Új hozzászólás Aktív témák
-
bijesz
aktív tag
Nem fog menni, ne tedd.
Van egy ellenőrzés a új firmwareben ami nem engedi a downgrade-et sem.BTW azt hittem az rsd lite sem látja a készüléket, ebben az esetben nem tudtad volna visszatenni. Így várnod kell, hogy fel lehessen oldani ezt a csodát.
Egyébként érthető lenne, valamilyen szinten, hogy védeni akarják a jó romot és ne gányolják össze az emberek, de hát a gyári rom is szar, tehát teljesen értelmezhetetlen a motorola viselkedése.
-
bijesz
aktív tag
Akkor buktad.
Ki volt írva egy csomó helyen (ebben a topikban is), hogy a gyári gingerbreadről (2.3.4) nem lehet se downgradelni, se custom romot feltenni.Le van zárva a bootloader. Remélhetőleg elöbb utóbb megtalálják a módját a megkerülésének, talán akkor helyre lehet hozni a telódat, de egyenlőre nincs rá ismert mód.
Egyébként ez megint a Motorola szánalmas hozzáállása, sokan mondták nem lesz a következő készüléke motorola, csatlakozom hozzájuk.
-
bijesz
aktív tag
Ha a telód német és meg akarod tartani a német lokalizációt akkor a fenti linken a ROMoknál fenn van a 2.3.4-es verzió. Ezt RDS lite-al pc-ről fel tudod flashelni.
De ha egyszer felteszed ezt a verziót nem lehet se a régit visszatenni, se custom romot feltenni, úgyhogy én várnék a helyedben hacsak ez nem gond neked. -
bijesz
aktív tag
válasz
levisboy #798 üzenetére
Nem, a rom a UK legyen, a topikban a leírás a lényeg, illetve késöbb van egy link az összes romra.
Itt a link: Milestone 2 ROMS kimásoltam neked. Innen kell a "2.2.2 Service Version" a UK verzió.
-
-
bijesz
aktív tag
válasz
levisboy #790 üzenetére
Itt a lényeg:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=914071Az, hogy brazilt írnak ne zavarjon, a topikban lesz link az sbf-ekere (amit az rds lite használ)
Röviden: RDS lite motorlás windows szervízprogram ami felflasheli a gyári rom filet (sbf) a pc-ről a telóra.
Akkor fogja látni a progi a telót ha bemész recovery módba és usb-n csatlakoztatod.a UK sbf-et használd.
Ha nem megy valami írj.
-
bijesz
aktív tag
SE-t vegyél szerintem én SE-ről tértem át és megbántam.
Az M2 jó konstrukció de szar a szoftvere és support is vicc.
Ráadásul mo-n csődbe ment a szervíz és hivatalos forgalmazás sincs.Ha mégis M2 melett döntesz akkor az enyémet ami 2 hónapos elcserélem egy SE pro-ra szívesen
-
bijesz
aktív tag
válasz
levisboy #783 üzenetére
Telót bootold be a gyári recovery módba.
RDS lite-al tedd fel a 2.2-es gyári ROMot.
Ha ez ment utána mindent tudsz majd mint eddig.
Amúgy cache és dalvik cache wipe-ot kell nyomni minden update elött.Gyári 2.3-at ne rakd fel szerintem mert onnan nem tudsz jelenleg visszaállni semmire csak az tud maradni.
Ha elkezdted ferakni a gyári 2.3-at a CM-re az kinyírhatja a telót vigyázz!
-
bijesz
aktív tag
Az elvárásaim, hogy kezelni tudjam a beeső napi ~100 emailt, menjen a wifi és a 3g, böngésző ha kell valami, illetve gyors legyen. Plusz persze a telefonálás napi x óra.
Jelenleg a wifi rendszeresen lehal. Az akksi huzamosabb használat esetén lemerül mielött hazaérnék. A gyári rom megjelenítése akadozik (a tezet féle is) ez nem drasztikus akadozás, de nincs az a sima mozgás amit pl egyjobbátlag okostelefon produkál. -
bijesz
aktív tag
A tezet féle romnak amiről beszéltek egyébként 2.2-es kernele van.
A megjelenítés én úgy érzem lassabb a mint az az endless7 féle romé, de ez lehet csak a tweak-ek miatt van. Nálam a wifi bizonytalansága nem szűnt meg hotspotnak nem használható, mert egy órán belül meghal a wifi, de ez huzamos wifi kliens használatnál is igaz. Megvárom a gyári gb-t aztán ha azzal sem megy akkor gari.Összeségében egy csalódás nekem az M2 komoly használatra nem igen alkalmas így.
-
bijesz
aktív tag
válasz
sycorax182 #683 üzenetére
Hát amennyire a motorola bejelntései biztosak
Eredetileg október elejére ígérték aztán közepére, ez csúszott át novemberre közepére, onnan talán nem csúszik tovább.
Kész a cucc van csak tesztelés és bugfix van egy ideje.Mondjuk vicces, hogy nem jött még ki a 2.3.4 amikor már 2.3.7-nél tartanak és kijött a 4.0 is.
A motorola a facebook oldalán írta ezt a fenti a dátumokat.
Droid 2-re kijött már, ott olvastam a fixeket, az újraindulási hibákat elvileg javítják. Akksi idő nem fog javulni.A többi hiba amit írtál egyedi, szerintem nyomj egy factory resetet, plusz cache, dalvik wipe-ot. Ha továbbra is jön akkor a szelemgépelés a digitizer hibája lesz.
-
bijesz
aktív tag
Közben leszedtem a droid2bootstrapper-t azzal megy.
-
bijesz
aktív tag
OK, szóval ha elindítpm a cwm-t.
Akkor van egy olyan menüpont, hogy install rom from sd card.
De ha erre nyomsz akkor azt mondja, hogy elöbb a recoveryt fel kell installni.Amikor a recovery installt választom akkor lejön egy lista amiben van minden droid 2, droid 3, milestone, defy stb... de "milestone 2" nincsen.
Ezért kérdeztem, hogy itt mit választottatok?
-
bijesz
aktív tag
A mostani gyári szoftverrel egy kalap szar, ha aktívan akarod használni az eszközt.
Novemberben jön a 2.3 azzal talán javul valamit a helyzet.YikeSS: hogy toltátok rá a MIUI-t?
Clockwork 4-el elkezdtem a folyamatot, de az újra bootolási listában csak droid2 volt azzal nem mertem elkezdeni. -
bijesz
aktív tag
Én nem érzem, hogy szerencsétlenkednék.
Örülök, hogy neked ilyen jól teljesít a telód, sajnos az enyémmel nem ez a helyzet.Kicsit elkeserít, de factory reset után volt javulás, most ismét gáz kezd lenni.
A teló vadonat új bontatlan akksi stb...Nem tudom , te mennyit használaod, nekem nap végére lemerül többnyire vagy elöbb.
Mondjuk én használom egész nap. Megy rajta wifi, 3g, bluetooth-t nem használok.
Nincs sok extra app rajta, Email és web amit többnyire használok, meg persze telefonálás.Eddig kétszer újraindult minden figyelmeztetés nélkül csak úgy.
WIFI kapcsolat néha hiába aktív nem megy, ilyenkor wifi be-ki és jó.
Battery használatra: cell standby, phone idle, wifi, browser, display
szóval nem eszi más az akksit elvilegTeljesítmény: többnyire ok, de néha van bereccenés, bizonyos weboldalakkal lassú scroll.
Mindez a gyári firmware-el szóval igen próbáltam használni, de aktív munkára így nem alkalmas. Otthon hétvégén az asztalon tartva nincs vele gond.
-
bijesz
aktív tag
válasz
tezsparker13 #634 üzenetére
Tulajdonképpen nem is kell uninstall. A beállítások alatt állítható, hogy anysoft menjen vagy a gyári, esetleg másik 3rd party cucc
-
bijesz
aktív tag
válasz
tezsparker13 #634 üzenetére
persze uninstall simán megy
-
bijesz
aktív tag
Sziasztok,
Vettem egy ilyen telót én is.
Van rá app amivel rendesen (gyorsan) lehet ékezetes betüket írni a hardveres billentyűzettel?Amúgy nem valami tuti a gyári fw, most november közepére ígérik az újat, eddig októberre mondták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 1 / 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest