- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #17233 üzenetére
Akkor tehát:
Ha rövidnek találom azt üzemidőt az garanciális probléma lehet? Kicsi WiFi, mobilnet állandó (2G), de Telep Profil: Battery Saver tehát nincs mindig mobilnet, csak időközönként. És így 10-12 órával a töltőről való leszedést követően áll 15-30%-on. Természetesen dugom is megint töltőre, hogy másnap ne kikapcsolt telefonnal kezdjem a napot hónom alatt a töltővel...
Szóval ez eléggé sovány, ha egy napot kibírna rendesen, de nem. Nap végére már ott van, 15-30%-ról meg hamarabb leesik a töltöttség, mint azelőtt...
Jah és ez egy direkt kímélő nap után volt máskor ennél, csak jobban van igénybe véve a telefon...
kb két hónapos a teló, meguntam a naponta töltögetést, meg mindüve töltőt magammal hurcolászást... Nem volt hozzá nyúlva a szoftverhez, 2.51-es gyári német bluros rom van rajta...
Tehát egy lájtos napon 12 óra alatt 100-ról 40%-ra csökkent, estére kikapcsoltam ma be és 6 óra alatt 40-ről 5%-ra esett, hamarosan kikapcsol, szóval töltöm megint, kikapcsolva holnap reggelig. Meglátom, hoz-e javulást...
De a lényeg, hogy visszavihetem-e, hogy takony az aksi? Mert ha nem kapcsolom ki, akkor ez 18 óra üzemidőt jelen, se WiFi., se 3G. Másnak állandó WiFi mellett 2x ennyit bír.
...
Na épp most kapcsolt ki...Még rápróbáltam bekapcsolni még egyszer, de nem sikerült...
═════════════════════════════════════════
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest