- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Macrodroid
- Három új Moto G mutatkozott be
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz midnightstar #16598 üzenetére
van "rőming" aktiválva?
-
midnightstar
tag
Sziasztok! Csehországban vagyok és nem akar hálózathoz csatlakozni. Mi lehet a baja? Fin145 froyo van rajta
VAC up blyat
-
aveos
tag
Miért van az, amikor hozzárendelek egy képet egy hívószámhoz, nagyon rossz minőségű képet ad vissza?
06302081105
-
agyarka
aktív tag
A custom ROM-oknál (CM7, külf. 2.2.1, pays ...) működik a gyári beállítások visszaállítása, vagy csak az újrahúzás megy?
-
rum-cajsz
őstag
MoreLocale 2 program a barátod.
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
Trabby
aktív tag
Most ugrott fel nekem egy kis ablak:
Helper update.
"New software is available from motorola. Please click "Update Now" "Most akkor ez mi?
-
Gaberiellb
senior tag
válasz z123456789 #16581 üzenetére
google a barátod elég sok van, pl:igo,motonav,copilot,sygic,navigon és társai. ezekböl nekem az igo volt a legpontosabb, teszteltem még a giccses 3d-s sygic aurát de ha letévetsz az általa kijelölt útról, volt hogy legalább 10-12 másodpercet kellet hogy várjunk mire kiszámolta az uj utvonalat, persze lehet hogy már javitották ezt a bugot.
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
sub71
aktív tag
Sziasztok!
Én is vettem Andida aksit. 2 töltés után addig bírja, mint a gyári, remélem még javul egy kicsit. Vettem 1€ ért fóliát (6db, eBay) az előző telefonjaimra is ettől a cégtől rendeltem kb 1-2 hónapig bírja 1 fólia szerintem nem rossz. Aki már Rootolta a Defyt nem járt még úgy mint én? A root óta nem magyar a market meg az időjárás meg a picassa. Valamit lehet tenni, vagy "így jártam"?
-
aveos
tag
Miért van az, amikor hozzárendelek egy képet egy hívószámhoz, nagyon rossz minőségű képet ad vissza?
Lehet ezen egyáltalán változtatni?
Van valamilyen képszerkesztő hozzá...?Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
06302081105
-
z123456789
addikt
Sziasztok!Miyen lehetőség van offline navigációk terén defy-re?Nem sűrűn tudok itt lenni, pm-ben is írhattok.Azt talán jobban észre veszem.
Előre is köszönöm.
-
tzl
senior tag
válasz premete #16571 üzenetére
Mint mondtam, a romok mellett ott a megfelelő baseband, az amcsi rom mellett az ottani frekiket ismerő, az Európaiakban az itteni. Kínában van gsm és evdo, usaban van cdma (nem tudom, hogy van-e cdma-s defy), Szóval mindenhol a megfelelő baseband és ril van a telepítendő fájlban. Ha feldobsz egy usa romot, akkor 1900 mhz-n fogja keresni a telefon az umts-t, miközben az Európában a 2100mhz frekvencián lakik. Viszont az sbf egy jól kitalált formátum, lehet vele a rendszer egyes részeit cserélni, nem csak a teljes firmware-t, ezért megoldható az, hogy usa rom alá európai baseband kerüljön.
-
forintuser
őstag
-
gombsadi
aktív tag
válasz forintuser #16575 üzenetére
Ez lenne a lenyeg, hogy beadom ne legyen gond!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz premete #16571 üzenetére
De van.Mindben van az adott régióhoz megfelelő.HA egy amcsi defyre felteszel egy európai szoftot ugyan úgy át kell állítani,mert nem lesz,vagy gyenge lesz a térerő,ectDe próbáld ki.Ezért van már rá több fix,és egy baseband switcher is.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
gombsadi
aktív tag
Sziasztok! Volt valaki aki valamelyik unoffical froyoval szervizbe adta mostanaban? Erdekelne hogy visszadobtak-e a szoftver miatt. Koszi
-
scapegt
őstag
Sziasztok
Ma kaptam kézhez a saját Defymet végre. Egy problémám adódott eddig:
Fényképezéskor a kamera egy ronda csikot húz (bocs, nincs hosszú i betűm) minden fényképre Mi lehet a gond? Videózásnál szerencsére ilyen nem látszik.
Tud valaki erre megoldást? Volt másnak is hasonló problémája?
Itt a tesztkép[ Szerkesztve ]
-
korte113
csendes tag
Az usb internetnél természetesen a tethering zöld pipa!
Ezt a hiba üzit kapom: Warning. There is no valid tethering APN.
Please contact the customer service to update your tethering APN.
Szóval mit is kell itt csinálni? -
korte113
csendes tag
Sziasztok
Leváltottam a jó öreg Mio A701-em defyre, bár február óta tervezve- hiány miatt- április kivitelezve.
Mit is mondjak nem kis változás az android!
Valahol olvastam, hogy csengőhangnak be lehet állítani a hivó fél nevének felolvasását, de sajnos nem találom. Ugymint az N95-nél. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!
A másik kérdésem, hogy ha usb összekötésével szeretnék internetre menni és azt írja, hogy nem jó az apn akkor mit kell tenni?
Köszönöm. -
rum-cajsz
őstag
benne van a CM7 fórum első hozzászóllásában:
http://goo-inside.me/gapps/gapps-gb-20110307-signed.zipSzerk: látom megelőztek.
[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
válasz Mr.Rain #16557 üzenetére
Köszi!
Már megoldódott az a problémám, de akkor igen be tudtam, csak egyből nem jöttem rá, meg nagyon zavart, hogy állandóan bemondta angolúl a megnyomott menü nevét"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
rum-cajsz
őstag
Ha valakit érdekel, írtam egy cikket arról, hogy én hogyan telepítettem a Cyanogen Modot (CM7): [logout link]
[android portál link]kereső szavak az arhívumhoz:
rootolás, superoneclick, 2ndinit, boot menü, recovery, sbf telepítés=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
atedg
tag
így lehet official 2.2-t szerezni ( US T-Mobile OTA )
bátraké a szerencse
( lehet hogy ez nem tud 900mhz-t csak az amerikai 850stb-t? mert akkor nem jó nekünk EUban)[ Szerkesztve ]
-
Nippon
őstag
A nordic-ban minden tökéletesen működik?
-
Pistakiss
őstag
Kösz az utobbi segítee!
Semmi sem állítódott el, sikerült ezt a hülyeséget kikapcsolnom, már majdnem kitéptem a hajamat[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Most itt van a droid és a felkiáltójel, de hiába nyomom a hangerőgombokat semmit sem csinál
Bejött a menü, a jobb alsó sarok nyomására, most a "rebot systemre"? nyomjak[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
tzl
senior tag
válasz Pistakiss #16544 üzenetére
no de 2.1-ből melyik? A 2.34-nél amikor bejön a bekapcs+hang le gombra a felkiáltójel és a zöld droid, akkor a képernyő jobb alsó sarkára kell tapizni, hogy bejöjjön a menü, 2.51-nél meg bekapcs+hang le, bejön a felkiáltójel és a zöld droid és akkor hang fel+le egyszerre.
De megint mondom, ezt csak akkor csináld, ha factory resetet akarsz. Ha nem akarod, hogy minden beállítás és program menjen a levesbe, akkor küzdj kicsit a piros gombbal, én is ki tudtam kapcsolni. Amikor bekapcsolod, írja is, hogy:
"Single touch an item to read out, double tap to perform associated actions."És persze, hogy amikor bekapcsoltam, én sem olvastam el, csak rányomtam az ok-t, aztán meg kísérletezhettem Dupla kattintás elvileg megy (nekem volt, hogy a hosszú nyomás jött be és volt, hogy triplán kellett nyomni (nyilván az első nyomásra felolvasta, aztán a második kettőre megcsinálta, gondolom)).
No most kipróbáltam megint és dupla kattintásra simán belép a menübe tényleg. Ha kikapcsolod, automatikusan átállítja a csöngést ring only-ra, úgyhogy, ha caller id readout-ot használtál, azt újra be kell kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
tzl
senior tag
válasz Pistakiss #16541 üzenetére
A safe mode akkor jön elő, ha bekapcsolásnál nyomod a fel+ le hangerő gombot. Bekapcs és hang le egyszerre, azután, ha bejött a droid és a feékiáltójel, akkor kell a hang fel+ le. De ne ezt csináld, mert így factory reset lesz. Ha a hosszú nyomás nem jött be, akkor nyomj rá kétszer-háromszor egymás után, vmelyik módszer menni fog. Hogy ne hulljon ki a hajad, mire belépsz a menübe, home screenen nyomj menü gombot (bal alsó gomb) és ott settings, ez spórol neked pár gombnyomást.
-
Pistakiss
őstag
válasz DeadMeat #16543 üzenetére
2.1
Vigyem vissza, és az eladók talán tudnak valamit csinálni?[ Szerkesztve ]
-
Coyot
őstag
4óra alatt merült a telefon 60% ot, úgy hogy az asztalon pihent. meleg a hátlap, mintha folyamatosan tekerne a proci, minden folyamat kilőve már, telefon szépen merül továbbra is...
ezt már 3. napja csinálja.
éjjel kikapcsolva akartam tölteni, teljesen lemerült kikapcsolt. feltoltam tölteni erre állanódan magától bekapcsol hiába kapcsolom ki manuálisan
ötletek hogy mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Már mindenhogyan próbáltam, kb 15 mp ig is nyomtam a kikapcsolásnál a pirosat, az sem kapcsolta ki
A bekapcsolásnál is megnyomtam az "ANDROID" feliratnál a hangerő gombokat semmi.
Mit lehet még csinálni?
Most meg valami "Safe mode"-t írt ki lent balra[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
Hálás köszönet a válaszokért!
-
Pistakiss
őstag
válasz DeadMeat #16534 üzenetére
Háát!
Ezt le tudnád részletesebben írni?
Szinte semmire sem reagál, csak bemondja és vörösen bekeretezi
A kikapcsolásnál is csak egy vörös felületet ad, majd bemonja, ahányszor megnyomom"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
denes44
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nem lehet valahogy GTalk nélkül használni a Market-et, mert engem nem enged belépni a GTalk Google Apps fiókkal, és így letölteni se tudok semmit...
-
Pistakiss
őstag
A föbb dolgokban igen, mármint alapokban
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Pistakiss #16532 üzenetére
Gyári recoverybe belépsz és ott egy wipe.power+ vol up,majd ha látod a droidot egyszerre mindkét hang gombot benyomod.
Yanna:van hozzá magyar hasnálati utasítás is,de többen jelezték,hogy angol tuás nélkül s lazán használható.
[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
yanna
addikt
Üdv!
Hülye kérdés: gyenge angollal (bitte cváj bír ) a kezelési útmutató alapján (adnak mellé magyart ) el lehet igazodni a készülék rejtelmeiben? -
Pistakiss
őstag
Háát!
Gyerekek, egy nagy hülyeséget csináltam!
A beállításokban beállítottam, hogy hanggal mondja be amire rákattintok és azóta sehova sem tudok belépni, mert csak egy piros felületet kap és bemondja a menüt. Próbáltam kikapcsolni a telót és nem lehet, az akut is kivettem és újra bekapcsoltam, az sem segített.
Van valakinek ötlete?"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
atee_83
csendes tag
Üdv mindekinek!
Már két napja böngészem a fórumot, de nem találok megoldást a problémámra, mely a következő:
Csengőhangnak és ébresztéskor is mp3 van beállítva. Amikor kikapcsolom és vissza kapcsolom a telefont ezek a beállítások elvesznek és újra vissza kell állítanom mindent. Azt szeretném kérdezni, hogy ez mitől lehet, miért nem tartja meg a beállításokat?Köszi
-
DaDa
senior tag
válasz n0_gAboR #16526 üzenetére
Igaza van...ezek valószínűleg un. HOT Pixelek, amik lényege, hogy kevés fénynél, "hosszabb" záridőnél "beég" 1-1 pixel. Ezek leggyakrabban kék vagy piros színűek. A hot pixel kizárólag SW-esen javítható, de csak a komolyabb fényképezők esetében. Ilyenkor egy számítógép a beéget pixel helyére egy fekete pixelt rak, ami nem annyira feltűnő. Ha a pixelhibád nappali fénynél és videó közben is ott van, akkor az nem hot pixel. Ha zavar vidd el garis szervizbe.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
DaDa
senior tag
válasz schmo07 #16523 üzenetére
Én használtan nem adnék többet 49e-nél..ha látod és tényleg szép állapot , gyári rom, és magyar gari akkor max 55e
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
szajoco
csendes tag
[link]
Hátha érdekel valakit egy vaterás Defy.
Bár nem említi, miért adja el.
Egyelőre jó áron van.Four wheels move the body, two wheels move the soul.
-
defter
csendes tag
sziasztok!
tegnap vettem egy motorola defy-t és észrevettem, hogy a kamera subpixelhibás. emellett a camera illetve a videó módban ha kevésbé jól megvilágított helyen vagyok, akkor mintha egy piros derengés lenne a közepén. Ez normális? meg tudnátok nézni nektek milyen?
illetve volt már vkinek ilyen jellegű hibája?
köszi
defter[ Szerkesztve ]
-
Kofetto
tag
Most viccet félre téve, tényleg hónapokba telik h ide el jusson az a nyomorult froyo?
-
forintuser
őstag
Akkor már csak pár hónap, és mi is megkapjuk. )
Holnapkészítést vállalok.
-
Gabesz_23
tag
Sziasztok. Szerintem waassy erről beszélt.[link]
-
Pistakiss
őstag
válasz wappali #16504 üzenetére
Háát!
Szerintem nem nagyon érdemes ilyen nagy frekvenciával felvenni hangot, amikor maga a videó sem olyan hű de fasza. Majd, ha a 720p felvétel megy, bár akkor is elég lenne max 20khz"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
rum-cajsz
őstag
válasz Titi76 #16497 üzenetére
Azt gondoltam, hogy kísérletezni fogok. A 2.51-re feltettem a clocwork recoveryt, és abból próbáltam meg telepíteni a CM7-et.
Már telepítés közben hibát írt ki, de sajnos felülírhatta a boot részt, mert utána nem indult el a telefon.
Megpróbáltam visszatenni a 2.51-et sbf fájlból, de az sem ment.
De végül a Nordic simán felment, és utána már sima ügy. (Root, BootManager, wipe, Install zip)Defy 2.2
A Defyre valóban megjelent a hivatalos 2.2-es frissítés (motorola fórum bejelentés), csak az maradt le a cikkből, hogy az USA T-Mobil ügyfeleinek elérhető (OTA).
De ezt írta Artos is már az éjjel: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
válasz Memmaao #16487 üzenetére
Nekem már többet bír mint a gyári, kb. fél nappal (ami nálam 8 óra ugye ). Nekem is csinálta hogy 40%-ról lement 16-ra. Azután úgy adódott hogy kikapcsolva töltve nulláról nem volt idő feltölteni fullra csak 70%-ig, most szépen megy le a töltés, jelenleg 26%-on van.
[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
atedg
tag
válasz CoolBoy323 #16506 üzenetére
ja gyanús volt mert a video 2011.02.27.-i
ez az az USA 3.4xxx. verzió
(JRDNEM_U3_3.4.2_117-002_BLUR_SIGN_SIGNED_USAJRD)[ Szerkesztve ]
-
atedg
tag
válasz CoolBoy323 #16503 üzenetére
(nekem nincs még meg a DEFY nem tudom kipróbálni)
a droidunderground-on levő youtube-os videó alatt ez van:
ROM : http://www.megaupload.com/?d=G58SCSXY
To Flash : http://www.multiupload.com/J5LK9YQ1Q7 (ez csak az RDSlite49)and normal all the adb driver instaled and all the rest
Motorola Defy Froyo 2.2.1 mini review , updates soon a full review on tripod with benchmark and all the stuff ... watch of the rest of videos part.1 part2 ....valaki kipróbálhatná hogy akkor ez mi
[ Szerkesztve ]
-
wappali
csendes tag
Nem tudom kinek hasznos info, de megosztom: a januárban vásárolt, már nem olyan passzentosan záródó USB fedővel rendelkező DEFY-om még mindig tökéletesen vízálló :-)
Hétvégén felvettem vagy félórányi víz alatti videót amíg a gyerkőcökkel pancsoltunk, és kutya baja!
És egy kérdés is: használ valaki még video rögzítéshez lgcamera-t? Szenvedek a beállításokkal, akárhogy variálom, mindig van kb egy másodperc késés a hang és a kép között ha 44100 Hz-es audiot rögzítek (ilyenkor az encoder az MP4-es). Ha default video encoderre kapcsolok, akkor teljesen szinkronban van a hang és a kép, de csak 16 kHz-zel rögzíti a hangot, hiába van 44-re állítva... -
waassy
tag
http://www.droidground.hu/2011/04/megerkezett-hivatalos-froyo-frissites.html
Ez igaz? Megérkezett?
-
Hege
tag
Sziasztok!
Én is beléptem a DEFY-sek táborába. Vodánál vettem tegnap. Független. 2.1 Update 1 Android van rajta. Felhívtam a Vodát, hogy hol kapható. Szerintük akkor épp csak a WestEnd-ben és a DunaPlazaban volt, de fél órával később a Budaörsi Tesco üzletsorán lévő Vodánál vettem. Igazából csak azért néztem be, hogy megkérdezzem lesz-e majd náluk is és ha igen, akkor mikor. aztán kiderült, hogy van is nekik. Vitamax 69990. Persze majd a céges SIM-em megy bele, de egyelőre csak ismerkedünk
Egy 5 éves Nokiát cseréltem erre. Hónapok óta olvasgatom itt a fórumot, meg nézegetem az egyéb készülékeket. Hát, remélem jól döntöttem. Igyekszem majd mindig visszaolvasni, de nem garantálom, hogy nem lesznek hülye kérdéseim
Hege
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest