Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• axioma

veterán

válasz #42431471 #2667 üzenetére

Koszi. Kozben talaltam 14 napos probaverziot a hangbol, es erdekes, az announcify megszolaltatta (bar nem azzal a csengohanggal, amivel akartam). Me'g kuzdok majd vele, tegnap ejfel utan csinaltam mar, es sejtve hogy nem ket perc lesz a vege, inkabb aludtam...

Mas: ugye nem root-olt telefonon hatulrol eselyem sincs betenni a wallpaper-t? (a /data ures, de ha benne data konyvtarat akarok letrehozni, akkor mar letezik). Sajna ha a galeriabol akarom hatternek kivalasztani a file-t (ez a D2G-m hattere, a 0-1-ekbol allo ujjlenyomat), akkor ki akar vagni egy kisebb reszt a kozepebol, azt nyujtja szet, es ugy mar nem tetszik. Pedig pont 960x854 meretu a kepfile amit leszedtem. Vagy valami mast kene csinalnom vele? Jelenleg jpg.
    (Jo, tudom, cm10 megoldja. De hatha valaki mar probalkozott es tudja gyarira is a megoldast - azert akarom atnezni, hogy ebben mit lehet es mit nem, hogy el tudjam majd donteni, hogy melyik maradjon majd rajta. A D2G ilyenek szempontjabol jobban tetszett, csak honapok ota nem erek ra hasonlora pofozni az MM2-t.)

Új hozzászólás Aktív témák