Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
Konkretan ismeroseim nem foglalkoznak ezzel a kerdessel es soha nem is birt az aksijuk annyit mint az enyeim!
En nagyon odafigyelek az aksikra es nincs is gondom soha!
Neha lecsutkazom es felrakom ejszakara kikapcsolva illetve ha tolton van, akkor nem nagyon zuzom!
De ez csak az en velemenyem!
HVNCWKND! ;-)
-
törölt tag
volt egy second inites verzió... arról nem tud magától továbblépni a normál frissítéssel, neked kell kézzel cwm-ből telepíteni. Utána újra működni fog az OTA frissítés. Szedd le a legfrissebbet, telepítsd mint ha most raknád fel először (wipe nyilván nem kell) és kész is
-
norvik
aktív tag
Szívesen.
Na ennyi volt, a gumicukor alapú MIUI is lapátra kerül, kezdődik a "romeltakarítás".
Van egy-két baráti tulajdonsága, de a lassúsága megőrjít. Van egy app, amit már régen használok, sikeresen fel is települ, de ezzel vége is a dolognak, mert amikor megnyitom a kép szét van esve, teljesen használhatatlan. Ma az is megtörtént, hogy amikor hozzányúltam egyszer, a képernyőzár nem volt sehol, csak a normál háttérkép látszott teljes méretben. Akármit nyomtam, semmire nem reagált, aksi ki-be. Ha normálisan működne, ez a MIUI verzió egyébként jobban tetszik, mint az előző verzió. De ez a vas kevés neki. Talán optimalizálják kicsit jobban, ezért később lehet visszatérek hozzá. Egy nagyon rövid időre felteszem a Paranoidandroidot, és ha valamennyire tetszik, eljátszadozok vele, ha meg nem jön be, akkor ezen a telón CM7 lesz. -
norvik
aktív tag
Szia. Még nincs fenn a MIUI 24 órája. És amit írok, az elég szubjektív. Eddig jobban tetszik, mint a Cm10. Alapból 300-1000 mhz van, eddig nem találtam rá arra a helyre, ahol a frekin lehetne állítani (nincs boot menü). Ennek ellenére, mintha gyorsabb lenne, mint a Cm10. De ez nagyon szubjektív. Objektíven néztem az Antutu benchmark-kal, az 100 ponttal lassúbbnak mondja. És mégis. Memória néha leesik 50mega alá. Ha hosszan megnyomom a Home gombot, kitakarítja e memóriát, afféle beépített task manager lehet, 200mega lesz szabad tőle, de szép lassan lemegy újra. Tetszik még benne, hogy alapból képes rögzíteni a beszélgetéseket, de ezt a régi MIUI is tudta. Aksi idővel kapcsolatosan nem tudok mit mondani, dolgoznom kellett, nem tudtam folyamatosan nyomogatni. Talán mintha hosszabb lenne, de ennek akár az ellenkezője is kiderülhet. A görgetés hasonló a Cm10hez, a Dolphin browser talán kicsit gyorsabb. A "gyári" launcher nagyon nem jött be, ADW-t tettem rá. Ennél van egy fura hiba, egyszer fordult elő: az értesítő sáv lehúzása, majd felengedése után eltűnt alulról az a bar, ami a telefon gombot, SMS gombot, egyebeket tartalmazza. Majdnem újraíndítottam, de kis simogatás után visszajött. Ez egyébként a Cm10-nél is megtörtént. Valszeg launher hiba. Egyenlőre ennyi. Azt azért még el kell mondjam, hogy a teló nincs belőve. Ma esti program lesz...
-
drax2gma
tag
-
wander
tag
Megnyitod a bootstrapot, rányomsz a reboot recoveryre, megvárod még újraindul, a recovery menüben (fel,le nyilakkal mozogsz, kamera gombbal kiválasztasz, power gombbal visszalépsz) kiválasztod az "Install zip from sdcard", kikeresed a zip fájlt amit letöltöttél és telepíted. Aztán ha kell wipe/factory reset.
-
drax2gma
tag
Szerintem root, droid bootstrap és biztonsági mentés után fel lehet tenni a nightly-t simán, főleg hogy a Tezet féle git repóban van egy ilyen fájl is:
kernel-milestone2-cn-2.3.4-4.5.3.zip kernel-milestone2-cn-2.3.4-4.5.3 Additionals Featured
Ami adott esetben elég nagy reményeket ébreszthet
Szerintem nightly után ezt rá kell tolni, utána gapps és megyen.
-
Ed Hocken
csendes tag
Én nem találtam. Annyit tudok segíteni, hogy leírom, én mit csináltam, így utólag nem bonyolult:
- Lehetőleg mindent lementeni valahová külső eszközre, amire szükség lehet még (kontaktok, sms, könyvjelzők, programok beállításai stb-stb.)
- Rootolni kell a telót, ha még nincs: z4root innen - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=833953
Jöhetnek a szükséges szoftverek:
- feltettem a CWM4-et (mivel nem jó az USB-m, ezért a 3.x nem jöhetett szóba nálam, mert akkor utána még RSD Lite is kell, az meg csak kábelen megy), de egyébként is javaslom a 4.x-et, mert így még egyszerűbb a dolog
Én innen szedtem le: [link]
- leszedtem az all-in-one.zip-et a CM7 blogból ([link]), és ment az SD kártya főkönyvtárába
- Elindítottam a CWM-et (Milestone 2 Bootstrapper), aztán Bootstrap Recovery, majd ha Success akkor Reboot Recovery
- ott csináltam egy backupot (Ez KI NE MARADJON!
), Backup and Restore/Backup
- most jön az install zip from sdcard, itt kiválasztani a CM7-0828-nightly-build-all_in_1.zip-et, majd YES-el jóváhagyni
- dolgozik pár percet, majd jönnek a wipe-ok (ezek MINDEN beállítást törölnek a telórol, leveleket, kontaktokat, sms stb, ezért kell backupolni, az SD kártyához viszont nem nyúlt nálam):
- wipe cache partition
- wipe data/factory reset
- Advanced/wipe Dalvik cache
- Advanced/Wipe Battery StatsEzeket a lépéseket 2x egymás után meg kell csinálni, különben nem indul el az új rom (nálam is ez volt). Kb 3-4 perc alatt el kell indulnia, ha mégsem, battery ki
- nálam a CWM 4.x-el itt már csak újra kellett indítani (Reboot system now) és -. másodjára - ment is
Ha nem indul el, akkor bekapcs után a kék lednél a hangerő le gombbal be lehet lépni a recoverybe ismét, és wipe újra. ha ez sem segít, ezen az oldalom magyarul van néhány tipp: [link]
Nekem ennyi volt, nem bántam meg, szinte új telefon érzésem van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest