- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
drax2gma
tag
válasz
pocok0000 #3496 üzenetére
"A rájöttem, hogy a fizikai billentyűzet teljesen fölösleges számomra, szinte sosem használom. Ezért gondolkodom azon, hogy lecserélem egy Motorola Razr Maxx-ra, de annyira megszerettem ezt a telót, hogy nem tudom hogy megtudnék-e válni tőle."
Nekem van mindkettő, hidd el simán meg tudsz szabadulni tőle, nekem se hiányzik
-
-
törölt tag
válasz
pocok0000 #2781 üzenetére
Ne a gyári szoftvert tedd fel, hanem csak az usb drivereket
Ha ez megvolt, és rsd már látja a telefont, tedd vissza ugyanazt a ROM-ot, mint ami rajta volt (vagy tetszőleges másik 2.3.6-ot, de lehetőleg ugyanazt).
Ha van egy szűz telefonod, akkor próbáld meg azt a rootolási leírást, amit linkeltem korábban (mivel kiküldetésbe mész, felteszem érteni fogod)Ha sikerült, akkor már bármelyikünk tud segíteni cmx telepítésben, de XDA-n szájbarágós leírás van, a cmx telepítésére 2.3.6-os romokra
Ha megelégednél a gyári rommal, akkor is le tudod cserélni a basebandet rootolt telefonon, hogy legyen térerőd EU-n belül is.
sok sikert!
-
törölt tag
válasz
pocok0000 #2739 üzenetére
Superoneclick
Telepíted, katkatkatha mégsem menne, ott a linken rendes leírás, vagy magyarul az én logout bejegyzésemen 3 szó... vagy kérdezel még
-
axioma
veterán
válasz
pocok0000 #2640 üzenetére
A csomagod szerzodesetol fugg, hogy net vagy online. A tobbi hagyhato default erteken. Nekem flottas vallalati online 100MB (elvileg lassitos, tulforg. nelkuli csak a lassitast nem csinaljak
) ezzel mukodik:
name tokmindegy, apn net, aztan minden not set addig, hogy MCC 216, MNC 01, auth. type none, apn type default, apn prot.ipv4 -
GGMPC
őstag
válasz
pocok0000 #2637 üzenetére
Név: Telenor WAP
APN: wap
Proxy: 84.225.255.1
Port: 8080
MCC: 216
MNC: 01
Hitelesítés tip.: PAP
Hozzáférési pont tipusa: internetMMS Beállítás:
Név: Telenor MMS
APN: mms
MMS-központ: You are not allowed to view links. Register or Login
MMS-proxy: 84.225.255.1
MMS port: 8080
MCC: 216
MNC: 01
Hitelesítés tip.: PAP
Hozzáférési pont tipusa: mms
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 11i 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest