- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzsoo1
aktív tag
Nekem 2 tuti tippem van alkalmazások terén:
-shush! nevű app. Ha némitod a telefont egy kerek íven kiválaszthatod, hogy mennyi idő után kapcsoljon vissza a csöngés. Mozi óra tárgyalás esetén nem fogod némítva felejteni a telót.
-timeriffic ez pedig egy időpont szerint állítható profilváltás, a heti programot lehet összeállítani, akár a teljes suli órarendet le lehet követni vele. hangerők, adat wifi kezelés, stb. mindkettő progi precízen működik. -
drzsoo1
aktív tag
másnak is elszállt a magyar anysoftkeyboard a fizikai qwertyn? A számok helyett pi ill euro jel jön és a többi alt segitséggel elöjövö karakter se stimmel.
-
drzsoo1
aktív tag
A legtöbb szótárnak van magyar nyelvi kiegészítése, pl anysoft go keyboard, általában a ragozás nem tökéletes. Az anysoft keyboardnak pl a fizikai klaviatúra esetén nincs T9, fektetett virtuális esetén van, a fizikai viszont úgy működik mint a normál telefonok, kétszer megnyomva a betűt, az ékezetes betűt adja, és csak a magyar karaktereket.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
levisboy #972 üzenetére
Milestone 1 nek brutális térereje volt, ott ahol a többi telefon,már szakadt, ezzel hibátlanul lehetett beszélni. A Milestone 2 már kicsit gyengébb, de így is jobb átlagnál. Mindamellett a telenornál valami dráma az új, zte komponens csere, Gödön sorozatosan leesik a teló a celláról. Mindezt a régi és az új 2-es főúton is megcsinálta. Nem telefon hiba mert sehol máshol nem csinál ilyet, és 1 bizonyos útszakaszon belül már 3 szor tapasztaltam az utóbbi hetekben. Emellet sokkal gyakoribb a vonalszakadás is.
-
drzsoo1
aktív tag
így van, cordon szervizeli, ami gond inkább hogy lassú de legelább javítják, nem úgy mint a Nokia, az ipse a pultot borigatta múltkor a negyedszer szervizelt használhatatlan N8 miatt.
Én is sufnigsm nél vettem, bizományba bevett készülék volt, frissen jött a szervízből bill csere miatt, állítólag 1 hónapig volt benn az előző tulaj nem bírta kivárni. szerencsére újkora óta fóliás, így egy új fóliával most is karcmentes. Szegény M1 szekrénybe került, nem bírtam már a romok keresgélését egyikkel se ment rendesen. -
drzsoo1
aktív tag
nyáron vettem Moi motokeres 2 év garis milestone 2-t, 52E-ért, asztali tartóval, új billentyűzettel. Azóta is hibátlan, sokkal jobban jártam mint egy sufniGSM új készülékkel. Hiheteten mennyivel jobban hasít mint a M1. Nem bírom akadásra bírni, navi zene videó meg se kottyan neki.
-
drzsoo1
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest