- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyeletes
tag
INNEN VETTEM
mondtam neki, 10 usd-t adok erte, elfogadta. nemtom mennyi lehet az alja.
most szerelik epp be... nem tudom, mikorra lesz kesz, nem surgetem a szakit.
-
axioma
veterán
Budakalasz Auchan melletti (volt electroworl talan) epuletben a srac ugyanerre mondott 3e-et. Es a multkor egy masik tipusu keszulek kikodoltatasanal mar tesztelve volt, atveteli papirt majd utana szamlat adott. (Csak mar megint nem hoztam sajna magammal, a D2G-t adnam mar neki oda, csereljen azon. Wifi onlyban egyenerteku az MM2-mel.)
-
-
axioma
veterán
Az A955 a Droid2, azert mas mint az MM2, mert cdma halozatokhoz alkalmas (az A956 amelyik mindkettot tudja). Ez tuti, tekintve hogy nekem van egy A956 otthon... gyakorlatilag a Verizon felirat takarasa eseten nem tudod megkulonboztetni (na jo, a bill-je is jobb mert Tab van rajta euro helyett).
En innen rendeltem: http://www.ebay.com/itm/NEW-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Replacement-For-Motorola-Droid-2-A955-ME722-/330832214311?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d0722f927
Igaz, lassu. Mondjuk en odaadhatom a mostanit ezen az aron - szinte biztos, hogy tok ugyanezt arulja a magyar elado. Amugy meg a kepeken (mar amelyik ebay eladonal tobb is van rola) ugy tunik, mintha nem lenne rajta Moto felirat, de me'g az is van. Egy jo nagy pakkban jott, vastag hungarocell doboz kozepen pluszban bubis foliaban. Mondjuk en garit nemigen tudok ra vallalni, ha a 6500-ert vallalnak olyan ertelemben hogy beszereles utani mukodesre, akkor persze valaszd azt. Ezen annyi van, hogy tesztelt, de persze ugyanaz a lutri nekem is. -
bolvar
senior tag
Nah sikerült megoldani fel is ment az új rendszer szépen egész használható ez a 4.1.2 már
.viszont olyan gondom van(lényegében a frissítés is ezért történt)hogy a kijelző haldoklik.2 oldalt nem érzékel semmit.valakinek volt már ilyen problémája és ha igen talált rá megoldást kijelző cserén kívül?
-
GGMPC
őstag
Az update csak az adott orszagban mukodik ahova valo a telefon!
azaz GB.retail csak az angoloknal, IT,retail csak az olaszoknal stb...
Egyik ismerosom most frissitette telcsirol pc-nelkul a Defy+-t, de azert sikerult, mert hazai szolgaltatotol vasarolt telefon az ove es mivel itteni ezert tamogatva van az update!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- iPhone 13 Pro - 128GB - Sierra Blue
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

.