- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
Nekem hibatlanul mukodik, nektek meg mindenfele gondotok van, akkor most ki ert hozza es ki nem!?.
De tudjatok mit - nem is erdekel mas nyomora!
Azt hiszem raktam fel hasznos infokat is, de ugy latszik kisebbsegi komplexbol fakado magatartasotok miatt nem latjatok a fatol az erdot!
Tovabbi kellemes szerencsetlenkedest okoska!
-
sycorax182
tag
Nekem spec. a vásárlás óta idegesít, hogy fut egy halom gyári app amire semmi szükségem és zabálja a memóriát. Rootolással tudnék orvosolni ezen de ugye az is garóvesztés.
szia!
mire gondolsz pontosan? mivel tudom ezeket letiltani? lehet, h nekem is azért merül annyira, mert ezek fogják a gépet, úgy, hogy nem is használom ezeket? -
GGMPC
őstag
Akkor ne nevess, mert mukodik csak nem ugy ahogyan azt te elkepzeled!
Belemesz az uzenetekbe (ahol sms-t irsz) elohivod a menut es ranyomsz a settingsre majd bepipalod a Delivery Report-ot az mms-nel es az sms-nel is!
Bezarod, kikapcs, bekapcs es onnantol menni fog! (tobbet nem kell hozzanyulnod!)
Amitol mas mint amit varsz az annyi, hogy a kimeno uzenetet megnyitod es ha nyomva tartod magat az uzenetet, akkor ott lesz egy lista aminek az also reszen lesz egy view report cimke amit nyissal meg!
Ha megkaptak az uzeneteidet, akkor RECEIVED feliratot latsz, ha meg nem lett meg kezbesitve, akkor PENDING feliratot fogsz latni!
Remelem most mar boldog leszel!?.
(leirva hosszadalmasnak tunik, de kesobb ez 3 masodpercnel tobbet nem vesz igenybe)
-
Ed Hocken
csendes tag
Feltettem, egyelőre nagyon tetszik. Remélem javít a battery használaton, mert az elég gyalázatos volt eddig (napi 2x töltés, 1 óra használat mellett, persze lehet, hogy kifogtam egy sz@r aksit). Sokkal gyorsabb minden, pedig tele van effektekkel a mod. Szinte biztos, hogy megtartom, annyira nem lehet debil mint a gyári 2.2 volt.
USB még mindig nem megy, lehet a kábel vagy a teló csatlakozója rossz. Végül is BT-vel elvagyok ami a fáljmozgatást illeti, updatelni meg lehet a kártyáról is...
-
szige
tag
Én is felraktam végre. Nekem a USB Driver nem is kellett hozzá (Win 7 64 bit), simán felment nélküle is.
Eddig a következőket vettem észre (kb fél órája lettem kész):
Frissített gmail app.
A képnézegetőnél, ha kétszer nyomom a menüt, beadja a bill-t. Vagy ez frissítés előtt is ilyen? Értelmét nem látom, írni ui nem lehet sehova...
Sebességről, akkuról, stabilitásról egyelőre nem tudok nyilatkozni.Kontaktok, sms-ek, app-ok nekem is maradtak. DACH retail változat.
Viszont, nekem kezd dupla-tripla betűket írni, v nem írni a fizikai bill. Teljesen véletlenszerűen jön elő, van, h tökéletes, aztán meg egy szót sem tudok leírni hibátlanul. Néztem UK Moto fórumot, ott is többen panaszkodnak erre 5-6 hónap használat után. Enyém is pont ebben a korban van. Másnál hasonló probléma?
-
n0_gAboR
őstag
Orulok hogy az SE utan a Motoroloa is meglepi ezt. Ezzel eleg sok vasarlot nyerhetnek majd maguknak a viszonlag lassu software update policyjuk ellenere is.
Foleg hogy a HTC egyelore pont az ellenkezo iranyba mozdul, ha jol figyeltem a Sensation lockolt bootloaderrel fog erkezni (a nyithatosagarol nem tudok semmit). -
Konflikt
addikt
szia, latom neked van milestone2-od. nekem milestone 1-em van, mar egy eve. ha hasznalsz navigaciot, probaltad a motonav-ot ratenni? mert a milestone2-on mar a default navi a google maps lett, mig a milestone 1-en a motonavot adtak melle. (ami ugye egy nagyon eros visszalepes..)
en gyakran hasznalom a motonavot, ezert is erdekelne h ramegy-e.
par honapja fontolgatom a valtast, de elobb meg a froyo-t megvarom a milestone 1-re. (mar igergetik 2010Q2 ota, de meg mindig semmi) -
D@niel
addikt
Ez a 3G/Edge dolog lehet így van az iPhone-nál is, már nem emlékszem pontosan...
Közben alkottam néhány új kérdést, többek között:
- a gyári headset milyen minőségű?
- jól működik rajta a felvevő gomb?
- hangerő van kihangosítva?
- kihangosítva mennyire hangos, milyen minőségben szól?
- alapállapotban van rajta EQ?
- egyénit létre lehet hozni?
- ha zene közben csak simán kihúzom a fülhallgatót, automatikusan leáll a zene, vagy folytatja kihangosítva?
- airplane módba kapcsolva egy este alatt hány %-ot merül?köszönöm.
-
D@niel
addikt
Egy x10minin a winamp albumonként rendezte a zenéket. Próbáld meg hogy a kártyára/mobilra alapból albumonként másolod rá a zenéket. Ha így kezdted, vedd tárgytalannak.
A minire így másoltuk rá, és a winamp-al hibátlan volt. Mivel azon is android van, működnie kellene így az M2-n is.
A mobilon/kártyán legyen külön egy MUSIC, és egy RINGTONES részleg, így nagy valószínűséggel nem fogja összekeverni.
Egy próbát megér. Eredményt meg kíváncsian várom.
-
BaliJack
aktív tag
Szia!
Az egyik kollégám használja a Samung Galaxy S-én az AnySoft Keyboard-ot magyar kiegészítéssel. Most frissítették a programot, és abban azt írták, hogy mostantól az ékezetes betűket egy adott gomb többszöri megnyomásával is el lehet érni és ez működik fizikai billentyűzetek esetén is!
Megnéznéd, hogy ez tényleg így van? (A program ingyenes.)
Előre is köszönöm!
-
Nordic
Közösségépítő
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Spórolós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged