- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Netfone
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmisi
senior tag
Kérdés: CM7 alatt hogy fut sygic legujjabb verziója?
Eddig nem volt jó akárcsak 2.2 alatt. Ma updatelt, de kicsúsztam a free időszakból.
Pénzt tolni bele csak akkor ha müköd, de lehet kivárok egy akcicóig.
Viszont észrevettem CM7 alatt sokkal fürgébb a wifi eddíg (2.2/2.1) csak max 350 kb/sec -el
töltött wifin, most akár 1 Mb/sec-el./A kezembe volt pár másodpercre itelefon4, hogy az mekkora tepsi, mondtam a kollegának hé hahó ennek kicsi a képernyője, aztán kiderült csak a keret brutál nagy hozzá, hiába no defy-hoz vagyok szokva /
Más, a reklámfeloldás angry birds, unblock lego és társainál hogy megy?
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
válasz premete #19697 üzenetére
Köszi, megnézem azt is
Amik eddig összejöttek további tanulmányozásra: LauncherPro Plus, ADW, Regina, Zeam, Helix, aHome, Fede, GDE, Launch X Pro, OpenHome, PandaHome.
Van ezek között olyan, amit szerintetek még kipróbálni sem érdemes, mert pl. eszi az akksit, fagyaszt stb.?
marcitp:
Köszönöm, akkor majd arrafelé keresgélem a lehetőséget
[ Szerkesztve ]
-
marcitp
őstag
válasz aggleány #19696 üzenetére
Kicsit bele kell mélyedni, rengeteg téma van hozzá, lapozások között effektekből 8, max 7 lap. Be lehet úgyis állítani, alul 3-5 parancsikon, ha felfelé húzod az ujjad, akkor alulra be lehet pakolni még egy csomó parancsikont, melyeket oldalra tudsz görgetni.
Sztem nagyon korrekt, és nem mellesleg a leggyorsabb eddíg.... (Blade-en 2.2) (csak nagyon szemezek a Defy-vel )
Sztem érdemes kipróbálni!https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
-
marcitp
őstag
Launcher téren sztem még ami korrekt, jól testreszabható, az ADWLauncher EX.
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
Halo
senior tag
minek unrootolni?
ha szervízbe kerül, úgyis felrakják rá a legfrissebb soft-ot, megnézik azzal vacakol-e a teló. Ha nem vacakol, visszaadják - mindenki örül (elvileg).
ha vacakol, akkor meg hw hiba - megy tovább a dolog, a végére megcsinálják s megint a mindenki örül kimenetnél vagyunk.ez is ki lett tárgyalva párszor... szóval én tuti nem foglalkozok majd ilyen unroot dologgal, meg soft visszarakással. Eddigi hú-de-félek-hátha-lesz-valami-baj felfogásomat átváltottam a csapj-a-lovak-közé felfogás. Pár meleg perc (félóra, óra?) már a hátam mögött, s tudom, hogy szinte lehetetlen téglázni a telót így bátrabban megyek neki a romosításoknak miegymásnak. Egy alap romot tuti vissza lehet rakni, max azzal elvan az ember, ha meg azon is jelentkezik a hiba, bátran lehet menni gariztatni.
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Szendwich
tag
Market-es cikk:
Fizetős alkalmazások Magyarországon és néhány apróbb újítás a Marketen
Ott irjak:
Aki esetleg nem látná a fizetős alkalmazásokat, a Settings – Application – Market – Clear Data opcióval törölje a Market gyorsítótárát. -
|AP|
veterán
Superoneclick 2.1-gyel rootoltam, korábbi verziók nem mentek. Tudom később valahogy unrootolni? Mert a 2.1-ben ugye nincs unroot lehetőség, mint a korábbiakban.
-
schmo07
tag
válasz RootRulez #19687 üzenetére
Na megjelentek a fizetősök. Nem csináltam semmit, egyszercsak ott volt.
Szóval számomra továbbra is rejtély - de azért majd tudok aludni - hogy a market frissülése miért nem egységes (mondjuk telefon első mobilnet/wifi kapcsolatakor)
Na mindegy, megyek, vásárolgatniszerk: nem megyek, alig pár fizetőset látok. Azt amit tutira megvennék, még mindig nem. Lehetséges, hogy az app-okat egyenként engedélyezik az újonnan belépő országokra a fejlesztők ?
[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
Így már nekem is beadta (igaz csak régi szürke felülettel). De fizetni nem tudok, mert maestro kártyám van.
Valaki tudna segíteni milyen módszerrel lehet még fizetni és azt beállítani? Privibe jöhet.
[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
premete
veterán
Kipróbáltam a gyári franciára feltéve a Pays 6.0-ot, eddig nem volt FC és a wifire is azonnal felment.
Ha kell a facebook, mielőtt a Pays.zipet felteszed, próbáld meg a zipből kicsomagolni a tasks.sh-t és törölni ezt a sort:
rm /system/app/Facebook.apk
majd visszamásolod a zipbe, és benne marad. Ugyanezzel a módszerrel másik apk-kat is meg lehet menteni a törléstől, de az odex fájlokhoz ne nyúlj, azokra nincs szükség.
Szerk: marketen alapból ott vannak a fizetős cuccok is.[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
RootRulez
félisten
Nekem csak nem akar menni, mindegy egyszercsak majd észreveszem...
═════════════════════════════════════════
-
Tex
senior tag
Valaki állított már be két gmail fiókot a Defyn?
Mert nekem a másodikat nem akarja."Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
pengemetal
aktív tag
válasz scapegt #19679 üzenetére
Repülős mód (kb. 8 óra) 3-4%
Tegnap került töltőre 4 nap 1 óra után és volt még 15% benne.
8-16 óráig kicsi wifi, ált. csak telefonok, 16-22-ig folyamatos wifi, mailek, skype, market, netezés, nyomkodás.Átlagban 25-33% százalékot esik egy nap (24 óra alatt)
2.51 rom, battery saver mód, fényerő 0 néha auto
"Nem a berúgás a cél, de útba esik"
-
szabof1
őstag
válasz scapegt #19679 üzenetére
Nekem nordic 177-es rommal este repülő üzemmódban 7 óra alatt 1%-ot merül.
Ha reggel indítok (majdnem teljesen) feltöltve este 30% körül szokott lenni (10-15 perc beszélgetés, állandó 2G vagy wifi és mellette folyamatos szinkronizáció, 30-90 perc játék és egyebek).
A játék eszi a legjobban néha fél óra alatt közel 10%-ot esik.[ Szerkesztve ]
-
Vizes Tomi
tag
Az akksi használatról annyit, hogy hétfőn reggel húztam le a töltőről. Azóta folyamatosan megy a wifi. Éjszaka sincs flight módban.
Na jó nem jön tenger email és én sem írtam és a fülemhez sem ragasztottam a készüléket.
Kicsit játszottam. Kicsit olvasgattam a híreket.
Akksi smart módban. Only 2G. Nincs mobilnetem, így tartok most 34%-nál.
Tehát én nem vagyok egy power user. -
zeppike
csendes tag
A market cache törlése megoldotta a just in kifagyást.
-
feketepeti
aktív tag
válasz zsirfecske #19676 üzenetére
Azt nem terhelik rád, csak befoglalják, aztán felszabadítják.
Gyakorlatilag pénzügyi tranzakció nem történik, a pénz mindvégig a számládon marad. -
scapegt
őstag
Egy gyors kérdésem lenne...kinek mennyit merül a telója egy éjszaka alatt repülős módban? vagy úgy általában, napközben, hogy bírja a teló?
-
RootRulez
félisten
Nekem sincs.
Amúgy ha működni fog (nekem is), ehhez is jó lesz, az elektronikus bankkártya, mint paypalhoz? Az igazi számlaszámom, kártyaszámom nem szívesen adnám meg, inkább csinálok egy elektronikust/internet bankkártyát, azon meg mindig lenne egy kis pénz...
[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
akinek memória kártya gondjai voltak egy kis olvasmány:
http://www.cardrecovery.co.uk/image-video-recovery/fake-memory-cards/
[link] -
schmo07
tag
Hát nekem még mindig nincs fizetős market. Csináltam clear cache-t is, meg újra is inditottam (tuti ami tuti ), mégsincs. Sima 2.51 CEE vagyok. Létezik, hogy ez a frissülés is régiónként megy vagy valamit be kéne állitanom, csak nem tettem vagy mi?
Halo,
Az "alap-motos" facebook az nem ugyanaz, mint a Facebook for Android?
Én is próbálkozom amúgy - nem vagyok nagy facsés, de néha kellene - viszont amiket próbáltam eddig, mind gázak. Kivéve a chat, arra találtam már müködő cuccot. -
Tex
senior tag
válasz zsirfecske #19665 üzenetére
És akkó nálam mé nincs!
Kollégám pikaccsuján bezzeg van, és ő ki sem kapcsolta, nem is tudott róla amíg én nem néztem.
[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
RootRulez
félisten
válasz zsirfecske #19665 üzenetére
Nekem változatlan, lövök neki egy ki-bekapcsolást...
-
Gork
tag
Sziasztok!
Nah, kipróbáltam a fizetős Marketet (az alkalmazáskezelőben kitöröltem a Market cache-ét és már látszódnak is a fizetős appok).
Próbaként meg is vettem a MyProfiles-t, amit 276 Ft-ba került. A gmailre meg is jött a visszaigazolás a tranzakcióról, viszont az bank küldött két smst: egyrészt egyik tranzakcióban levonták a 276 Ft-ot, egy másikban pedig 185 Ft-ot. Szerintetek az mi a búbánat lehet? -
Halo
senior tag
válasz premete #19667 üzenetére
nekem csak egyetlen dolog hiányzik - a moto facebook appja - az kiszedem a bluraddon-ból és felrakom...valahogy... hoagyan is?
(én se vagyok egy nagy fácsés - viszont már-már rákényszerülök a használatára, egyelőre követési szinten mindenképpen. amit találtam facebook for android - az nem igazán működik jól, meg volt még egy másik widgetes dolog, de az se jött be. az alap moto-s cucc az legalább normálisan működött.)
-
premete
veterán
válasz forintuser #19664 üzenetére
Várj egy kicsit, délelőtt felteszem a Pays v6.0-t, az francia alapú, blurtalanított, abból kiderül, hogy a blur-e a hibás, vagy a francia, alapból.
-
zsirfecske
addikt
jéé, reggelre télleg lett fizetős forintos market 2.51-en is és még clear cache se kellett hozzá
-
Land
veterán
Üdv!
Jól olvasom, hogy Vodafonos Defy független és bátran vehetek "használtan" feltöltőkártyával vásároltat?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
premete
veterán
válasz forintuser #19656 üzenetére
Kíváncsiságból én is feltettem a francia Froyot, de minden baja volt, a Nordic visszarakásával ezek eltűntek. Nem tudom, így van-e, de a verzió alapján, a francia .164, a Nordic .177 végződésű, logikusan ez az újabb, talán azért jobb, illetve a T-Mobile UK is rém gyenge akkuidőben, ugye az is régebbinek tűnik (mivel a CM7 erre épül, sejtem ezért gyengébb ott is az akkuidő). Arról nem is beszélve, hogy a blurosoknál jóval több a hibalehetőség, mint a (közel) gyári androidoknál. Szerencsére simán cserélhető ez a három, bármelyik felmegy a másik után, mindenféle trükközés nélkül is. Für alle Fälle, nem árt előtte mindent wipe-olni, (data, cache, dalvik, battery stat).
-
Halo
senior tag
-
-
Halo
senior tag
válasz schmo07 #19599 üzenetére
a Majestyvel nekem is gondom van...
korábban megvettem, írtam is cikket róla Majestyaz a nyűgöm vele, hogy a market írja, hogy kifizettem, megvett progi, de nem akarja telepíteni, mert nem tudom kiválasztani a Defy-t hozzá. Majd írok a kiadónak, hogy vhogy csak települjön már.
A másik progi nálam fizetősként jelentkezett - nem nyomtam rá, hogy megvegyem, sajnálom erre a pénzt, mikor lehet máshogy is
-
Peti N95
aktív tag
válasz AtomCity #19655 üzenetére
Köszönöm a tippet, de nekem ez a progi nem oldotta meg, semmi változás!
Ha kiírja hogy COMPLATED! utánna elég csak kilépni belőle CLOSE AND EXITtel?
Lehet az a baj, hogy túl sok adat van a kártyámon? 16gb-ból 10gb-nyi adat!
Vagy mondjuk az a gond, hogy nem formáztam a telefonban, csak átraktam az Omniából?Már több ilyen képem is van, amit kicsiben látok, de nagyban már nem!
PC-n nyitja gond nélkül![ Szerkesztve ]
★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
forintuser
őstag
Nos, jelenleg ott tartok 2.2 alatt, hogy mostmàr az otthoni wifi-hez sem hajlandò csatlakozni.Beírom SSID-t, jelszót, obtaining ip adress, aztàn disconected.Lehet legyalulom ezt a FR FroYo-t, és dobok fel egy Nordicot.
Holnapkészítést vállalok.
-
AtomCity
tag
válasz Peti N95 #19561 üzenetére
Többeknek is volt már az a hiba, hogy egy pillanatra jön fel csak a kép, majd utána az ikon rajzolata.... A megoldás az, ha Market-ről letöltöd az Sdrescanprogramot, az majd megoldja. A baj annyi, hogy vmiért nem frissíti a médiát rendesen a memóriakártyáról/ra.
Nekem ez megoldotta a problémámat!Aki kardot ránt, az kard által vész el...
-
Prien
addikt
Hát, 2.2 unrootolásra nem találtam jó leírást. Az én superoneclickemben nincs unroot funkció. Aki már csinált ilyet, ne kíméljen.
A kevés is több a semminél.
-
rbalint88
addikt
válasz aggleány #19652 üzenetére
le lehet csökkenteni
hosszan megnyomod, kuka so simple
ha launcherprora vágysz, akkor mindenképp a plust javaslom, az nagyon sokat dob rajta, főleg a saját widgetjei, gmail, naptár, contacts. csak ugye ezek csak a plusban elérhetők, a simában csak felkínálja, de nem tudod használni.a dellre nagyon sürgősen felraktam, mert a fapad 2.2 nagyon szar volt. nekem az iphone módiban oldalra görgetős applist nem jön be. majd ha visszakapom, akkor esetleg csinálok róla pár képet, hogy lássátok, a defyn és a motobluron kívül milyen az élet
pár szó a dellről, mint készülékről: szép nagy sudár darab, ehhez passzoló súllyal-> péklapátkezű izomtiborok előnyben, nekem két óra után lezsibbadt a csuklóm a súlyától. a készülék kidolgozása szép nagyon, a mintás-recés hátlap eléggé bling-bling kategória,passzentosan rögzül, a levételhez azért kell erő, nem nyílik ki csak úgy magától zsebben, mint néha a defy retesze.
kijelző: tablet zabigyereke méretileg, felbontásra 800x480, szép színek, kicsit raszteres a sima amoled miatt, de ha nem 5cmről nézed, nem tűnik fel. hangszró az alján, iphonehoz hasonló megoldással.
sebesség: röccenés nélkül visz mindent, egyébként kb ugyanazt tudja, mint a defy.
gyári froyo (2.2.0) alaprendszer, különösebb extra programok és dizájnok nélkül, mondjuk a gallery elég süti. beállítási lehetőségek nem olyan jól paraméterezettek néhol, mint a defyben, illetve bonyolultabb elérni őket. launcherpro kipakolt contacts, gmail, naptár és időjársás-óra-rendszermonitor widgetekkel, 5. oldalon sok programmal akadás nélkül megy effektes lapozással és loopos, tehát körbelapozható (helyett az elsőre ugrik vissza, de a lényegen nem változtat).
akkuidő kb a szokásos: nyomkodva akár pár óra alatt is megfektethető, kímélve akár 3 nap is kiizzadható belőle.
no ennyi. aki kedvet kapott hozzá, vegyen nyugodtan, nem fogja megbánni[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
válasz rbalint88 #19651 üzenetére
Értem, én is így gondoltam
Nekem is tetszik a LauncerPro, de csak a Sense UI-val, ami olyan HTC-s jellegű. Nekem sok alulra az öt ikon. Le lehet azt csökkenteni valahogy? Nézegettem, de nem találtam ilyen lehetőséget
Nekem még tetszik a Regina is, de az valószínűleg nagyon eszi a memóriát meg az akksit.
-
rbalint88
addikt
válasz aggleány #19650 üzenetére
nincs hülyének nézés. még azt se, aki n00b, majd beleszokik, addig legalább lehet röhögni/sírni.
jepp, froyo van fenn, nordic verzió. de már csak a stabil, "végleges" cm7re vár, illetve azért ha egyszer valaha lesz CEE froyo, akkor az is rákerül.
launcherből nekem a launcherpro jött be, abból is a plus, ami immár hivatalosan is megvásárolható. nem csak a google-be beírva kb. a második találatról letölthető...
-
aggleány
addikt
válasz rbalint88 #19648 üzenetére
Ezek szerint neked már Froyo-d van?
Igen, ez a helyzet. Amíg "belakódik" a szebb launcher, addig elmolyol az ember a gyárival is.
rbalint88:
Jó, hogy írtál, már azt hittem, hogy burkoltan hülyének nézel. Nem értettem, hogy mit írsz. Valahogy kócosra sikeredett a mondat.
Találtam egy TW3 launchert, lehet, hogy nem is kell tovább kísérleteznem, ha hajlandó települni
-
rbalint88
addikt
válasz DeadMeat #19646 üzenetére
aggleány nagyjából megválaszolta azt, hogy miért kellene a gyárit defaultként beállítani. pl kísérletezem még az alternatív launcherrel és napközbenre vissza akarom állítani fixen a gyárit, ami be van lakva, aztán amikor engedi időm, szórakozom a másikkal. erre viszont nem képes a home switcher (for froyo).
teccikérteni? -
aggleány
addikt
válasz DeadMeat #19646 üzenetére
Nem igazán akarom a gyárit használni defaultként, de egyelőre csak azt állítgattam be magamnak. Még válogatok a többiek közül, hogy melyik jön be igazán. Kipróbáltam a GO-t, mert ajánlották, de nekem nem az igazi, ezért visszaállítottam a gyárira. Kikapcs-bekapcs után visszaugrott a GO-ra, és elkezdett fagyogatni, többször is egymás után. Miután nagy nehezen be tudtam kapcsolni, gyorsan eltüntettem a GO-t és a home switchert is, mert gondolom, azok között volt a hibás valamelyik.
-
aggleány
addikt
Az a durva, hogy fent van. Illetve most már csak volt, mert az egyéb home-okkal együtt azt is leszedtem, mert nem tudtam, hogy mi kavart be. Azt a home switchert tettem fel, aminek a kommentjében többen is írták, hogy Defy-n hibáltan. Launcher switchernek hívják, amit feltettem. Ezek szerint az origi Home Switcher jobban műxik a Defy-n? Már majdnem sikítófrászt kaptam, hogy folyton lefagyott
Melyik Home működik rendesen a Defy-n? Mivel érdemes megpróbálni? Most már inkább óvatos vagyok, nem szeretnék megint heveny rosszullétet.
Végre tudnék filmet nézni, erre megadja magát a rendszer. (/P)
vétó:
Egész szép kis launchergyűjteményem van, de most már nem merem csak úgy próbálgatni, mert ki tudja, mi baja volt.
Természetesen be volt állítva defaultra a gyári, miután azon már berendekzedtem (nagyjából), este akartam összehozni a másikat is.
DeadMeat:
Egyelőre nem tudom, hogy melyiket akarom használni, még csak a kísérletező fázisban vagyok. Eddig gyári Samut (TW3) használtam, az tetszett, mert nem 3 vagy 5, hanem 4 ikon van alul. Meg ne kérdezd, hogy az miért jó, mert nem tudom, csak tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz CoolBoy323 #19630 üzenetére
(Hát) az pedig aktív és magyar is.
-
Ronyn
senior tag
-
aggleány
addikt
Nektek csinált olyat a teló, hogy a gyári launchert átállította bekapcsolásnál egy letöltött verzióra, azután pedig elkezdett fagyogatni, és alig lehetett helyrehozni?
Bocs, már kérdeztem, csak szerintem elsikkadt a nagy bunyóban.
-
kano
nagyúr
Mi bajotok van az angol Androiddal? Én észre sem veszem, hogy angol vagy magyar.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Ronyn
senior tag
Na,ezután már csak az lenne a hab a tortán,ha a 2.2 is ékes magyarsággal kommunikálna velünk))))
Ego sum... Ronyn 🧔
-
mrlujoak
veterán
A lista: [link] - immár ott van a Hungary is
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
DeadMeat
nagyúr
válasz CoolBoy323 #19615 üzenetére
Olvastam az egészet Miután sokallottad az árát,közölték veled,hogy akkor ez nem a te telefonod.Pont ugyan úgy,ahogy te is tennéd,én is annak aki ezt mondaná a defyre.
Nekem igazándiból mind1,én sem vennék olyat,de nem az ára,meg nem az op rencer miatt.Hanem mert nem bejövős.Maga a készülék.Ha az lenne nem érdekelne az ára.És nagyjából próbálom tiszteletben tartani,hogy másak vagyunk,mások az igények.Persze ez nem mindíg jön össze.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
vétó
aktív tag
válasz schmo07 #19610 üzenetére
nem. de ha még az is lennék, annak a pc-s markethez nem hiszem, hogy sok köze lenne.
a telefonomon gyári 2.1 ROM 2.51.1 update verzió van, rútulatlan (tehát szép
Magyarországi (T-s), Telenor kártyával, és én is Mo-on tartózkodom. Igaz, elég eldugott helyen, de gondolom ez sem sokat számít jelen esetben
update
ez most jött twitteren: http://andromedar.hu/2011/05/11/elindult-a-fizetos-market/
[ Szerkesztve ]
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
Edge
veterán
válasz FearTomi #19598 üzenetére
Ott még a régi van, ezt figyuzd:
Dungeon Defenders: FW DeluxeTöbbékevésbé: éééééééééééé bbb
-
DeadMeat
nagyúr
válasz CoolBoy323 #19558 üzenetére
MOndjuk azért,mert konkrétan leócsároztad,szaroztad a rendszerüket,miután válaszoltak a kérdésedre.Utána meg lecsőlátásúzod őket..Ne lepődj meg,ha támadsz visszatámadnak.
Pont ugyan ez történne ha ide jönne valaki szarozni... Nem is értem ezen miért lepődsz meg.Nekik az a jó,neked nem.Ennyi.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
vétó
aktív tag
válasz zsirfecske #19585 üzenetére
be vagyok jelentkezve
egyébként az a gyanúm, hogy most van átállítás alatt a market (remélem), mert más fizetőst nekem sem enged(ne). tehát ezzel az app-al nézzétek meg ti is.
[ Szerkesztve ]
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
RootRulez
félisten
válasz CoolBoy323 #19603 üzenetére
Engem egyszer egy bulin a félig józan wave tulaj srác meg akart győzni, hogy mekkora istenkirálycsászár az ő telója és az enyémen mennyire szarul megy az Asphalt 5 HD...
-
FearTomi
őstag
Ezek szerint csak én használok itt Applanetet?
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz midnightstar #19601 üzenetére
256 ram van a Wave Iben!
flash meg szerintem nincs, de leszarom igazából őket magasról... -
zsirfecske
addikt
válasz CoolBoy323 #19596 üzenetére
jó de ezt a saját fórumjukban csinálják, az engem nem zavar
[ Szerkesztve ]
-
midnightstar
tag
válasz CoolBoy323 #19600 üzenetére
flash elvileg ugyan úgy van, ram meg ugyan annyi. multitaskingot meg úgy sem értenék, mert nem magyarul van. hol a probléma?
[ Szerkesztve ]
VAC up blyat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest