- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #17233 üzenetére
Akkor tehát:
Ha rövidnek találom azt üzemidőt az garanciális probléma lehet? Kicsi WiFi, mobilnet állandó (2G), de Telep Profil: Battery Saver tehát nincs mindig mobilnet, csak időközönként. És így 10-12 órával a töltőről való leszedést követően áll 15-30%-on. Természetesen dugom is megint töltőre, hogy másnap ne kikapcsolt telefonnal kezdjem a napot hónom alatt a töltővel...
Szóval ez eléggé sovány, ha egy napot kibírna rendesen, de nem. Nap végére már ott van, 15-30%-ról meg hamarabb leesik a töltöttség, mint azelőtt...
Jah és ez egy direkt kímélő nap után volt máskor ennél, csak jobban van igénybe véve a telefon...
kb két hónapos a teló, meguntam a naponta töltögetést, meg mindüve töltőt magammal hurcolászást... Nem volt hozzá nyúlva a szoftverhez, 2.51-es gyári német bluros rom van rajta...
Tehát egy lájtos napon 12 óra alatt 100-ról 40%-ra csökkent, estére kikapcsoltam ma be és 6 óra alatt 40-ről 5%-ra esett, hamarosan kikapcsol, szóval töltöm megint, kikapcsolva holnap reggelig. Meglátom, hoz-e javulást...
De a lényeg, hogy visszavihetem-e, hogy takony az aksi?
Mert ha nem kapcsolom ki, akkor ez 18 óra üzemidőt jelen, se WiFi., se 3G. Másnak állandó WiFi mellett 2x ennyit bír.
...
Na épp most kapcsolt ki...Még rápróbáltam bekapcsolni még egyszer, de nem sikerült...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OpenWRT topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Spórolós topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest