Új hozzászólás Aktív témák
-
drzsoo1
aktív tag
A legtöbb szótárnak van magyar nyelvi kiegészítése, pl anysoft go keyboard, általában a ragozás nem tökéletes. Az anysoft keyboardnak pl a fizikai klaviatúra esetén nincs T9, fektetett virtuális esetén van, a fizikai viszont úgy működik mint a normál telefonok, kétszer megnyomva a betűt, az ékezetes betűt adja, és csak a magyar karaktereket.
-
Zsolto
őstag
Hát, ezért nem tudtam ellenállni neki. Az a füles most külön 12k körüli pénz... Viszont igen, tölteni kell, a teló töltője jó hozzá, de a tapasztalatok szerint valószínűtlenül hosszú ideig bírja. Az mondjuk vicces, hogy az "ősöreg" W910i-mmel kiírja a pontos időt, a szám címét, a hívó nevét, az androidosokkal csak a zenevezérlő funkciók és a számkijelzés működik rajta. Vicc, hogy ezt miért nem tudják megoldani. Na mindegy, nem offolom szét a topicot, mert máskor is szeretnék még itt előfordulni -- vendégolvasóként
-
Zsolto
őstag
Ha valakinek bónusz programban van kedvezménye (nem kell hozzá havi 10-20-ezres számlát produkálni), akkor sokkal olcsóbban megkapja.
És a dobozban ott lapul a 8 gigás kártyán és a bőrtokon kívül a SonyEricsson MW600-as sztereó bluetooth headset, amiben RDS-es FM rádió is van, szóval a teló nélkül is lehet vele rádiót hallgatni. Ráadásul agybadugós, de a füles szabadon cserélhető benne, mert 3,5-es Jackdugója van.
Ja, és a telón pedig rajta van a Wisepilot navi, jogtiszta, full, és nem próbaverzió, amiről mindenhol azt írják, hogy online, vagyis a netről szedi a térképet, pedig ez nem igaz, mert a MyMaps menüpontban több tucat ország térképét tudod ingyen letölteni rá, és onnantól net nélkül navigál. Tegnap és ma próbálgattam már, forgalmi előrejelzés, sebességkorlátozás, aktív sávinfó, POI-k garmadája van benne, és az online keresésnek köszönhetően rengeteg mindent megtalál, ami a saját adatbázisában nem szerepel. Nem egy iGO, mert ahogy láttam, Balatonszárszót például csak utca-, de nem házszámszinten ismeri, de ettől eltekintve teljesen használható, pláne ingyér
-
geccoblaze
aktív tag
Nagyon úgy néz ki,h az nfc-s fizetés inkább hónapokra van itthon semmint évekre. Persze addig is jön egy csomó másik telefon, de nekem a 2-ből a dedikált számbillentyű hiányzott, a 3ból meg már csak az nfc. A jetben talán meg lesz mindkettő. És akkor én lecserélném rá szegény jó kiszolgált N95 8GBomat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest