Hirdetés
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz RootRulez #17259 üzenetére
Nemcsak odafigyelek, le is mértem a fogyasztásokat, data off, 2g, 3g, wifi; alapból így nő a fogyasztás, jó lefedettségnél. Rossz lefedettségnél a 2g/3g fogyasztása a 0.5%/óráról felmegy a wifi fogyasztásáig (5%/óra) Ezért cseréltem le a Telenoros kártyát, mert ugyanazon a helyen 3g-n 5%/óra volt az akkuesés, T-Mobile-os kártyával pedig 0.5%. Tehát nem árt megnézni, hol, melyik szolgáltatónak van stabil 3g-je. Nekem a hegyen a sebességek így néznek ki átlagosan kbps-ben, le/fel:
Telenor 198/106
Vodafon 1200/1200
T-Mobile 5000/1700Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
rbalint88
addikt
vissza lehet vinni akksihibával. én nokiával eljátszottam kétszer is. egyébként lehet, hogy ilyenkor nem is az akkuval van a god, hanem a telefon működik rendellenesen és valami szopja.
nekem wifi, bt, 3g on 06-02, így hétközben egy napot (15-18h), hétvégén két napot bír (40h). hétköznap elég sok játék és net beesik, plusz két accountot szinkronizál folyamatosan
-
lynty
tag
nekem már volt egy üzemidővel kapcsolatos csatározásom itt a fórumon, de nem tudtam kideríteni mit kell csinálni ahhoz, hogy többet bírjon...lehet kétféle defy van, és a mienk keveset bír...
mindenesetre teszteld 3g nélkül...meg ilyenek
én ha elszánom rá magam root, aztán battery calibration hátha segít...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest