- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
blasi19R
csendes tag
Itt is fent a CM10! Minden simán és gyorsan ment és eddig úgy tünik jó minden.
-
blasi19R
csendes tag
Hivatalos 2.3hoz mi szükséges, hogy probléma mentesen lehessen CM10et telepíteni?
-
blasi19R
csendes tag
Sziasztok!
Kérdezném, hogy a CM10ben mi az ami nem müködik?? Ilyen pl. hogy kamera, 720p felvétel, hogy állnak?? köszi
-
blasi19R
csendes tag
Akkor marad a Swype!
-
blasi19R
csendes tag
Van egy problémám hivatalos 2.3 alatt. Az Anysoft keyboardnál nem müködik, ha a qwerty-n kétszer nyomom mondjuk az a-t akkor á-t írjon. Eddig 2.2-n, meg cmnél is mindig jó volt, de itt az istenért sem. Mi lehet a baj?
-
blasi19R
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap délelött felraktam a hivatalos 2.3at. Előtte CM volt fent kb 2 hónapig. Véleményem, hogy sokkal gyorsabb, mint az eredeti 2.2 volt,de azért a CMnak nyomába sem ér. Hogy miért váltottam? 720p miatt, és a gyári DLNA alkalmazás hiányzott. Egyből kapott egy rootot, úgyhogy pár ismeretlen, de feleslegesnek gondolt dolgot letöröltem, pl hiphop.. akármicsoda
Szerintem az aksi idő sem lesz olyan,mint CMnál, bár ez majd a napokban elválik.Telkönyvbe a fotókat, a Facebook photosync nevü programmal csináltam, így saját kezüleg frissittem ha kell, ha már a gyári régen sem mükődött + a felbontásuk is jónak tünik.(remélem jól láttam
)
Most elégedett vagyok, de majd biztos megunom :p
-
blasi19R
csendes tag
Nálam jelenleg no1 van a teló. Egy kérdésem van, most akkor gorilla glass,vagy sem??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged