Új hozzászólás Aktív témák

• RootRulez

félisten

válasz RootRulez #17233 üzenetére

Akkor tehát:

Ha rövidnek találom azt üzemidőt az garanciális probléma lehet? Kicsi WiFi, mobilnet állandó (2G), de Telep Profil: Battery Saver tehát nincs mindig mobilnet, csak időközönként. És így 10-12 órával a töltőről való leszedést követően áll 15-30%-on. Természetesen dugom is megint töltőre, hogy másnap ne kikapcsolt telefonnal kezdjem a napot hónom alatt a töltővel...

Szóval ez eléggé sovány, ha egy napot kibírna rendesen, de nem. Nap végére már ott van, 15-30%-ról meg hamarabb leesik a töltöttség, mint azelőtt...

Jah és ez egy direkt kímélő nap után volt máskor ennél, csak jobban van igénybe véve a telefon...

kb két hónapos a teló, meguntam a naponta töltögetést, meg mindüve töltőt magammal hurcolászást... Nem volt hozzá nyúlva a szoftverhez, 2.51-es gyári német bluros rom van rajta...

Tehát egy lájtos napon 12 óra alatt 100-ról 40%-ra csökkent, estére kikapcsoltam ma be és 6 óra alatt 40-ről 5%-ra esett, hamarosan kikapcsol, szóval töltöm megint, kikapcsolva holnap reggelig. Meglátom, hoz-e javulást...

De a lényeg, hogy visszavihetem-e, hogy takony az aksi? :F Mert ha nem kapcsolom ki, akkor ez 18 óra üzemidőt jelen, se WiFi., se 3G. Másnak állandó WiFi mellett 2x ennyit bír. :(

...

Na épp most kapcsolt ki...Még rápróbáltam bekapcsolni még egyszer, de nem sikerült...

═════════════════════════════════════════

Új hozzászólás Aktív témák