- Yettel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Indiában kezd a Poco M7 Pro 5G
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Prien:
Köszönöm a szíveslátást Az utolsó Galaxy S volt, az előtt pedig X10 Mini, de előttük is volt még egy pár Valahogy nem sikerül megállapodni, valami bajom mindegyikkel van.
RootRulez:
Köszönöm Mindjárt csinálom is, csak most éppen pakolom a kártyára a vackaimat, és ilyenkor nem lehet.
Igyekszem majd nem hülyeségeket kérdezni, és mindig használom a keresőt, mielőtt itt zavarognék Pont jó, hogy most lett új telefonom, most herkesztek egy kezdőknek szóló irományt a beüzemelésről, és így bele tudom venni a most tanultakat is.
-
Gabernier
tag
hahó
tudnátok segíteni hogy tudnám beállítani, hogy autós kihangosítóhoz autómatikusan kapcsolódjon a telefon? pl beülök reggel az autóba és már meg is van a konnekt és nem kel szarakodni ha hívnak akkor az a kihangosítón jelenik meg nem kel mindíg leokézni hogy kapcsolódjon -
jeni
félisten
Szia
Kérdésem az lenne,hogy a Brandó Protection és a Brando Ultra Clear plus védőfóliák miben különböznek egymástól? Mitől és miért drágább a Ultra Clear plus? -
lynty
tag
válasz RootRulez #17259 üzenetére
nekem már volt egy üzemidővel kapcsolatos csatározásom itt a fórumon, de nem tudtam kideríteni mit kell csinálni ahhoz, hogy többet bírjon...lehet kétféle defy van, és a mienk keveset bír...
mindenesetre teszteld 3g nélkül...meg ilyenek
én ha elszánom rá magam root, aztán battery calibration hátha segít...
-
-
rbalint88
addikt
vissza lehet vinni akksihibával. én nokiával eljátszottam kétszer is. egyébként lehet, hogy ilyenkor nem is az akkuval van a god, hanem a telefon működik rendellenesen és valami szopja.
nekem wifi, bt, 3g on 06-02, így hétközben egy napot (15-18h), hétvégén két napot bír (40h). hétköznap elég sok játék és net beesik, plusz két accountot szinkronizál folyamatosan
-
aggleány
addikt
Köszi, megnézem Nem vagyok teljesen hülye az androidhoz, de ez a telefon még nagyon új nekem, egy ideje megszoktam a magyar menüt is, és most keresgélek
Nagyon tetszik, hogy ilyen kicsi
A smartkeyboard-on vagy az anysoft-on hogyan tudom beállítani, hogy normális (számos) gombokkal kelljen írni?
-
x.pet
tag
válasz aggleány #17285 üzenetére
A gyári Contacts-ban nincs ilyen, de pl. a GO Contacts-ban beállítható, hogy csak azokat jelenítse meg, akiknek van telefonszáma. Ha 2.1-es androidot használsz, akkor a hívás utáni mikro-fagyások sem jelentkeznek GO Contacts-al, míg a gyárival előbb-utóbb előjön. Ingyenesen letölthető a Market-ről.
[ Szerkesztve ]
-
lynty
tag
üdv
miért van az, hogy nagyobb fileokat nem tudok pcről a defyre másolni wifin át?hibaüzenet, miszerint a fájl megsérült v ilyesmi
sd:kingston cl4 16gb
-
aggleány
addikt
válasz premete #17284 üzenetére
Köszi Ilyet még nem csináltam, eddig volt egy olyan lehetőség, hogy csak a telefonszámosokat mutassa a névjegyzékben, és azt kerestem nagy lelkesen. Ezek szerint itt nincs ilyesmi?
Amúgy nagyon király ez a kicsike
Most járok az 1351-1400. hozzászólások olvasásánál, végig fogom olvasni a topikot, de a sürgős dolgokat megkérdezem, ha nem gond.
-
premete
veterán
válasz aggleány #17283 üzenetére
Legbiztosabb (és leggyorsabb is) a gmail accountban rendbe tenni weben, pc-ről, egyébként mindig szinkronizálgat. Ha kellenek máshol az e-mail címek, akkor egy külön gmail accountot létrehozni az android szinkronizáláshoz.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
aggleány
addikt
Sziasztok!
Új versenyzőként kérdéssel kezdeném: hogyan tudom kiszedni a kontaktok közül azokat, akiknek csak e-mail címe van? Másik androidos telefonon tudom, de itt nem találom a lehetőséget.
Előre is köszönöm a választ
-
premete
veterán
A CEE (Közép-kelet Európa) azon országok gyűjtőneve, amelyek a frissítéseket sose, vagy jóval később kapják meg, mint a Lajtától nyugatibbak, és a nagy cégek forgalmában elhanyagolható a részesedésük, azok a nyelvek csak véletlenül kerülnek a telefonra, (ha kerülnek egyáltalán).
-
RootRulez
félisten
-
szabof1
őstag
válasz RootRulez #17272 üzenetére
Task killer nélkül próbáltad már? Lehet, hogy jobb lenne. Egy próbát megérne.
Ha nem javulna tőle, akkor lehet, hogy valamelyik app okozza. Próbáld meg egy factory reset után fokozatosan visszapakolgatni a programokat és figyelni, hogy mikor ugrik meg a fogyasztás.
Ha ez sem segítene, akkor jöhet a szerviz. -
memoril
aktív tag
Nem jöttmég meg a telefonom , holnap jön meg . Csak arra voltam kiváncsi hogyan lehet frissiteni hivatalosan ? Mi kell hozzá ? A telefon kártyafüggetlen .
-
memoril
aktív tag
Holnap jön meg a telafonom , marendeltem . Az lenne a kérdésem hogy tudom frissiteni hivatalosan ? Mi kell hozzá és egyáltalán lehet frissiteni ? Köszi a választ !
-
premete
veterán
Nemcsak odafigyelek, le is mértem a fogyasztásokat, data off, 2g, 3g, wifi; alapból így nő a fogyasztás, jó lefedettségnél. Rossz lefedettségnél a 2g/3g fogyasztása a 0.5%/óráról felmegy a wifi fogyasztásáig (5%/óra) Ezért cseréltem le a Telenoros kártyát, mert ugyanazon a helyen 3g-n 5%/óra volt az akkuesés, T-Mobile-os kártyával pedig 0.5%. Tehát nem árt megnézni, hol, melyik szolgáltatónak van stabil 3g-je. Nekem a hegyen a sebességek így néznek ki átlagosan kbps-ben, le/fel:
Telenor 198/106
Vodafon 1200/1200
T-Mobile 5000/1700Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
RootRulez
félisten
válasz pengemetal #17261 üzenetére
Csak én itt (Debrecen) a bolt meg ott (Pest) szóval árnyékra nem szívesen vetődnék. Lehet felhívom az üzletet vagy egyből vigyem a cirmába?
═════════════════════════════════════════
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Sajna új hsz-t kell írnom, mivel lejárt az előző szerkeszthetősége
Ezt az időjárás jelzőt (https://market.android.com/details?id=factory.widgets.MIUIDigitalClock) fel lehet tölteni erre a gépre és hogyan, mert eddíg még nem sikerült.
Letöltöttem, de nem tudtam még szóra bírni"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Az a helyzet, hogy nálam is egész nap be van kapcsolva a mobilnet, automatikusra és a WIFI is és nálam sem bír egy napnál többet, bár én még csak tegnap merítettem le először teljesen és töltöttem kikapcsolva fel. De már ez után is érezhető volt a javulás, ugyanolyan használat mellett."Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
RootRulez
félisten
De srácok most komolyan, akinek 2 vagy több napot bír folyamatosan, azok is odafigyelgetnek mindenféle ilyesmire? Mert szerintem nem, csak használják és ritkábban kell tölteniük, mint nekem.
...
Ahhoz képest, hogy ennek kiemelkedően magas az akku teljesítménye, mégse taert addig se, mint egy jóval gyengébb aksijú.
[ Szerkesztve ]
-
vétó
aktív tag
válasz RootRulez #17256 üzenetére
ha egy WiFi hotspoton lógsz folyamatosan, akkor nem sokat fogyaszt, mert nem kell keresnie. Ha mozogsz, és közben be van kapcsolva, akkor meg ugye dolgozik, hogy találjon új, használható jelet.
a mobilnet is ezt teszi. ha mozogsz, ő meg követi ezt a mozgást, újra és újra kapcsolódik az újabb tornyokhoz. főleg, ha a takarékosság jegyében még ki is kapcsolja magát (a bekapcsolás általában minden eszköznél, alkalmazásnál többletfogyasztással jár)próbáld ki úgy pár napig a telefonod, hogy nincs bekapcsolva a mobilnet, és a wifi is csak akkor, amikor tuti helyen tartózkodsz hosszabb ideig.
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
RootRulez
félisten
De a Battery profilban battery saver módban vok. Tehát ha a a kijelzőt aktiválom, akkor kapcsolódik a mobilnetre (akkor jelenik meg az edge ikon), közben nem tudom mikor kapcsolódgat (gondolom akkor, mikor a K9 nézi a leveleket) de nem folyamatos a 2G-s mobilnet sem.
student akkor ezt^ neked is ajánlom...
tényleg a WiFi eszik kevesebbet? bár ez most nem számít, mert keveset ment aktívan...
[ Szerkesztve ]
-
ReniCSi
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az, hogy lehet e még kapni egyáltalán a Defy-t?
Köszönöm a válaszokat!
-
Zolás
addikt
válasz RootRulez #17249 üzenetére
Az nagyon kevés, nekem akkor merül le ennyire gyorsan, ha megy a wifi, és bejön egy fél órás hívás. A két antenna iszonyat sebességgel szedi az áramot.
Most állandó 3g-n vagyok, igaz naponta töltöm, de másfél-két napot simán kibírna, sőt hétvégén bírja is. Írtak korábban akkumulátor kalibrálást, keress rá, és próbáld ki. Hátha beválik.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #17233 üzenetére
Akkor tehát:
Ha rövidnek találom azt üzemidőt az garanciális probléma lehet? Kicsi WiFi, mobilnet állandó (2G), de Telep Profil: Battery Saver tehát nincs mindig mobilnet, csak időközönként. És így 10-12 órával a töltőről való leszedést követően áll 15-30%-on. Természetesen dugom is megint töltőre, hogy másnap ne kikapcsolt telefonnal kezdjem a napot hónom alatt a töltővel...
Szóval ez eléggé sovány, ha egy napot kibírna rendesen, de nem. Nap végére már ott van, 15-30%-ról meg hamarabb leesik a töltöttség, mint azelőtt...
Jah és ez egy direkt kímélő nap után volt máskor ennél, csak jobban van igénybe véve a telefon...
kb két hónapos a teló, meguntam a naponta töltögetést, meg mindüve töltőt magammal hurcolászást... Nem volt hozzá nyúlva a szoftverhez, 2.51-es gyári német bluros rom van rajta...
Tehát egy lájtos napon 12 óra alatt 100-ról 40%-ra csökkent, estére kikapcsoltam ma be és 6 óra alatt 40-ről 5%-ra esett, hamarosan kikapcsol, szóval töltöm megint, kikapcsolva holnap reggelig. Meglátom, hoz-e javulást...
De a lényeg, hogy visszavihetem-e, hogy takony az aksi? Mert ha nem kapcsolom ki, akkor ez 18 óra üzemidőt jelen, se WiFi., se 3G. Másnak állandó WiFi mellett 2x ennyit bír.
...
Na épp most kapcsolt ki...Még rápróbáltam bekapcsolni még egyszer, de nem sikerült...
-
premete
veterán
válasz bozso1981 #17242 üzenetére
Ne úgy képzeld el a romokat, mintha a gyári egy hibátlan kínai váza lenne, és ha kiveszel belőle egy darabot, illetve hozzáteszel. attól tönkremegy!
Éppen ellenkezőleg, jobb, gyorsabb, tetszetősebb lesz, az alapja nem változik. Én ki szoktam szedni belőle az általam nem használt sallangokat, felesleges netre járó cuccokat, fapados programokat, és a helyükre teszek olyanokat, amit használok, gyorsabb, nagyobb tudású, vagy egyszerűen jobban tetszik.
Az eredménye:
- ami a legfontosabb, nekem így tetszik
- több szabad ram
- jobb akkuidő
- kevesebb adatforgalom
- a class6-os sd 12 MB/s-mal íródik
stb.
Ha az tetszene, ami készen van, akkor iphone-t vennék, és a mekiben ennék, eladnám a rézbográcsomat és a kemencémet, szőlőhegyet borospincéstől és vennék madarasteszkós gazdaságos konzerveket, és leöblíteném soltvadkerti héttabletással..Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
AtomCity
tag
válasz wappali #17240 üzenetére
nekem kezdőként fél óra volt kb maga a művelet, de sok-sok idő volt az utánaolvasás....
és így nekem elsőre tökéletesen sikerült....
miért kell 1,5 órába beleférnie? sietsz vhová?
ha nem, akkor tudnék segíteni, bár nekem most mennem kell itthonról, de talán wifi közelben leszek....[ Szerkesztve ]
Aki kardot ránt, az kard által vész el...
-
bozso1981
csendes tag
válasz RootRulez #17238 üzenetére
Lehet a szerény kisebbséghez tartozom ezzel a véleményemmel, de az, hogy mindenféle kókány ROM-okat pakolgattok hetente a telótokra tuti nem pozitív irányba befolyásolja az akkumulátoraitok élettartamát... Mókoltok-mókoltok, végül romos lesz a telefonotok - a szó szoros értelmében.
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz polcsa #17236 üzenetére
Én múlt héten csütörtökön reggel levettem a töltőről, és hétfőn délben, amikor ránéztem még 60%-on volt, igaz, kevés telefon, de éjjel-nappal bekapcsolva, csak 3g, 10 perc gps, battery saver állapotban végig. Hébe-hóba frissült az időjárás és letöltött pár e-mailt. Szóval, meg voltam vele elégedve.
-
AtomCity
tag
Jaj, de várom már, hogy kész legyen teljes mértékben a CM7....
Nekem kéne még az a pár apróság, ami miatt még nem teszem fel egyelőre....(aGPS, FM rádió, és a 720p/WVGA felvétel)Aki kardot ránt, az kard által vész el...
-
RootRulez
félisten
Egyébként, ha rövidnek találom azt üzemidőt az garanciális probléma lehet? Kicsi WiFi, mobilnet állandó (2G), de Telep Profil: Battery Saver tehát nincs mindig mobilnet, csak időközönként. És így 10-12 órával a töltőről való leszedést követően áll 15-30%-on. Természetesen dugom is megint töltőre, hogy másnap ne kikapcsolt telefonnal kezdjem a napot hónom alatt a töltővel...
Szóval ez eléggé sovány, ha egy napot kibírna rendesen, de nem. Nap végére már ott van, 15-30%-ról meg hamarabb leesik a töltöttség, mint azelőtt...
[ Szerkesztve ]
-
duli
tag
válasz Clueso #17157 üzenetére
Na nekem nem volt mizéria a készülékkel , visszavittem a szolnoki üzletbe és kb 3 perc alatt kicserélték . Nagyon korrekt hozzáállás volt , mondjuk ebben az is közrejátszott hogy volt nekik még készleten telefon.
Ez a készülék eddig problémamentesnek mutatkozik
Ja és akit érdekel, piros kamera lencsés és független
-
bod101
aktív tag
Még mindig nem értelek. Megkért sok kicsi kínait vegyen tőle valamit pusztán a poz értékelés miatt és utána a fizeti a jutalékot
Magyar árakban gondolkoztok (amerikából egy limitid adidas cipő 15k volt postaköltséggel együtt itthon az alap olyan 20k.
Lehet, hogy átverés nem azt mondom, hogy nem, de bizom az ebay nem hagyná1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
agyarka
aktív tag
válasz zsirfecske #17223 üzenetére
Az USA-ból rendeltem Wintec Filemate 16GB CL10-es kártyát. Olyan 8k körül volt szállítással együtt. Megnéztem, egy USA beli elektronikai áruházban éppen akciózták, az eladónak így kb. 10 dodo haszna volt -ebay és pp jutalék.
Persze eltűnhetett volna a postán, meg hibás lehetett volna, de mákom volt.
Nincs szektorhiba, piszok gyors a nagy file-oknál (szekvenciálisan nem világbajnok)
Ami fura benne, hogy a blokkmérete több program szerint 32768 byte.
A Defy szerencsére gondolkozás nélkül kezeli.Egyébként nem tudom kihasználni a méretét, sem a sebességét.
Kiszedni nem szoktam a kártyát, így buktam a 16MB/s irást, USB kábelen csak töltök, igy a 4-5MB/s sem megy, FTP 1-1,5 megy, de igy beleőszülnék a feltöltésbe. Egyébként is a stabil gyári 2.2 felrakásánál újra fogom formázni.A teló egyébként 12MB/sec körül írja, az olvasásra már nem emléxem.
[ Szerkesztve ]
-
vétó
aktív tag
válasz bod101 #17210 üzenetére
magának tényleg nem, de sok kicsi kínai account igen. mit gondolsz, miért van egymás után 10-15 azonos tartalmú értékelés...
az e-bay protection meg attól nem fog megvédeni téged, hogy szar cuccot küldjenek. megkapod, észreveszed hogy nem jó, megreklamálod, ő kéri, hogy küldd vissza, .... és pillanatok egy végtelen ciklusba kerülsz a pénzed meg sehol.
azt meg ne gondolja már senki, hogy egy egyébként 100 fabatkás terméket 10 fabatkáért is meg lehet venni mindenféle kockázat nélkül. az ilyen "takarékos" hozzáállás miatt tudnak átverni egy csomó embert.
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
bozso1981
csendes tag
tegnap óta használom a Phone Usage progit: az egyik leghasznosabb programok egyike, csak ajánlani tudom mindenkinek. A tippet innen a fórumról kaptam, szóval ha csak ezért is, de megéri követni az eseményeket!
-
addikt
válasz forintuser #17212 üzenetére
Hát igen, ha a 16-os félig van tele, akkor a 8-as pont ideális. Nekem 8 gb-os cl6-os van, tele zenével, sorozattal, játékkal és így is van cca 1-1,5 gb szabad hely. És ezt tuti jól kezeli a difáj, 16 fölé én sem mennék, annyi lenne a max.
My name is Bond, James... Dean.
-
zsirfecske
addikt
válasz bod101 #17195 üzenetére
jó lenne mellétenni és nézegetni, másra nem igen használhatnád. ennyiért 8 gigás class4 van kingstonban (az is határ akciósan az egyik legolcsóbb pesti webshopban). nehogy még csoportosan is rendeljetek ebből, ne hagyjátok már átverni magatokat!
pont memkártyán spórolnátok, mikor azon van minden adat? magyar bolt hivatalos garival és kész.
-
morfondőr
őstag
Üdv!
Miért nem csatlakozik a wifi-m automatikusan az ismert hálózatokhoz? Korábban is volt ilyen, aztán feltettem mindenféle wifi fix-et a marketről, és jó lett: ha hazaértem vagy a melóhelyre, mire kivettem a zsebből már rajta volt a hálózaton. Most újra manuálisan kell rácsatlakoznom. Wifi managert használok egyébként.
Ötlet? Másnál is így megy, hogy a telefon kedve szerint hol aktívan wifizik, hol nem?
Előre is köszi!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
harijani
tag
Itt olvastam némi infót a 3.0-ról.
http://developer.android.com/sdk/android-3.0-highlights.html
Hát el tudnám képzelni a Defy-n.
Pláne, hogy lesz (van?) magyar nyelv támogatás is.
COD forever!
-
AtomCity
tag
Másnál is van 1-2 pici bibi a M¤t¤N@V-nál?
Megnyitom, akkor a kezdőablakban (főmenüben) felül tiszta feketeség látható csak, ahol valójában a térképet kéne látnom kicsiben (amolyan előnézet vagy minitérkép), de ha rányomok a fekete részre, akkor bejön a térkép. Másnál is ilyen?
A másik, hogy a térképen bal oldalt középen van egy szem, az átdob egy másik oldalra, ahol be lehet állítani a térkép nézetet (3D+, 3D, 2D), na most, ha itt pl váltogatok, akkor néha kilép az egész navi program és újra meg kell nyitni....Ezenkívül egész jó, csak kár, hogy nincs annyi beállítási lehetőség, mint a hárombetűs windows-os P®|m¤-ban....
-
n0_gAboR
őstag
válasz forintuser #17212 üzenetére
Te ereztel class 4 es class 6 kozott szamottevo sebessegbeli kulonbseget?
-
forintuser
őstag
válasz AtomCity #17209 üzenetére
Így van.Mondjuk az enyém Amerikából rendelt Kingston volt.Vaterán árulták 10.000 huf-ért.De ha itthon tudsz venni valamilyen 32 Gb kártyát élettartam garival, ne habozz.Ha szar, (márpedig más is szívott vele olvass vissza) ki tudod cseréltetni.A 16 Gb Class 6 viszont nekem mindenre elég.Van navi, film, zene, olvasnivaló dögivel.És félig sincs a kártya.
Holnapkészítést vállalok.
-
AtomCity
tag
válasz forintuser #17208 üzenetére
amúgy milyen problémáid voltak vele?
tényleg nem nagyon tud magának ennyi értékelést adni, nem hinném, hogy ennyi haverjával meg tudta beszélni, hogy értékelje pozitívra...
a másik meg tényleg az ebay protection, ha nem jó a termék, akkor addig nem kapja meg a pénzt állítólag?
apám szerint, ami nem kínai, az hamisítványAki kardot ránt, az kard által vész el...
-
AtomCity
tag
válasz forintuser #17208 üzenetére
szóval max 16-osat ajánlassz?
-
AtomCity
tag
Edge: Köszönöm szépen a tippet!
Leszedtem, telelítette magát, elindítottem, lefutott, bezártam, majd nem volt a galériában hiba....
Eddig jónak tűnik, bár a hiba is olyan hol volt, hol nem volt hiba volt.bod101: szerintem tökéletes a defyhez, mivel kezeli a 32GB-ot és a class 4 meg tökéletesen elég.... Ha rendelnél, akkor megdumálhatnánk, hogy nekem is rendelj egyet és akkor magyarhonban kifizetném neked, mert sajnos nincs paypalom....(ez persze lakóhely fv-e)
( f(lakóhely)=? )Mr.Rain: enyém is olyan vöröses, narancssárgás fényű lencséjű, de én azt automatice pirosnak vettem, és működik is a 720p....
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz Memmaao #17204 üzenetére
A motorola supportfórum szerint a decemberiekben is vannak még hibásak, ezt írták:
According to my Survey vote thread in one of the bigest Chinese DEFY Forum, DEFY made in Nov and Oct both have the bug. But those in Dec almost don't have the bug( just a very little number). So buy new DEFY, which made in late December. The MSN code should be XXX6NZXXXX. 6~Tianjin N~2010 Z~second half of December.De a lényeg, hogy két napon belül megjavították (most jött az sms és tegnapelőtt délben adtam le).
Ehhez képest az osztrák márkatársaknak 2 hétbe telt alaphangon (ki kell küldenie a boltnak/szolgáltatónak Németországba a DAT-hoz)Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
vétó
aktív tag
-
Mr.Rain
senior tag
válasz bod101 #17195 üzenetére
Megkaptam a másik Defy-t. Ezzel már lehet telefonálni is.
Bár ha jól vizsgáltam ez nem piros ledes,hanem színtelen (vagy inkább sárga?).
Lehet csak magamnak magyarázom be,de mintha a visszavitt teló szebb képeket csinált volna.
Ez a mostani a a sötét részeket (pl.amik árnyékba vannak,vagy csak simán fekete színűek) elég furán jeleníti meg. Kissé zajosan.... Ez normális dolog?üdv.
"Nincs megállás"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- World of Tanks - MMO
- Router gondok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest