- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-man19
csendes tag
-
G-man19
csendes tag
visszaraktam a CM10 et nemraktam töltőre se usb re azóta szóval nemhiszem, hogy azzal van a baj így cm10 el kicsit jobb, gyárival rosszabb volt
Multi Touch Points ot gyárilag 2 re van állítva lejebb nemtudom még mindig nem az igazi sokszor ígyisbeáll de most kb 1 perc után, nemhiszem hogy kijelzőhiba valahogy szoftveresen van baj, még valami ötlet esetleg
-
G-man19
csendes tag
feloldani feltudom nem akad utána kb 10-20 mp ig működik rendesen de utána elkezd ugrálni meg belépeget mindenbe mintha több helyen nyomogatnám vagy nemis tudom valami hasonló kb csak azt nem érzékeli amit én nyomok de ha lezárom a billt és újra feloldom megint jó pár másodpercig
nemértem hogy az elején miért jó utána meg nem
-
G-man19
csendes tag
válasz
G-man19 #3790 üzenetére
megpróbáltam visszatelepíteni a gyári romot RSDlite-al de azóta csak a motorolalogo pullzál és ennyi nem jut tovább ienkor mi a teendő már 2x megpróbáltam rátelepíteni és nemegy végigfut minden rendesen az RSD kiírja hogy "Please manually power up this phone " kiveszem az aksit újraindítom és csak a motorolalogo pullzál
-
G-man19
csendes tag
igen megvolt a wipe data/factory reset és gyári romra telepítettem de ígysemmegy rendesen az érintővel nemhiszem hogy bajvan mert gyárival ment rendesen és ha lezárom a billt vissza tom oldani egyből és 1-2 percig megin jó
nemtudom már mit csináljak vele az itteni javaslatok is megvoltak "recovery -> wipe cache , recovery -> advanced -> wipe dalvik cache " de ezekkel sem jobb a helyzet sokkal
ha már semmi megoldás nincs hogy helyrerakjam a CM10 etműködő CM7 et hol találok mert a gyárit nemszivesen raknám vissza
-
G-man19
csendes tag
elvileg "cache"kéne törölgessek de nemtudom hogy kell, hol találom
-
G-man19
csendes tag
hello lenne egy olyan kérdésem hogy feltelepítettem a legfrissebb cm10(4.2.1)-es romot de nemindig érzékel az érintőfelület csak ha lezárom a képernyőt és újra feloldom, többször is újratelepítettem már ezzel a módszerrel: [link] de semmi az elején még megy rendesen de utána megint !
eddig nemvolt ien problémám a gyári rommal csak ezzel, ezt meglehet valahogy oldani vagy telepítsek fel régebbi cm7 -es romot( azt hol találom +hozzá tartozó googleaps ot mert nemtudom meék jár hozzá )
kellemes karácsonyt
-
G-man19
csendes tag
honnan lehet leszedni gyári romot hozzá ?
-
G-man19
csendes tag
Hello nekem va egy ienem és megpróbáltam feltelepíteni rá a cm10 et itt találtam hozzá segítséget (elötte cm7 volt fenn rajta) :
http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=113&t=494de a motorola logonál megált és nem jutok vele tovább pedig csak eddig a pontig értem el hogy :
"Kattints a "Bootstrap Recovery", majd a "Reboot Recovery" -re. Ekkor rebootol a telefonod Recovery módba. A hangerő szabályzókkal tudsz fel le lépkedni, a fényképező gomb az enter és a bekapcsoló gomb a visszalépés."
hogy tudnék ezen továbbjutni mert most bekapcsolom és csak a logó jön be !
ha tudna segíteni valaki nagyon megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest