Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
RadyR
tag
válasz bod101 #13040 üzenetére
Szia,
"két ujjas nagyítás-kicsinyítés"
Tudja.
"alapból melyik pdf olvasó van fent"
Alapból egy QuickOffice van fent a hivatalos rom-oknál, de azt most meg nem mondom, hogy tud -e pdf-et olvasni. Market-en van Adobe Reader, ha az megoldás.
Szerk.: bocs, most látom, hogy pdf-nél kérdezted a kicsinyítés/nagyítást. A reader tudja.
[ Szerkesztve ]
Nem minden csacsi csöcse csecse csak a csecsecsöcsü csacsi csöcse csecse, mert ha minden csacsi csöcse csecse lenne, minden csacsi csecsecsöcsü csacsi lenne.
-
bozso1981
csendes tag
válasz bod101 #16091 üzenetére
Üdv a klubban!
IMEI szám alapján kiadott warranty-dátumból elvileg 2 évet kell levonni - de van, akiknél ez olyan dátumot adott ki, amikor már rég a kezükbe volt a telójuk, szóval nem 100%-os a rendszer! De a Q=2011 miatt mondjuk úgy nyugodt lehetsz, a korai DEFYkre jellemző hibákat az idei telefonok már kinőtték!
-
harijani
tag
válasz bod101 #16406 üzenetére
Ez ilyen, bár sokan esküsznem egy más tárcsázó használatára. Nekem nem segített.
Elfogadtam, hogy hívás után néha kell 1-2 mp-ig várnom. Ez legyen a legnagyobb hibája.
Bluetooth átvitel esetleg?
Vagy a Nokiáról fellövöd gmailre és a Defy-n megadod a gmail account-ot és frisíteni fogja.
[ Szerkesztve ]
COD forever!
-
mexi
csendes tag
válasz bod101 #16406 üzenetére
csináld meg ezt és rögtön el fog tünni a hívásidő:
Settings->Applications majd filter All keresd meg a Dialler-t és Clear Data és utánna egy restart, bár nekem a restart nem is kellett.
Finoman hozzáteszem hogy a keresőbe beírva "hívásidő",és máris ott a válasz Vick33 hozzászólásában.
Ezt a törlést időszakosan meg kell csinálni mert majd újra elkezd egyre hosszabb ideig kifagyni a hívásidő.
-
zarew
senior tag
válasz bod101 #17020 üzenetére
Szia! Nekem is ez a gondom,ha 50% fölé veszem a hangerőt,panaszkodik a másik fél,hogy a saját hangját hallja vissza.Nem értem a régebbi telefonjaim is üvöltöttek.Ez biztos nem normális.mert akkor minek a teljes hangerő?Azért ha másnál nincs ez a jelenség - szervíz. Ha páran kipróbálnátok és visszajeleznétek végére járhatunk az ügynek!
-
Mr.Rain
senior tag
válasz bod101 #17195 üzenetére
Megkaptam a másik Defy-t. Ezzel már lehet telefonálni is.
Bár ha jól vizsgáltam ez nem piros ledes,hanem színtelen (vagy inkább sárga?).
Lehet csak magamnak magyarázom be,de mintha a visszavitt teló szebb képeket csinált volna.
Ez a mostani a a sötét részeket (pl.amik árnyékba vannak,vagy csak simán fekete színűek) elég furán jeleníti meg. Kissé zajosan.... Ez normális dolog?üdv.
"Nincs megállás"
-
vétó
aktív tag
-
zsirfecske
addikt
válasz bod101 #17195 üzenetére
jó lenne mellétenni és nézegetni, másra nem igen használhatnád. ennyiért 8 gigás class4 van kingstonban (az is határ akciósan az egyik legolcsóbb pesti webshopban). nehogy még csoportosan is rendeljetek ebből, ne hagyjátok már átverni magatokat!
pont memkártyán spórolnátok, mikor azon van minden adat? magyar bolt hivatalos garival és kész.
-
vétó
aktív tag
válasz bod101 #17210 üzenetére
magának tényleg nem, de sok kicsi kínai account igen. mit gondolsz, miért van egymás után 10-15 azonos tartalmú értékelés...
az e-bay protection meg attól nem fog megvédeni téged, hogy szar cuccot küldjenek. megkapod, észreveszed hogy nem jó, megreklamálod, ő kéri, hogy küldd vissza, .... és pillanatok egy végtelen ciklusba kerülsz a pénzed meg sehol.
azt meg ne gondolja már senki, hogy egy egyébként 100 fabatkás terméket 10 fabatkáért is meg lehet venni mindenféle kockázat nélkül. az ilyen "takarékos" hozzáállás miatt tudnak átverni egy csomó embert.
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
-
Juliuska
senior tag
válasz bod101 #49025 üzenetére
Nem, nem kell újrahúznod, bár kétségtelen, h ez volna a legjobb megoldás... Az én 2.3.7-esem majd 1 éve van fenn, s ez alatt én is belefutottam már ebbe a hibajelenségbe. Én úgy emléxem' h anno ezt úgy védtem ki, h minden általam telepített apk-t SD-re mentettem, majd a recovery-ben wipe-oltam 1 sort a stable módban (csak a chace-ket töröltem). Hagytam a rendszert felállni, majd újraindítottam. Ekkor szépen visszatettem azon apk-nál a belső memória használatát, amelyek widgetként ki voltak rakva valamelyik oldalra, h rendesen működhessenek, aztán ismét nekiugrottam a wipe-oknak (megint csak chace-ket töröltem). Az újraindítást követően többé nem találkoztam ezzel a hibával...
Tégy egy próbát, nincs veszteni valód...Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
Juliuska
senior tag
válasz bod101 #49074 üzenetére
No ennek igazán örülök. Így utólag, már bánom, h nem hoztam szóba, h lehetőség szerint ments le minden olyan alkalmazást (mondjuk egy TitaniumBackup-pal) aminek visszarakása pár pillanat volna ilyenkor a Fact.Reset után (egyes launcher beállítások, jegyzeteid feljegyzései, játékállások, stb.)
Elnézést kérek...Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest