- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
-
GGMPC
őstag
Toljal mar neki egy hard resetet!
http://www.hard-reset.com/motorola-milestone-2-hard-reset.html
Valahogy igy! Termeszetesen csutkara toltott aksival!
Turn off phone by pressing and holding the Power button until the “Photo options” menu shows up. Tap on Power off and touch OK to shutdown the phone.
Tip: If the phone is not responding, remove the back cover and battery, and then re-insert the battery.For Motorola Milestone, press and hold Power key + Camera key simultaneously to power on the phone and bring up the recovery screen with image showing phone beside a yellow exclamation point in a white triangle.
For Motorola Droid, slide open the keyboard, and then press and hold the X key + Power key simultaneously to power on the phone and bring up the recovery screen with image showing phone beside a yellow exclamation point in a white triangle.
Press both Volume Up + Camera keys to show the Android system recovery menu.
Use the D-pad (or Volume Down key) to select Wipe data/factory reset, and then press center button on D-pad (or Power key) to enter.
Select the Yes — delete all user data and enter again.
When done, select Reboot Phone . -
GGMPC
őstag
Az szep lesz ha a szerviz nem dobja vissza a mokolt rom miatt!
Eskuszom nem ertem, hogy minek kell piszkalni egy ilyen, majdhogynem tokeletes keszuleket!
Foleg ilyen szir-szar rim romokkal!
Nekem ha megjon jovoheten a droid global telcsim max 10-20 progit rateszek es hasznalom ugy ahogy van!
Egyebkent most hogy probalgattam az ICS-t meg kell mondjam, hogy a Gingerbread sokkal szerethetobb rendszer volt.
-
GGMPC
őstag
Nem a factory hanem a hard reset kell neki!
Ne kerdezd hogyan jutsz oda, de valami bekapcs gomb es megvalami utan tudsz lepkedni egy specko menuben!
Itt majd megmondjak neked, hogyan kell, de a gugli is kidobja ha beirod!
Jah es sd kartya is gyalu teljesen, mert ha visszapakolsz mindent, akkor abban lehet zavaro fajl! (Pl: dcim mappa - amit semmikeppen ne rakj vissza, mert az elso foto keszitesekor csinal egyet a keszulek es ha mar van ott egy, akkor ossze is szarja magat a rendszer)
-
rKrisi
csendes tag
-
wander
tag
Van azért olcsóbban is.
http://www.grando.hu/motorola-milestone-2-akkufedel-1530133002
És van rá 1 év garancia... -
Pistu77
csendes tag
Hat az hogy megjavult az eros tulzas. De most jo az internal storage. Visszaraktam a gyarit aztan root es CM10 vissza. Azt tettem amit 1,5 eve es faszan mukodott. De most meg nem. aosp es ota is meghal. es nem tudtam rajonni miert. Eddig nem volt baja. Es azota a telon van a zip tehat nem azert mert nem ua amit letoltottem. Szoval igy hogy szar az ota megcsak megupgredelni se nagyon tudom.
Egyebkent egy factory/data reset kellett a gyari romnak.
-
Adamyno
tag
Tessék: [link]
Ezt tedd fel a Bootstrap után annak a recojából. (install zip frpm SDcard)
Na én viszont nagy problémába ütköztem.
2.3.6-os gyári ROM-ot sehogy sem tudom rootolni, már vagy 10 féle programot és módszert próbáltam.Ms2Ginger 5-öt próbáltam feltenni de már 3-adszor vágta rottyra a telót, sbf-et visszaflasheltem, csináltam factory resetet, de semmi. Egyszerűen nem tudom rootolni, pedig megvannak a progik amiket le lehetne törölni, hogy ne legyen Blur.
Ti hogy rootoltatok?
-
axioma
veterán
En tegnap hallgattam bt-on apolloval mp3-at, es kozben jatszottam az egyik nagyon zabalos jatekkal (ezjoyosok, asszem marble blast2), ami reklamos (es nem szoktam kikapcsolni a mobilnetet alola). Ez meg tokeletesen futott. Ekkor csorog a telefon, felveszem - egy par masodpercig valami toredekes beszedet hallok, ekkor probaltam visszavenni bt-rol telefon hangszorora a hangot, de aztan olyan fagyi allapotot tudott letrehozni, hogy keszenleti kepernyot mutatott de semmire nem reagalt, bekapcs gomb se segitett, csak az akku ki-be. Szerintem itt van a hatara a telefonnak.
[GGMPC kedveert kiprobalhatja valaki stock rom-on is, hogy a telefon vagy a rom hatara volt-e...] -
törölt tag
tessék, katt, a nagyja benne van.
Gyári recoveryből nyilván nem fogsz főzött romot telepítenidrax2gma: nem érzem magam totál hülyének, de nekem a cm7 egyszerűen nem megy fel a telefonomra... moto logónál elakad mindig.
ezzel próbálkoztam, meg ezer mással is nyilván:
1) install UK GB SBF
2) root it, install bootstrap, install bootmenu
3) flash downgrade SBF from downgrade_for_bl=3.rar
--- at this moment you should have CH GB kernel ---
4) wipe data/factory reset in CWM
5) install Cm7több változattal is próbáltam... semmi.
-
törölt tag
ha lesz egy akksid, amiben több mint 70% a töltöttség, akkor flashelj fel újra egy gyári romot. Ugyanolyat, vagy frissebbet, mint ami már valaha is volt a telefonodon (2.3.4 helyett nem kell 2.3.6, de ha volt már 2.3.6 akkor csak az lehet, 2.2.x-et meg a te belátásodra bízom, hogy frissíted -e feljebb)
Ha ez megvolt, akkor olyan gyakorlatilag nem létezik, hogy ne jönne be a moto logó. (csak hardveres hiba esetén)
Innen kell egy hard reset, a gyári recoveryben, és már van is egy szűz telefonod, amivel azt kezdesz amit csak akarsz -
törölt tag
a 2 féle elérése a bootloadernek, a 2 féle gyári romhoz tartozik: 2.2.x vagy 2.3.x
Ha most frissítettél, akkor ne csodálkozz, ha a régi módon jön majd be újra
Fixed sbf meg NEM kell cm10-hez, mert GB alapú a rom. Az argentín romos kollega esete egyedi ebből a szempontból.
Egyébként is kell egy reset minden durva beavatkozás után, ha gyári romot tettél fel, akkor a gyári recoveryben.ÉS: nem lehet tönkretenni a telót, a zártsága miatt, így max csak az idegesség miatt nem sikerült haladnod vele
(illetve egy eset van: ha kaptál egy fastboot-os verziót, mert akkor most megszptad ha ráflasheltél egy nem rá való romot)
-
pocok0000
csendes tag
Egyik programmal sem megy!
- Superoneclick szépen fut majd, újraindítja a telefonomat és Atep7-nél waiting for device üzenettel egáll. Hiába bontom a kapcsolat majd újra csatlakoztatom, semmi!
- Unlockroot.com elindul utána pedig megáll ezzel a hibaüzenettel: Failed to get shell root
Ötlet?? -
dtz_72
csendes tag
Az enyém is olasz, még anno lefrissítettem a gyári 2.3.4-es rommal. A hiba után először nem megfelelő ROM-ot tettem fel 2.2-es IT-set, aztán a 2.3.4-essel elsőre gond nélkül elindult, szerencsém volt
.
A hiba idején 5/25 MIUI volt rajta amit egyébként jobban használhatónak találtam mint a gyári. Viszont telefonáláskor többen reklamálták, hogy nagyon rosszul hallottak, és most a gyári ROM-mal pedig jól, tud erre valaki magyarázatot, esetleg megoldást? Illetve gyári rom-on van-e megoldás (mail client) ami kezeli az exchange active sync-et. -
FireFox1996
őstag
kérdés, hogy jó-e még az aksi ? mindig annál a "telefon reboot" kiírásnál állt meg ? gondolom csak 1 aksid van, így nem tudod kizárni, hogy az aksi miatt van...
Nincs jó használható ötletem, csak próbálom kizárni az okokat...Előbb próbáld meg [ezt az SBF-t] flash-elni, eztán nézd meg, hogy gyári recovery-be tudsz-e belépni. Aztán vmelyik gyári rom-ot flash-elni...
-
FireFox1996
őstag
Hányszor flash-elted ? Próbálkozz újra, hátha sikerült, mert ugye látja a telódat flash módként, van még remény...
Vagy nézz körül [XDA developers] oldalon...Esetleg másik verzió SBF-t flash-elni... ?
-
FireFox1996
őstag
Jó CMW van fent ?
Legalább CMW5.0.3-at tedd fel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest