Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyeletes
tag
INNEN VETTEM
mondtam neki, 10 usd-t adok erte, elfogadta. nemtom mennyi lehet az alja.
most szerelik epp be... nem tudom, mikorra lesz kesz, nem surgetem a szakit. -
axioma
veterán
Budakalasz Auchan melletti (volt electroworl talan) epuletben a srac ugyanerre mondott 3e-et. Es a multkor egy masik tipusu keszulek kikodoltatasanal mar tesztelve volt, atveteli papirt majd utana szamlat adott. (Csak mar megint nem hoztam sajna magammal, a D2G-t adnam mar neki oda, csereljen azon. Wifi onlyban egyenerteku az MM2-mel.)
-
-
axioma
veterán
Az A955 a Droid2, azert mas mint az MM2, mert cdma halozatokhoz alkalmas (az A956 amelyik mindkettot tudja). Ez tuti, tekintve hogy nekem van egy A956 otthon... gyakorlatilag a Verizon felirat takarasa eseten nem tudod megkulonboztetni (na jo, a bill-je is jobb mert Tab van rajta euro helyett).
En innen rendeltem: http://www.ebay.com/itm/NEW-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Replacement-For-Motorola-Droid-2-A955-ME722-/330832214311?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d0722f927
Igaz, lassu. Mondjuk en odaadhatom a mostanit ezen az aron - szinte biztos, hogy tok ugyanezt arulja a magyar elado. Amugy meg a kepeken (mar amelyik ebay eladonal tobb is van rola) ugy tunik, mintha nem lenne rajta Moto felirat, de me'g az is van. Egy jo nagy pakkban jott, vastag hungarocell doboz kozepen pluszban bubis foliaban. Mondjuk en garit nemigen tudok ra vallalni, ha a 6500-ert vallalnak olyan ertelemben hogy beszereles utani mukodesre, akkor persze valaszd azt. Ezen annyi van, hogy tesztelt, de persze ugyanaz a lutri nekem is. -
bolvar
senior tag
Nah sikerült megoldani fel is ment az új rendszer szépen egész használható ez a 4.1.2 már
.
viszont olyan gondom van(lényegében a frissítés is ezért történt)hogy a kijelző haldoklik.2 oldalt nem érzékel semmit.valakinek volt már ilyen problémája és ha igen talált rá megoldást kijelző cserén kívül?
-
GGMPC
őstag
Az update csak az adott orszagban mukodik ahova valo a telefon!
azaz GB.retail csak az angoloknal, IT,retail csak az olaszoknal stb...
Egyik ismerosom most frissitette telcsirol pc-nelkul a Defy+-t, de azert sikerult, mert hazai szolgaltatotol vasarolt telefon az ove es mivel itteni ezert tamogatva van az update!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged