- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Adok erte vadiuj garis (sot, atveheted a boltban) teleorrfuggo x10minipro-t, az is jo? SE is, pro is
Az a baj, hogy SE Pro topik halott, mintha senkinek nem lenne.
E51 es Blade utan nem hiszem hogy az M2 rosszabb tud lenni - igaz, az E51-et nem nagyon hasznaltam ki, csak alkalomszeruen a wifit, a Blade meg meg alig melegedett meg nalam.
Ma bent voltam Bp-en (ritka pillanat) a Duna Plazaban, Saturn-szolgaltatok-gsm bolt vonalon, de se egyik se masik nem volt megtapizhatoan se uj, se hasznalt. Ket unnep kozott jobban ra fogok erni maszkalni, van ahol M2 tutira tapizhato? Az se baj ha Pro is van ugyanott... -
levisboy
tag
Angol. Csak az a baj, hogy nem Pesti vagyok és sokba kerülne felvinni és főleg akkor ha nem is fogadják el. Lehet ma beviszem egy itteni szervizbe megkérdem mi a véleményük. Nem-e valami porszem vagy valami miatt van ez. Ha cserélni kell a hangszórót akkor muszáj lesz felvinnem. Valaki még nem tapasztalt ilyen problémát?
-
norvik
aktív tag
Részben egyet tudok Veled érteni. Nekem nem volt csalódás ez a teló, hozta, amire szükségem volt, még többet is. Elárulnád, hogy mik az elvárásaid?
Ha játék, akkor az M2 tényleg kevés. Ha csak telefon, email, és netezés, zene, egérmozi, akkor szerintem bőven kielégítő.
Most olvastam az M3 tesztet. Megvallom, szemeztem vele. A nagyobb kijelző miatt, és talán a gyorsabb prociért. Meg is engedhetném magamnak a cserét. A burkolat immár műanyag. Tehát rosszabb az én véleményem szerint. Annyival meg nem gyorsabb, jobb, hogy ezt kompenzálja. -
sycorax182
tag
ez a november már biztos??
megvárom a 2.3mat, ha jó lesz, akkor örülök és maradok a motorolánál
ha nem lesz jó azzal sem, akkor soha többet motorola, veszek vmi samsungot...
szuper teló lenne, de a pár oldallal visszább leírt hibák nagyon idegesítenek. remélem a 2.3 megoldja. már nagyon várom -
GGMPC
őstag
A sok buheralas helyett probaltatok mar csak ugy egyszeruen hasznalni a telefont!
Nem szeretnek senkit megbantani, de ez egy vicc amit itt osszeszerencsetlenkedik egy par ember!
Ram, rom, fozott, nem fozott...
Nekem 75db pluszban ratelepitett app van es semmi gondom.
Nem akad, nem lassul, nem fagy le...
Aksi 2.5nap de 2 biztosan, ha zuzom akkor masfel nap!
Csak bluetooth es nevhez rendelt csengohang problemam van-az sem allandoan...
(ezutobbi hibajelenseg MINDEN ANDROID TELEFONON TAPASZTALHATO)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Opel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest