- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
blasi19R
csendes tag
Itt is fent a CM10! Minden simán és gyorsan ment és eddig úgy tünik jó minden.
-
blasi19R
csendes tag
Hivatalos 2.3hoz mi szükséges, hogy probléma mentesen lehessen CM10et telepíteni?
-
blasi19R
csendes tag
Sziasztok!
Kérdezném, hogy a CM10ben mi az ami nem müködik?? Ilyen pl. hogy kamera, 720p felvétel, hogy állnak?? köszi
-
blasi19R
csendes tag
Akkor marad a Swype!
-
blasi19R
csendes tag
Van egy problémám hivatalos 2.3 alatt. Az Anysoft keyboardnál nem müködik, ha a qwerty-n kétszer nyomom mondjuk az a-t akkor á-t írjon. Eddig 2.2-n, meg cmnél is mindig jó volt, de itt az istenért sem. Mi lehet a baj?
-
blasi19R
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap délelött felraktam a hivatalos 2.3at. Előtte CM volt fent kb 2 hónapig. Véleményem, hogy sokkal gyorsabb, mint az eredeti 2.2 volt,de azért a CMnak nyomába sem ér. Hogy miért váltottam? 720p miatt, és a gyári DLNA alkalmazás hiányzott. Egyből kapott egy rootot, úgyhogy pár ismeretlen, de feleslegesnek gondolt dolgot letöröltem, pl hiphop.. akármicsoda
Szerintem az aksi idő sem lesz olyan,mint CMnál, bár ez majd a napokban elválik.Telkönyvbe a fotókat, a Facebook photosync nevü programmal csináltam, így saját kezüleg frissittem ha kell, ha már a gyári régen sem mükődött + a felbontásuk is jónak tünik.(remélem jól láttam
)
Most elégedett vagyok, de majd biztos megunom :p
-
blasi19R
csendes tag
Nálam jelenleg no1 van a teló. Egy kérdésem van, most akkor gorilla glass,vagy sem??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged