- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed limit
tag
válasz aggleány #18992 üzenetére
Én is kipróbáltam több filmmel is. MoboPlayert használok.
Egyik filmet se konvertáltam!! 2.2 nordic froyo van a Defy-nJason Statham új filmje 720p bdrip 2,2 giga meglepően csak 2 helyen akadt be az egész film alatt pedig direkt végig néztem.
Diesel új filmje 1,2 giga tökéletesen fut minden gond nélkül.De azért megnéztem a határait és a 1080p filmmel már nem tudott sok mindent kezdeni az eleje bejött ott megállt a kép és a hang ment tovább.
-
Pistakiss
őstag
válasz CoolBoy323 #18994 üzenetére
Háát!
Nem így kellene kilépnie a programból? Mióta nézem a frissítést, nálam mindíg így lép kin0_gabor!
Hogy tudom azt meglesni?[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
gagavectra21
tag
2.51hez van frozen enclair?
Motorola MB525 (Defy) egyéb:SE X10
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Ha előfizetéses vagy, akkor miért mondod, hogy máshol olcsóbb, hisz médiamánia L csomagban megkapod 19000 FT-ért, 1 giga adatforgalommal, 300 SMS és 30 óra TV, de még a médiamánia M-el is olcsobb, mint máshol kártyásan, vagy a sufni GSM-ben"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
-
Pistakiss
őstag
válasz CoolBoy323 #18990 üzenetére
Háát!
Amikor kilépsz a programból, akkor a telefon újra indul nálam is, gondolom ez így van megszerkesztve
Aggleány!
Tudom, ezért írtam, hogy még másokat nem tettem fel és nem is akartam megnézni, de majd az új kártyán ezt is megteszem[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
aggleány
addikt
válasz CoolBoy323 #18988 üzenetére
Ezt a listát hogyan tudom előkeríteni a filmnél? Nekem átlagban 700MB körüli filmek vannak, de van olyan is, ami nagyobb. Az lehet a gond? Én ilyeneket... izé... kaptam aviban
Ugyanezzel a RockPlayerrel próbáltam én is.
Pistakiss:
A kicsi felbontás (240x320) nálam is simán megy, de ezek mp4-ek
[ Szerkesztve ]
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Okostelefon vásárlás elött állok és úgy néz ki, hogy a Defy mellett teszem le a voksom.
Tmobile-nál vagyok előfizető, de ott jelenleg még akkor is drágább a telefon mint egyéb boltokba, ha 2 éves hűséggel veszem a jelenlegi előfizetésemre.
A kérdésem az lenne, hogy tudtok ajánlani BP.-n(vagy környékén) olyan üzleteket akikkel esetleg van valami kedvező tapasztalat és jó áron kapható náluk a telefon?Előre is köszi.
-
CoolBoy323
nagyúr
hoppp... Moto Software Updater progi, teló a megfelelő módban...
nincs kapcsolat... EXITre böknék, ekkor a teló rebootol :-OWTF???
még egyszer reboot, de most legalább felismerte, és kinyögte, h nincs frissítés...
[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
válasz aggleány #18986 üzenetére
Háát!
Én még nem tettem fel filmet, csak olyanokat néztem, amiket az előző telommal csináltam, tehát elég kicsi felbontásúak"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz zsirfecske #18985 üzenetére
Háát!
Eléggé az, de én nem idegeskedem miatta, elöbb utobb úgyis kijön a frissítés, már megszoktam a fényképezőgépemnél is, míg egyes gyárak 3-4 havonta frissítik a szoftvereket, addíg az OLYMPUS jó ha 2 évente, bár lehet a többiek csak egy két kissebb hülyeséget tesznek bele és az enyém az tényleg érdemleges frissítést ad"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
aggleány
addikt
Ezeket próbáltam: vitalplayer, MoboPlayer, yxplayer, rockplayer, vPlayer, Act1Player, mVideoPlayer, meg volt még kettő, amit itt javasoltak nekem, de már nem tudom a nevüket, mivel nem voltak jók, és nem mentettem őket.
Pistakiss:
Köszi Szerintem az én filmjeimmel van baj, vagy a filmnézős résszel, mert mint kiderült, mindenkinél megy, csak nálam nem. Most konvertálok egy filmet, és közben felteszek a kártyára egy pár másik filmet, amit eddig nem néztem meg. Nem lehet, hogy ez valami kodek-gond? Nem értek hozzá, de valahol olvastam, hogy az is be tud kavarni.
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz Pistakiss #18978 üzenetére
amúgy facebook-on is nagyon nyavajognak már a német tulajok, nem szokták meg hogy európa legnagyobb piacaként nekik kell várni. amúgy angolok is írkálnak már hogy mizu van moto.
továbbra sem nem értem miért nem tudják kommunikálni az ütemtervet moto-éknál. egy vicc a social managementjük.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz zsirfecske #18980 üzenetére
az avatarom az android figura, csak másnaposan
a nevemet meg úgy írják hejesen, ahogyan én aztat írom
szal te zsÍrkecske, értem én a poént nyugi
-
Pistakiss
őstag
válasz aggleány #18977 üzenetére
Háát!
Én a jövő héten akarok egy nagyobb kártyát venni, mivel a telómban lévő 2 G-s már nagyon tele van, 270 MB üres helyem van rajta, majd akkor én is megnézem ezt a filmkérdést. Mondjuk én inkább zenéket tárolok a kártyán és a fényképeimet, azokkal még nincs baj."Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
x.pet
tag
Végül sikerült megoldani, elindul a Motorola Software Updater!
Ha esetleg más is belefutna, akkor az a megoldás, hogy a registry-ben törölni kell a következő bejegyzést:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\L
(A végén az L nem is igazi L betű, csak arra hasonlító szimbólum.)
Amúgy onnan jöttem rá, hogy a Windows Szolgáltatásokat elindítva nem jött fel a lista, hanem ActiveX-re panaszkodott, ez vezetett el a fenti registry kulcsig, ennek törlése megoldotta a MSU bajomat is.
Köszi mindenkinek a hozzászólást! -
zsirfecske
addikt
válasz CoolBoy323 #18973 üzenetére
akartam is már mondani hogy neked meg milyen avatarod van már? hogy gondolod ezt egy ilyen fórumon? különben is a CoolBoy323-at helyesen külön írják
(mielőtt bárki félreértené, ezt csak viccnek szántam)
-
Pistakiss
őstag
válasz gagavectra21 #18976 üzenetére
Háát!
Szerintem a jövő hét végéig, vagy a következő hét elejéig nyugodtan várhatunk, de én is mindíg ezt nézegetem."Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
aggleány
addikt
válasz mézespálinka #18975 üzenetére
Próbáltam kétfélével is, egy 8GB-os és egy 32GB-os van itthon, de nem hiszem, hogy ez lenne a gond, mert a 240x320-as mp4-eket simán viszi mindkettőről. Mindenféle elérhető (és el nem érhető) progival próbáltam, de mind lefagy.
-
gagavectra21
tag
Motorola Software Update is unable to identify your device at this time. Please try again.
ezt írta amikor frissíteni próbáltam pedig 2.34esem van:S
-
Pistakiss
őstag
válasz CoolBoy323 #18973 üzenetére
Háát!
Ha kívánod?!
Milyen magyar nyelv hiányzik, nekem mongol kellene!
Bár lehet az elöbb lesz, mint a mi "nyamvadt" nyelvünk.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
az hogy lehet, h nem velem vitázik vki?
van 2.2 magyar nyelvvel? (ki unja már? XD)
-
-
Pistakiss
őstag
válasz zsirfecske #18963 üzenetére
Most hallgattam zenét a nagyobb, AKG K270-es fejhallgatómmal a DEFY-n, hát ezt kellene hallanod, akkor már nem csak a láncot dobnád le!
[ Módosította: bwoay ]
-
aggleány
addikt
válasz Gaberiellb #18960 üzenetére
Igen, szegény kis aggleány! Azért még reménykedem a 2.2-ben, hátha az én szoftomban van valami gubanc, amit az FR sem hoz rendbe, de a Froyo igen.
Az mp4-eket viszont simán viszi, de az nem lesz teljes kijelzős. Mindjárt gyógyítok rá kisebbre konvertált avit is, bár a mostaniak sem nagyok
FearTomi:
Közben látom, hogy neked is megy. Köszi a próbát.
Az a vicces, hogy akinek ez nem fontos, annál hibátlanul működik, nekem kellene, és makacskodik
Pistakiss:
Az én problémámmal nincs tele a fórum, ugyanis én vagyok az egyetlen, akinek ez a baja, ezért is szívózom, hogy hátha tudja valaki, mi a gond.
mézespálinka:
Lehet élni, lehet élni, de minek?
zsirfecske:
Szerintem is szánalmas ilyesmibe belekötni, de már nem tudom visszacsinálni, ráadásul nem én kezdtem, és már eléggé ki vagyok akadva azon, hogy egy alapfunkció nem működik a telefonon. Nem olyan kérdéssel szerencsétlenkedek, amit meg tudok oldani egyedül, ezért kértem itt segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
mézespálinka
senior tag
Most miért piszkáljátok, hogy a telefonon való filmnézés nélkül is lehet élni?
...már a ~6 évvel ezelőtti sony készülékeken is filmet néztem. 6 éve.
Könyörgöm. 2011. Okostelefonok. Android.70k-s készülék. Ekkora elvárás lenne a filmnézés?ON:
Aggleány milyen és mekkora memóriakarit használsz? -
Pistakiss
őstag
válasz aggleány #18959 üzenetére
Háát!
Ez a, "csak valamibe nekem is bele kellett kötnöm", még rosszabb dolog, mint amit rám kentél, szerintem! De ezeken már ne lovagoljunk, mert tényleg teleszemeteljük a fórumot.
Egyébként nem volt direkt beléd kötés, csak ezekkel a problémákkal már minden tele van. Ha ez a "hiba" mindkét új telefonnál előállt, akkor elgondolkodtató, hogy nem a telefonban, hanem a lejátszandó filmekben lehet a hiba, vagy valami rossz beállításban kellene keresni. Egy olyan felhasználót kellene felkeresned, akinek mennek a filmlejátszások és tudja, hogy kell beállítani ezt a lejátszót"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
ChaosAD
csendes tag
válasz gagavectra21 #18964 üzenetére
Szia, minden ugyanúgy marad mint volt, én is így csináltam annó.
-
gagavectra21
tag
Halihó!Ha frissítek 2.34 ről 2.51re moto updaterrel akkor nem veszik el semmi adat meg progi nem?
EGY GYORS VÁLASZ KÉNE MERT CSAK EGY KATTINTÁSRA VAGYOK TŐLE!
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz Narxis #18945 üzenetére
én is azt hittem hogy jó a gyári, aztán az első agybadugós fülesemnél (mw600) ez megváltozott. végül jött az akg370 és ledobtam a láncot. ég és föld még mw600-noz képest is, tényleg más dimenzió. újra kell hallgatnom vele a zenéimet és a flac is értelmét nyerte végre. egyúttal kiderült hogy azért a defynak is van egy kis alapzaja, ami eddig kevésbé jött át. azért még mindig jobb mint egy pc alaplapi integrált hangkártyával.
egyszóval a gyári füles felejtős, pedig eddig másképp hittem. zenére mindenképp kevés, így én nem is foglalkoznék a cseréjével.
-
Carambola
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. A Marketről letöltöttem a sms bacup & restore programot. Csináltam egy mentést, és mikor meg akartam nézni, hogy a SD kártyán mekkora lett a mentett file, a telefon nem tudta megnyitni az SD kártyát. Azóta sem tudja megnyitni. Újraindítás után, azt írja, hogy checking for errors , és fél órája csak a felső sávban van egy kártya jel, és egy fogaskerék rajta.
A notebookomba téve a kártyát először formázni akarta, aztán egy másik notebookban felismerte a tartalommal együtt. kitöröltem a sms bakup mappát, de sajnos visszatéva ugyanúgy nem olvassa a kártya tartalmát, pedig érzékeli.
Járt már valaki így?
Nem szeretném formázni a kártyát, mert elszállna minden rajta,Köszönöm előre is a segítséget
Azóta, formázni akartam a kártyát, úgy nézett ki, megy is, de a végén nem lépett ki a formázásból. meg is döglött szépen...:-( Már nem is látja a notebook.
Járt így valaki?
-
Gaberiellb
senior tag
válasz Pistakiss #18958 üzenetére
ez is igaz amit irsz meg az is amitt Aggleány. figyelembe véve hogy ez valoban hardwearileg nemokozhat problémát hogy a defy lejátszon egy filmet én full érthetetlenül tátongok hogy az Ö telefonja képtelen lejátszani egy csoffadt avit,divx,xvid-et. pedig ha jól tudom elég sok (minden) programot kiprobált. Egy mezei avi-ról van szó nem egy 720p-röl, ami köztudottan nem fog menni.
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
aggleány
addikt
válasz Pistakiss #18958 üzenetére
Én úgy éreztem, hogy ez direkt belémkötés volt, de ha nem, akkor nem.
Én nem azt várom el, hogy profi legyen mindenben, csak annyit tudjon, amennyit írtak róla. Ez talán túl sok? Abszolút elfogadom, hogy ez nem egy filmnézésre kihegyezett cucc, csak annyit akarok, hogy játsszon le egy olyan filmet, amit a specifikációja szerint le tud játszani.
A helyesírási hibákat nem csak most vettem észre, de amíg nem éreztem azt, hogy engem támadsz, addig nem tettem róla említést, mert felesleges. Van, akinek megy, és van, akinek nem. Ellenben kioktatást csak profin érdemes tartani, legalábbis szerintem. A Háát! is ugyanúgy a nyelvhelyességi témakörbe tartozik, mint a helyesírás, csak valamibe nekem is bele kellett kötnöm, és ez szerintem reálisabb volt, mint az, hogy egy nem működő funkció miatti nyavalygást gúnyolsz ki. Az enyém jogos, mert tényeken alapul, a tiéd nem, mert én soha nem vártam el, hogy a kötelezőnél többet tudjon a készülék.
-
Pistakiss
őstag
válasz aggleány #18956 üzenetére
Háát!
Bocs, ha megbántottalak volna, de már az elöbb is említett problémázások eléggé furán veszik ki magukat egy "telefon" esetében. Az érthető, hogy a technika halad és minél több oldalú felhasználásra próbálják a telefonokat felkészíteni, de azért ne várjuk el tőle, hogy egy-egy téren úgy teljesítsen, mintha csak egy arra a felhasználásra gyártott dolog lenne, sőt, minél sokrétűbb, annál inkább kell fenntartással venni a tudását.
Az igaz, hogy nem vagyok nyelvész, soha nem is voltam az, de ettől, amiket írtam egytől egyig megállják a helyüket. Egyébként érdekes, hogy a kritikánál egyből előjön a helyesírás kritizálása, de a többi hozzászólásnál elfogadható?!
A "Háát"-tal kezdés, meg talán legyen egy egyedi monogammom, nem itt használom egyedűl és mindenhol el tudták tőlem fogadni, de ezt is érdekes módon csak most vetted észre, nem fura?![ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
válasz FearTomi #18952 üzenetére
Igen, lehet, hogy Te nem ezt tartod a legfontosabbnak, természetesen nekem sem ez a fő funkciója, de időnként használnám, ezért elvárom, hogy működjön.
Nézem a Galaxy S-t. Itt van a kezemben, fél éves. Atomstabil, hivatalos 2.2 van rajta, nem rootolt, nem kapott semmilyen főzött romot, gyors, lejátszik bármilyen filmet, egyetlen egyszer sem fagyott le, és általában két napig bírja egy feltöltéssel.
Gaberiellb:
Köszönöm, hogy megnézted Halvány segédfogalmam sincs, hogy miért nem hajlandó végre lejátszani a vackaimat, pedig megnéztem mindent, amit itt javasoltatok nekem. Egy kisebb méretre konvertált filmet elvisz, de HD-vel nem is próbáltam, a 480x272-es felbontást szépen viszi, de nem igazán van kedvem folyton konvertálgatni. Na jó, nem folyton, de alapból kellene működnie.
Ha sikerül valami megoldást találni, feltétlenül megírom, hátha jó lesz valaki másnak is, aki használni akarja a telefonjában lévő funkciókat.
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
válasz Pistakiss #18950 üzenetére
Nyugodtan mellőzheted is ezt a gúnyos hangot. Nem hiszem, hogy bármi olyat várok el ettől a készüléktől, amire hivatalosan nem alkalmas. Mindössze annyit várok el tőle, amit a specifikációja szerint tud. Gyanítom, hogy neked sem tetszene, ha pl. nem lehetne vele telefonálni. A filmnézés ugyanúgy benne van a leírásában, mint a telefonálás.
Azt nem veszem magamra, amit egyértelműen rólam írtál, hogy "minden dolgot túldeffiniálnak egyesek", mivel én maximum túldefiniálhatok valamit, ugyanis ezt egy f-fel írják. Legalább a maróan gúnyos megjegyzéseidnél törődhetnél egy kicsit a helyesírással, ha már úgy általában nem megy. Ja, és "Háát!"-tal nem kezdünk mondatot. Oh, bocsánat, már látom, ez nem mondatkezdés, ez maga a mondat. Hmm. Majd elgondolkodom rajta, hogy pontosan mit is jelent. A mondatok végére pedig a magyar nyelvben szoktak pontot vagy valami hasonlót tenni.
Ha nincs építő jellegű hozzászólásod vagy nem kell segítség, akkor talán ne szemeteld tele a fórumot.
Bocs a többiektől, hogy kicsit őszinte voltam, de nagyon rosszul tűröm az oktalan kekeckedést és gúnyolódást.
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Ez a kép nem a telefonnal készült, csak azért tettem ide, mert ezek a fülesek az AKG K370 nagytesói, az első az AKG K270, a hátsó az AKG K240. Mindkettőt stúdiókban is használják még ma is[ Szerkesztve ]
-
midnightstar
tag
Mindenkinek más a fontos
Am nem értem, miért nem megy neki a vidilejátszás, nekem semmi baj nincs vele. 2.1 alatt sem volt, ha jól emlékszemVAC up blyat
-
Gaberiellb
senior tag
válasz aggleány #18949 üzenetére
egyszerüen elképzelni nemtudom milyen féle probléma állhat fent, amiért nemtudod lejátszani a filmeket. sehol sem halottam még ilyen nagyon egyedi hiba lehet. de hogy ez a második aminél ugyanez a probléma. direkt felmásoltam vagy husz filmet hogy hátha reprodukálhatom az álltalad emlitett hibákat, egyszerüen nemsikerült, pedig mindent megtettem ha esetleg megoldodott a hiba és megtalálod a megoldást rá, feltétlen ird le mert nagyon érdekel.
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
FearTomi
őstag
válasz aggleány #18949 üzenetére
Mert van egy telefonod, ami stabil, gyors és még néhány felsökategóriás telefonnak is bemutat, de nem játszik le videót. Nem ezt tartom a legfontosabbnak...nézd meg a galaxy S-t. Lejátszik videókat, de lassú, fagy és 2 percig bírja az aksija.
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
Pistakiss
őstag
válasz FearTomi #18948 üzenetére
Háát!
Ehhez én is csatlakoznék. Ez pont olyan, mint amikor ment a karcállósságról és a vízállósságról a sok vita, amikor úgy nézett ki, hogy mindenki azért vette ezt a telefont, mert azt gondolta róla, hogy búvár és páncél telefont vesz féláron a vele egy kategóriában, sőt többször még magasabban lévő telefonokhoz képest, amiktől még azt sem várta volna el, hogy egyáltalán egy cspp vizet, vagy a saját körmének karcolását kibírja. Minden dolgot túldeffiniálnak egyesek, azt hiszik egy 8 magos PC-t, búvár és páncéltelefont, meg egy zsebmozit HI-FI toronnyal vettek
Ja elfelejtettem a profi DSLR-re vágyókat a HD videófelvevőkkel[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Sci
őstag
válasz CoolBoy323 #18907 üzenetére
Én a Cyanogen-re gondoltam. Elég gázul hangzik, bárhogy is csűröm-csavarom
Mellesleg szerintem sem kell a drawerbe áHirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
-
Narxis
nagyúr
válasz Adamul #18943 üzenetére
Nézd meg a gari papírt, én gsm boltból vettem de 2 év gyártói garanciával. Gari papíron az van, hogy tartozékokra is van 12 hó. garancia. Egyébként meglepődtem milyen jó a gyári füles, jó lehet nem egy 10-20 ezer forintos Sennheiser, de sokkal rosszabbra számítottam.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Adamul
tag
Ennél az utóbbi 2 bekezdésre még szívesen venném a válaszokat, és lenne két új kérdésem is:
a bluetoothnál meg lehet adni hogy alapértelmezésben látható legyen? Mert ha kikapcsolom, mindig visszaállítja rejtettre...
Másik: észrevettem, hogy a gyári headset egyik fülese recseg kissé, de ez elég zavaró így is... Érdemes vele gariban foglalkozni, vagy elküldenének? -
aggleány
addikt
válasz vkrisz #18829 üzenetére
vkrisz:
Azért reménykedem abban, hogy az én filmjeimmel van a gond, mert ez a második Defy, ami nem viszi a filmeket. Az elsővel is ez volt a baj, ezért vittem vissza. Kicserélték, és ez is ugyanazt produkálja.
Mindjárt csinálok egy FR-t, utána pedig megpróbálok más filmeket is, hátha pont a kedvenceim nem tetszenek neki. Abban is erősen reménykedem, hogy a 2.2 majd megoldja ezt a gondot, ezért is várom annyira.
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Nekem is magyar Win 7-em van és semmi probléma nincs vele, pont most néztem meg, hogy van-e frissítés a telómra. A program minden indulásánál egy ablak jön fel, hogy engedélyezem-e a program futtatását"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
x.pet
tag
-
x.pet
tag
Nem tudom működésre bírni a Motorola Software Updater programot.
Amikor elindítom csak egy fehér ablak van egy File és egy Help menüvel, de az ablakban nincs semmi.
Amúgy úgy látom a logban, hogy megtalálja a telefont, de a felületen nem tudom mit csinálni.
Már minden megpróbáltam, driver fenn van, a Win7 látja a telefont, Motoportal is megy, próbáltam admin-ként, uninstall/install, stb.
Az a gyanúm, hogy a magyar Windows 7-et nem szereti valamiért.
Nincs valami ötletetek?[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
válasz Carambola #18931 üzenetére
Háát!
Szerintem vedd ki és mentd le róla azokat, amiket féltesz, a számítógépre, majd a telefonban formázd újra és másold rá, a lementett adatokat a telefonon keresztűl"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Carambola
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. A Marketről letöltöttem a sms bacup & restore programot. Csináltam egy mentést, és mikor meg akartam nézni, hogy a SD kártyán mekkora lett a mentett file, a telefon nem tudta megnyitni az SD kártyát. Azóta sem tudja megnyitni. Újraindítás után, azt írja, hogy checking for errors , és fél órája csak a felső sávban van egy kártya jel, és egy fogaskerék rajta.
A notebookomba téve a kártyát először formázni akarta, aztán egy másik notebookban felismerte a tartalommal együtt. kitöröltem a sms bakup mappát, de sajnos visszatéva ugyanúgy nem olvassa a kártya tartalmát, pedig érzékeli.
Járt már valaki így?
Nem szeretném formázni a kártyát, mert elszállna minden rajta,Köszönöm előre is a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
DearMan
tag
Üdv! Hogyan lehet a Motocharge színét a status baron megváltoztatni? Nekem fehér és alig látni...
-
Pistakiss
őstag
Készíts az SD kártyára egy "ringtones" nevű mappát és abba tedd, de csak azután látod, ha újra indítod a telót, legalább is nálam így volt, vagy számítógápen végezd el az áthelyezést
[ Szerkesztve ]
-
Ronyn
senior tag
válasz CoolBoy323 #18922 üzenetére
Mármint sdcard/ringtones ?
És akkor megjelenik az sms nel is...kiproszaEgo sum... Ronyn 🧔
-
Halo
senior tag
1-es hsz.
alarms, notifications ringtones mappák
csak lehet, újra kell indítani a telót, hogy a rendszer alapból lássa az új cuccost...? a reboot sose ártgagavectra21
melyiket használod most? milyen basebandot?[ Szerkesztve ]
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Ronyn
senior tag
Átnéztem/kerestem az elözö párszáz hsz,de csak nem találom((((
Hova kell tennem melyik mappába a saját csengöhangokat,ha azt akarom hogy azokat is lehessen választani? ??
Pedig a napokban volt róla szó. ...Ego sum... Ronyn 🧔
-
gagavectra21
tag
válasz midnightstar #18909 üzenetére
Level 10-es kocsim van már még pár óra és kivégzem
-
tzl
senior tag
válasz CoolBoy323 #18907 üzenetére
Az á nem kell bele, dróör :-)
-
Adamul
tag
Fu nem tom, a 2003as excel alapértelmezett kódolásával volt mentve, a gyári quick office jól is jeleníti meg.
Valaki nem tudja, hogy a music/song identication előzményeit hol lehet törölni? Nem látok rá gombot
De ami a legidegesítőbb, hogy továbbra is fenn áll az fm-rádiós probléma: ma kétszer egymás után is úgy fagyott le, hogy csak a ki-be kapcsolás segített, ráadásul ebből először úgy jött össze, hogy az itt ajánlott fm-radio appot töltöttem le rá, de az is ugyanúgy kifagyott (Abban hogy lehetne saját sorrendet megadni az adóknak amúgy??? Mert erre se látok lehetőséget bár lehet csak én vok fáradt már )
Aztán újra-bekapcsolás után elindítottam a gyárit de pár perc nyugalmi állapot után az is kifagyott, elég kellemetlen ez így... -
FearTomi
őstag
válasz midnightstar #18909 üzenetére
A legjobb játék
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
Halo
senior tag
nordic + cm7 5.1beta + a 2 fixedet is rápakoltam - ha már ennyire belejöttem
de ma már volt akksi ki-be.........
egyelőre szokom még az adw-t, meg élvezgetem az agps-t.
meg próbálgatom a többi dolgot.és persze: köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
DeadMeat
nagyúr
válasz gagavectra21 #18900 üzenetére
zabálja az akkumlátort.... bezzeg ha hozzá sem nyúlnál..
Hasonló nálam a cm7 is 1200-on.Bár este sikerült lemeríteni,haverok rájöttek,hogy pont ugy megy rajta a nídforspíd mint az i4-enMar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
midnightstar
tag
válasz gagavectra21 #18900 üzenetére
én is a dragracingre vagyok most rágerjedve, tök buli
VAC up blyat
-
bepe79
addikt
DE-s Defy tulajoknak infó:
"There is no software update currently available for your mobile device. Please check back for new releases.
Thank you for using Motorola Software Update. Click here to visit the Motorola site."
Talán majd hétfőn, vagy kedden!
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Tomi_Sci
őstag
Na, feltettem én is a CM7-et, eddig egész jó. Az Appdrawer mondjuk akad keményen, de hát a látványnak ára van.
Mellesleg....ööö...hogyan kell kimondani?Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
koveradam
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy rom csere előtt milyen programmal tudom menteni az sms-eket a telefonról?
Mert a Nordic Rom-ot akarom rápakolni a kicsikére!
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gurulunk, WAZE?!
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest