak azert mert 3G-re volt allitva a telefon!
Probald meg, hogy minden adatforgalmat letiltasz!?. (se 2G se 3G)
Amugy nem elkepzelhetetlen, hogy tenyleg van valami baja a telcsidnek. Sajnos!
Mert egyebkent ennek a telefonnak nem igazan vannak terero beli problemai...
-
GGMPC
őstag
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
levisboy #972 üzenetére
Milestone 1 nek brutális térereje volt, ott ahol a többi telefon,már szakadt, ezzel hibátlanul lehetett beszélni. A Milestone 2 már kicsit gyengébb, de így is jobb átlagnál. Mindamellett a telenornál valami dráma az új, zte komponens csere, Gödön sorozatosan leesik a teló a celláról. Mindezt a régi és az új 2-es főúton is megcsinálta. Nem telefon hiba mert sehol máshol nem csinál ilyet, és 1 bizonyos útszakaszon belül már 3 szor tapasztaltam az utóbbi hetekben. Emellet sokkal gyakoribb a vonalszakadás is.
-
norvik
aktív tag
válasz
levisboy #924 üzenetére
Rendesen belehúztak, néhány napja, hete még alig volt valami működőképes, ma meg már a legfontosabb dolgok mennek. Kicsit még várok, amíg tovább javítják, néhány hetet, aztán én is felteszem. Addig meg tökéletesen megfelel a CM7, a hang gondom is megoldódott közben. Sajnos az kijelenthető, hogy hivatalos ICS frissítés nem lesz. És aki felrakta a hivatalos 2.3.4-et, az nem frissítheti erre a telóját. Legalábbis a dolgok mostani állása szerint.
A haverom, akinek feltettem a hivatalos frissítést, lecserélve a CM7-et, a fejét verdesi a falba.
Szemmel láthatóan lassúbb, fagy, alkalmanként újraindul, csak úgy, ötletszerűen. Eleinte még OK volt neki, de mivel nem tetszett neki, hogy minden alkalmazás kiszaladgál a netre, rútolta, hogy feltehessen egy tűzfalat. Feltett egy launcsert, a külső és az kezelhetőség miatt. Ha elforgatja a telót, az ikonok lassan, egymás után jelennek meg, mintha nem lenne elég memória, holott a fele szabad a memóriának. Task menedzserrel minden progi lelőve, ha nem szükségesek. A legszebb az Aura Sygic. Egy crack verziót használ(na), ugyanazt, amit én is használok. Nálam akadás mentesen szépen teszi a dolgát, nála vagy el sem indul, vagy kiszáll egy idő után, vagy olyan szinten lefagy, hogy az akksit ki kell vegye, kiír olyan baromságokat, hogy nem fér az SD kártyához, stb.
Siralmas. Nem azért veszünk okos telót, hogy ne tudjuk kedvünkre használni, testre szabni. A Motorola tud remek vasakat gyártani, de amit a szoftveres résszel csinál, az szerintem kritikán aluli. -
useless
aktív tag
válasz
levisboy #881 üzenetére
magyar nyelv továbbra sincs....
Eddigi tapasztalatok:
- nekem sebességre kb. 2x gyorsabb lett a felület, villámgyors
- netezés, böngészés is jóval gyorsabb, mint eddig
- végre nem szakad a wifi, végig stabil nem dob le, nincs connection timed out (nálam sajnos ez az elejétől kezdve probléma volt)
piros moto logo bootolásnál, szebb a felület, jók az animációk stb.eddig az egyetlen hiba, amit észrevettem az a következő:
Az appoknál már van kategorizálás és új csoportokat is létre lehet hozni. Csináltam több új kategóriát és abba beraktam progikat. Nem sokkal később azt vettem észre, hogy nincs benne az összes app, amit előzöleg besoroltam oda, illetve pl. a bpmenetrend az összes csoportban megjelent valamelyik app helyett.. Próbáltam újból az egészet, de folyamatosan kijön ez a bug...
settings-ben változás pl: battery&data manager lett, ami jó ötlet (gyorsabb 3g bekapcs)
-
norvik
aktív tag
válasz
levisboy #865 üzenetére
Nem tudom, melyik a jobb. Ez valószínűleg elvárás dolga, na és persze szubjektív is lenne a válasz. Én az Endless verziót használtam, használom csak.
A Tezeten kívűl még ott van a Argen2stone. Erről csak annyit tudok, hogy léteznek. Ha a Youtube-on rákeresel, láthatsz róla ezt-azt. -
norvik
aktív tag
válasz
levisboy #863 üzenetére
Szia,
ez valóban maga a rom, de ott ez a kiegészítő szöveg is:
NOTE: it's just a patch for tezet cm7. you have to install tezet cm7 first before applying this patch.
Vagyis ez csak egy javítás a tezet-féle verzoóhoz, amit előzőleg telepíteni kell.
Ez: cm72-111120.2013-Milestone2-ICS-v1.0
egy másik rom, az Endless7 féle.Bevallom, nem tudom, hogy jól értettem a kérdésed, és a megfelelő választ adtam-e?
Ha a különböző rom-okról akarsz leírást, megtalálod az xda fórumon. Meg kell mondjam, nem vagyok igazán nagy szaki ebben. Csak egy elégedetlen valaki, akinek nem tetszett a telójának a működése, és aki ezért utanájárt, illetve olvasott az engem érintő dolgoknak. Olyan kérdésben, mint a 720, nem tudok mit mondani. A kamerát vásárlás után kipróbáltam, de ennyi, azóta sem használom, se filmre, se fotózásra, arra jobb szeretem a külön gépemet.
-
norvik
aktív tag
válasz
levisboy #839 üzenetére
Szia,
bocs a megkésett válaszért, csak most érek rá. Nem ezt a rom-ot használom, ennél pár hónappal régebbit, és az is Defy alapú. Nincs időm mindig a legfrissebbeket feltenni, gyorsan jönnek az újak, a javítások.
A 720 engem nem érint, nem használom, vagyis ebben nem tudok segíteni. Talán a Tezet féle, de Neked kell utána nézned. -
-
GGMPC
őstag
válasz
levisboy #809 üzenetére
Ezt elkurtad - es errol pofazok itt amiota fent vagyok!
Uber okos mindenki, basztatja, buzeralja mintha ertene hozza - utana meg siras van amikor ez nem megy meg az nem megy!
VEGYETEK OLYAN TELEFONT AMI BASZTATAS NELKUL IS MEGFELEL SZAMOTOKRA!!!
Egyebkent meg mihelyst a szerviznek lesz 2.3-ja, azonnal becsattogok es felrakatom veluk.
Igy ha esetleg komplikacio lepne fel, akkor az en kezem tiszta marad!
Aki meg azt mondta, hogy a hangminoseg rosszabb lett, de O egyutt bir elni vele - azt megtapsolom, mert mi is egy telefon beszelgetes lenyege... ????
-
törölt tag
válasz
levisboy #806 üzenetére
nos ez egy érdekes kérdés
akkor fogalmazzunk úgy: én már vittem vissza telefont frissítve, és nem volt belőle gond...de: bármit is ír a garanciajegy, a magyar jog az erősebb.
1 év kötelező jótállás van a telefonodon, ha itthon vetted újonnan. A bejelentett hibával kötelező foglalkozniuk, és 1 éven belül rajtuk van a bizonyítás terhe, hogy te okoztad.
Ezt elég nehezen fogják tudni megtennihogy a hangszóród azért recseg, mert szoftvert frissítettél
-
bijesz
aktív tag
válasz
levisboy #798 üzenetére
Nem, a rom a UK legyen, a topikban a leírás a lényeg, illetve késöbb van egy link az összes romra.
Itt a link: Milestone 2 ROMS kimásoltam neked. Innen kell a "2.2.2 Service Version" a UK verzió.
-
-
levisboy
tag
válasz
levisboy #792 üzenetére
A bootloader kellett és sikerült. De az a gond, hogy nem szoftveresen van baj a hangszóróval. Tegnap beszélgetés közben egyszer csak megváltozott a hang ilyen zergős lett. GSM line garancia van rá de ha meglátják piszkáltam a szoftot nem fogják vállalni, hogy megjavítják. Valaki tud nekem javasolni bármiféle megoldást? Köszönöm!
-
bijesz
aktív tag
válasz
levisboy #790 üzenetére
Itt a lényeg:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=914071Az, hogy brazilt írnak ne zavarjon, a topikban lesz link az sbf-ekere (amit az rds lite használ)
Röviden: RDS lite motorlás windows szervízprogram ami felflasheli a gyári rom filet (sbf) a pc-ről a telóra.
Akkor fogja látni a progi a telót ha bemész recovery módba és usb-n csatlakoztatod.a UK sbf-et használd.
Ha nem megy valami írj.
-
bijesz
aktív tag
válasz
levisboy #783 üzenetére
Telót bootold be a gyári recovery módba.
RDS lite-al tedd fel a 2.2-es gyári ROMot.
Ha ez ment utána mindent tudsz majd mint eddig.
Amúgy cache és dalvik cache wipe-ot kell nyomni minden update elött.Gyári 2.3-at ne rakd fel szerintem mert onnan nem tudsz jelenleg visszaállni semmire csak az tud maradni.
Ha elkezdted ferakni a gyári 2.3-at a CM-re az kinyírhatja a telót vigyázz!
-
norvik
aktív tag
válasz
levisboy #704 üzenetére
Üdv,
itt a leírás, ennek alapján csináltam:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1239778
Elsőre nem bootolt, akku ki, bekapcs, ekkor már tovább jutott, akku megint ki, ezután állt fel.
Nem ijedtem meg tőle, más is járt így, tégla akkor sem lett volna a telóból, simán vissza lehetett volna állítani.Ma tesztelték a SonyEericsson új full qwerty telóját. Öröm volt olvasni. Hozzá kell tegyem, hogy semmi bajom a márkával, volt pár ilyen telóm, és nem volt bajom velük.
De azért az M2 tulajnak jól esik, hogy közel egy évvel az M2 piacra dobása után ez az új SE modell nem jobb az M2-nél. Sőt. Nem műanyag, nagyobb a belső tárhelye, olcsóbban beszerezhető, és ha a modot felrakja rá az ember, az Android 2.3.7-es, és amit az SE csak ígér, a modon már alapból fenn van az Ice Cream Sandwich. Tény, hogy nem a Motorola cég érdeme, de engem a júzert ez nem érdekel, csak az, hogy van, és tudom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged