- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szige
tag
Kiegészítés:
- bekerült a hálózati menübe a tethering, amit a 2.2 is tudott már, de a "kapcsolót" a motorola valamiért kiszedte a korábbi verzióból, ezért eddig csak külön szoftverrel lehetett elindítani
- nekem azóta kétszer előfordult, hogy a beállított hátteret egyszer csak a default hátérre cserélte
- az említett home screen-es dolog nem csak többi lap gyors elérésére, de profil váltásra is jó, ugyanakkor már kétszer force close-olt a HS, ami eddig sosem fordult elő
- bekerült egy tasks nevű app, egyszerű to do list, emlékeztetőkkel, többféle nézettel, nekem tetszik
- lapozás sztem is gyorsabb lett, meg nálam a widgetek is mintha jobban viselkednének
- akkuidőt nem tudom, nálam jelentős változás biztos nincsÖsszességében nekem tetszik, örülök, hogy feltettem és maradok a gyári romnál.
-
-
bijesz
aktív tag
Ha a telód német és meg akarod tartani a német lokalizációt akkor a fenti linken a ROMoknál fenn van a 2.3.4-es verzió. Ezt RDS lite-al pc-ről fel tudod flashelni.
De ha egyszer felteszed ezt a verziót nem lehet se a régit visszatenni, se custom romot feltenni, úgyhogy én várnék a helyedben hacsak ez nem gond neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest