- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz porgetes #19495 üzenetére
Lehet, hogy félnek a garancia elvesztésének lehetőségétől, bár az csak "nem a készülékre kiadott szoftverek okozta meghibásodás" esetére vonatkozik, ami itt nem helytálló, főleg a "szakszerviz bizonyítása" is kérdéses. Mellette a magyarokra jellemző a felelősségvállalás elutasítása, mindent mástól várnak el, szerintem még ha a "kolbászból kerítés" politikusi ígérete bejönne, az sem lenne elég, elvárnák, hogy valaki meg is rágja helyettük.
[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
porgetes
csendes tag
Aha értem. arra a problémára ,hogy a mobil netre folyamat csatlakozik, pedig a datamanagerben beállítottam és eddig mindig jó volt. Most pedig beállítom, kilépek és magától visszapipálja és csatlakozik? Ez miért van?
-
premete
veterán
válasz porgetes #19487 üzenetére
Fel, [itt az első hsz.-ban van több lehetőség is.]
Próbáltam, de a Nordic stabilabbnak tűnik a franciánál.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
pivi.l
tag
-
for3l
senior tag
sziasztok.
olyan kérdésem lenne (bár lehet, hogy nem a legmegfelelőbb topic), hogy a Motoker oldalán megadott elérhetőségek közül miért nem tudom egyiket sem elérni?
próbáltam e-mail-t irni, de nem küldi el (gmail-ről) valami ottani domain problémára hivatkozva és telefonon is hiába próbálkozok, el sem érem őket. (a hivott szám pillanatnyilag nem kapcsolható..) -
porgetes
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: CEE-s Defy. FR froyot feltudok rá tenni? Nem kell magyar nyelv, jó az angol. Köszi
-
lynty
tag
Hello
Gps gondom van.
Nem lát a defym egy darab mholdat sem.
Órák óta.
A GPSstatus sem.
Nyílt terepen, mozgás nélkül sem.
Sem offline, sem online módban.
Szétbaszazideg -
CoolBoy323
nagyúr
akit érdekel, milyen képeket lőttem ma a Defykével, nézze meg
rossz fényviszonyoknál irtózatosan kaki
ez van sajnos...
van kinti kép is, egyik gyári, másik camera360, a harmadik pedig camera zoom fx progival készült... (melyik-melyik, azt most meg nem mondom, majd este ha érdekel vkit feltolom ide a 3at és lehet választani )
-
girnyau
tag
Sziasztok!
Nem teljesen ide vág, de nem tud valaki olyan programot amivel meg lehet azt csinálni, hogy mondjuk a telefon vegye le a fényerőt 2-3%-ra egy idő után és lockoljon a kijelző. Majd pedig mivel látszik halványan, hogy hol van az unlock csak elhúzom és home screen.
Tud valaki ilyet?
Köszi!
-
DaDa
senior tag
Ha az segít, hogy a páromnak mágneses tokja van és szinte blokkolja a wifit, ha benne van, igaz az nem defy, hanem HTC Legend. Én semmi kép nem ajánlanék, sem mágneses, sem fém tokot. Ha valódi alu, akkor tuti valamennyire blokkolni fog.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Prien
addikt
Használ valaki ilyesmi alu tokot? [link]
Nem ,,árnyékol,, vajon térerőt és GPS jelet? Ha valakinek van ilyenről tapasztalata, közhírré tehetné.
A kevés is több a semminél.
-
vétó
aktív tag
válasz RootRulez #19469 üzenetére
fotóappara
nekem jó a defy photo. lőttem is pár képet gyorsan. igazából a kettes számú képek (nálam is azok lettek szebbek) a gyárival készítettel megegyező minőségűek (az első, felületes vizsgálattal)böngészde
én a végleges változat megjelenése óta teljesen áttértem a Firefoxra. kicsit zabálja a memoáriát, de használat után legyakom, és nincs vele baj. cserébe mindent szinkronizál a pc-n használt Firefox-al, még az elmentett bejelentkezési adatokat is...[ Szerkesztve ]
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
bozso1981
csendes tag
válasz forintuser #19466 üzenetére
Ma ilyen láma napom van...
2.2-d van, vagy MIREN tudja ezt 2.1en is? -
nagygabe
csendes tag
"> Interpreters also need to compile to bytecode before execution.
This is not true. An interpreter will typically (if implemented in a language
like C) consist of a big "switch" statement that decodes each bytecode as it
runs, and then implements the corresponding operation by moving data around its
data structures that implement the virtual machine spec."Tehát az interpreter veszi a következő végrehajtandó bájtkódot, és ez alapján végrehajtja a megfelelő (gépi kódú) utasítássorozatot. Majd jön a következő bájtkód. Azaz nagyjából bájtkódonként megnézi, hogy mit kell tenni, és meghívja a megfelelő rutint. Nem készít egy új natív programot a memóriában.
A JIT lefordítja tényleges natív kódra a bájtkódot. Ezt teheti blokkonként, eljárásonként, vagy forrásfájlonként, stb.. Fordítás után pedig végrehajtja azt. A lefordított kódot pedig elteszi a cache-be, ezért egy sűrűn használt eljárást nem fog mindig újrafordítani. -
Halo
senior tag
-
RootRulez
félisten
válasz Maxtreme #19463 üzenetére
Nekem csak egy tök sötét képet készít, beállítási lehetőség = nulla, ennyire le lenne butítva a Lite?
pollai Az kafa, de jobban tetszik a kép, még ha tömörítve is van a semmi helyett... Bár az meg értelemszerű, hogy WiFin, meg tökmindegy a flasht meg inkább WiFin nézegetem, inkább az a gáz, hogy nem akarok 5 féle böngészőt mindegyiknek külön könyvjelzőmemoárt. Ezt a kettőt is elég De jó lenne egy univerzális könyvjelző szinkronizáló cucc.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
válasz forintuser #19466 üzenetére
Nekem mobilnet mellett sajna csak az Opera Mini jöhet számításba...
WiFin meg agyári is tökéletes...═════════════════════════════════════════
-
forintuser
őstag
Gondolom megosztom veletek kicsiny tapasztalatomat.
Idegesített a flash hiànya opera alatt, gondoltam kipróbàlok màsik böngészöt.A Miren jött, làtott, ès gyözött.
Megy minden, ès a kinézete is fekszik nekem.
Ès linkelni is normàlisan lehet.[ Szerkesztve ]
Holnapkészítést vállalok.
-
tzl
senior tag
válasz nagygabe #19447 üzenetére
Annakidején még azt tanították, hogy az Interpreter futásidőben állítja elő a gépi kódot, amit a gép végrehajt. Ezért lehetett pl. Basicben leírni, hogy print "Hello world", majd az eredményt azonnal, előzetes fordítás nélkül megszemlélni a kimeneten. Ha azóta változott az interpreter definíciója, akkor bocs.
-
Maxtreme
addikt
Rájöttem egy (remélem más számára is hasznos) érdekes dologra a Defy kamerájával kapcsolatba.
A rendszeres topik olvasók emlékezhetnek hogy pár napja panaszkodtam hogy nálam is veszett szar képet csinál a Derfy, élettelen, homályos stb.
Nos leszedtem ma Marketről a Defy Photo nevű progit, ami arra hivatott hogy víz alatt lehessen vele fotózni (a kamera gombját a hangerőszabályzóra teszi ki) a készülékkel.
Nos ennek az appnak van egy olyan tulajdonsága hogy addig fotóz, amíg nyomod a gombot (annyi képet fog készíteni ahányszor fókuszált) én általában 2-3 másodpercig tartom lenyomva, és akkor 2 kép születik. Hogy ez miért is jó?Mutatom:
Kép 1
NagybanKép 1.1
NagybanKép 2
NagybanKép 2.1
NagybanKép 3
NagybanKép 3.1
NagybanMint az látható, az összes elsőnek előtt kép használhatatlan, ám a másodiknál már sokkal jobb a helyzet. Szóval aki hasonló gondokkal küszködik (bár fél megoldás) annak érdemes kipróbálni ezt az alternatívát.
-
bepe79
addikt
válasz #41635072 #19424 üzenetére
Amikor épp boldog vagy (ahogy én írtam, 10 centivel lebegsz a föld felett) akkor nem éppen vársz valamire, hanem már megkaptad, és magadénak tudhatod. Úgyhogy ez nem éppen az a szitu, amikor csak vársz valamire, de nem kapod meg... ergo, nem hibás meglátás. De ez itt kicsikét off, és köszönöm, nincs szükségem senkitől filozófia órára, anélkül is megvan mindenről a saját véleményem.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
zsirfecske
addikt
válasz bozso1981 #19454 üzenetére
elvileg ez a frissítési kör a független (azaz nem szolgáltatói) telefonokra van, bár fura mert a német voda, o2 stb. már ugye korábban megkapta. kitudja, azt meg hogy mire kell majd bökni főleg nem tudni. lehet hogy semmire, mert ota lesz vagy moto updateres móka magától.
[ Szerkesztve ]
-
Fuqx
csendes tag
válasz Gaberiellb #19455 üzenetére
én most futtattam egy advanced quadrantot, és a 3Ds érték először 412 volt, most 442, összesen 1301 és 2.34-es van fenn
-
RootRulez
félisten
válasz Gaberiellb #19455 üzenetére
Nem simát, a standardben, amire nekem telik nem lehet costum tesztet csinálni.
-
zsirfecske
addikt
válasz #41635072 #19424 üzenetére
na most meg már a magyar szavakat sem ismerem, szép. szerintem arrogancia másra ráerőltetni az akaratod. NEM AKAROM unofficial frissíteni és punk tum, ezen megy az értelmetlen vita premetével együtt, éljen!
megjegyzem a lenézős hangnemet sem én kezdtem, pont az b***tt fel és ezért csimpánzoztam, hátha sarkítva megértitek.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gaberiellb
senior tag
válasz RootRulez #19444 üzenetére
advancedet futattál ha igen nézd már meg a 3d-t csak kiváncsiságból érdekelne a dolog. egyébként cm7alatt néztem egy videot jutyubon 700körüli 3d-s pontszámmal már ha tényleg bizhatunk a quadrantban akkor ez azért nemgyenge fejlödés, akik játszanak azoknak már megéri feltenni a 2.51.1-es 390 körüli eredményével szemben.
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
bozso1981
csendes tag
válasz zsirfecske #19432 üzenetére
Lehet láma kérdés:
De ha CEE-s a teló (magyar, T-s), akkor milyen countryt kell bökni? 'Merugye Hungary nincs, de még csak CentralEastEurope se! hm? -
schmo07
tag
válasz schmo07 #19437 üzenetére
Na ezt jól elkiabáltam. Már hogy a T-s Mobiltévét...
Most épp nem megy nekem sem, azt mondja az origo oldala, hogy az én készülékem nem képest mobiltv-t lejátszani (hétvégén még az volt )
Beszéltem a T-vel. Azt mondják, hogy sajnos ezzel a készüléktipussal úgy néz ki, hogy van egy kis probléma, hónapok óta tudnak róla, vizsgálgatják, tesztkészülékkel, mindenféle beállitgatásokkal, de még nincs megoldás.
A lényeg, hogy a T-s mobiltv szolgáltatás a Defy-n bizonytalan. Tehát vagy van, vagy nincs. Kár[ Szerkesztve ]
-
aasgier
tag
Gondolhatod ,ha a 2.2 is még csak most jött ki (a samsung galaxy s-re ha igaz a hivatalos már megérkezett vagy pár héten belül ékezik -bocs nem nagyon vagyok képben samsung terén) akkor a 2.3 hivatalos szerintem soha nem lesz
Xiaomi Redmi Note 4
-
Land
veterán
-
DaDa
senior tag
No már a románoknak és törököknek is van froyo-juk
Várjál rosszat nézek az a milestone-ra van
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
JeffDebr
tag
köszi az infót. ezekre a tartozékokra gondoltam.
attól függően, hogy itt Debrecenben kapok-e belőle ( a Vodafone-nál), jövő héten talán már a kezemben is lesz[ Szerkesztve ]
Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra
-
rum-cajsz
őstag
Tehát akkor megegyezhetünk abban, hogy a 2.51-ben már megkaptuk azt a JIT-et, ami a 2.2-ben alapértelmezett és ezért a 2.2 nekünk már nem hoz olyan nagy gyorsulást, mint amit a 2.2-vel várna az ember?
[ Szerkesztve ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
RootRulez
félisten
válasz Gaberiellb #19443 üzenetére
1018 pontot értem el, megcsináltam, hoyg majd összehasonlíthassam 2.2-kor.
-
muga
csendes tag
válasz JeffDebr #19429 üzenetére
Szia!
Két napja vettem a vodánál!
Most próbáltam ki egy 30-as kártyával,hibátlan azzal is!
Piros lencsés,bár szerintem tök mindegy a lencse színe.
2011,április a gyártási dátum.
System version alapból ez volt: 2.51.1.MB25.Retail.en.CEE
Nem tudom milyen tartozékra gondolsz,ami nekem a dobozban volt,az 1 headset,egy usb töltő,és egy usb kábel,2gb mikro sd,leírás.
A Vodafone 2 év garanciával adja.[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Tudja ez a készülék a Flash-t vagy alapból lehagyták erről is?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
RootRulez
félisten
válasz Gaberiellb #19433 üzenetére
Ez a quadrant standard edition, amivel tezstelgettek?
-
DaDa
senior tag
válasz JeffDebr #19429 üzenetére
1. Minden vodás független...99%-ban még most is azok.
2.GSm bolt függő milyen garit adnak. Olcsóbban saját "sufni" garis, drágábban moto garis
3.Minden szólgáltatónál minden tartozék benne van. Sufni GSM-es telóknál, oda kell figyelni, de általában benne van. tartozékok(leírás, töltő, usb - micro usb kábel, memória kártya, headset)"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
RadyR
tag
Akkor a Dalvik fejlesztői is rosszul tudják?: Dalvik JIT
Nem minden csacsi csöcse csecse csak a csecsecsöcsü csacsi csöcse csecse, mert ha minden csacsi csöcse csecse lenne, minden csacsi csecsecsöcsü csacsi lenne.
-
schmo07
tag
Már többször szóba került a T-mobilos mobiltv.
Nekem fut, úgyhogy gondoltam, leírom, mi kellett hozzá - ha valaki esetleg keresné a későbbiekben- A nem-demó csatornák megtekintéséhez előfizetés kell (ha valakinek Média Mánia csomagja van, az tartalmazza, nem kell külön szerződni)
- Aktiváltatni kell a szolgáltatást a telefonos ügyfszolgálaton
- a következő linkre kattintva bejön a mobiltévés oldal, itt kell kiválasztani, melyik csomagból melyik csatornát szeretné nézni az ember
t-mobile mobil tv
- nekem a gyári video lejátszóval nem futott, ezért RealPlayert tettem fel, azzal megy. Lehet, hogy más is jó hozzá, én nem próbálkoztam tovább.megjegyzés: a mobiltévé adatforgalmát a T nem számlázza, viszont az adatforgalom mérők beleveszik a forgalomba, így viszont ha valaki sokat tévézik, nehéz követni, hogy épp mennyi a valós fogyasztása. Erre keresgéltem már megoldást, de még nem találtam.
-
aveos
tag
-
tzl
senior tag
válasz rum-cajsz #19427 üzenetére
Nohát, mit nem mondsz :-) a jit az egy futásidejű fordító, tehát interpreter, nem pedig compiler :-) a jit már 1.6 alatt is elérhető volt, használható volt a compiler helyett. A 2.2-ben alapértelmezetté tették a compiler helyett. Nem vagyok programozó, de aki nem pc-n kezdte a számítástechnikát, hanem régi, 8 bites vasakon, az tudja, mi a különbség az Interpreter és a compiler között, ugyanis amikor bekapcsolta a gépét, egy Basic interpreterben találta magát, ellenben ha pl. Pascalban akart bármit csinálni, akkor a programját előbb compilerrel fordítani kellett.
-
aggleány
addikt
válasz zsirfecske #19432 üzenetére
Jól hangzik
-
zsirfecske
addikt
néztétek mostanában a moto sw update oldalt?
navégre mozog a dolog
-
schmo07
tag
Én spec a 2.2-től leginkább azt várom, hogy egy kattintásra tudjon 2g-3g között váltani, illetve hogy a net fogyasztást tudja majd alkalmazásonként mérni. (Na meg hogy tudjak telepiteni csak 2.2 felett futó appokat )
Akinek gyári 2.2-je van már, megerősítené, hogy ezek valóban így lesznek? (már hogy az első kettő)
-
premete
veterán
Tegnap lemértem a Defy-t és az Atrixet:
Defy, CM7 v5.1, 1200 Mhz-en: 2185
Defy, CM7 v5.1, 800 Mhz-en: 1810
Atrix, gyári, 183, 1024 Mhz-en: 2900
Nem mintha ilyen szintetikus számoknak nagy jelentősége lenne, és a quadrantot elég könnyű átverni is.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
JeffDebr
tag
sziasztok!
most regeltem be. lenne pár kérdésem:
-aki a Vodafone-tól vette a Defy-t, mondja már meg független a mobil,
vagy csak a Vodás SIM-et fogadja el? próbálta-e?
-aki GSM boltból vette mondja már el legyen szíves milyen garanciát kapott hozzá?
-mindkét esetben megvolt az összes tartozék a dobozban?több GSM boltot megnéztem a neten. eddig árban a http://www.zippzarmobile.hu/Motorola_DEFY_Black?Haszn=-1
linken látható fekete Defy jönne be. 2év gyártói garanciával 70E.
Vodától 65E-ért kapnám meg. de lehet szükségem lenne arra, h független legyen a teló!Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra
-
Fuqx
csendes tag
válasz Gaberiellb #19401 üzenetére
nekem sime 2,34 van fenn 1200MHzen futtatva simán ad 1250-1300as quadrantot
[ Szerkesztve ]
-
rum-cajsz
őstag
A jit egy forditó, ami a programok futását próbálja gyorsítani azzal, hogy futásidőben fordítja a szükséges függvényeket. Amúgy a "Just In Time" (JIT) szavak rövidítése.
Bárhol utánaolvashatsz, de ha Te is programozó vagy, akkor gondolom nem kell tovább ragoznom.
Az idevágó Wikipédia részlet:
Android 2.2 (Froyo)
2010 májusában mutatta be a Google az I/O fejlesztői konferencián:
- Feljavított böngésző: Flash 10.1 és akár háromszor gyorsabb JavaScript
- JIT támogatás, amely a CPU igényes feladatokat 400-500 százalékkal gyorsíthatja
- Stream és push támogatás
- Adhoc WiFi megosztás
- Teljesítmény és felületi javítások
- Az alkalmazások nagy részét a microsd kártyára lehet másolni és ugyanígy vissza is lehet.
- Hang alapú tárcsázás
- Névjegy megosztás Bluetooth-on keresztül[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz bepe79 #19302 üzenetére
Hibás meglátás!
Ha mindig csak vársz valamire, akkor rossz lesz az életed, mert mindig abban a hitben vagy, hogy most rossz, és majd jó lesz. Aztán eljön a jó, de lesz egy mégjobb...
Filozófia óra? Hmm?(#19305) zsirfecske: Remélem tisztában vagy az arrogancia fogalmával.
(#19396) zsirfecske: HA már sértegetsz másokat, akkor te miért nem voltál képes arra, amire egy csimpánz?[ Szerkesztve ]
-
foglalt?
csendes tag
használ valaki ROM Manager-t?
hasznosnak tűnik, esetleg valakinek van személyes tapasztalata? -
pok.tom
aktív tag
talán egyszerüen nem kellene/nem is lenne muszály rendszerfolyamatokat kilöni a memóriából takaritas cimen...
Csak egy probléma van, hogy az usb nem indul.android system info---->apps----->usb----->launch
Ezzel nem tudom elindítani.mert más "felesleges" rendszerprocesst is kilöttél,ami szükséges lenne az inditásához....
Lehet, mit számít az a 100MB? -
tzl
senior tag
válasz zsirfecske #19360 üzenetére
No de hát pont erről beszéltem, hogy a hivatalos és a megbízható nem szinonimák. A fejlesztői froyok nem kevésbé megbízhatóak, mint a hivatalosan kiadott froyok. Tévhit, hogy ezek béták. Nem béták, hanem egyelőre csak fejlesztők részére elérhető verziók.
Értem én, hogy nálad nem jön szóba rootolás és frissítés is csak hivatalosan, de te meg azt értsd meg, hogy a felhozott érveid hamisak. Nem az álláspontod validitását vitatom, pusztán csak a mellette felhozott érveket. -
|AP|
veterán
válasz forintuser #19399 üzenetére
Ez mondjuk annyira nem jó hír... Egy hetes a Defym már egész jól belaktam.
Azt tudom, hogy ha hivatalos frissítést teszek fel akkor megmaradnak az adatok. Érdemes viszont ilyenkor is csinálni egy Factory resetet és újra "szűz" rendszerről indulni, hogy elkerüljem a hasonló fagyásokat? -
forintuser
őstag
válasz zsirfecske #19408 üzenetére
Elmèletileg tavaly karàcsonykor vettem, de miutàn jan. 27.-én tèglàztam, elküldtem gariba.Ám amit visszakaptam telòt az nem az enyèm volt.(IMEI alapjàn.)Ùgyhogy passz. Viszont igen, a VIPPhone-àl vettem.
-
Zolás
addikt
-
Tex
senior tag
válasz pakkerpista #19411 üzenetére
Akkor az elsőben meg is kaptad a választ a kérdésedre.
Van."Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
rum-cajsz
őstag
válasz pakkerpista #19409 üzenetére
Semmi gond, az a legutolsó ismert Android 2.1-es verzió, ami ismert.
Valahol Kelet-Ázsiában (korea, kína, stb) adták csak ki.=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
pakkerpista
csendes tag
üdv mindenkinek!
Hosszas tökölés és vágyakozás után Defy tulajjá lettem.
Első androidos telefon, ismerkedünk.
Momentán az tűnt fel, hogy legtöbben 2.34 és 2.51 verziókról csevegtek, nekem meg azt mondja a cucc, hogy
System version : 2.59.0.MB525.Retail.en.CH18
(kb. 1 hetes, GSMline) -
zsirfecske
addikt
válasz forintuser #19404 üzenetére
hmm, ez szívás. bár tiéd francia retail a viphone-tól, jól olvastam? december körül vetted, vagy már idén? nem mintha számítana, csak érdekel. ha pl. a tieden egy hivatalos blurmentes cee ehhez képest hibátlan lesz az érdekes.
-
rum-cajsz
őstag
válasz Gaberiellb #19406 üzenetére
Szerintem ami miatt érdemes a 2.2-re térni, az új kernel, a flash, és az új gmail, ami csak 2.2 felett működik.
Bár mások akkumulátor használat javulásról is írtak és kisebb gyorsulásról is. De mivel a JIT-et már megkaptuk a 2.51-ben, ez már nem annyira észrevehető.=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
rum-cajsz
őstag
válasz Gaberiellb #19401 üzenetére
Már a 2.51-ben is van JIT.
A Quadrant pedig 1100 alatt van kicsivel (1060-1090 között) a 2.1-es Androidban.
[ Szerkesztve ]
-
forintuser
őstag
válasz zsirfecske #19402 üzenetére
Volt Facrory Reset kètszer is.Quadrant-ot is futtattam, 1284 pontot dobott.A lènyeg, hogy nàlam nem sok vàltozàst hozott.Majd ha lesz kigyomlàlt CEE verziò, èn azt fogom feldobni.
-
Tex
senior tag
Én nem csodát csak a flash-t várom tőle, mert nekem csak az hiányzik jelenleg.
Hála az Úrnak az én telefonom egyik hibát sem csinálja a 2.51-el sem.
Mint tudjuk többféle "kiépítésű" Defy van ezért én mindenképp megvárom az enyémen hogy teljesít a 2.2, és ha nem tetszik akkor CM7 és probléma megoldva.
Az hogy a tiéden úgy működik ahogy az sajnálatos, de közel sem biztos hogy mindenkién úgy fog szerintem....."Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
zsirfecske
addikt
nyomtál factory resetet? a képkeverés gáááz, de azt nekem 2.51-el már 1x sem csinálta. csak a csengőhangokat.
[ Szerkesztve ]
-
Gaberiellb
senior tag
én azt nemvágom hogy 2.2 Jit-el rendelkezik ami annyit takar hogy 400-500%-os gyorsulást irtak, mondtak ahhoz képest itt páran csináltak teszteket, csak egy pl. quadrant 2.2-el 12500-1350 között én meg 2.51.1-el 1070-körül. ráadásul ahogy irod elég bugos. lehat mostmár inkább a cm7 végleges verzióját fogom inkább várni, bár nekem semmi bajom a 2.51-el.
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest