- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
A számítógépen. Feltelepítettem a Motorola Software Update-ert, és az leellenőrizte a neten keresztül. De ma még párszor csekkolom, és szólok, ha talált valamit.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
válasz caverinha #18396 üzenetére
Nem az új szoftver nyelvezete a francia, hanem a CEE területeken belül először a francia piacra szánt Defy-okra érkezett meg a frissítés. Tehát az összes földünkön előforduló, de a francia piacra szánt/csomagolt Defy-ra elérhető már a frissítés, hamarosan jön a többi piacra szánt Defy-ra is (német, lengyel, stb...)
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
caverinha
aktív tag
Nah,hip-hip hurrá,lassan csak elért európába is a 2.2-es frissítést,de miért pont francia? :/
Várható,majd vmilyen emberi nyelven is? -
Narxis
nagyúr
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
vétó
aktív tag
nálam most updateli magát a software updater... úgy döntöttem, jöjjön a 2.51
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
zeppike
csendes tag
Mostmár talán én is kivárom az UK frissítést.
-
bepe79
addikt
Siker. Felment, lecsekkelte, a DE-s Defy-omhoz nincs még 2.2.2
De ha ma kijött a franciákra, akkor hamarosan jön a németre is, legalábbis remélem.Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Speed limit
tag
válasz CoolBoy323 #18383 üzenetére
Pedig muszáj lesz megérteni mert angol nyelven nem működik . Nem értem mi akadálya van de úgy nincs
-
kistoka
tag
Azoktól kérdezném,akik most rakták fel a francia 2.2 est.Nektek lehet állitani a fényképezőn a macrot,tájképet, stb
-
bepe79
addikt
Felment az updater, mely közli az elején, hogy:
"WELCOME TO MOTOROLA SOFTWARE UPDATE.
What You Need to Know:
- Motorola Software Update will verify if your device is in warranty prior to proceeding with an update. "És mi van majd, ha már túllépte a Defy-om a garanciális időt? Mi köze a support-nak a garihoz (warranty-hoz) ? Az egy dolog, hogy mikor gari lesz még rajta, akkor már rég nem fognak újabb Android verziók kijönne rá, de akkor is... ha ez úgy értendő, hogy csak addig van bármiféle támogatás is, amíg még gariidőn belül van, az eléggé bicskanyitogató...
bár én vagyok a hülye, hogy elolvasok ilyeneket, és nem csak next next next-et nyomogatok a windózban.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Speed limit #18380 üzenetére
ez nem angol, nem érteni XD
mégis érteni Gerzson a kis drága egy hónap és egy nap + az én szülinapom tök sütiiiiii
@bepe79: jogos, nagyon fos ez a frissítéses megoldás... főleg, h már a seggem verem a földhöz, h mikor lesz már nekem is 2.2.
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
@Prien, @CoolBoy323: thx, megpróbáltam, a Moto oldaláról leszedett driver felment a win7-re, és utána a Moto oldaláról való driver-install közben ezt a csodálatos üzit kaptam:
Egyébként nyakatekertebb módon nem is lehetne megcsinálva a szoft update, automatikusan az USB csatlakoztatásnál nem ajánlja fel és nem is ajánlja semmi, a Moto oldalán fél óráig kellett vadászni az update menüt és a letölthető drivert. Utána az települ, de vissza kell menni a Moto oldalára, ott ezután már elindulna valami driver telepítés, de az meg nem találja a szervert... Remek.
Megpróbálom google-el rákeresve lehúzni máshonnan a moto soft updater-t.szerk.: megvan, innen: http://direct.motorola.com/ENG/SoftwareUpdateSummary.asp?country=GBR&language=ENG&web_page_name=SUPPORT&strCarrierId=&strPhone=MOTODEFY&strCable=Micro%20USB%20Data%20Cable&strURL=https://rsddownload.motorola.com/download/Blur_Version.2.51.1.MB525.Retail.ENG.EMARA.pdf már töltöm lefelé.
[ Szerkesztve ]
-
AtomCity
tag
Hú, de sokáig tartott a kis "drágának" hálózatot találnia....
Azt hittem, hogy már megőszülök
Windows a720p-s videómra 23képkocka/mp-et ír... de sztem 23,xx[ Szerkesztve ]
Aki kardot ránt, az kard által vész el...
-
Speed limit
tag
válasz CoolBoy323 #18379 üzenetére
itt van hasonló avatarú kolléga a link [link].
Az 1.hsz.-ben talált linkre rámentem és ott rá klikkeltem az All manuals menü pontra ott kiválasztottam CEE(Germany)--->Mobilphone és utána már ott virított. Remélhetőleg ezt nem kell már megcsinálnod mert úgy linkeltem direkt.
-
bepe79
addikt
A PC-re dugva hogyan tudom ellenőrizni, hogy van-e új szoft rá? Sem a felugró Hardver és hang -> Eszközök és nyomtatók -> MB525-ön belül nem látok ilyet (Win7 Professional SP1), sem pedig a böngészőben automatikusan megnyíló "Moto Phone Portal" oldalon.
-
Speed limit
tag
Igaz hogy már lejárt lemez de azért megnéztem mikor született a kicsi Defy-m. Február.22-én látta meg a nap világot és mivel a szülész orvost Gerzsonnak hívták így utána Gerzsonkának neveztem el .
Más: Valaki tud adni egy kis felvilágosítást hogy tudok vásárolni marketen kell nekem ez a Svox hogy működjön már csak a Speak nevű program kellene.
-
Pistakiss
őstag
válasz AtomCity #18355 üzenetére
Háát!
Ez nagyon jó!
Ha még nem nappal szemben készítetted volna, hanem a túlso oldalról, még jobb lett volna, de így is meggyőző!
Grat!"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz rum-cajsz #18335 üzenetére
A jobb felső sorban, fényképező állásban va fogaskerék, jobbra, azt megnyomod és fent lesz egy sor állítási lehetőség, balról a 2 lehetőség a "size" , azt lenyitod és ott a legalsó sorban pipálsz, ezután a felső sort lenyitod és ott látod a felbontásokat, ott lemész legalulra és ott figyel a legngyobb felbontás: 2592*1936, majd a teló menü gombjával előhívod a settins menüt és ott a saving settings-ben a jpeg the qality of the compressed photo-nál a 100%-ot kapcsolod be. Ezután maximális felbontásban és a legjobb tömörítéssel, vagyis kevésbé tömörít, tudsz fényképezni!
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
premete
veterán
válasz forintuser #18368 üzenetére
Feltehetted volna eddig is.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Edge
veterán
válasz forintuser #18368 üzenetére
Miért nem root-olod és szeded ki a blur részeit? 1. hsz-ben van erre vonatkozóan progi lista mit kell leszedni.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Tex
senior tag
Köszi a válaszokat. Ilyesmire számítottam.
(#18363) Mr.Rain: Akkor passz.
[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
forintuser
őstag
Most hogy 2.2 a rendszer, feltolhatok bármilyen másik ROM-ot? Pl Nordic.Lényeg hogy blur mentes legyen.
Holnapkészítést vállalok.
-
Wajk
addikt
Na, végre belaktam a kis drágaságot, átköltöztem teljesen, a WinMO-ról még az SMS-eket is sikerült átcipelni nagy nehezen.
- Nordic stock ROM
- LauncherPRO Sense UI
- ASOP lockscreen
- Sense Clock dark
- Rocket Dialer
- Handcent SMS
- Widgetsoid widgets
- Dolphin browser
- Astro FilemanageriPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Edge
veterán
Sok apróság van ami feltűnt és tetszik:
-mobil data disabled: már nincs két piros csík a notify bar-on
-updateltem powerampot és az appmonster üzizte notify bar-ra hogy ha akarom sd-re lehet pakolni a powerampot mert támogatja
-live wallpaperek alatt gördülékenyebb a launcher(pro), nem akad max röcög picit ha tényleg brutál a wallpaper
-alig melegszik a proci(eddig a jungle waterfall live wallpaper eléggé melegítette 40 fokig is elment, most beállt 32-re)
-quadrant: 1227
-linpack: 12.767 mflops/s (fele ennyi volt 2.1-el)
sok más moto-s progi felülete megváltozott előnyére sztem
egyelőre ennyi nagyon tetszik
(persze azoknak ez nem új akik már váltottak 2.2-re SBF-ből már korábban.)Tex: nekem france volt ott amikor updateltem.
[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
Skacok!
Akinek sikerült a frissítés megtudná mondani milyen operátort írt ki az "ápdéter"?
Nekem közép európa van.[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
Aureal
senior tag
Tud valaki használható SD kártya megmentő progiról? I/O hibás és kéne róla pár adat...
-
zsirfecske
addikt
válasz CoolBoy323 #18328 üzenetére
te olvasod hogy mire mit írsz??? olvasd el te is újból a linkelt posztomtól kezdve nyugodtan hogy milyen hozzászólásokkal örvendeztettük meg a népet. én is így teszek és függetlenül attól hogy ki mit gondol utána hogy kinek volt igaza, a továbbiakat most azonnal függesszük fel.
-
AtomCity
tag
Ahogy ígértem itt van egy kültéri 720p-s felvétel verőfényes napsütésben....
Aki kardot ránt, az kard által vész el...
-
sheep
addikt
válasz canniball #18351 üzenetére
így van! a gyári szoftban van benne ez az opció
amióta használom gyakorlatilag nem csináltam sötét képet, hátránya viszont hogy a kép elkészülte után kell minden egyes képnél külön állítani (ha kell)Más:
amúgy én is sikerrel frissítettem a fhanszia defy-t 2.2-re[ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
Prien
addikt
válasz forintuser #18346 üzenetére
Erre nincs ötletem. De amúgy a Froyo-s Market kissé más, majd szétnézek. Mindenesetre már a 10.2 flash payert is felpattintottam a telóra.
A kevés is több a semminél.
-
Narxis
nagyúr
Akkor én a gsm boltos lengyel használati utasításos Defymmel még ne moto updaterezzek, ugye?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Gaberiellb
senior tag
válasz CoolBoy323 #18325 üzenetére
én is vágom hogy cee csak az a asia meg arab cuccos kavart be nállam, de ezekszerint az lényegtelen
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
sheep
addikt
válasz canniball #18334 üzenetére
a fényképen rányomsz az edit -> kodak perfect touch-ra, és a kép sokkal világosabb lesz
nekem az volt a bajom hogy pl lakásban még napfénynél sem tudtam fényképezni mert annyira sötét lett a kép, de ez megoldotta
ja és az exposure állítása is sokat segít, ha túl világos a kép akkor lejjebb kell venni9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
schmo07
tag
válasz canniball #18334 üzenetére
Canniball,
Kodak: gyári galleryben ha megnyitsz egy képet és nyomsz egy menü gombot, akkor ha a felugró menüből az EDIT-et választod, abban van egy Kodak Perfect Touch menüpont, ami feljavitja kissé ( világosabbá teszi ) a képet. Az Advanced editingben meg lehet mindenféléket állitgatni még.Rum-cajsz,
a fogaskereket ha megnyomod, a bal végében van egy SIZE menüpont. Na az az.
Látom, ez már megvolt.[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz forintuser #18329 üzenetére
Fehér, de ilyen is volt. Neked fekete volt? Olyat még nem is láttam.
-
Edge
veterán
válasz bozso1981 #18333 üzenetére
Franciáktól lett behozva legalábbis a köv. nyomok arra utaltak, mert amúgy itthon vettem GSM boltban: eredeti ROM az FR végü volt rajta, a használati utasítás a dobozban szintén francia volt, francia widgetek voltak rajta amikor elöször használtam.
-
schmo07
tag
Sheep,
Köszi, hát asszem én is visszatérek a gyárira.Amúgy a Kodakos menüponton kívül - ha még jobban bele szeretnél nyúlni , még a telón - akkor van az Edit-en belül Advanced editing. Ott még lehet ezt azt állítani.
Rum-cajsz,
Elvesztettem a fonalat. Mire írtad 18313-ban, hogy neked nincs olyan menüpontod? -
Edge
veterán
Srácok! Sikerült az update
Francia telefon, 2.51-es CEE-vel. Az volt a gond hogy PC-ről mobilinternet modemmel voltam a neten, átmentem LAN-ra és egyből írta a motoupdater hogy van frissítés.
Már fel is ment:
2.2.2
version.34.164.3.MB525.retail.en.FRAkkor mégis az IMEI-t nézi, sry mindenkitől fentebb picit ideges voltam
Minden beállítás+progi megmaradt ofc.
(most mehet a root, aztán a nyírbálás )Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz zsirfecske #18326 üzenetére
üldözési mániád van?
én nem írtam semmi olyat, amiből az következné, h lerágom a körmöm a rohadt 2.2 miatt, ami miatt te itt rinyálsz még mindig... és olyan arogánsan, h az még....
de tudod mit: igazad van, csak te tudsz mindent!!
-
sheep
addikt
válasz schmo07 #18310 üzenetére
én régebben feltettem a cam360-at, de semmi értelmét nem láttam uh töröltem.
Teszteltem, több képet is készítettem az alap szofttal és a 360-nal, de semmi különbséget nem láttam közöttük, akármit állítottam
ja és volt egy pár force close nekem is
amióta a kodak touch-ot használom (amit Te mutattál ), az alap szoft-tal és az exposure 3-ra van rakva, +steady shot, így egész jó képeket csinál
szvsz teljesen felesleges a cam360-nal bohóckodni, mivel a hardver nem változik
(persze tudom hogy egy jó szoftver csodákra képes de a cam360 nem az)
ha egy trabiba beleraksz 30 új kapcsolót és műszert de semmit nem cserélsz le benne attól még uaz a trabi marad9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
zsirfecske
addikt
válasz CoolBoy323 #18307 üzenetére
miről beszélsz? nézd már meg hogy erre mit írtál tök indokolatlanul és bunkó stílusban!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Gaberiellb #18319 üzenetére
system version: Moto_version.2.51.1mb525.retail.en.cee
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
De netre kapcsolódva néztem. OTA (on-the-air) frissítést próbáltam a teló menüjéből, és a teló közben wifi-n lógott a net-en.
-
bejmuller
aktív tag
Sziasztok!
Milestone eladva, Defy megvéve. Androidba újra beleszeretve
Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D
-
pengemetal
aktív tag
válasz Gaberiellb #18319 üzenetére
Pont hogy "nemarab" a telefon
"Nem a berúgás a cél, de útba esik"
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Az lenne a kérdésem hogy milyen program van ami szabályozza az akumlátort ? Sajnos nekem nagyon gyorsan lemerül az aksim pedig 2g-ben használom 3g ki van kapcsolva és igy is alig bir 2 napot az aksi ugy hogy nem netezek és nem játszok vele . Készenlétben is nagyon gyorsan merül . Van valakinek ötlete hogy mit állitsak át a telefonon vagy valami progi van rá ? Köszi a választ elöre is !!
-
Gaberiellb
senior tag
na akkó az enyém milyen????
system version: Moto_version.2.51.1mb525.retail.en.cee
baseband version: epu93st2_u_03.0a.01
kernel: 2.69.29 mmq638@zch68lnxdroid30 #1
bpflex version: ucajrdnemarab1b80aa030.or
apflex version: gas_asia_usajordanrtcee_p031
build number: jrdnem_u3_2.51.1van itt usa,asia,arab
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Speed limit #18317 üzenetére
ECID, de ez is fizetos...
-
Speed limit
tag
Nem tudtok valami programot ami kezeli az svox-t. Speak tökéletes lenne de sajnos fizetős és nincs paypal-om és nem is teljesen világos ez a marketes fizetés, Pedig utána néztem. Néztem alternatívának az Announce-t programot de nem jó :S
Köszönöm a segítséget
-
aggleány
addikt
Nem lehet SIM-gubanc, pár hónapja cserélték GalaxyS miatt, nem volt jó neki, szóval ez most biztosan Androidképes SIM
-
atedg
tag
válasz pengemetal #18309 üzenetére
nekem volt egyszer ilyen tartóban de a racsnija a rázkódástól szétugrik 1-2 fognyit akkor már lazábban tart és már repült is ki a pda-m
ennek az univerzálisnak láttam "gumiszallagos átakasztós" változatát...az talán még egy fokkal jobb
bocs az előbb ezt akartam linkelni
-
schmo07
tag
Köszi, átállítottam. Igy már 5MP tényleg
(na látszik, betoji vagyok, a "not recommended" miatt azt nem próbáltam)Tesztelgetem még, de most már a sokadik fotópárost csinálom, és mindegyiknél úgy látom, hogy a camera360 által készített kép sokkal sötétebb (kertben, házban, vakuval...), ezenkivül ez a folyamatosan világító vaku is nagyon furcsa, és a 3 force close, is gyanús - ilyenben nem nagyon volt eddig részem. Szóval - ha nincs valami rejtett beállitás, amit ti tudtok, én meg nem - akkor nem leszünk nagy barátok a 360-nal
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz zsirfecske #18288 üzenetére
te amugy jol vagy teljesen? ? ha mindenaron bele akarsz kotni vmibe allj betonva haver, ne itt pattogj az idiota felreerteseiddel!
-
Prien
addikt
Előbb néztem a gyári böngészőn egy tenisz videót az Origóról...Király a flash!
Bepe79: Közvetlen a frissítés előtt én is megkérdeztem a telefont, ott nem írta ki. Az függ a hálózattól, Telenorra (ahol én vagyok) pl. soha nem fog megjönni Defy frissítés. Célszerűbb a netre kapcsolódni.
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
Az én Defy-om ilyen:
JRDNEM_U3_2.51.1
2.6.29
EPU93ST2_U_03.A0.01
2.1-update1
MB525
Blur_Version.2.51.1.MB525.T-Mobile.en.DE (de független)A telefon menüjében (Settings->About phone) elnyomott System updates-re ezt mondja még most:
Your device is up to date!
No update necessary.
OKXiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Edge
veterán
válasz RootRulez #18295 üzenetére
De ezt magyarázom, a telefonom francia(eredetileg fr végződésü rom volt rajta), vagyis nem az számít hogy mi az imei hanem milyen rom van a telón. 2.2-ből még nincs blur mentes ezért nem talál frissítést hozzá sztem.
Ebből akkor az következik vajon, hogy akinek 2.51-es blur-os van annak a motoupdater fog találni frissítést?(és ofc tudom mi az a CEE báz )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Politika
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Peugeot, Citroën topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vírusirtó topic
- NBA és kosárlabda topic
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest