Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
válasz
bod101 #49074 üzenetére
No ennek igazán örülök. Így utólag, már bánom, h nem hoztam szóba, h lehetőség szerint ments le minden olyan alkalmazást (mondjuk egy TitaniumBackup-pal) aminek visszarakása pár pillanat volna ilyenkor a Fact.Reset után (egyes launcher beállítások, jegyzeteid feljegyzései, játékállások, stb.)
Elnézést kérek... -
Juliuska
senior tag
válasz
bod101 #49025 üzenetére
Nem, nem kell újrahúznod, bár kétségtelen, h ez volna a legjobb megoldás... Az én 2.3.7-esem majd 1 éve van fenn, s ez alatt én is belefutottam már ebbe a hibajelenségbe. Én úgy emléxem' h anno ezt úgy védtem ki, h minden általam telepített apk-t SD-re mentettem, majd a recovery-ben wipe-oltam 1 sort a stable módban (csak a chace-ket töröltem). Hagytam a rendszert felállni, majd újraindítottam. Ekkor szépen visszatettem azon apk-nál a belső memória használatát, amelyek widgetként ki voltak rakva valamelyik oldalra, h rendesen működhessenek, aztán ismét nekiugrottam a wipe-oknak (megint csak chace-ket töröltem). Az újraindítást követően többé nem találkoztam ezzel a hibával...
Tégy egy próbát, nincs veszteni valód... -
morfondőr
addikt
-
vétó
aktív tag
válasz
bod101 #17210 üzenetére
magának tényleg nem, de sok kicsi kínai account igen. mit gondolsz, miért van egymás után 10-15 azonos tartalmú értékelés...
az e-bay protection meg attól nem fog megvédeni téged, hogy szar cuccot küldjenek. megkapod, észreveszed hogy nem jó, megreklamálod, ő kéri, hogy küldd vissza, .... és pillanatok egy végtelen ciklusba kerülsz a pénzed meg sehol.
azt meg ne gondolja már senki, hogy egy egyébként 100 fabatkás terméket 10 fabatkáért is meg lehet venni mindenféle kockázat nélkül. az ilyen "takarékos" hozzáállás miatt tudnak átverni egy csomó embert.
-
zsirfecske
addikt
válasz
bod101 #17195 üzenetére
jó lenne mellétenni és nézegetni, másra nem igen használhatnád. ennyiért 8 gigás class4 van kingstonban (az is határ akciósan az egyik legolcsóbb pesti webshopban). nehogy még csoportosan is rendeljetek ebből, ne hagyjátok már átverni magatokat!
pont memkártyán spórolnátok, mikor azon van minden adat? magyar bolt hivatalos garival és kész.
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
bod101 #17195 üzenetére
Megkaptam a másik Defy-t. Ezzel már lehet telefonálni is.
Bár ha jól vizsgáltam ez nem piros ledes,hanem színtelen (vagy inkább sárga?).
Lehet csak magamnak magyarázom be,de mintha a visszavitt teló szebb képeket csinált volna.
Ez a mostani a a sötét részeket (pl.amik árnyékba vannak,vagy csak simán fekete színűek) elég furán jeleníti meg. Kissé zajosan.... Ez normális dolog?üdv.
-
zarew
senior tag
válasz
bod101 #17020 üzenetére
Szia! Nekem is ez a gondom,ha 50% fölé veszem a hangerőt,panaszkodik a másik fél,hogy a saját hangját hallja vissza.Nem értem a régebbi telefonjaim is üvöltöttek.Ez biztos nem normális.mert akkor minek a teljes hangerő?Azért ha másnál nincs ez a jelenség - szervíz. Ha páran kipróbálnátok és visszajeleznétek végére járhatunk az ügynek!
-
mexi
csendes tag
válasz
bod101 #16406 üzenetére
csináld meg ezt és rögtön el fog tünni a hívásidő:
Settings->Applications majd filter All keresd meg a Dialler-t és Clear Data és utánna egy restart, bár nekem a restart nem is kellett.
Finoman hozzáteszem hogy a keresőbe beírva "hívásidő",és máris ott a válasz Vick33 hozzászólásában.
Ezt a törlést időszakosan meg kell csinálni mert majd újra elkezd egyre hosszabb ideig kifagyni a hívásidő.
-
harijani
tag
válasz
bod101 #16406 üzenetére
Ez ilyen, bár sokan esküsznem egy más tárcsázó használatára. Nekem nem segített.
Elfogadtam, hogy hívás után néha kell 1-2 mp-ig várnom. Ez legyen a legnagyobb hibája.
Bluetooth átvitel esetleg?
Vagy a Nokiáról fellövöd gmailre és a Defy-n megadod a gmail account-ot és frisíteni fogja.
-
bozso1981
csendes tag
válasz
bod101 #16091 üzenetére
Üdv a klubban!
IMEI szám alapján kiadott warranty-dátumból elvileg 2 évet kell levonni - de van, akiknél ez olyan dátumot adott ki, amikor már rég a kezükbe volt a telójuk, szóval nem 100%-os a rendszer!
De a Q=2011 miatt mondjuk úgy nyugodt lehetsz, a korai DEFYkre jellemző hibákat az idei telefonok már kinőtték!
-
RadyR
tag
válasz
bod101 #13040 üzenetére
Szia,
"két ujjas nagyítás-kicsinyítés"
Tudja.
"alapból melyik pdf olvasó van fent"
Alapból egy QuickOffice van fent a hivatalos rom-oknál, de azt most meg nem mondom, hogy tud -e pdf-et olvasni. Market-en van Adobe Reader, ha az megoldás.
Szerk.: bocs, most látom, hogy pdf-nél kérdezted a kicsinyítés/nagyítást. A reader tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Ryzen 7 CPU-k
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest